Új privát üzeneted érkezett!

Wiki!

Jobbulást Eszternek!
mankalak

Manka,

5-től (Áki még alszik, addigra talán ébred) :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Sziasztok!

Anikó,
mégegyszer köszi az üdítő ügyintézést!

Nálunk 3. napja vakond őrület van, ki-be mászkál az Adriék és közöttünk... Adriéknál többek között az eprek alatt mászik végig, nálunk meg körbe megy az egész kerten. MEGŐRÜLÖK TŐLE!!!! Az előbb is éppen visszatapostam a homokot kb 52.-edszerre, erre fél óra múlva újra ott ment el!!!!!! :evil: :twisted: :x Ha holnapra is felássa az egész kertet, idegrohamot kapok biztosan!
Ha van ötletetek kiírtani vároma javaslatokat!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Anikó, most volt időm netezni, inkább már nem indulok el... :oops:
Holnap jövök, köszi és bocs.

Orsi,
lapáttal lesben állni.
Sajnálom, elég vacak, nekünk a kocsibehajtós részen tette teljesen tönkre a viacolort.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Eszter!

Nagyon BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk! Gyógyulj meg gyorsan!

Kép
Vendég

Sziasztok!
Most lehet,hogy egy nagyon buta kérdést teszek fel de nem tudom mi "szokás".
Holnap évzáró az oviban,és azon tanakodtunk ma egy ovis anyukával,hogy vigyünk -e virágot az óvó néniknek,dadusnak?Mikor én még kicsi voltam nekem úgy rémlik,hogy nálunk "szokás" volt vinni pár szál virágot.
Aki esetleg tudja,hogy mi illik akkor légyszi holnap délig válaszoljon.
Előre is köszi.
Hajni
szhajnal
Vecsés

SZia Hajni!

Szokás vinni virágot most is. Ha nem az évzáróra akkor az utolsó ovis napon. Van ahol SZMK vesz valami közös ajándékot, nálunk mindenki egyénileg.
Vendég

Eszti,
Boldog névnapot kívánunk :D
Kép

Hajni,
Szokás :wink:

Lányok!
Köszönöm az eddigi bizalmat, hogy az üdítő rendelés helyszínét biztosíthattam. A következő rendelésnél viszont átadnám eme megtisztelő és hálás feladat lebonyolításának lehetőségét másnak.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Eszternek mi is nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!

Kép
mankalak

Kicsit megkésve, de nagy, nagy szeretettel kívánunk Eszternek boldog névnapot!
Viki, hogy vagytok? Hogy viseli Eszter? Be volt oltva Eszter?

Lányok, érdekel vkit kefirgomba? Elszaporodtak kicsit most már nálunk, és nincs szükségem napi 1 liter kefirre :-) szívesen adok. Nagyon sok info van a neten, akkár itt is : http://archiv.kefirgomba.hu/index.php?o ... &Itemid=28

Én a gyerekeknek alig veszek most már gyümölcsjoghurtot. Ebbe keverek mézet vagy házi lekvárt. Tejföl helyett is használom, bár erőteljesebb, savanykásabb az íze, így időnként azért veszek tejfölt :-) De egészséges :-) Ha még házi tejet is be tudtok szerezni (Toldy utcai zöldségesnél van automata) na abból aztán tényleg igazi a kefir :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Köszi-köszi! :)

Eszter 1x volt oltva, 15 pöttye van/volt, semmi egyéb tünet. holnap valószínű megy oviba, gyereknapozni, óvónői javaslatra...
nagyon örülök hogy beoltattam. kíváncsi vagyok Lázár elkapta-e.

KépKép
KépKép
wiki12

Sziasztok!

Aki szokott a nextből rendelni, az gondolom tudja az árfolyamokat, sajnos elég magas, most a legutóbbi beszerzésem óta kaptam ezt az infót, hátha valakit érdekel:
Viszonteladók figyelem!

Aki a katalógusokból 500 font vagy annál magasabb rendelést adna le, irjon mert ekkora tételnél már egyedi árszabást alkalmazunk.

