Van ám itt pörgés
cicalány belázasodott az oltástól, reggel fél5kor azzal keltette az apját (én nem ébredtem fel rá
) hogy bekapcsolta a pörgőjét és nézte. Mindezt lázasan. Aztán én úgy 6kor keltem a sírására (addig apa etette, játszott vele). Kérdem apát, nem-e meleg az oltás miatt. Megfogja a homlokát, mondja nem. Megfogom én is, mondom nem. Na azért mielőtt bealtatjuk mondom, mérjük már meg a hőjét. 37,8 volt
király hőérzékünk van mindkettőnknek, á, nem meleg ez a gyerek! Ment a kúp, vissza is aludt egész 8ig, de aztán is bágyadt volt. Viszont a doki nem csak tápszer receptet adott, hanem a tejpépekre is adott papírt, ami tök jó, mert vagy 600 Ft-vel olcsóbb így doboza. Persze tápija megint nem volt, megint megrendelik, de itt legalább tényleg megrendelik, és nem kell körbejárnom a fél kerületet (múltkor vagy 3 helyen voltam
). Ami viszont sokkolt a gyógyszertárban, mondom ha már rendelnek, hozzanak nekem egy bioderma bébi napkrémet is. Keresi a nő a gépben, mondja, szoktak rendelni, csak nem tartanak, mert ez Csepel, ez az árkategória itt nem megy el, keresi, bemegy a főnökhöz, hogy nem találja, jön vissza az eredménnyel: a biodermát ezentúl nem forgalmazhatják gyógyszertárakban
mondom tök jó, mert drogériákban meg nem lehet kapni. Mondja tudja, olyan mint a vichy, hogy csak gyógyszertárban lehetett eddig de most ott nem szabad. Király. Azért megnézem majd a tecsós meg az alle gyógyszertárában, hátha nekik még van készleten. Akartam venni, mire megyünk Mvhelyre legyen.
Amúgy ma rájöttem, hogy oké, hogy van személyije a csajnak, de az uniós tbkártyáját nem váltottuk ki, remélem nem kell majd. Bár ahogy a román egészségügy áll, úgyis fizetnünk kéne
Meg én ragaszkodnék a magyarul beszélő orvoshoz kint is, ne csak apa értse, miről van szó...
Nyufó
Mindig jó hallani rólatok
Látom, Annának megindult a haja
Regi milyen nagylányos már! Tiszta felnőtt csaj a sok picibaba fotó mellett
Tényleg le kellett már cserélni a fotót
Akartam tőled kérdezni, mivel jövő héten megyünk Mvhelyre és Szaffi borzasztóan tűri a kocsizást, hogy nincs-e valami jó trükköd a témában
Pedig mindig ül mellette valaki, de egyszerűen vagy unatkozik, vagy kényelmetlen neki, de nyüszög meg minden
Snowball
Hát nálunk jövő hóban is van szuri, akkor kapja az agyhártyásból a másodikat, dokim nem szeret egyszerre 3at adni (bár a rotával együtt most is 3 volt, de ugye azt issza a pici).
Nem egyszerű a mostoha-anyós helyzet, bár gondolom apuka nem tegnap lépett le ezzel a nővel, szóval lassan meg lehetne bocsájtani neki... Györökön a faluban volt egy bácsi, nagypapis nagy barátja, jó kedéjű, szeretni való, na vele a fia hasonló okokból nem állt szóba. Aztán a menye volt az, aki elkezdte az unokát hordani hozzá, hát hihetetlen jó nagyapa volt, mindent bepótolt, amit a fiával kihagyott, imádták egymást az unokájával. Sajna pár éve meghalt
Kígyózsiráf-birkózás nagyon jó
Csicsi
Én nagyon hamar vezettem egyedül, de azért voltak vicces esetek, mikor a gyorsforgalmin vettem észre, hogy végig behúzott kézifékkel megyek és hasonlók
A vezetéshez két dolog kell: bízz magadban és bízz a közlekedés többi résztvevőjében.
Aszem a tranzakció-analízisben (pszichológiai ágazat) mondják folyton, hogy nincs jó anya, csak elég jó anya
ha ezt elfogadod, talán könnyebb lesz.
Apukádat sajnálom
Félek, Hanna is így fog járni. Elvileg szombatonként az apjánál van mmert az az apja szabadnapja, de ez úgy néz ki, hogy az apja elviszi és lepasszolja a nagyinak. Nővéremék meg mászkálósak, szóval a csaj úgy éli meg, hogy míg az anyja meg a Gábor tök jó programokra megy, addig ő gubbaszthat a nagyinál a panelban
Egyre kevesebbet van az apai családnál így...
Anna
Nővérem mindig azzal jön, hogy Hanna 6 évesen aludta át először az éjszakát
ráadásul 4,5 éves kora óta egyedül neveli, na az végképp kemény lehetett. Persze én meg nem is tudom miről beszéltek, mert Szaffi áldott jó alvó éjjel.
Gyerekek görbe tükörről az jutott eszembe, hogy borzasztó mikor felfedezem magamban apám azon tulajdonságait amiket utálok benne (pl hogy folyton a nővérem nevén szólít, én meg simán le-Hannázom néha Szaffit
)
Apa is téli és ő is a hideget bírja jobban. Én augusztusi vagyok, abszolút meleg-párti.
Hajrá harmadik! Próbálkoztok már, vagy tervezett korkülönbséget akartok? Jó hallani, hogy nem csak mi vagyunk olyan elvetemültek, hogy 3at akarunk
Nem csinálsz vonalzót a gyerkőcökhöz? Klikk valamelyikünk vonalcójára és már megy is minden
Tyuntyi
Huh, kitartást, szörnyű lehet a hajnalban kelés. Cserébe gondolom napközben azért alszik egy kicsit (ha épp nem eszik
)
Nyugi, Szaffi is az esetek 90%ban kézben alszik el, vagy úgy, hogy a nagyágyon valaki melléfekszik, turkálja az arcunkat (különösen a szem, száj és orr belső felépítése érdekli) és elalszik mondjuk apa fogainak szorongatása közben. Délután ez praktikus, van okom szundítani mellette fél órácskát
Csanád ágyán van körbe fejvédő? Szaffi imádja a nyuszikákat nézegetni, meg próbálja lekapargatni, néha arra alszik el.
Dm kártyám nekem régóta van, szeretem a saját termékeit jó az ár/érték arányuk. Sose szoktam kiváltani a kuponokat, van vagy 500 pont rajta, ha akarod adok
Tényleg ez van, mint a bababónuszosban, hogy a kuponok 2/3-a kuka, de a többi az jó, mert amúgy is olyat vennék, vagy tök mind1 melyiket veszem (mint pl fogkrémnél).
Csanádnak egy szobányi kiságy se lenne elég ahhoz, hogy sokáig aludjon szerintem
Szaffi dühében tud iszonyatosan hisztizni, mint akit ölnek. Ma pl azzal hergelte fel magát, hogy nem éri el a forgóját. Kivettem, hogy lenyugodjon, majdnem kiugrott a kezemből a köröző flamingóra. Azt a boldogságot, hogy végre eléri! Tiszta szadista dolog ez a forgó!
Sztem szomjas, ezért akar folyton cicit. Tényleg, nem harap nagyon a kis fogaival?
Na, felkeltette a postás a csengetéssel. Ráadásul a lakásvásárlás miatti illetékről hozott papírt, 30 napon belül kell befizetnünk fejenként 220e-t
Fogalmam sincs, lesz-e ennyi még a felújítás után
próbálok részletfizetést igényelni... Megyek játszok inkább a csajjal, az vidámabb