Sziasztok!
Nagyon jo, hogy ennyi kepet raktatok fel mostanaban! Irto cukik a babak!
Dorka, Dzsenka milyen csini lett?! Nagyon szembetuno a fogyas.
SZegeny Kevin, remelem, azota nem szenvedett a pocijaval! En eddig osszesen ketszer voltam Lollival a 4 ev alatt GP-nel, de az is felesleges volt. Azt hiszem az egyik esetet meg regebben reszleteztem, amikor lazcsillapito kupert konyorogtem, mert olyan magas laza volt es a paracetamol szirupot csak kihanyta. Kozolte a doki, hogy itt Angliaban nincs kup, ilyen barbar modszereket nem alkalmaznak. Felirt Ibuprofent. Hiaba magyaraztam neki, hogy tok mindegy milyen kanalas orvossagot ir fel, a lanyom mindet kihanyja, csak a kup segit. Kozolte, hogy az nincs. Ferjem masnap kivancsisagbol besetalt egy gyogyszertarba es erdekes modon volt kup. Csupan 20 Fontot kellett fizetni erte. Ha felirta volna a dokino, akkor meg ingyen lett volna.
En ezek utan nem jartam Lollival dokinal. Persze, ha nagyon sulyos baja lenne, mennek, de eddig amilyen betegsegeket az oviban osszeszedett, ki tudtuk kuralni itthon is homeos szerekkel, gyogynovenyekkel.
Hu, a hasfajast ne is emlegessetek! Nekunk is kb. 3 honapig kijutott belole, de nem csak ejjel, hanem egesz nap. Minden eves utan. Borzaszto volt, hogy tudtam, hogy szegeny ehes, aztan ahogy kap kajat, maris szenvedni fog. Lolli meg refluxos is volt, ugyhogy bukott rendesen. Minden nap jart nalunk a mosogep, mert nem gyoztem ruhaval.
Mi is minden csodaszert kiprobaltunk, de semmi sem segitett.
Ja, Dorka, szekrekedesre a sutotok, az oszibarack hatekony. Lollinak is regebben elofordult, olyankor egy kanal orolt lenmagot kevertem a kajajaba, nala ez volt a leghatekonyabb. Mondjuk ezt nem is tudom, mennyi idos kortol lehet adni. Amikor kisebb volt, akkor rengeteg sutotokot evett es akkor nem is volt gondunk. Inkabb kesobb volt, amikor mar felnottesebb kajakat evett. Akkor a vacsorajaba belekevertem a lenmagot es reggel meg is hozta az eredmenyt.
Akartalak hivni a heten, de mobilt csak a ferjem mobiljarol tudok hivni, mivel nekem meg az osregi pay as you go-m van es egy vagyonba kerul egy perc. En csak olyan SOS-nek tartom a mobilt. Ha meg a ferjemmel akarok beszelni, racsorgok es o visszahiv.
A heten meg nem surun volt itthon napkozben, estere meg mindig besurusodnek itt az esemenyek.
Akkor ha minden ok veletek, vasarnap megyunk. Azert majd meg elotte csorgok.
Masfele is pocsek ido volt ma vagy csak mi voltunk ilyen "szerencsesek" London kornyeken? Olyan sotetseg volt, aztan meg mintha leszakadt volna az eg. Az ovonok meseltek, hogy Lolli tobbszor is megkerdezte, hogy "is it time to go to sleep?" Tiszta komas volt egesz delelott, meg nem ertette, hogy miert van ilyen sotet. Delutan meg tartott egy maratoni alvast. Tobb mint ket orat aludt es tok nyugosen ebredt. Aztan 5 perc mulva magahoz tert es az ido is jobb volt mar, ugyhogy vegre feleledt o is.
Lehetne mar igazan nyar! Otthon izzadnak, en meg ma is azt fontolgattam, hogy bekapcsolom a futest.
Lehet, hogy sok minden kimaradt, de uj oldal van, ugyhogy nem tudom most visszanezni a regebbi hozzaszolasokat.
Olive