Ha többen vagyunk lehet, hogy összejönne..., ha érdekel valakit írjon nekem is mert összeegyeztethetnénk......... :P

üdv,
Manka
mankalak

Emőke,

Én kipróbálnám :D

Köszi,
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Anikó!
Köszi az üdítő bonyolítást - Szandra neked is a fuvart! :lol:
Barackost isszuk - fincsi!

Hajni_ vízben ázás nem tesz jót az ekcémának :?

Eszter!
Boldog névnapot kívánok! Kép
Javasoltam volna a First-öt, de ahogy nézem már meg is gyógyult Eszter :lol:
ágyöngyi

Na, 2 hét vakolatverés-burkolás-festés-mázolás, kertben csövezés után végre majdnem minden a helyére került nálunk, és mától újra van net is, halleluja!

Orsi, nálunk sűrűn van vakond, kipróbáltunk ellene mindent, és az egyetlen működő megoldás az a lyukba leásott sörösüveg (a száján fütyül a szél, és ez elkergeti a rohadékokat). Minden mással csődöt mondtunk, de ez működik!

Viki, még jó, hogy egy oltást megkapott Eszter!

Emőke, én is szeretnék gombát, elég hülye vagyok, hogy ezt délelőtt nem mondtam...

Manka, hozzánk délelőtt védőnő jön, de a délután még akár jó is lehet :wink:

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Anikó, a gombák mellé elfelejtettem mondani, hogy a Manka féle tupperes desszertgyűrűben (Manka, ez itt ingyen reklám neked :-) ) rendszeresen készítek kefirtortát (joghurttorta néven fut a hozzá adott receptekben). Imádjuk, isteni. Nagyon könnyű és hűsítő így nyáron.

Gyönygyi, köszi, hogy írtad a vízben ázást (nem ázást) az ekcémához. Luca most jött helyre, hogy bejött a jó idő. Addig az arcán kívül szinte mindenhol volt, igen nagy összefüggő területeken :-( Mostantól kevesebbet engedem lubickolni szegénykémet, pedig imádja.

Nálunk a matrica motiváló módszer másodjára is bejött. 1 hét alatt Ábel szobatiszta lett teljesen. Persze a du-i és esti alváshoz még kap pelenkát, de napközben már szól :-) Az esti, délutáni alváshoz milyen tippeket tudnátok mondani? (éjszaka kell kelteni egy darabig, hogy menjen wc-re?) És hány éves korban (átlag) várható a teljes szobatisztaság? köszi

Emőke

Kép

Kép
birdie

Sziasztok!

Eszternek így nagyon megkésve, de boldog névnapot kívánunk!

Vakond ügyben azt hittem, hogy alakulunk, mert csütörtökről-péntekre nem ásta fel a kertet, reméltem, hogy ez a napelemes-sípolós-rezgős vakondriasztó hatása, de aztán a hétvégén valamikor újra itt járt, és végigment a "szokásos útvonalán" - ennyit a vakondriasztóról :evil:

Kata,
ezt a sörösüveges módszert szívesen kipróbálnám - ez legalább nem kerül semmibe - csak nem tudom, hogy pontosan mit kell vele csinálni??!!

Hétvégén az egész családunk a Balatonon volt, 3-as szülinapi buli volt, majd rakok fel képeket. Az idő nem a legjobb volt, de szerencsére volt fedett medence, bár mindezek ellenére Levi totál megfázott...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Levikének jobbulást!

Orsi, ez rettentően bonyolul és a férjedtől óriási önfeláldozást kívánó művelet. Vesztek néhány olyan sört, amit szeret (üvegest és nem dobozost :-) ), majd leül, kényelembe helyezi magát és a tűző napsütést a kert leghűvösebb helyéről figyelve elfogyasztja őket. Majd fog egy kis lapátot, ás egy (vagy több) 10 cm mély kis lyukat, amibe az üres sörösüveget szájával felfele elhelyezi. A többit már a szél végzi :-)) Katáéknál nagyon jól mutatnak ezek az örökké termő sörösüvegek :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Azt hiszem ennél szakszerűbben nem lehetne ismertetni a vakond elűzésének módszerét :lol: :lol: :lol:

Emőke!
Holnap szól rám, hogy mondjam a szobatisztaságos dolgot mert tuti el fogom felejteni de olyan bonyolult lenne leírni a sok kusza ökörséget a fejemben.

