Új privát üzeneted érkezett!

Beszti,
Aztán vidd el Apát is a vizsgálatra, hadd dobbogtassa meg a szívét a gyönyörü látvány! Utána pedig feltétlen értesíts minket a pici manócskáról! Puszi,
Moni
mj

Moni, Sien!

Kösz a drukkért.
Apa természetesen jön. KépKépKépKép
Még a sima nögyógyászati vizsgálatokra is szokott, söt be is jön. Amikor a fiamat vártam, akkor más kismamák és apukák megnéztek minket, de azt hiszem, most már ez általános. És a doki és az asszisztensnö is megszokta, hogy igy van.
Egyéb okok miatt a fiam is jön (nem szereet mostanában máshol (pl. nagymama, szomszéd) maradni). Kép Hát érdekes lesz!

Beszti
Beszti

Kriszti,
Mit szólnál, ha még nem vennénk le a listáról? Látom senki sem tette meg. És ha már így a közepébe vágtatok a dolgoknak a hétvégén, akkor minden lehet belöle. Akár akarod, akár nem.
Azt kívánom neked, amit saját magadnak kívánsz a mostani helyzetben.
Puszika,
Moni
mj

Moni

Te voltál a 10000. hozzászóló!!!!!
HurráKépKépKép
Györgyi
Györgyi

Sien
Elkuldtem!

MJ
Asszem most telleg nem erdemes levenni ugyanis meg ilyen eselyes sohasem voltam!!!!!!
AKAROM!!!KépKép
Szerintem nem tudnank OT elvetetni,hiszen ujra egyutt maradtunkKép
mar nem vagy annyira szomi??

Gabo
nem tucc jonni dumcsizni??!!

meleket megkaptam a maganra csak ma sajna nem volt idom valaszolni de igyexem!Kép

pusssssz Krisztinka
kriszti

Krisztinka
Helyes! Akkor drukkolok NEKTEK!
Nem már nem vagyok szomi :-)))))))))))))

Györgyi!
Tényleg? Már ennyi hozzászólásunk lenne? Ezt e virtuális pezsgövel meg kell ünnepelnünk!!!!
Moni
mj

Pezsg-PezsgKépKépKépKépKépKépKép

Krisztinka
kriszti

Krisztinka! Köszi megkaptamKép!
Móni! Ez valami nagyon nagy szerencsét is hozhat Neked! Szerintem gyorsan kívánj valamit! (megpróbálom kitalálni, mi lesz azKépKép)
Pusz, Sien.
Sien

Sien, Györgyi,
Gondoljátok, hogy ez a 10E. hozzászólás egy jel?
Ráadásul kiváncsiságból beütöttem, ha ebben a hónapban babás lennék melyik nap is szülnék? Hát pont aznap, amikor az ikrem szülte a babáját. Naháááááááát, akkor nagyon össze kell kapnom magam!
Lassan hazamegyek,
pusszancs,
Moni
mj

Drága, drága Lányok!
Köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtatok és próbáltatok nekem segíteni! Ez sokat jelent nekem ebben a helyzetben (természetesen szombat estére megjött). Szóval akkor bejött amitõl féltem... valami nincs rendben a hormonjaimmal :-((. Akkor most hatalmas kérés felétek!!! Tudnátok nekem egy megbízható, jó és megfizethetõ orvost ajánlani Budapesten? Olyat aki lelkiismeretesen kezeli az ilyen hormonproblémákat. Kérlek segítsetek, hogy megtehessem az elsõ lépéseket a BABÁNK felé.
Kedves Moni!
A hõmérõzést igyekszem megfelelõen folytatni (Higanyos hõmérõ, minimális mozgás.. sajnos az idõpont állandóságát már nem mindig sikerült biztosítanom, mert hétközben ált. 5:15-kor kelek amit a hétvégén 8:00 felkeléssel próbálok ellensúlyozni. Ez okozhat ilyen ingadozást? Félek nem ettõl inog az a hõ.. :-( )
Köszönöm a segítséget! És én is mindenkit puszilok így ismeretlenül is!
Pukkancs
Pukkancs

Sziasztok!

