Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Beszti, köszi, hogy fölraktál.
Az életkorom 32 év, a lakhely Debrecen. (Ill. egy környékbeli kis település, de szeretnék titokban maradni, itt mindenki mindenkit ismer.)

Gabó! Nagyon drukkolok neked! Ne hagyd abba a Duphastont, csak ha ezer százalék, hogy még nincs baba!

Tücsi
Tücsi

Kedves Lányok!

Tegnap vidéken voltam nem volt idõm benézni, ma meg annyit irtatok. A munkahelyemen tudlak benneteket olvasni, de olyan lassú ott a gépem hogy válaszolni csak itthon.

Gabómanó: szerintem ne hagy abba a duphastont, amig nem vagy teljesen bizonyos hogy nem vagy terhes mert az fatalis lehet. én a mehemben olyan feszülést érzek, mintha tagulna miliméterrõl mm-re. egy nap 1-1 órat érzem. Néha egy hirtelen mozdalatnal nyilall is. amikor röpke ket hónap babát vártam ugyanezt ereztem. de en is felek hogy eseteleg gyogyi mellekhatas vagy csak bebeszélem magamnak, mert se mellfeszülés semmi mas nincs. annyira felek a holnapi naptól, mennyit mutat majd a hõmérõ. Én is Miskolci voltam 18 éves koromig.

Kandi 72: én nem sokat tudok a policisztás petefészekrõl, de szeretném elmesélni neked, hogy egy nagyon helyes fiatal bõrgyógyász aki lekapta pár anyajegyemet és kicsit beszélgettünk is elmesélte, hogy az õ rokona orvosi ritkaságnak számított annyira tele volt a petefészke a cisztákkal. az orvos még tanulmányt is akart irni róla és a kezelésérõl (mert azt hiszem megmûtötték). azt mondták gyereke nem lehet, nagyon el volt keseredve ezért is nem engedte a publikációt, és ezek után egymás után jöttek a babák, háromig meg se állt.

Lányik mit jelent nálatok az OFF? Rossz hírt?
Marcsi

Bocs, Cipomama, de akkor igy jó:

Cicó 4c 90 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 83 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 69 cn Györ 24 év
Melinda 3c 63 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 45 cn Budakeszi 32 év
Gitta 6c 41 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 40 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 37 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 36 cn Debrecen 32 év
Ildi 7c 31 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 30 cn Budapest 31 év
Edina 7c 29 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 27 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 27 cn Adács 27 év
Marcsi 1c 27 cn Budapest 27 év
Gabó 30c 26 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 25 cn Svájc 27 év
Lella 11c 20 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 19 cn Galgamácsa 29 év
Edit 9c 16 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 13 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 12 cn Maglód 33 év
Sien 14c 11 cn Budapest 28 év
Lora 13c 10 cn Várpalota 24
Éva 30c 8 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 6 cn Budapest 29 év
Cipomama 2c 3 cn Los Angeles 35 ev

Felébresztett egy hasfájás KépKép, és még nem merek visszafeküdni.

Marcsi!
Szurkolok a hömérödnek! Kép
Az OFF egyébként annyit jelent, hogy a téma nagyon nem illik bele a topic cime álltal meghatározott témába.
Ha már valami miatt mégis leírod, akkor illik jelezni, hogy most OFF vagy, és ha közben visszaváltasz a topic témájához, akkor, hogy ON vagy újra.

Beszti
Beszti

Kedves Lányok!

Egész héten a szombatot várom, hogy ne kellejen korán kelni, és tessék nem tudok aludni. negyed 7-kor szoktam mérni a hõmet. azóta rágódom: ma is 37,2. a 24-ik ciklusnap óta annyi és a 23-ikon este kezdtem el szedni a duphastont(bár a múlt hónapban csak serophennel duphaston nélkül is értem el 37.2-t és a 27-ik napon kezdett esni a hõm és a 30-on megjött). annyira félek hogy a méhfeszülésem egy ciszta vagy üszökterhesség miatt van, és a hõm a serophen és duphaston miatt ilyen magas. semmi más tüntetem nincs. még egy kis mellfeszülés sem, pedig a magzatelhalás elõtt éreztem mellfeszülést is nem csak méhfeszülést.

hétfõn 8-kor hívom a dokimat.

