Halihó!
Előre szólok hogy szerintem iszonyat hosszúra sikeredek
Mármint az írásom
Mi jól aludtunk,Balu 3/4 9től reggel 9ig aludt
Nem tudom miért ilyen álomkóros mostanában.REmélem nem beteg.
Orsi:én nem tudtam volna nyugodtan aludni légzésfigyelő nélkül.Egyrészt mivel kis súllyal született veszélyeztetve volt,másrészről meg magam miatt (már akkor megvettem a légzésfigyelőt mikor még pociban volt Balu).Valahogy nyugodtabb voltam tőle.
Édes lehet Elisa ahogy mindent babáz
Az a baj hogy ez nem az első csókolom volt
Igazából azért is esett rosszul,mert ugye aznap két hidegzuhany is ért (ugye hogy terhesnek néztek),aztán ez volt a kegyelemdöfés
Végül tegnap csináltam itthon magunknak kókuszgolyót
Nagy sikere volt,hugom ma azt csinált,annyira ízlett nekik
Nagy gratula a fiaidnak!!!Nagyon ügyesek,teljesen jogos a büszkeség
A 6 fős családon én is néztem nagyot ,mondom vagy nem tudok számolni vagy valamiről/valakiről nem tudunk
Jajj,de jó hogy mentek!!!Irigy vagyok!!Mikor indultok?
nálunk is van cipő lábhoz tétel
Olyan aranyos,mert mikor mondom hogy na gyere húzzuk a cipődet,akkor odaül a cipősszekrény elé és teszi a lábára a cipőt
Annyira kis értelmesek már
Sapit is a fejére teszi,persze csak épp ahogy sikerül
Eddig egyszer sikerült egy kemény kalapot rendesen a fejére tenni
Hát ha a légzésfigyelő elromlik akkor olyan mintha nem is használná az ember,szóval hátrébb nincs vele
Naptej:nekünk Babe van,ezt javasolta a bőrgyógyász,elég drága volt.Ez is spray és tök jó,könnyen használható,magamat is ezzel kenem
Szinti:én is szoktam tanítgatni BAlut,de még sajna nem köti le
Van amikor érdekli amit mondok,és sok dolgot megért már.Pl szinte bármit kérek tőle,azt tudja hogy mi.Gondolok itt labda,maci meg szinte bármilyen tárgyra.
Nekem az első szótáram könyv van meg,ezt Balunak vettem első szülinapjára.Alapszavak vannak benne képekkel.Szerintem tök jó
Hogy sikerült a kertiparty?Isten éltesse Szintit!!
Jajj,nehogy már kilépj emiatt!!!!Hisz te magad írtad hogy azért vagyunk itt hogy megosszuk a véleményeinket,tapasztalatainkat!!!!Szerintem itt senki nem sértésnek akarta írni amit esetleg írt,hanem hogy ő hogy látja a dolgokat!!!Nem vagyunk egyformák.De ezen ne sértődj meg!!!!Szerintem itt senki nem dicsekvésből írja amit ír!Csak ugye ami másnak nagy öröm az más szemében könnyen tűnhet dicsekvésnek,pedig ez nem az.Én mindig megpróbálok reagálni mindenre amit írtok.Szerintem nem mindenki tud mindenre reagálni,és sokszor van hogy átsiklik az ember egy-egy kérdés felet,de ez nem direkt van szerintem.
Kriszta:én is kivagyok a maszat miatt,de mit lehet ellene tenni?Balu pl kajánál mindig belenyúl a szájába (szinte minden falat után) és utána szépen végigkeni mindenhol.
Hát most elkezdtem gyümilevet csinálni a gyümikből,hogy hátha így megissza,aztán rákapna az ízére
Majd jövök hogy bevált-e
Csigaby:azt mondják hogy főleg a babaintenzíven nagyon erős barátságok alakulnak ki.Mondjuk nem csoda,hisz az egyik legnehezebb időszakban nyújtják egymásnak ott a támaszt az emberek.Mai napig tartjátok a kapcsolatot?Szoktatok talizni?