Köszi, hogy mint új jövevénynek mégis válaszoltatok!(igaz, csak ketten, de mégis szuper jólesett...)
Azóta elkezdtem szedni a a Bronocriptint (enyhén magas prolaktin miatt kaptam), és az elsõ napok szédelgése után rendben vagyok.
Viszont azóta egy olyan hülye dolog jött elõ, hogy felduzzadt a hasam. Sajnos nincs baba a dologban (legalábbis remélem, hogy a doki az UH-on észrevette volna), de nagyon zavaró érzés. Már vagy egy hete tart. Szerintetek mi lehet az oka?
Amúgy 28 éves vagyok, budapesti és 7 hónapja próbálkozunk.
Ja, és még egy kérdés: a SOTE I.ARO osztályán vizsgáltak és ott kezdték meg a kezelést. Egyelõre szimpi a dolog, csak eszméletlen sokat kell várni. Tudtok valami jobbat ajánlani?
Elõre is köszi és puszi mindenkinek
Másikviki
másikviki (m&aacut

Sziasztok!
Kriszti, irtam én is neked e-mailt csütörtökön, de visszajött, valamiért nem kézbesitették. Nagyon szeretném, ha nekem is irnál, sokat gondoltam Rád a hétvégén, mi lehet veled.
Ha engem is befogadnál a bizalmasaid közé, kérlek küldj egy e-mailt a rari@freemail.hu -ra, köszönöm szépen!
Lella,azt hiszem mind a ketten távolbol szemléljük a Babanetet, de már én sem birom ki a lányok nélkül! Igaz, hogy listán kivüliként, de azért ide tartozol Te is és én is! (ez pont olyan ,mint választási duma, ki melyik listán indul, esetleg listán kivülikéntKép)Bocsi, ugy látszik nagyon pihent az agyam...
Féluton vagyok a ciklus vége felé, rettenetesen kiváncsi leszek, mit hoz az utolso gyogyi nélküli ciklus. Ha semmit, akkor a következöbe bevetjük a Serophsent.
Puszi nektek:
Barbi
Barbi

Ezt hogy csináltam, hogy pont 00:00-kor ment el az üzim???
Öszintén gratulálok magamnakKép
Barbi
Barbi

Kedves Lányok! Krisztinka, Móni, Gabó!
Nagyon kedvesek vagytok! Nem hagyom itt a netet, csak egy kicsit ritkában válszolgatok, mert nagyon kimerítö. Tegnap 4 óra hosszat írtam egyfolytában Nektek.
Valóban, észlelem, hogy néhányan sokat tanultatok tölem, és ezt a tudást igyekeztek átadni az újaknak, ennek örülök.
Beszti!
Igazad van, az embernek bízni kell az orvosában. De sajnos, mivel magam is orvos vagyok, túl jól ismerem a kollégákat!... Egyet értek azokkal, akik azt mondják: csak beteg ne legyen az ember!... Remélem és kívánom, hogy a 3 közül a 2 közé tartozzál, és ne a 3-ik legyél...
Gabó! Korán teszteltél, az ovuláció után 18 napnál hamarabb nem érdemes! Ez a tanácsom bejött Besztinél is. Ne hagyd még abba a Duphastont, amíg az a 18-20 nap el nem telik az ovuláció után, és nem látom az alaphödet.

Mindenkit üdvözlök Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Sziasztok!

Mindenkinek jó reggeltKépKépKépKép, remélem ma nem fog esniKép, és nem lesz olyan elkeserítöen pocsék idö, mint tegnap.

Gabó!

Veled álmodtam!!KépKépKép
Jó álom volt!
Csak tessék teljesíteni!

Beszti
Beszti

Sziasztok!

Végre sikerült beszereznem egy higanyos hõmérõt, mert eddig csak digitális volt otthon. Valahogy mindig bezártak a patikák, mire eljutottam odáig, hogy elmenjek. Szóval most megmértem a hõmet szájban is meg hüvelyben is, és teljesen ledermedtem. Lehetséges az, hogy szájban csak 36,6, hüvelyben meg 37,3?????
Olyan valószínûtlennek tûnik. Bár már éppen azon gondolkoztam, hogy kezdek kihülni? Kép

Gabó, Kriszti!
Nagyon szorítok nektek!!!! KépKépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Szia Krisztike !

Most olvastam, hogy mi történt. Gondoltam, ahogy itt olvasgattam az eseményeket, hogy nagy baj van. Mindenbõl van kiút, ne modd azt, hogy "soha...", nem tudom, hogy pontosan mi is történt, de szerintem mindent meg lehet oldani, Én tudnék mesélni..,

Nagyon szorítok neked !

Edit
Edit

Edelweiss,
Igen, lehetséges. Nagyon jó a 37,3!

Sziasztok Lányok!
Hogy vagytok?

