Sziasztok drágáim!
Én mindig ülőfürdőzök 38 fokos vízben, hát nem tudom. bár most erről le kellett mondanoma fertőzésveszély miatt a punkció után. Viszont amit most hallottam, hogy ami nem árt, az a vörösbor! Bevallom, iszogattam is 2 napja, és most szép 10mm-es nyálkahártyát láttak transzferkor. Meg ettem mandulát meg mogyorót, mert az fehérjebomba. A túróból már elegem van teljesen.
Nos, visszakaptam a három leggyönyörűségesebbet, ebből egy igazán nagyon szép volt. Krizsa a reggeli jelentést ismerte még csak, akkor ezek 6-8-8 sejtesek voltak, azóta az egyik továbbosztódhatott az ET-ig, mert az több cellás volt, mint a többi. A párom 10-et számolt meg, én erre képtelen voltam
De szóval ez most reményekkel tölt el.
Egérke, sajnos én nem ismerek igazán jó párterapeutát, de azért a nagy nevekben lehet bízni. Én egyszer majdnem elmentem Görög Évához, a Nők Lapja pszichológusához, ő nagyon jó. Viszont felfigyeltem arra, hogy ezek szerint már eddig is voltak problémák, ha ilyen segítséget kerestél, és ez még inkább indokolja, hogy cselekedni kell...