Szijasztok
Nóci, olyan ügyes a párod, használt gumiabroncsokból nem tudtok kintre kis kúszóalagutat csinálni? Nagy abroncsokból persze és csak rövidet, hogy ha esetleg regi beszorulna, akkor ki tudjátok még húzni
ez egy jó kis játék lenne szerintem, ilyen sok volt nálunk az oviban is anno
Mi hosszúhétvégén átrendeztük a lakást, beállítottuk a TV-t, kidobáltuk a szemetet és hétfőn meg pihi+pihi+pihi
ja, meg szombaton voltunk barátnőméknél
én ezért nem is megyek már ünnepek előtt úgy boltba, mert 1000en vannak!!!!!
de minek??? ma is hajnalban sétáltunk ki Sammerrel a boltba, mert akkor nincs tömeg, de 7re már ott is rengetegen voltak
Nóci, micsináltatok (volna) Karcagon??? Lakik ott valakitek?
én a szomszédban nőttem fel
(szerintem nem tudnád, hiába írnám le, picuri falucska..)
Fogyókúra: nekem is baromi nehéz volt, amikor azt mondták, 0 szénhidrát, de azóta legelek
itt a nyár, sok sok gyümölcs, és basszus tényleg nem úgy tapad!!! a 22. hetet kezdjük és 6 kilónál tartok, most sajna 2 kilót híztam, mert ugye a görcsök miatt elmaradt a torna, de most már sétálok is minden reggel egy órát, + minden másnap kismama tornázok, így most jó, jobban is alszom
Nóci, visszeret sajnálom
Kitty, papád? Hogy van?
Na, ezt a kétfélét főzést megértem, én sem szeretném... szerencsére mi egy koszton vagyunk, csak én kevesebbet eszek, inkább gyümölcsözök, ha éhes vagyok, bár ugye itt meg nincs kert, így ez is egy vagyon
de mindegy, hát ez van...
Mi holnap elvileg megyünk strandra, yupi
ma kimostam egy hatalmas adag babaruhát, meg még 3 adag ágyneműt, most már van hozzá zsák, így el is tudom őket pakolni... este kivasalom a kisrucikat is, és méret szerint csoportosítva elpakolom őket... jövőhéten elvileg kapok még egy hatalmas adagot, meg utána is valamikor 1-2 zsáknyit
szóval majd folyamatosan mosom és csoportosítom őket, hogy ne egyszerre kelljen... nálunk lassan talán rend lesz, de még nem merem elkiabálni
Samu meg nagyon aktív, pörög állandóan, meg most már akkorákat rúg, hogy hullámzik a pocim is
Na, rólam ennyi elég volt, húzok is ebédelni, nagyon finner savanya gombalevest
Pusza, majd most már talán tudok gyakrabban jönni, de júl. 1től mindenképpen!!!