Manka!
Sajnos most nem fog összejönni :(

Levinek jobbulást!!

szandrakiss

Szandra, nem lehetne tömören mégis leírni? :wink: Én most totál csődöt mondtam, ma délután három gatya lett merénylet áldozata gyerekenként, kezd elegem lenni :evil:

Orsi, ahogy Emőke írja! :D

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata!
Drága vagy :lol: . Csak az éjszakai keltegetéssel kapcsolatban szerettem volna egy nagyon jó gondolatot átadni Emőkének (is).

Egyébként a napközbeni is hasonló elven működik. Meg kell érni rá, ha van hajlam akkor (nálunk is bevált) jöhet a matrica. Bár Gyöngyi tuti jobban tudja de "hivatalosan" napközbeni szobatisztaságra 3 éves korig az éjszakaira meg 6 (?) éves korig "kell" megérnie elvileg. Egyszer jöttem haza éjszaka és pont erről beszélgettek a rádióban. Keltsék/ne keltsék éjszaka a gyereket. Szakemberek egyértelműen nemet mondtak mert:
- nem jó éjszaka kelteni a mély álmomból
- ha nem ébred fel (kómásan viszed ki) akkor nem tudatosul benne a wc-n ülés egyébként sem
- neki kell érezni az ingert
meg sok ilyen okosság.

szandrakiss

Sziasztok!

Emőke! Kata!

Nagyon ügyes Ábel! Kata kitartás a fiúkhoz!
A szobatisztaságra csak én is annyit fűznék hozzá, hogy meg kell rá érni, nem szabad erőltetni, de jó időben könnyebb a szabadban, meg nem kell annyit ruhát cserélni...
Nálunk az is fontos volt, hogy Bogi látta, hogy egy idősebb kislány, hogy pisil a mi wc-be..gondolom kedvet kapott és kipróbálta..aztán vettünk egy 3az1-ben wc-t Apa, Anya, Bogi ülőkéset -pont vennünk kellett egyet, mert a régi tönkre ment...
Aztán Bogival is ilyen jutalmazós dologba estünk.. tőlünk kisautót ( ez a mai napig kedvenc játék!) kapott, ha sikerült a wc-be pisilnie ( 2x, 3x, 5x???) Ez hamar bevált viszonylag , a nagy dolog az kicsit később jött, azért egyből kapott 1-et. DE sokszor volt, hogy ahhoz még kért pelust, ő jelezte, hogy kér, de a wc-be nem akart...aztán ez is megoldódott.. 3 éves korban abszolút szobatisztának mondtam, persze azért előfordultak balesetek, de ez részben az én hibám is, ha beteg a gyerek, ha este sokat ivott ( kakaót! ) és hiába pisiltetted meg közvetlen lefekvés előtt..stb.
Ha éjszaka pisilnie kell, szól nekem, esetleg sírdogál, de nem jellemző, hogy baleset lenne már...ehhez is azt mondanám, hogy talán a lányok ebben is előrébb állnak, de ez nem törvényszerű, csak én így tapasztaltam...

Manka
mankalak

Kukk!

A többiekhez csatlakoznék, tavaly nyáron gy ideig keltegettük Ancsit egyszer-kétszer, semmi hatása nem volt. Hiába pisilt, teljesen esetlegesen, majdnem minden éjjel volt pisi a pizsibe is. Úgy, hogy ő 2 évesen nappalra szobatiszta lett.

A mai napig majdnem minden éjjel pisil a pelusba.

