Sziasztok.
Nálunk megint összejöttek a dolgok, azért nem jelentkeztem megint egy ideje. Kicsit kezdem már unni hogy mindig van valami. Hanna múlt hét hétvégén összeszedett valami bélhurutot, és múlt szombat este meg vasárnap reggel mégegyszer hányt. A dokinő azt mondta úgy gondolja, nehezen emészti meg a májat (merthogy akkor azt kapott), és azért volt ez. mondjuk máskor is kapott már akkor nem volt semmi baja, na mindegy. Mondjuk nem is értem miért csodálkozom, mikor már több antibigyót szedett el kevéske élete alatt, mint én egész idáig. Biztos hogy tönkre van menve a gyomra. Azóta ez a hányás jelenség átalakult bukássá. Nincs minden nap szerencsére és amúgy nagyon minimális max 1-2 alkalommal naponta, de azóta 2X fordult elő hogy - hát kihányta vagy kibukta, ezt nem tudom megmondani - a kaját. Szerencsére mondjuk nem volt egyszer se lázas, meg röhögött közben, nem sírt, ezért gondolom hogy csak bukás volt, meg nem sugárban jött mint akkor szombaton. Szóval most nagyon vigyáznom kell, hogy mit és mennyit adok neki, hiába falatozik jóízűen, inkább többször kell kevesebbet adnom, akkor talán nem lesz gond.
Mindegy, elhatároztam, hogy kivizsgáltatom a gyereket, egy teljes vér, meg pisi vizsgálat mert unom hogy egyik vírusból, meg betegségből esik a másikba, és szeretném megcsináltatni azt az izotópos vizsgálatot is hogy kiderüljön mitől van mindig a vesemedencegyulladás, pontosabban az e-coli a pisijében. Jó lenne ennek a végére járni, mert elég aggasztó.
Na mindegy, nem panaszkodom tovább, amúgy egy szavam nem lehet rá, nagyon jó baba. úgy tűnik lassan tényleg kibújnak a felső fogak is, mert nagyon csúnyán be vannak durranva és vadul rág, néha látom hogy fáj is neki, főleg éjszaka van fenn sokat, de a dentinox valamennyire segít.
Ildóca, Csanádnak hajrá a "fehéredéshez"
Sajna nem tudtam olvasni a beszámolódat, nincs accom g-re
Így aztán a kirádulós képeket se láttam, pedig kíváncsi lettem volna rájuk, biztos jó volt. Na majd talán legközelebb mi is eljutunk. Apának pénteken lesz az utolsó vizsgája, utána végre lesz megint férjem, a gyereknek meg apja
Szóval végre megint tudunk csinálni mindenfélét.
Szilvi: Nálunk is az uzsi, meg a 10órai pép amit én csinálok, meg este is biztos ami biztos a tej mellé berak még egy adag tejpépet. A többi nálunk is tej. Nálunk amúgy pont fordítva működik. A szopi mint olyan már rég nem működik, nem volt kedve a gyereknek ezzel foglalatoskodni, inkább éhen volt,de bármi mást akart csinálni, úgyhogy én elkezdtem csak fejni, azt cumisüvegből megissza. Szóval legalább így megkapja, de a napi 3X-i fejés se leányálom. Mindegy, van és az a lényeg, szeretném ha legalább még 1 éves koráig így is maradna. De a csinált kaják nagyon bejönnek neki.
Hanna most ismerkedik a négykézlábazással. Hát igen vicces, hátrafelé tökéletesen tolat, előre még csak pofán, de a rugózás az enyhén szólva is mókás. Szóval cuki.
Hubamami hajrá, várjuk majd a helyzetjelentést