Sudocreme
Na hát igen,ha túl nagy a csend
Egyébként vicces mert Balu is megtalálta valamelyik nap
Még a hajáról is vakartam,hihetetlen hogy ráragad mindenre.Ja és a ruhája is csupa olyan lett,hiába kimostam kifakította a rövidnaciját
Ja és a legjobb hogy Balut csak a kádban tudtam rendbehozni,úgy hogy ruhástól beállítottam a zuhany alá
Tényleg jó móka volt
Láttam a remekműről a képeket,hát haláli
És az az elégedett arc hozzá
Mondjuk ez murphy,hogy bezzeg amikor tényleg terhes az ember akkor többször nézik jóllakott napközisnek az embert mint várandósnak
Szívás
Ne beszélj már butaságot,nem is vagy kövér!!!!
Fényképezéssel nálunk is ez van.Van picasa webalbum azon is jól látszik hogy minél idősebb Balu,annál kevesebb kép van az adott mappában
Dehát izeg mozog,rossz képet meg minek tegyek fel róla.
Tanítással én is így vagyok,hogy ha látom hogy vevő a dumára Balu akkor próbálkozom (kevés sikerrel),de általában sarkon fordul és otthagy
Barba:hát én nem nevettem csak utólag
Tudod,amolyan kínomba már
Nálunk a légzésfigyelővel még az volt a baj hogy a rácsokon volt és nem teli táblán.Mióta tettünk az érzékelők alá egy vékony bútorlapot,azóta nem jelzett be még soha tévesen.De mi is arrébb tettük az angyalkát,meg próbálkoztunk sok mindennel.Nekünk a sima ac300-as van.
Nagyon jók a képek!!!!!!Látszik hogy jó hangulatú kis buli volt
Hogy megbirkózza Samu a szopipárnát
Tök édes
Jajj,tényleg,olyan kis szeretetéhesek ezek a kis törpék és már viszonozni is tudják,én is imádom amikor bújik Balu,nincs szívem szinte letenni se ilyenkor
Huuu,tök irigykedek a fürdő miatt ,annyira szeretnék én is ilyenre elmenni már.Itt Pesten tud valaki valami jó bababarát pancsolóhelyet?Lehetőleg zártat.
Mayday:köszi hogy írtál a moderátornak,majd gyere a hírekkel hogy mi a helyzet
igen,terhesnek néztek
Tök gáz
Egyik felem igazából lesz.rja hogy ki mit gondol,mert kilóba nem sok maradt rajtam csak a megnyúlt bőröm szépen ráfittyed a nacira pl,vagy ha ruhában vagyok akkor domborodik
Szóval egyik felemet nem zavarja de azért mégis a női hiúság
Gondolom ismerős
Jajj,nyugi,nem értettelek félre
Ne magyarázkodj
Na látod,mondtam én hogy meg fogsz enyhülni tesó kapcsán
Ez a sztori!!!
Hát hallod a te fiad se semmi
Megéri a pénzét
Balunak az első ilyen bedobós játéka a fp-s csiga volt anyuméktól karácsonyra.Először csak kiszedte belőle a kockákat,aztán rájött hogy vissza is lehet tenni,és kb 3 hete kezdte el használni a lyukakat is.Van egy sütifalója is,azt márciusban kapta első szülinapi ajándéknak (anyáék nem bírtak magukkal
) ,azzal kezdett el először formabedobózni.Nagyon tetszik neki
Én csak ajánlani tudom
Egyem meg Bubut!!Tök édi lehet a bújásával
Na jól felcsigáztál,miféle sztori?????Nem írod le gmailre?
