Csycsy!
Hát akkor drukkolok én is a sikerhez és örülök, hogy te is csatlakozol hozzánk. A gyógyszerszedés nálam is sok évig volt. Te milyet szedtél? Változott valami, hogy abbahagytad?
Nekem első két hónapban olyan lájtos mensim volt, de legalább volt, nem borultam fel, hát azóta érzem rendesen minden belső szervemet az biztos, de örülök, mert visszaállt a saját hormonrendszerem a megszokott kerékvágásba.
Nekem már mellékhatásai is voltak a gyógyszernek. Neked?
Válaszolni nem tudok a kérdésedre, hogy lehet-e beágyazódás én is csak az internetről olvasgatom, hogy lehetséges.
A tünetek az meg hát hogy is mondjam hadilábon állok velük, mert eléggé hajlamos vagyok gyártani őket, így én inkább nem nyilatkozom most már csak akkor hiszek bármit is ha legalább 1 hete kimaradt
Viszont a mindjárt megjön érzés a lányomnál volt, sőt ez volt a legerősebb tünetem (persze csak utólag jöttem rá), mert akkor tényleg azt hittem, hogy mindjárt megjön minek teszteljek.
Beu, hát a fogfájás tényleg érdekes, főleg ha az összefüggést is nézzük, fogalmam sincs hogy lehet egyiknek köze a másikhoz.
Hát igen a jó munkahely nagyon sokat jelent, hiszen az ember akkor azért nyugodtabba a családban is, ha tudja, hogy biztos a helye.
Jaj nóci úgy sajnálom, hogy ennyire összejött most neked, megértem, hogy aggódsz, hiszen az én lányom nincs olyan hónap, hogy ne legyen beteg és ha nem lenne ilyen jó munkahelyem nem is tudom mihez kezdenék. Jövőhéten viszem vissza a másik fülével az orvoshoz (tubus kivétel), így már biztosan később megyek dolgozni, akkor az évzáró, cselló évzáró, legutóbb ez a libikókás dolog, hát ezt mind meg kell oldani. Fel a fejjel szorítok, hogy megoldjátok a gondokat.
Ma lányok olyan jó hangulatom van, szinte tele vagyok tettvággyal, hát nem tudom mi ütött belém.
Legszívesebben átpakolnám a lakást, kertet. Játszanék a kutyákkal, gyerekkel, férjemmel
Na hát ez van ez egy ilyen nap, tele vagyok energiával és szívesen olvasnék, takarítanék, zenét hallgatnék, pedig kint szakad az eső...
Bár azt sejtem, hogy mire hazaérek csak töredékére lesz időm és ez valószínű a gyerköc és a férjem lesz, a többit majd máskorra hagyom
Jaj és majdnem elfelejtettem, hogy sikerült a szolfézs.