De van olyan gyerek, akinek bejött az éjszakai keltegetéses szoktatás, itt is :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Ma voltunk 18 hetesen, és úgy néz ki, hogy kislány lesz. Bár ezt a Dóri már februárban megmondta! :P :P :P :P
Sajna van egy kis gond is, a méhlepény nagyon lent tapadt, és belóg a belső méhszáj fölé. Az ultrahangos azzal biztatott, hogy ez még alakulhat jó irányba is. A dokimmal holnap találkozunk, ma sajna nem tudtam vele beszélni a klinikán, mert éppen műteni indult! :cry:

Szobatisztaság:
Dóri 2 évesen lett nappal szobatiszta, nem kellett semmilyen matricázás, ösztönzés, egyszerűen tetszett neki, hogy mi a WC-n ülünk. Ma már szűkítő se kell neki, csak egy fellépő. A bilit is alig használtunk, mert az a babáké!!!. Így minden alkalommal valamelyik baba is jön pisilni a bilibe, míg ő, mint anyuka a WC-be pisil.
A nyár végétől kezdve pedig már éjszaka is alig pisilt be a pelusba, igaz nem is kellett neki, mert nagyon sokáig képes egyébként is tartogatni a pisit. Néha már úgy könyörgök neki, hogy menjünk WC-re, mert én már legalább háromszor voltam. Ilyenkor iszonyat mennyiséget képes pisilni, mert inni azért iszik rendesen. És szerintem az se jó, ha ilyen sokáig tartogatja. De mostanában szerencsére ez is kezd megoldódni.
Visszatérve az éjszakához, ha néha be is pisilt, olyan mennyiséget sikerült neki, hogy mindegy milyen pelus volt rajta, átázott. Karácsony előtt pár nappal kijelentette, hogy ő már nagy lány, és nem kell neki pelus éjszakára sem. Februárig volt 2-3 éjszaka, amikor bepisilt teljesen, de azóta egyszer csurgott be pár csepp, majd ha valami miatt (nátha ...) többet ivott, felkelt éjszaka és szólt, hogy pisilnie kell. Így március óta teljesen szobatiszta. :P :P :P
Az éjszakai költögetésnek én látattam értelmét, és szerencsére nálunk gyorsan megoldódott a helyzet!
Sok tanulsággal nem szolgálhattam, mert nálunk elég szerencsésen alakult a pisiügy.

Eszti!
Útólag is boldog névnapot kívánunk!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Na hát akkor mi lennénk, akiknek bejött az éjszakai keltegetés. DE...
Csak azután, hogy nappal már stabilan szobatiszta lett.
Zalánnal szerintem még nem annyira kell foglalkozni, ha nem mutat rá hajlandóságot. Majd ellesi Marcitól hogy kell ezt.
SZóval nálunk a nappali szobatisztaság viszonylag könnyen ment, bár közel sem akkor, amikor én szerettem volna. Zorka ráült a wc-re, de nem csinált semmit. Aztán egyszer a délutáni alvásból száraz pelussal ébredt és rögtön megivott két pohár narancslét. NA mondom most vagy soha. RÁültettem és beígértem neki cukorkát, ha belepisil. Belepisilt. Üdvrialgás, tapsvihar, cukorka. Onnantól kezdve gyakorlatilag 2 hét alatt szobatiszta lett. Az éjszaka viszont nem ment ilyen simán. Sosem ébredt üres pelussal, mindig rettenetesen sok pisi volt benne reggel. AZtán jött, hogy oké akkor bekeményítünk és nem adtam rá pelust. Felébresztettem akkor mikor mi lefeküdtünk, 11 óra-éjfél körül. Sokszor már ilyenkor pisis volt és észre sem vette. Ez nagyon nehéz időszak volt, mert üvöltött amíg kikísértem a WC-re, nagyon álmos volt. De 2 hét alatt ágytiszta is lett. Keltegetni talán csak 1 hétig kellett. Utána jött az, hogy nem keltettem fel és vagy felébredt vagy nem. 2 hét után pedig akkor sem pisilt már be, ha nem ébredt fel.
Tamara mostanában leveszi magáról a pelenkát. Megkérdezem tőle hova fog pisilni, mire elindul a WC-re. Rá is ül, de nem csinál bele semmit, majd 2 perc múlva a szoba közepére pisil:) Úgy néz ki a bili nála is kimarad.
Vendég