PP
Hibernia:de igen,vannak,csak bent pesten.Oda meg ugye nem szívesen autózok be,bkv-zni meg nem szeretek.Hátha lenne még valami itt viszonylag közel,keresgélek
Hát a zöldséget úgy értsd hogy pl levesből,vagy ha rántott karfiolt csinálok,vagy borsófőzelék,ilyenek
Amikor régen zöldségpürét csináltam neki köpködte ki
Így most megeszi.Viszont a gyümi tényleg nem csúszik
Hát azért maradt pocakom rendesen
Valahogy a varrat fölött egyszerűen nem húzódott vissza a hasam és ott szépen meg van buggyanva
Kis úszógumi
Hideg kezek
Ájjjj de rossz az
Balunak is tök sokszor hideg a keze,pedig szerintem nem fázik
Fogócska akkor nálatok is sláger
Én már nem merem "kergetni",mert múltkor akkorát esett
Ugye próbál szaladni,de még nem megy neki,és akkorát esett,és fél centire az ajtófélfától
Szerintem nem hülye kérdés ilyenkor,mostanság tök sokan akarják gyors egymásutánba letudni a gyerkőcöket.Legalábbis a környezetemben tök sok ilyen anyuka van.Meg most beléptem egy topikba (2012-es babaprojekt,bár írni még nem nagyon jutottam oda
) és a legtöbb anyukának 3 hótól-2 éves korig van gyereke és már tesót terveznek.Nincs is ott olyan akinek 3 évnél idősebb gyereke lenne.Szóval azért fura,de úgy látszik most ennek van "szezonja"
fölé áll és engedi, hogy lobogtassa a levegő a haját...
Porszívózástól Balu fél,kivéve ha valaki kezébe van.De a múltkor is rámászott,és véletlen bekapcsolta hát szegénykém majdnem sokkot kapott
Amitől még nagyon fél az a csengőnk.Ha valaki csenget akkor visítva (!) rohan hozzám vagy a legközelebbi emberhez hogy vegye fel
Másnál van ilyen?Pedig nem is hangos a csengőnk.Na amjd csinálok róla videót mit csinál Balu a csengő hallatára.
Én mindig e/3-ba beszélek Baluval
Anya hozza,anya adja meg társai ugyanez apával is.Ez gáz szerintetek ?
pps:
Aranyos ez a pakolászás
Hát nekik még minden érdekes
Alvásra nincs sok tippem
maximum azt lehetne megpróbálni hogy átállítani a napi 1 alvásra,még ha nagyon nyűgi is emiatt.Nálunk kb 3 hét volt az átállás,kész rémálom volt,volt hogy este aludt fél órát 7től és fent kukorékolt éjfélig,de aztán átállt és azóta klasszak a napok
Charlott:tök jó lehetett ez a buli
Jók lettek a képek is.Az a baba-mama fotó különösen szívmelengető
Hát,nem hinném hogy most bárki lenne a pocakban,de annak nagyon örülnék ha lelkileg már valaki készülődne hozzánk
Remélem hogy ha nem is juniusban,de júliusba 9 hónapos albérlőm érkezne
Maci:ezt még nem is hallottam hogy sugározhat a légzésfigyu.
Én megcáfolom az alvászavart,mert Balu sokszor végigaludta kicsinek is az éjszakát, a fogzás zavart be,na meg ugye most már jan vége óta végigalussza megint az éjszakákat.De lehet ez is olyan mint a mászóalagutas kutatás eredménye
Remélem mihamarabb jó hírekkel fogsz jönni a házat illetően
Na ez az ö..ö..ööö van nálunk mutogatással párosítva
Tiszta activity
Juci:örülök a jó éjszakáknak
Sok-sok ilyet még
Édes lehet Julcsi is a magyarázással
Sajnálom a pöttyöket remélem hamar kiderül mi okozta.
Önálló kajálás nálunk is itt tart
Balu is elindítja a mosógépet,kicsinek,mikor megtanult mászni,és felfedezte a fürdőszobát is,vagy fél órát ült a mosógép előtt és nézte ahogy mos
Tök vicces volt.A mánia mai napig tart,és kiszedi meg beletesz mindent.A múltkor egy csörgőjét sikerült kimosni,mert belepakolta én meg nem vettem észre
És tudja hova kell önteni a dolgokat,betolja a rekeszt,majd már nyúl is az indító gombhoz(persze együtt nyomjuk meg,mert nem tudja magától benyomni) aztán örül a feje amikor megindul a vízadagoló hangja
Én a Babe-val elégedett vagyok.
Úszópelus:ebbe van olyan mire figyelni kell?Vagy bármilyen ilyen pelus jó?
Minden babának utólag is boldog Gyermeknapot!!!!