Andi? Hol vagy? Régóta nem hallottunk felöled! A mensid még mindig tart?

Beszti,
Hányra mész UH-ra?

Moni
mj

Lányok !
Látom senki nics még itt !
S.O.S segítséget kérek ! Ki tudna a hormoneredményemet elemezni. Ti már annyira profik vagytok!

Edit
Névtelen

Hello Pukkancs,
Hétvégén is húzd fel az órát 5.15-re mérd meg a hödet és utána aludj vissza. Én is mindig igy csinálom! Aztán amikor felkelek, addigra világos van és meg is tudom tekinteni a hömérö állását.
Puszika
Moni
mj

Beszti!

Most fogod elõször látni a csöppséget?
DE JÓ!!!!! KépKépKépKép

Edelweiss
edelweiss

Edit, Üdv,
Talán elöször írd meg az eredményeidet és utána tuti lesz olyan aki ki tudná elemezni. Én sajna nem vagyok benne profi.
Moni
mj

Moni!

Csak este 1/2 7-re.KépKép (Mindkettö igaz...) A dokim 3-7-ig rendel, de egy hete, amikor bejeletkeztem már csak ekkorra volt idöpont. Lett volna csütörtökön korábbra is, de addig meg nem akartam várni.
Még ki kell bírnom az egész napot.
Kb 1/4 6-kor fogunk innen elindulni.
De majd olvasgatlak titeket, úgy remélem hamarabb tellik majd az idö.

Edit!
Sajnos hormoneredményben nem vagyok jártas. Remélem a többiek azok!

Gabóka!
Hol vagy??? KépKép
Tegnap délután sem voltál (biztos sok a munkád...), pedig nagyon várunk!

Beszti
Beszti

Lányok !
Légyszike a listán a nevemet írjátok át Szami -ra ha lehet a munkatársaim túl kiváncsiak.

Edit
e

Másikviki,
Valószínü csak azért válaszoltak ketten mert ök voltak jártasak abban a kérdésben, amit kérdeztél.
NEm tudok arra válaszolni miért van a haspuffadásod.
Gabó! Van ötleted?
Üdv,
Moni
mj

Lányok !
Eredményeim a következõk a menszesz 4. napján.
Prolactin: 16,60, Progesteron: 1,94, Oestradiol: 0,49, FSH:9,44, LH: 7,89, SE-Kortisol: 576, Testorseron: 2,47

Ha valaki tud nekem ebben az elemzésben segíteni nagyon megköszönném !

Szami
Szami

Sziasztok Barátnõim! Kép

Üdvözöllek Erazmusz! Kép
Örömmel olvastam, hogy nem hagysz itt bennünket. Az kész katasztrófa lenne számunkra. Nagy szükség van itt rád. Ma is reménnyel töltöttél fel, hiszen már ma abba akartam hagyni, de amíg a hõm 37 felett van nem hagyom abba és bizakodom. Köszönöm.

Kriszti! Lányok! Kép

Mint írtam tegnap soha nem adom fel, csak néha lemerülök, de itt mindig kapok energiát. A ma reggeli hõm már csak 37.1 megy le fog esni és megjön, de nem adom fel és hátha visszamegy. Ami még tartja bennem a reményt, hgoy a mellem még mindig írtóra fáj és a mellbimbóim is nagyon érzékenyek. már örülnék ha megszünne, de ha ez jó jel akkor nem.

Mivel hétvégén a tesztem negytív lett, apával kirúgtunk a hámból és elmentünk Hajdúszoboszlóra és volt pezsgõfürdõ, gyógyfürdõ, szauna. Tudom a szauna nem a legjobb sem nekem sem pedig a kisfickóknak, de annyira el voltam keseredve és annyira vágytam arra, hogy kiszakadjak a hétköznapokból. Nagyon szuperül éreztük magunkat.
Szeretnénk megismételni egy hosszúhétvégére, de nemtudom a szauna és gyógyvíz mennyire ártalmas a férjemnek. Ha kárt tesz az meddig tart. A spermák két nap alatt újra termelõdnek, vagy hosszab idõre károsítja õket? Valaki tud errõl valamit?

Tegnap nem tudtam jönni ezért a nagy litánia.

Moni! Kép
Azt hiszem követni foglak, de ítt annyi reménysugarat kapok, hogy mindig újra feléled a hitem. Örvendek, hogy te már nem szomizol. Úgy vagyok én is most mint te baromira beleéltem magam és a negatív teszt teljesen kiütött. Bár amikor eljön a tesztelés ideje, nekem teljesen hihetetlen, hogy egyszer megjelenik az a fránya második csík is. Még eddig sose jelent meg, de a szívem már látta. Aztán hinni kellett a szememnek is.