Beszti: te hajnal 4 kor jártál a babaneten????

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!

Marcsi

(volt valami OFF a levelemben?)
marcsi

Lányok
Jó reggelt mindenkinek.

Sajnos ma a höm leesett 36,9-re, barna trutyi van.Különben érdekes, mert nem érzek semmi mensis fájdalmat már tegnap óta! Mitöl lehet ez? Mindig szokott görcsölni a hasam, szinte egyfolytában, nem erösen, hanem inkább érezhetöen. Most akkor mi van velem?

Cipomama,
Nagyons sajnálom. Együttérzek veled.

Beszti,
Egy kismamának nem kellene ilyen korán fenn lennie. Különben nekem is szörnyü éjszakám volt. Én is fenn vagyok már 5 óra óta és ma még suliba kell mennem.

Most megyek, addig írjatok amíg kaját veszek.
Pusszancs
Moni
mj

Marcsi!

Igen hajnal 1/2 5 kor ébredtem (mostanában minden nap, mert pisilni kell mennem, de most a hasam is fájt).

Ne essen a höd, és aakor jó lesz!
Nem volt semmi OFF!

Moni!

Igaz....
A trutyi meg a höesés miatt. Kép

Beszti
Beszti

Lányok!

Valamelyikõtöknek van valami ismerete a serophen okozta cisztáról. Attól tartok nem a baba miatt húzódik a méhem hanem a ciszta miatt, és a hõm pedig a duphaston miatt magas (37,2). Semmi más tünetem nincs ami a picire utalna.
hétfõn 8-kor hivoma dokit. addig a kétségek.

Marcsi
Marcsi

Kedves Lányok! Pár hónapja olvaslak Titeket és nagyon sokat tanulok Tõletek! Mindenkinek õszintén drukkolok. Most a segítségeteket kérném. "Hatásotokra" elkezdtem mérni az ébredési hõmet ebben a hónapban. Kérlek segítsetek értékelni, nektek már nagyobb a tapasztalatotok. A mérés popsiban történt. Félek, hogy nem elég magasak az értékek, ez pedig hormon probléma ugye? Válaszoljatok ha tudtok! Elõre is köszönöm!
(a harmadik naptól mérem)
3. 36,9
4. 36,8
5. 37,0
6. 36,8
7. 37,0
8. 36,7
9. 37,0
10. 36,65 erre tippelem a peteérést(bár nem tudom a 8. napi hõesés mi lehetett)
11. sajnos nem tudtam megmérni
12. 36,9
13. 36,9
14. 37,0
15. 37,0
16. 37,0
17. 37,0
18. 36,9
19. 37,0
20. 37,0
21. 36,9
22. 37,0
23. 37,05
24. 37,1
25. 36,9 (ez volt ma reggel és igen elszomorított, mert ez ugye azt jelenti, hogy hamarosan megjön :-( igaz?)

A 18.naptól kb. 4-5 napig a hónaljamnál a mirigyek és a melleim oldalt be voltak "durranva". Már úgy reménykedtem :-(.
Kérlek tegyetek javaslatot..szerintetek forduljak orvoshoz? Köszönöm hogy meghallgattatok és bocsánat a hosszúságért!
Sziasztok és szorítok mindenkiért!
Pukkancs
Pukkancs

Ismét én (Pukkancs) vagyok. Elfelejtettem írni, hogy a ciklusaim 26-28 naposak.

Köszi Lányok!
Pukkancs
Pukkancs

Sziasztok lányok!

