hali!
Huhh de felpörgött a topik a kis betegek hírére!
mindenkinek gyógyulást kívánunk.
A kórházi borzalmak: nagyon gáz a nővérkés hozzáállás. Öcsém januárban a Bethesdában volt égési osztályon, nekik csupa ++++ dokik és nővérek is jók voltak, azóta hallattam egyik dokival riportot a rádióban és nagyon szimpi volt a hozzáállása: a gyógyítás nem csak a szószerinti gyógymód hanem a beteggel való törődés is. Nem tudom viszont, hogy alapból viheted-e oda. Ha égési gond van, akkor rögtön a Bethesdába menjetek!!!! (ott vagy a gyerek égési osztály).
Vírushoz kiegészítés: azért csak azt nézik h vírus-e, és nem azt hogy milyen, mert általában a magára a vírusra nincs gyógyszer, csak a tünetekre kúp meg infúzió. aztán a szervezet küzd és legyőzi a vírust. Viszont ha bakteriális vagy gombás, akkor arra antibiotikus, ill gombára nem tudom pontosan a nevét hogy mi. Mindezt 3 mondatban az anyának is el lehetne mondani, és ő is jobban viselné!! Viszont hogy a másik gyerek vírusát megkaptátok, nagyon sajnálom
Bárányhíradó: Martin utsó néhány hege is leesett de alatta még rózsaszínes a bőr, de már medencéztünk múlt héten. Kingának jobban regenerálódó bőre van, ő most van a 12. napon, néhyán nagyobb heg van, a haja alattiak nem tudnak lepottyanni, pár nap múlva megmosom a haját de még nem mertem.
Martin annyit durcáskodik mostanában, hogy kijelentette h a nagyihoz költözik (Vecsés szintén). Ma megy is át, és csak szerdán cinire hozom el. egy kis nyugi nekünk is jár. Kingus marad.