Kamilla! Kép
A teszt sztorid elég érdekes. A te idegeid is biztosan a végét járják. De szerintem ha egyszer pozitív volt az pozitív is. Bár elég korai volt még. Ugyanolyan tesztet használtál mind a kétszer?

AncsiKép, OrsolyKép, SienKép, PucúrkáékKép, BrekiKép, és aki velem izgulKépKépKépKép!
Köszönöm a rengeteg sok sok bíztatást, és megértést. Miattatok sem adom fel még ezt a hónapot.

Ha itt lennétek mindenkit egyszerrre megölelnék. ha rajtatok múlna már biztosan sikerült volna.

Óriás nagy cuppanós puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Sziasztok!
Csak bejelentkezek egyelõre, késõbb még átolvasom az üziket!

Gabó!
Mizujs?Kép

pussz,
Ancsi
Ancsi

Melindát, Boglárkát, Bubit, Cicót levettem. Bocsánat ha esetleg hiányolnának magukat, de már nagyon régóta nem néztek ránk, ez természetesen nem azt jelenti, hogy kiközösítettem(ük) volna öket! Ha valakinek nem tetszik csak nyugodtan tegye vissza öket.

Monchy 3c 48 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 43 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 40 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 35 cn Debrecen 32 év
Ildi 7c 34 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 33 cn Budapest 31 év
Edina 7c 32 cn Coimbra 23 év
Ancsi 2c 30 cn Adács 27 év
Marcsi 1c 30 cn Budapest 27 év
Gabó 30c 29 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 28 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 27 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 22 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 19 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 16 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 15 cn Maglód 33 év
Sien 14c 14 cn Budapest 28 év
Lora 13c 13 cn Várpalota 24
Éva 30c 11 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 9 cn Budapest 29 év
Cipomama 2c 5 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 3 cn Törökbálint 28 év

Üdv,
Moni
mj

Haliho Lanyok!

Ma kisse morcosan kezdtem a napot, illetve tegnap ugy fejezodott be. kepzeljetek, elloptak a kukankat! Hogy milyen emberek vannak! Teljesen kiakadtam! Az egesz falu tele van ilyen kukakkal, erre neki a mienkt kellett! Gggghhhrrrrrr!!!!

Na most kisse leeresztettem! Mar varom a csutortokot, amikoris letelik a 3 het szextilalomKépKépKép

Egyebkent mindenkinek kitartas, na meg zebracsikok!Kép

Pussssz: orsoly
orsoly

Gabó! Hajdúszoboszlón? Hol van ez a szupi hely!

Szerintem egy ilyen szaunás dolog után ha egyszer akcióztok, utána helyreáll a párodnál a rend.

Üdv,
Moni
mj

Másikviki!
A haspuffadás nekem is van. Énmár nem tudom mindek tudjam be. A duphastonnak, a clostynak, annak, hogy meg fog jönni, vagy csak már annyi háj van a hasam, hogy attól puffadt. Pl. a duphaston mellékhatásakén ez is a felsoroltak közt van. Biztosan írtad, de mostanában nem nagyon tudok itt lenni. Hol jársz a ciklusban és szedsz e valamit? Megírod, hátha kiokoskodunk valamit.

Bszeti!
Igen nagyon sok munkám vot tegnap, bár ma sincs kevesebb, csak a pályaudvar hangulat alábbhagyott ma az irodámban.

Szomi!
Sajna a hormoneredmények tekintetében nem tudok segíteni. Az a baj, hogy itt fontosak az eredmények aránya egymással és ehhez már nem nagyon értek, de Erazmusz biztosan segít.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Jó reggelt mindenkinek!

Ancsi
nem irtad mi a helyzet nálad?

Gabó
Remélem pár nap múlva újratesztelhetszKép SzoritokKép Úgy tudom, hogy a meleg vizben ücsörgés és a szauna nem igazán jó. A melegtöl lelassulnak a fickok. (De úgy emlékszem, hogy 41C felett). Néha azért ki kell rugni a hámbólKép

Moni
A jubileumi üzi bizti szerencsét hozKép

Szami
Sajna nem tudok segiteni neked, de ird le Erazmusznak õ tud.