Szép kis termés, ha 2 napig nem járok felétek, alig tudok a végére érni...

kriszti, nemtom mi történt veled, de bármi is, kérlek hívj vagy írj, ha segíthetek, ok?

Mindenkinek szorítok, puszi: Lotti
Lotti

Sziasztok Lányok!

Sajnos most azért jöttem, hogy elköszönjek tõletek. Nem akartalak terhelni titeket a magánéleti gondjaimmal, ezért nem jelentkeztem az utóbbi idõben. Úgy látom, hogy sajnos nem vagyok egyedül, így csatlakozom Krisztihez, kérlek titeket, vegyetek le a listáról, mert elõször a házasságomat kellene rendbe hozni, ha ez egyáltalán lehetséges még. Köszönöm, hogy eddig veletek lehettem, kívánom nektek, hogy minél elõbb minden álmotok valóra váljon!! Remélem, találkozunk még valamikor!

Puszi mindenkinek:

Gitta
Gitta

Kedves Kriszti, nagyon-nagyon egyutterzek veled, en is voltam mar melyponton, ha jo a tippem, amit ide nem fogok leirni, akkor ez a cipo nagyon ismeros... ha van kedved beszelgetni, noralib2000@yahoo.com a cimem, tudod, nagyon szerettem ide jarni, sajna, mostanaban nem igen van lehetosegem ra Kép es ebben neked nagy-nagy szereped volt, hogy meg mindig megvan, el bennem a remeny, nagy oleles erte, oszinte KépKép Szia

Pukkancs, ugy latom, jol megtanultad a lecket, szerintem is a 10. nap volt a peteeres, es ehhez a szamhoz kell adni 16-ot, hogy megkapd -a nem vart- mensi napjat, ami esetunkben a mai nap...Kép(
Meg valami, a lassu homerseklet emelkedes a peteeres utantol is progeszteron hormon hianyra utal, valoszinuleg alacsony lehet, ha nem is nagyon.

Nehari, kedves lanyok, de mivel olyan ritkan tudok bejonni, leveszem magam a listarol, igy nem nagyon van ertelme rajta lennem, ha nem tudok veletek naponta vagy legalabb 2-3 naponta beszelgetni, nem az en hibam, zsufolt a szerverem, es lassu a gepem, allandoan lefagy... Mintha egy kisse kivulallova "lettem" volna. Sajnalom Kép((( Azert neha be-bekukkantok, ha nem baj, sziasztok, Lella

MIndennkinek a legjobbakat kivanom KépKépKépKépKépKépKép

Az uj nevsor /Lella-Gitta nelkul/:
Cicó 4c 91 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 84 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 70 cn Györ 24 év
Melinda 3c 64 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 46 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 41 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 38 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 37 cn Debrecen 32 év
Ildi 7c 32 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 31 cn Budapest 31 év
Edina 7c 30 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 28 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 28 cn Adács 27 év
Marcsi 1c 28 cn Budapest 27 év
Gabó 30c 27 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 26 cn Svájc 27 év
Kriszti 15c 20 cn Galgamácsa 29 év
Edit 9c 17 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 14 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 13 cn Maglód 33 év
Sien 14c 12 cn Budapest 28 év
Lora 13c 11 cn Várpalota 24
Éva 30c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 7 cn Budapest 29 év
Cipomama 2c 3 cn Los Angeles 35 ev
Lella

Sziasztok!