Sziasztok.
Köszi az "gyógymódokat" az ekcémára.Közben voltunk orvosnál,és azt mondta,hogy ha lehet (persze hogy lehet),ne adjak neki csokit,a banánnal is óvatosan,a nap az nagyon jót tesz,csak jól be kell krémezni nagy faktorszámú krémmel,strandolni is lehet,csak ha kijön a vízből rögtön be kell kenni a felírt ápoló krémmel.Na meg persze ne fürödjön kádba,csak zuhany amit meg nem nagyon szeret,így mi lavórba rakunk vizet és szivaccsal locsolgatom az nagyon tetszik már neki.Talán kinövi.Jó lenne:)

A szobatisztaságról annyit tudok írni ,hogy nálunk a Violánál 2,5 évesen kezdtük elhagyni a pelust,és kb egy hét alatt ő is szobatiszta lett,csak még éjjel kapott pelust.De azt mondta annó a védőnönk,hogy este elalvás előtt kb 2 órával már ne adjunk neki inni,alvás előtt pisi és akkor nem kell neki éjjel.
Én akkor vettem le róla a pelust amikor már 2 hétig folyamatosan száraz volt reggelre a pelus,persze utána volt 2-3 alkalom ,hogy
sikerült bepisilnie,de hát ez még belefért.Most meg már éjjel is egyedűl kimegy pisilni,soha nem keltegettem éjjel.
A kicsinél még most kezdjük,de eddig sikertelen.Ráűl a bilire,és a Wc-re de nem hajlandó odapisilni,amint feláll róla ,rögtön pisil:)
Reméljük a nyár végére sikerül átszoktatni.

Ha már nyár akkor szeretnélek megkérdezni benneteket,hogy nem érdekel-e benneteket jó minőségű naptej:
Van 50 es faktorú,75 ml tubusban,és 30 as napvédő vízálló spray
150 ml.Mind a kettő 999 ft.Igaz csak akkor ennyi ha kettesével rendelem.Ha külön kell 1 db akkor jóval drágább.Van felnőtt naptej is,a persze napozás utáni hűsítő gél,krém gyerekeknek felnőtteknek.Ha érdekel szóljatok.
Ha nem derült volna ki akkor Avonnal foglalkozom,ha érdekel valakit,akkor szóljon,rövid határidő belül tudom szállítani:))

Adri:Gratulálok a kislányhoz:!!

Szép napot mindenkinek.

Hajni
szhajnal
Vecsés

Sziasztok.
Köszi az "gyógymódokat" az ekcémára.Közben voltunk orvosnál,és azt mondta,hogy ha lehet (persze hogy lehet),ne adjak neki csokit,a banánnal is óvatosan,a nap az nagyon jót tesz,csak jól be kell krémezni nagy faktorszámú krémmel,strandolni is lehet,csak ha kijön a vízből rögtön be kell kenni a felírt ápoló krémmel.Na meg persze ne fürödjön kádba,csak zuhany amit meg nem nagyon szeret,így mi lavórba rakunk vizet és szivaccsal locsolgatom az nagyon tetszik már neki.Talán kinövi.Jó lenne:)

A szobatisztaságról annyit tudok írni ,hogy nálunk a Violánál 2,5 évesen kezdtük elhagyni a pelust,és kb egy hét alatt ő is szobatiszta lett,csak még éjjel kapott pelust.De azt mondta annó a védőnönk,hogy este elalvás előtt kb 2 órával már ne adjunk neki inni,alvás előtt pisi és akkor nem kell neki éjjel.
Én akkor vettem le róla a pelust amikor már 2 hétig folyamatosan száraz volt reggelre a pelus,persze utána volt 2-3 alkalom ,hogy
sikerült bepisilnie,de hát ez még belefért.Most meg már éjjel is egyedűl kimegy pisilni,soha nem keltegettem éjjel.
A kicsinél még most kezdjük,de eddig sikertelen.Ráűl a bilire,és a Wc-re de nem hajlandó odapisilni,amint feláll róla ,rögtön pisil:)
Reméljük a nyár végére sikerül átszoktatni.