Pusz mindenkinek
Györgyi
Györgyi

Kedves Gabo!
Uolyan tesztel csinaltam, szoval nem tudom, miert lett a 2. negativ. A hom 37,0 C, nem jott meg meg, Te is tartsd vissza Kép Remelem most vegre osszejon, en mar most beleeltem magam Kép Egyebkent nekem nem erzekeny a mellem sem Kép
szerintem is csak a kovetkezo akcio utan mar normalizalodik a ferjednel a "mukodes" igy szauna utan Kép
kamilla
kamilla

Jo reggelt
clipart[angry}clipart[angry}
Ollyan sokat irtam es elveszettKép

Gabo
Irigyellek a hetvegeert!De ratok fertKép
Tudod irsz es maris veled vagyok lelekbenKépKépKép

Barbi
Irok mejlt!

Szami
Sajna nem ertek a hormonokhoz,kontarkodni nem szeretek.

Orsoly
Ez legyen a legnagyobb bajotok!remelem kilyukad es elonti a szemet az udvarukatKép

Ancsur
Miujs!!?KépEbben a honapban lesz vmi gyogyi??

MJ
Szerintem jol tetted,hogy levetted oket,ha jelentkeznek majd ujra beirjuk
Andi nem fog jonni legalabbis azt irta nekem,hogy nem jon majd csak ha mar ujra probalkozhatnakKép

A hom elkezdett emelkedni ugyhogy mahoz 2 hetre kiderulKépNemis tudom mit kivanjak magamnak!?
35 napra szamolom most a ciklusomat.

Erazmusz
Kerlek maradj!!Megertem,hogy faradt vagy de ne hidd,hogy felesleges a tenykedesedKép

pusszi Krisztinka

ui:Ma hivatom elo a kepeket!!!!!!!!!
kriszti

Edelweis!

Most olvastam, hogy te is szorítassz nekem. Köszi.
Elképzelhetõ, ez a hõmérsékletkülönbség, éppen ezért nem jó szájban mérni. Ja és én mindig digitálissal mérem, de én is gondolkozom, hogy áttérek a higanyora, bár én a digitálisat is megbízhatónak tallom.

Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

Kedves Erazmusz!

Ma reggel ijedten olvastam soraidat. Sajnálom, hogy a nyafogásom miatt ugy érzed feleslegesen strapálod magad. Szeretnék elnézést kérni a bizonytalanságom miatt, de tényleg nem tudom mit tegyek. Tudom, hogy jót akarsz nekünk és önzetlenül segítesz. De... Én laikus vagyok, bíznom kell az orvosomban, ha nem fogadom el amit mond, akkor minek megyek hozzá. Gondolom te sem örülsz az olyan pácienseknek, akik a tudtod nélkül kezdenek el beszedni valamit, hátmég ha rá is kérdeztek és te azt mondod nem kell. Ugyanakkor teljes mértékben elfogadom a Duphaston szedése mellett szóló érvelésedet. És megint csak ott tartok, hogy nem tudom mit tegyek.

De nagyon szépen megkérlek, ne hagyj itt bennünket. Szükségünk van a tanácsaidra, aztán azt már mindenki saját maga eldönti, hogy mi az amit elfogad és mi az amit nem. Ahhoz, hogy dönteni tudjunk, több véleményt is meg kell hallgatnunk.

Én nagyon örülök, hogy itt vagy velünk, mindig szivesen olvasom a hozzám írt soraidat. Engem a lányok kinyuvasztanak, ha miattam hagyod el a babanetet. Mégegyszer bocsánatot kérek, ha megbántottalak a kételkedéseimmel.

Kérlek maradj velünk!

Üdvözlettel

Edi

Lányok!

Töletek is elnézést kérek, amiért elijesztettem Erazmuszt. Igazán nem állt szándékomban ezt tenni, ígérem a jövöben óvatosabb leszek.
Edi

Gabó!

Én azt olvastam még régebben, hogy egy forró fürdö vagy szauna akár egy teljes hétre is mebéníthatja a spermiumok mozgását (én nagyon vigyáztam a páromra ilyen szempontból is, mert ö nagyon szereti (és ilyen idöben ki nem) a reggeli forró fürdöt). Perzse azt nem tudom, hogy mi van, ha közben kiürül, és az újabb spermiumokra mi igaz. Mindenesetre nem nagyon kéne neki ilyesmi (szerintem a gyógyfürdö, ha nem túl meleg, akkor nem gond), söt a túl szük nadrág viselése sem jó.