Köszi, hogy mégis észrevettetek, és nagyon-nagyon bocs, hogy úgy kiakadtam. Igazatok van, nagyon a szívemre vettem. Csak hát annyira vártam, hogy hazaérjek és olvassam mit írtatok. Olyan jó volt Nektek leírni.
Szóval a háttérben mégis itt maradok, hiszen mégiscsak én kezdtem az a bizonyos "BABAESÖT", nem? Kép

Krisztinka!
Gondolom azért néha be-be nézel ide, hisz nem olyan könnyü ezt a társaságot itthagyni, magamról tudom.
Ilyenkor az ember nem igazán tud semmi vígasztalót mondani. A részleteket nem ismerem, de sejtem. Anno pár éve, én váltam el a férjemtöl, nem ö éntölem. Már jó ideje külön éltünk, amikor megtudtam, hogy már a házasságunk alatt volt valakije. Ekkor már semmit nem éreztem iránta, mégis qrva rosszul esett ezt hallani.
Ha nem is azonnal, de megtaláltam jelenlegi férjem, akivel sokkal, de sokkal boldogabb vagyok mint az elsö férjemmel bármikor.
Bizonyíték, hogy még ilyen vén fejjel is képes vagyok neki gyereket szülni.
Az idö begyógyítja a sebeket, és Te is megtalálod majd az igazit, hidd el. Ö nem volt az igazi, még ha úgy érezted, akkor sem.
Nem lelkizni akartam Neked, de örülök ha végigolvastad, addig sem gondoltál a dologra.
Ha úgy gondolod, hogy rám is tartozhatnak a részletek, és jól esik "kiírni" magadból, akkor kata@kgb.hu
Puszi Neked és fel a fejjel!

Kata
Kata

Miért nem emeli ki a címem???

kata@kgb.hu

Kata
Kata

Na azért... KépKépKép
Kata

Sziasztok!

Nem volt valami jó ez a hét. Kriszti, Kandi, Györgyi, Gitta, csupa szomoruság. Olyan tehetetlennek érzem magam, pedig annyira szeretnék segíteni. Egyre csak rövidül a lista, de nem az áhított babaesö miatt. Átok ül rajtunk vagy mi van mostanában? Ancsi-Boszi, nem tudnál valamit delejezni? Neked mindig be szokott jönni.

Szerintetek nem kéne a listáról a 60 nap felettieket levenni? Én nem hiszem, hogy jók már ezek az adatok. Vagy ti tudtok róluk valamit?

Kamilla!
Neked a sok rossz hír mellett is ÓRIÁSI GRATULA! Te vagy a halvány fénysugár.

Én pénteken voltam dokinál és a 11. napon volt egy 20 mm-es tüszöm. Ez nagyon jó, mert ekkora csak a 16. napon szokott lenni. Úgy tünik tényleg kellett a 4x1 Closti. A 18., 21. és 23. napon vérvétel, progiügyileg. Nagyon bízom benne, hogy most már az is jó lesz.

Megkérdeztem a dokitól a Duphastont. Szerinte hülyeség, hogy aki Clostit szed annak ezt is kéne szednie. Azt mondta, ha szükség lesz rá ö is fog adni, de ok nélkül nem, mert fölösleges indok nélkül hormonnal tömni magam. Én már nem tudom kinek higgyek. És ha csak késön derül ki, hogy szükség van rá? Másrészt tényleg nem akarok fölöslegesen hormonokat szedni, már a Closti is épp elég. Jaj lányok, mért mond mindenki mást?

Kata, Norci, Pucúr, Beszti!
Én örülök, hogy visszajártok ide. Milyen érdekes, hogy állandóan a másik topicról ábrándozunk, akinek meg sikerül bejutnia, az itt érzi magát kirekesztettnek. Ne hagyjatok itt minket, én szivesen olvaslak titeket is.