Ha már nyár akkor szeretnélek megkérdezni benneteket,hogy nem érdekel-e benneteket jó minőségű naptej:
Van 50 es faktorú,75 ml tubusban,és 30 as napvédő vízálló spray
150 ml.Mind a kettő 999 ft.Igaz csak akkor ennyi ha kettesével rendelem.Ha külön kell 1 db akkor jóval drágább.Van felnőtt naptej is,a persze napozás utáni hűsítő gél,krém gyerekeknek felnőtteknek.Ha érdekel szóljatok.
Ha nem derült volna ki akkor Avonnal foglalkozom,ha érdekel valakit,akkor szóljon,rövid határidő belül tudom szállítani:))

Adri:Gratulálok a kislányhoz:!!

Szép napot mindenkinek.

Hajni
szhajnal
Vecsés

Sziasztok.
Valamiért kétszer került fel a levelem az oldalra.
Bocsi mindenkitől,hogy untatom:)

Hajni
szhajnal
Vecsés

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a tegnapot! Remélem jól éreztétek magatok!

Katus!
Nálunk maradt Villő cumisüvege? Hova vigyem? Vagy hol tudunk összefutni?

Manka
mankalak

Manka,
holnap felhívlak és megbeszéljük :) Akkor hiába kerestem itthon ;)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Hello Mindenkinek!

Remélem mindenki jól van! A ujjamról már le vették a kötést, hajlítani még nem igazán tudom, de most már jobb.

Más: Tud valaki ajánlani Balcsin kiadó nyaralót, igazából olyasmi érdekelne ami közel van a strandhoz, vagy van saját stégje.. ha van esetleg saját azt is szívesen megnézném...

Manka
mankalak

Lázár bárányhimlős. ez a 4. nap.
Én most azt mondom, hogy aki teheti, legalább 1 oltást adasson be. és mi még viszonylag jól megúsztuk, pont nemrég hívott az egyik barátnőm, az Ő kisfiának kb 3x ennyi van. fotót nem teszek...
(én valószínű sokkal rosszabbul viselem, mint Lázár)

KépKép
KépKép
wiki12

sziasztok!
Bárányhimlő okán csak így a fórumban adok hírt magunkról! (Illetve bárányhimlőn átesettekkel szívesen találkozunk).
Martinon szombat reggel jött ki (Eszterrel egy csoportba járnak, és folymatatosan vannak újabb bárányhimlősek), Sopronban voltunk még, de a hangulatán nem rontott semmit pedig már csak 30-40 pötty volt. Ügyelet mondta hogy be ne vigyem, mert nem tudják elkülöníteni, de ha jó kedve van, erdőbe mehet, így még kirándultunk is. Vasárnap jöttünk haza, Azóta a vasárnap éjjel volt rosszabb, mert forgolódott, és emaitt hétfőn bágyadtabb. Most már jól aludtunk, Lakos doktorhoz ma mentünk, mondta hogy a szokásosnál több pöttye van (szerintem 80-100 körül), és tök jó hogy ilyen jól viseli. nem vakarózik, és betegséghez képest jókedvű. amikor mértem, nem volt láza, este tapintásra 37 körül lehetett. Összesen Rhus toxicedron ch 15-öt kapott. Nem akarom elkiabálni, eddig én nem bántam meg hogy nem oltattuk be. Jobbulást a többi pöttyösnek!! Nem tudjátok, hogy meddig fertőz a bárányhimlős gyerek?

Szobatisztaság: úgy látom mindenkinek más jön be! A mi két gyerekünk se egyforma. Martin két és fél évesen novemberben (!) a lakásban lett szobatiszta pár nap alatt. Tök jó volt. Kingával most "itt a nyár" jeligével próbálkozom, néha sikerül a bilibe, de többnyire törölgetem a tócsákat és bugyiból kakit ez elég nyűg. láthatóan nem izgatja őt a téma. Egyébként reggelre sokszor száraz a pelus, akkor megdicsérjük.
üdv,
Julcsiék!
julia23

Julcsi,

Kitartást a bárányhimlőhöz, mi már túl vagyunk rajta. Tamara sokkal jobban viselte, mint Zorka. Elvileg addig fertőzHET, amíg van hólyagos sebe. Ha már csak száradók vannak az már nem fertőz.