Beszti
Beszti

Majd elfelejtettem: megjott a szovettani....annyi van csak ravesve, hogy abortus incompletus. Ez az en olvasatomban annyit jelent, hogy fogalmuk sincs, mitol volt. A tietek szerint is ezt jelenti?

Pusssz: orsoly
orsoly

Sziasztok Anyucijelöltek!

Szoval 12-kor megyek UH-ra és nagyon izgatott vagyok! Ugy néz ki apuci is el tud szökni a mhelyéröl.KépKép

GabaoKeri!

Olvastad mit irt neked E. hajnalban? Ha nem, tessék elolvasni.Kép

Kamilla!

Türelem, uj teszt és biztos kétcsikos lesz! Kép

Sajna Monchyt is levehetitek a listárol, mert nem tud jelentkezni. Nincs net, kezdik az épitkezést, babaprojekt egy kicsi idöre felfüggesztve (lehet, hogy neki is épp most fog majd összejönni?Kép)

Krisztinka!

Várom a képeket! Olllyaan kiváncsi vagyok rá!

MJ!

De szupi lenne, az ikreddel egy napon. Egypetéjüek vagytok?

Pusz, Pucur
Pucúr

Orsoly
????????Foggalmam sincs mit jelenthet!SajnalomKép

Krisztinka
kriszti

Moni!
Hajdúszoboszló, Mátyás király Hotel. Tuti klassz szobák, kétszeri étkezés + szauna, fürdõ, masszázs és mind ez napi 3.700,-/fõ. Az a baj, hogy uszi medence csak szabadtéri van és az ilyenkor nem üzemel. Természetesen ez az ár csak ebben a szezonban érvényes fõszezonban sokkal drággább.

Gabó
Gabómanó

Krisztinka!
A képekbõl nem hívatnál elõ nekem is egy sorozatot? Természetesen kifizetem. Nagyon fontos lenne.
Képzeld a keresztelõn milyen jó lessz velem lenned!

Puszka: Gabó
Gabómanó

Beszti!
a fürdõ ahol voltunk 32 fokos vagy még kevesebb, ez pedig szerintem sem árt. Volt melegebb víz is, de abba éppen ezért nem mentünk bele. Azért is mentünk még el, mert tudtam, hogy a következõ próbálkozásik még van kb három hetünk, addig pedig gondolom újra élednek. A fürdésrõl az én párom már rég leszokott de én is. Pedig egy fárasztó nap után mi jobb ennél, ugye?
Szerettünk volna elmenni egy ilyen kiruccanásra egy hosszú hétvégére, de a szaunát hanyagolni fogjuk a 32 fokos víz pedig simán belefér. Köszi, hogy válaszoltál?

Gabó
Gabómanó

Figyuzzatok, ha a hõm három napja csak csökkenõ tendenciát mutat, akkor az biztos jele,hogy megjön?
Pucúr görbéjét keresem, de nem tudom hol van.

Gabó

Tegnap nem voltam, de ma bepótolom.Kép
Gabómanó

Másikviki!
Olvastam E,-nél, hogy bromot szedsz, téged nem üt ki? Én már fél éve szedem lassan, de még mindig rossz hatással van rám.

Cupp: Gabó
Gabómanó

Lányok

aki szedett már Macát segítsen. Milyen változás volt a macától az utcsó napokban? Hõben? Fizikailag?

Köszke
Györgyi
Györgyi

Sziasztok!
Gabó! Kép
Pucur görbéje: 2001. október 12. 10h.36
Nagyon drukkolok neked! Kép Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Györgyi,
A Maca nálam iszonyatos mellfájdalommal járt, úgy éreztem, hogy le akarnak szakadni, a höm csak a mensi második napján esett le. Ezen felül még reménykedni sem maradt idöm, mert semmi elöjele nem volt a mensimnek és a 22. napon megjött, pirosan. szóval a derült égböl a villámcsapás volt. A hömet nem változtatta meg, de vannak olyanok akikét megemelte.
Hát ennyi amit hozzátehetek,
Puszika,
Moni
mj

Gabó!

Pucur görbéje nekem megvan, de sajnos nála nem volt (és a többieknél sem) több napos esés. Egy-egy napos igen, de másnapra visszament vagy még följebb. De ettöl még nem elkeseredni, mert mint tudjuk mindeki más!

Orsoly!
Szerintem tényleg nem mondtak semmit.
De azt hiszem, ez várható volt.Kép
Kb. annyit jelenthet a szó, hogy befejezetlen, hiányos, nem tökéletes.

Beszti
Beszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?