Edi
Edi

Köszönöm mindenkinek a bíztatásokat!
Igérem mindig jövök hozzátok-ha van lehetõségem és valakinek segithetek esetleg!
Krisztinka ha van kedved nekem is írhatnál néha-a téma nem ismeretlen elöttem sem!
Puszi mindenkinek!Kandi72
Kandi72

Kedves Edi, Beszti és mindenki!
Azért mond minden orvos mást, mert a gyógyításban olyan szabadság van, ami ezt megengedi. A gyógykezelés nem olyan abszolut, mint az 1x1! Vagy a saját tapasztalatai alapján mond véleményt valaki, vagy a mások által leírt tudományból merít. Van, aki a tudomány alapján módosítja elméletét, aztán a rossz tapasztalat miatt visszatér az elözö véleményéhez. (Én is ezt tettem.) Én javaslataimat azon az alapon tettem, hogy mindenröl statisztikát csinálok, és azt összehasonlítom a közleményekben leírt statisztikákkal. Clostylbegyt kezelést sok százat csináltam, nagy statisztikai anyagom van. Gynevac kezelést sok ezret csináltam, abból is nagy statisztikai anyagom van. És az én elméletemmel elért szülészeti eredmények jobbak, mint a nagy klinikák által a Clostylbegytrõl írt adatok. Ezért javaslom a hormonpótlást a Clostylbegyt után. Orsolynak nem javasolták. Elhalt a terhessége. Másnak is akkor derül ki, hogy mégis kellett volna, ha elhal a terhessége. Tény, hogy 3 Clostíylbegyt indukcióból 2 megmarad, ha nem kap hormon pótlást, akkor is. De miért kell minden 3-ik babának meghalnia csak azért, mert az orvosa nem tartotta szükségesnek a hormon pótlást?Ugyanakkor a Duphaston nem árt a babának akkor sem, ha nem feltétlenül kell!
Most 10 napig nem jelentkeztem. Ki voltam merülve a sok késõ éjszakai levélírástól. De az is benne volt ebben, hogy úgy érzem, feleslegesen strapálom magamat!...
Ma írok az Erazmusz topicba is, az utólsó 11 napon feltett kérdésekre mind válaszolok.
Üdv. Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Kepzeljetek, most egyaltalan nem tudom mi a csuda van!!! Kép
Vettem megegy tesztet, ami negativ lett. Bar az igaz,hogy en is furcsalltam,hogy ilyen koran pozitivitast mutat(jol lathatoan),de en iszonyatosan orultem neki. A mai teszt meg negativ. Nem tudom mire gondoljak. Egyebkent a hom 37,3 C stabilan egyenlore, es ma 26cn. Lehet,hogy az elso teszt rossz volt? En ugy gondolkodom,hogy ha rossz, akkor legfeljebb a kontroll ablakban nem lesz csik, de hogy lehet ugy rossz,hogy hcg jelenletet mutat ki? Vagy ott is a reagens megegyezik a kontroll ablakeval?
Teljesen osszevagyok torve emiatt. Ugy dontottem varok meg nehany napot ( ha kibirom) es megismetlem a tesztet.
Mi a velemenyetek?
Kép
kamilla
kamilla

Minden esetre visszarakom magam a listara.

Cicó 4c 92 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 85 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 71 cn Györ 24 év
Melinda 3c 65 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 47 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 42 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 39 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 38 cn Debrecen 32 év
Ildi 7c 33 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 32 cn Budapest 31 év
Edina 7c 31 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 29 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 29 cn Adács 27 év
Marcsi 1c 29 cn Budapest 27 év
Gabó 30c 28 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 27 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 26 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 21 cn Galgamácsa 29 év
Edit 9c 18 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 15 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 14 cn Maglód 33 év
Sien 14c 13 cn Budapest 28 év
Lora 13c 12 cn Várpalota 24
Éva 30c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 8 cn Budapest 29 év
Cipomama 2c 4 cn Los Angeles 35 ev
kamilla

Kamill !

Szerintem várd meg a 28. napot. A hõd szuper, nagy esélyed van, hogy pocaklakód legyen. Nagyon szurkolok !

Edit
edit

Krisztinak!

Emil elküldve.
Breki
Breki

Lanyok

Vidam szep Jo reggeltKép

itt vagyok!!!!Mindjart elolvasok mindenkit csak bekoszontem.
Emil megy remelem mindenkinek aki most kimarad az irjon ide es maris kuldom.SENKIT nem akarok kihagyniKépKép

Gabo

ugye meg nem jott meg!!???

