Akkor látom nálatok is ilyen tünetekkel jár a félidő, nekem azért ez új dolog, mert kb. 2 hónapja érzem csak.
nóci:hát nem könnyű a helyzeted az biztos, mondjuk nem tudom mi a kezelési módja a HPV vírusnak, az oltáson kívül nem kell mást tenned? A családot az ember nem válogathatja meg.
Húgom volt hasonló helyzetben, mint a te rokonod, neki is abortusz, de 14 évesen. 15 évesen velem egy időben szült, akkor a nagylánya, mint az én lányom és rajta kívül van már másik két lánya is, tehát összesen 3 lánya van és nem hajlandó védekezni, nálam 4 évvel fiatalabb. Felelőtlenség, felelőtlenség hátán
A legrosszabb az egészbe az, hogy a húgom és hát azért szeretem és imádni valóak a lányai is, de hát miből fogja eltartani őket azt nem tudom. Tehát ez nem csak nálatok van így sajnos, na a párja húgomnak hasonló kaliberű lehet, mint nálatok a srác.
Beu:a hátfájás az nekem is előjön, néha már kezdem azt hinni, hogy valami extra rövid ciklus és mindjárt jön a mensi is, de szerencsére azért a ciklusaim a helyén vannak.
Tegnap megszenvedtük a medence állítást, most ugrunk neki harmadszorra és úgy néz ki három a magyar igazság és talán 1-2 hét múlva már fürödhetünk benne, de nem piskóta felállítani 3.6 méteres és eléggé ferde az udvar. Szemmel nem látszik, de hát egy ekkor víztömeg azonnal észreveszi. Locsolni nem kell az bizti, mert kétszer engedtük le.
Alig bírok megmozdulni, úgy fáj mindenem, annyit lapátoltam, meg toltam, húztam azt az iszonyat nehéz medencét, na mindegy talán már sikerrel járunk.