Viki,

Persze Nektek is kitartás itt is.
Vendég

Julcsi,
Akkor Kinga sincs beoltva? elvileg a 2. 3. gyereknek egyre több van. Eszter ugye be volt oltva, Neki kb 15, Lázárnak 200-300, Őt még nem lehetett. :( DE drukkolok, hogy Kinga is simán megússza...
mondjuk Kristófon is nagyon sok van. :shock: Mindenkit Eszter fertőzött meg :?: :!:

KépKép
KépKép
wiki12

Viki,
igen azt én is csak most olvastam, hogy a másodikon több van. Majd meglátjuk, Martin is inkább 100 felett, majd leszámolom. Kristóf ezek szerint mégis elkapta, remélem a születendő kistesónak nem árt.
Martinon már szárad a nagyja, kb 5-10 db van, ami még hólyag, de már nem jön új. Ez az ötödik nap. Lázárnak se jön már új?

Többieknél hány nappal később jött ki a kicsin? Majáéknál úgy tudom pont 14 nap. volt.

Falusi ovi Maci csoportba jön vki innen a fórumról?
pusszantás J
julia23

Wiki, Julcsi kitartás!!!

Villő hónap végén kapja az oltását.

Adri, hogy bírod ezt a remek időt?

Többiek?

Manka,
majd hívlak, ha egyszer nem azzal leszek elfoglalva, hogy az izzadságot töröljem magamról...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Julcsi,

Nálunk is pont 14 nap volt a különbség. Max 3 hét a lappangás. És Tamarán sokkal több pötty volt, mint Zorkán, viszont kevésbé viselte meg, lázas sem volt, nem is vakarózott.
Vendég

Katus!

Köszönöm kérdésed, sajna nagyon szarul. Nagyon sokat fulladok, a hétvégén az ügyeleten kötöttünk ki.
Szerencsére egy nagyon aranyos, és toppon lévő doktor néni volt (valószínüleg a Magda, én eddig még nem találkoztam). Kaptam vénás szurit, végre ajánlott egy orrsprayt, amit lehet szednem, így most nem csak a számon tudok levegőhöz jutni, ami ebben a mosókonyha időben nem egy hátrány. Hétfőn visszamentem a tüdőgondozóba, már haza se akart engedni a doki, hanem el akart küldeni Törökbálintra a tüdőkórházba, mert nem nagyon mer semmilyen gyógyszert adni a baba miatt, de a tüdőm meg nagyon sz@r állapotban van. Végül kialkudtam, hogy próbáljuk két másik gyógyszerrel, és megígértem, hogy ha nem leszek jobban, tényleg jelentkezem.
Az új gyógyszerektől most egy kicsit jobban vagyok, legalább az éjszakák jobbak, és ha nem nagyon "ugrálok", akkor egész jól kapok levegőt.
Igazából nem nagyon értem, miért kellett eddig (február óta köhög iszonyatosan, és március óta fulladok sokszor) várni ezekkel, mert ráadásul ezeken rajta van, hogy lehet terhesség alatt is szedni, nem úgy mint szinte az összes többi gyógyszernél. Beleértve azt is, amit eddig kaptam. :evil: :evil: :evil: :evil:
Nem vagyok gyógyszer párti (5-6 éve 1-2 algopyrinen kívül nem vettem be semmit), főleg nem a szteroidé, mert évtizedekig kaptam korábban, és tudom mik lehetnek az utóhatásai, főleg egy hosszabb kezelési idő után. De most tényleg úgy éreztem, muszály valamit, legalább pár hétig szednem, mert az se állapot, hogy bő 4 hónapja köhögök egész nap, nem alszom éjszaka, és a maximális adagot szívtam a hörgőtágítóból, ami csak rövid ideig hatott. Nem hiszem, hogy ez az állapot jobb volt a babának, mert szinte egész nap oxigénhiányosak voltunk. Csak abban bízom, hogy legalább ő elvette azt, ami neki kell.
Remélem, gyorsan megszűnik most már a köhögés, a tüdő- és hörgőgyulladásom, és el is felejtehetem örökre a fulldoklást!!!