Krisztinka
kriszti

Lányok, mindenkinek sokkal jobb reggelt mint amilyen reggel van ma az idöjárás terén.

Kamilla,
Halvány lila gözöm sincs mi történhetett. Türelem, a höd tényleg szuper.

Lella, Gitta,
Sajnálom, hogy itthagytok minket.

Szerintem is le kellene venni azokat az emberkéket, akik mondjuk 50 fölötti cn-en vannak és nem jelentkeznek. Ebben megegyezhetünk?

Lányok,
Újfent híven követem a topik címét - mint ami várható is volt. Soha többet nem fogom úgy elbízni magam, mint ebben a ciklusban, egyszerüen megtiltom magamnak, mert ez volt a legszornyüségesebb utolsó 5-6 nap amit átéltem. Gondolom nektek is volt már ilyen. Megbeszéltem magammal, mint egy jó pszichológussal, ilyen többet nem fordulhat elö, mert a lelki fájdalom felettébb elviselhetetlen lett.

Pukkancs,
Talált süllyedt, a peteérésed idöpontja. Csak az a furcsa, hogy az elsö szakaszban is 37 az érték! Tuti jól méred? Ne tudd meg, hogy az én melleim hogy fájtak! Alig tudtam tölük aludni és sajna megjött. Kívánom, hogy sokkal szerencsésebb legyél.

A listán kijavítottam magam:

Cicó 4c 92 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 85 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 71 cn Györ 24 év
Melinda 3c 65 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 47 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 42 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 39 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 38 cn Debrecen 32 év
Ildi 7c 33 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 32 cn Budapest 31 év
Edina 7c 31 cn Coimbra 23 év
Ancsi 2c 29 cn Adács 27 év
Marcsi 1c 29 cn Budapest 27 év
Gabó 30c 28 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 27 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 26 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 21 cn Galgamácsa 29 év
Edit 9c 18 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 15 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 14 cn Maglód 33 év
Sien 14c 13 cn Budapest 28 év
Lora 13c 12 cn Várpalota 24
Éva 30c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 8 cn Budapest 29 év
Cipomama 2c 4 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 2 cn Törökbálint 28 év

üdv,moni
mj

Sziasztok!

Jó reggelt! KépKépKép Bár nagyon csúnya idö van.

Moni!
Kép
Sajnos tényleg az a jó túlélési statégia, ha nem bizakodsz nagyon. Kép Akkor is hatalmas öröm, ha mégis, de nem akkora fájdalom, ha nem. Bár ezt a nem bizakodást nekem nem nagyon sikerült megvalósítanom. Igy tippem sincs rá, hogy hogyan lehetne....
Arra én is gondoltam, hogy le kéne öket venni a listáról...

Pukkancs!
A görbéd szerintem nem OK.
Hogy lehetnek az elsö felében is 37-es értékek? Mindig ugyanakkor, felkelés nélkül (és jelentösebb mozgás nélkül) méred? Higanyos hömérövel?
Mert szerintem igy ebböl a görbéböl még a peteérés sem állaptható meg, mert gyakorlatilag nincs hökülönbség a két fél közöt, csak az a jellemzö van meg, hogy az elsö félben jobban ingadozik, a másodikban meg kevésbé.

Kamilla!
Várj még néhány napot.
Én se tudom, hogy mi történhetett a teszttel.
Egy tippem lehet, ami esetleg jó hír. Ugyanolyan tesztel csináltad????
Mert ha nem, akkor lehetttek különbözö érzékenységüek, és ha az elsö "érzékenyebb" volt, akkor az tényleg már kimutathatta. Bár az nekem is feltünt, hogy nagyon korán mutatott pozitivat a teszt.

