nóci ne keseredj úgy neki az életnek, nem tudom mi a problémád, de biztos megoldjátok a férjeddel közösen nem? Ennyire kilátástalan lenne?
Hát képzeljétek tegnap 15:30 telefonáltak a suliból, hogy Rebekával történt egy baleset a játszón és nem tud beszélni, nehezen nyel meg ilyesmi szörnyűségek, a frászt hozták rám. Szerencsére 10 percre dolgozom a sulitól, így irány a gyerekért. TAlálkozott a libikókával és az keményebb volt. Visszacsapódott és alulról eltalálta az állkapcsát, de lányok hát megijedtem. Nem tudott válaszolni a kérdéseimre annyira nem bírta mozgatni és a nyálát meg csak szürcsölte. Berohantam vele a közeli sebészetre, ahol 4!!! órát voltunk, háromszor megröntgenezték, szerencsére nem tört el, de ma meg kell figyelnem, mert ha szédül vagy hányingere van akkor be kell vigyem a Madarászba a traumatológiára, hát álmomba nem gondoltam volna, hogy így indul a hétvége.
Az az igazság lányok, hogy kicsit ideges vagyok, mert szinte biztos voltam benne, hogy ma meg fog jönni, tegnap már voltak mensi előtti fájdalmak, de mára minden elmúlt. Igaz még csak a ciklus 26. napján vagyok,de az égvilágon semmit nem érzek. Nóci és nita tudja, hogy egy kicsit pánikba esnék, ha most hirtelen terhes lennék, mert nekik leírtam, hogy Rebus hallatán is elsőre bőgtem az érzelmi túltengéstől, hát most már egy picit félek, de hogy mitől hát az nem tudom.
Igaz most még nyugtatom magam, hogy hát ha vasárnapig nem jön meg akkor már lehet izgulni, idegeskedni vagy mit tudom is én.
Egyébként decemberben hagytam abba a gyógyszert. Ezek után volt egy 30,32,28,26,25 napos ciklusom, tehát igazából nem kéne izgulnom a 26. napon, mert lehet most egy picit hosszabb ciklus következik.
Azért hétfőn tesztelek az már a 29. napom lesz, ha baba van azt kimutatja, ha nem akkor meg hátradőlők és várom a dolgokat.
Viszont az biztos, hogy ebben a hónapban a ciklusom első napja 2-a volt, 12-én enyhe görcs, 13-án nagyon pici barna nyák, 14-én alhasi fájdalom (én úgy gondolom, hogy ez volt a pé-m) Szerintetek is?
Hát tudom ne foglalkozzak vele, hisz annyi minden megtörténhet, és napközben nem is jut eszembe, de nektek olyan jó volt leírni, mert a férjemnek nem akarom ezt mondani, húgomnak mondtam, de hát ő is türelemre intett, így most várok.
Tudnék még mit írni, de félek, hogy már csak bebeszélem magamnak, mert ebben a hónapban nem voltam boszorka a mensi előtt, máskor ez már 1 héttel előtte szokott jelentkezni, na mindegy ez van.
Ma jön anyósom, vasárnap gyereknap és meg akarja lepni az unokáját (vidéken lakik), nem tudom hétvégén hogy tudok majd géphez jutni, de ha tudok jövök.
Addig is mindenki vigyázzon magára.
Andinak én is javasolnám, hogy esetleg nézzen meg egy másik orvos is, mert hallottam már olyat, hogy a másik látta azt amit az előző nem.
Hát igen beu ez tényleg így van, vele már szinte majdnem mint egy felnőttel úgy el lehet beszélgetni, sőt kifejezett véleménye van, vettem egy csini szandit magamnak és azt mondta, hogy ez tetszik neki, mert nem olyan öreges, hát ilyen véleményeket azért kapok tőle, meg olyanokat is szokott mondani, hogy picit nagy a combid anya, meg azt is én vagyok a világ legjobb anyukája, mert én nagyon-nagyon szeretem őt. Hát ilyen mondat után elfelejti az ember az előtte lévőket. Imádom egyszerűen imádom.