A kis pöttyösöknek jobbulást kívánunk!

Remélem legközelebb már csak jó hírekkel szolgálhatok!

Addig is jó éjt mindenkinek!

Adrienn
KépKép
jul24

Hű, Adri :(

Ha kell Dóriszitting, szólj bátran!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Adri

Csak beugrottam hátha doki után informáltad a fórumot hogylétedről és jól gondoltam:) Zuracskádnak már mondtam, de ha úgy adódik, hozzánk is hozhatjátok Dórit, egy gyerek ide vagy oda már nem oszt nem szoroz:))) szívesen vigyázunk mi is rá! remélem tényleg jobban leszel az új gyógyszerektől és nem kell holnap bevonulni!!!!!

Puszi Mesi

KépKép

KépKép
msi22

Köszönöm szépen mindenkinek a felajánlott segítséget, szerencsére anyukám sokat tud segíteni, és persze itt vannak még Orsiék is, ill. Éviék, .... a szomszédban.

Most úgy érzem, hogy az időjárás is kegyes hozzám, és valamivel jobb a helyzet, jelentősen kevesebbet fulladok, főleg ha nem nagyon mocorcog.

Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kívánunk!

Adrienn
KépKép
jul24

Villő,
Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

KépKép
KépKép
zumpfi

Sziasztok!

Kicsi Villőnek mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!

És mindenki másnak is, aki mostanában ünnepelt minden szépet jót kívánunk :wink:

Ahogy Adrienn is írta, a szemünk rajtuk van, és szerencsére Dóri is elvan velünk is ha úgy alakul, bár mostanában nagyon Anyás....

SZANDRA!!!!
Tegnap vittem át Anikó Avonját, és Ő is mondta, ami nekem is rémlett egyébként, hogy érdekel majd a naptej. Keddig tudok még leadni egy utolsó megrendelést a 8-as katalógusból, ebben van a legjobb áron a naptej, ha 2 db-ot kérsz akkor 1.998,- Ft, a 114-115. oldalon vannak a gyerek naptejek :wink:

Itt tudod megnézni:
http://www.avon.hu/PRSuite/eBrochure.pa ... rNr=201108

Ha még érdekel valakit valami, csak szóljatok :wink:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Köszi Csajok :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Villőnek mi is boldog névnapot kívánunk!!

Orsi!
Nagyon kedves vagy és figyelmes:
igen kérnék szépen akkor a 115. oldalról 2es napvédőt spray-t gyerekeknek és akkor a 113. oldalról szintén a 2es gyorsan száradó 20as faktoros spray. Köszi szépen előre is. Amit nem találtam, az ilyen ajak balzsam ami szintén uv szűrős, olyan van?

szandrakiss

Hát látom,hogy Avonnal már más is foglalkozik itt,és nekem semmi esélyem:((

Kár:..
Mindenkinek szép napot.

Hajni
szhajnal
Vecsés

Hajni,

bocsi :roll:

Szandra,
oké, intézem. Van 15-ös fényvédő faktorú ajakbalzsam, a 106. oldalon, de most úgy van az akció, hogy ha csak 1 db-ot kérsz akkor 600 ft, de ha 2 db-ot, akkor a második már csak 99 Ft. Nézd meg ha tudod!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Sziasztok!

Villőnek Boldog Névnapot!
Remélem mindenkinek jól alakult a hosszú hétvége..
Mi végül itthon maradtunk, igaz helyben is volt tekerés, fagyizás, és tegnap megnéztük a Vasúttörténeti parkot is.
Szép hetet mindenkinek!

Manka
mankalak

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?