Edi!
?????????????
Én is el vagyok emiatt kenödve. Hogyan legyünk okosak?
Az a baj, hogy az én dokim még azt se merte egyértelmüen állítani, hogy a feleslegesen szedett Duphaston nem okoz valami gondot a babának.
Megértelek teljsen.

Beszti
Beszti

Gabó,
Veled mi van? Hogy áll a höd. Úgy drukkolok!
Moni
mj

Lányok!

Az ebben a ciklusban tett minden lépésünk végeredménye egy negatív teszt. HOl van már az út vége?????????????????????????Kép
A hõm az utóbbi napokban 37.3, 37.3, 37.2. A mellem majd szét megy, szinte elviselhetetlen. Mint két ólom golyóbis. Hányinger éjszaka aztán egy negatív teszt. A duphastont abbahagyom, aztán nemsokára meg is fog jönni és kezdhetjük elõlrõl az egész herce-hurcát és még ki tudja hányszor. Lehet, hogy felfüggesztjük egy darabig a babaprojektet?

Megyek olvasni.

Pusz: Gabó
Gabómanó

Gabó

Ha jó a lista mégcsak a 28. napon vagy, az a negativ teszt még semmit nem jelent. Ne csüggedj elõreKépKépKép
Töltsd fel magadat +++++++++++++++ energiával.

Pusz
Györgyi
Györgyi

Gabó!

Hányan voltak már igy, hogy az elsö teszt negativ!
Pucur is hogy elkeseredett (pedig az ov. utáni 14. napon tesztelt! És ö is azt hitte!)
A höd még nem esett le, és Erazmusz azt irta neked, hogy ha szeded a Duphastont, akkor is megjönne, ha nem lennél babás, csak késhet. Elküldöd neki a hödet?
Szerintem még ne hagyd abba a Duphastont, mert ha tényleg annyira bekavarna a hödbe, akkor E. nem tudná megmondani belöle, hogy babás vagy-e. Hányadik napon volt ov.?
Szerintem a höd nagyon-nagyon szuper!!!!! KépKépKépKép

Mellfájás: csak szétmegy a melled, vagy a mellbimbóid is érzékenyek????

Beszti
Beszti

Gabó,
Én is pont erre gondoltam, hogy hagyni fogom az egész baba projected a francba, aztán, ha jön akkor jön a baba, ha nem akkor meg úgyis jó. Ez volt a mélypont. Aznap, amikor tutira lement a höm.
De a te höd az nagyon jól áll. Olvastad mit írt E? Küldd el neki a görbédet és meg fogja tudni mondani van e baby e vagy sem. Ezt azért még megérné. És emlékezz. Pucur is korán tesztelt és 3 v 4 nappal késöbb neki is zebra lett!
Üdv, Moni
mj

Gabo

Ez nam ez amit ilyen konnyen feladhat az ember lyanya!!!!!!Kép
Ne keseregj,van 2 indokom is ,hogy miert
1.Meg nem jott meg!!!!!!
2.ha most nem is sikerult megcsak most jon az inszem!!!
Szer-szer!!!!!!!

emilek mentek,bizom benn,hogy mindenki megkapta.Gabo neked a maganra!!

Krisztinka
kriszti

Sziasztok lányok!
Hú mennyi üzi..Kép
Csak nagyjából olvastalak benneteket, mert rengeteg meló volt, talán most 1 kicsit ráérek!

Drága Gabó Barátnõm!Kép
Olyan tüneteid vannak, hogy lehetetlen, hogy csak a Duphastontól van!!!!
Ne csüggedj!

Viszont, ha babás lettél (!!), akkor csapunk nálunk egy fûben-hempergõs-Dorkával-hülyülõs bulit, oksi??
Örömkönnyeket pedig hullajthatsz vállaimra!!

Megyek, olvasom a többi hírtKép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok lányok!

Móni!Kép Tökéletesen átérzem a helyzeted, hányszor jártam már én is így..Kép! Most én is ezt a taktikát választottam, hogy nem görcsölök, ha jön a baba, akkor én leszek a világon a legboldogabb, ha meg nem sikerül karácsonyig összehozni, akkor az új évet azzal indítom, hogy a dokinál felgyorsítom az eseményeket.
Gabó! Nem szabad elkeseredni, hisz még nincs veszve semmi! Küldök optimista sugarakat:++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép
Kriszti! Jó "hallani" megint!KépKép
Kamilla! Én azt hallottam, hogy a teszt csak negatív irányba tévedhet, tehát, ha babás vagy és azt nem mutatja ki. Ha viszont már egyszer kimutatta, akkor annak ott kell lennie, csak még egy kicsit bújócskázikKép!
Sien
Sien

Halihó!

Üdvözlet az újaknak!
Tücsi és Pukkancs: pusszancsKépKép

Kamilla!
Nahát, miért játszik veled az a teszt???
Jól emléxem 24. napon pozitív volt???? Az hogy lehet??

Gabó!
Szerintem Te is elhamarkodottan teszteltél, kicsit késõbb kellene, kb. elmaradás után 1 héttel.
(ezt én mondom, aki nem tud uralkodni magán, akár este is megcsinálom a tesztet, mert nem bírom ki reggelig - aztán dobhatom a kukába a drága eszköztKép)

Moni!
A versemet szívesen közlöm itt veletek, hiszen egy érzésrõl szól, amivel mi általában szembesülünk a ciklus végénKép
Holnap behozom és bemásolom, mert nem tudom kívülrõl.

Mi van Györgyivel???
Nem találom a hozzászólását...

pusszancs,
Ancsi
Ancsi

Tucsi,Pukkancs
udvKépKépKép

Gabokam
Amig nem jon meg lecci lecci bizz egy kicsit!!
ha pedig megis megjon akkor majd az inszem meghozza a sikertKép
Na legy egy kicsit vidamabb!!!Latod en is itt vagykKép

Lanyok
meg nem volt batorsagom megirni mi is a szitu nalam.
Hat ha velem nem jaccik az elet akkor senkivel.
Szoval penteken lebeszeltuk,hogy akkor nem lesz most baba.
szombaton,vasarnap vedekezes nelkul egyutt voltunk
-gondoltuk mar volt ovi!-ma reggel kivancsisagbol megmertem a homet,csakhogy tudjam kb mikor fog megjonni.

36.2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vszinuleg kesett az ovim az idegeskedes miatt.
Meg ilyen eselyes nem voltam mint most!Mi lesz ha most jon ossze!!???
Egyik szemem sir a masik nevet.Szuksegunk lenne meg 1/2 1 evre,hogy megerosodjunk.
Mindenkinek ilyen bonyis az elete!!!???
Azt hittem az en eletem dog unalom!!

Pussssszika Krisztinka
kriszti

Ancsi

Nem irtam semmi újat, mert még nem mentem vissza dokihoz.De azért ari vagy, hogy kérdezedKép
Nálad mi a helyzet?

Kriszti
Ez igy szokott lenniKép Szerintem most duplán izgulhatsz a hóvégénKép

szer-szer
Györgyi
Györgyi

Krisztinka
Hát most nevetnem kell!!!!! Akartam is írni magánban, hogy mi van ha most sikeredett? egy ilyen fergeteges éjszaka után! HÁáááááááááááááát?????

Az élet produkál meglepiket és tudja azt bonyolítani is!!!!!!!!

Beszti, Sugar,
Imádlak titeket. Sokkal jobban érzem magam.

Ancsi,
Drága vagy. Nagyon köszi, szeretném elolvasni a versedet. Nagyon várom!

Moni
mj

Sziasztok lanyok!

Udvozlom az uj tarsakatKép

Krisztinka! Orulok hogy itt vagy, es en azert is drukkolok hogy jojjon a baba:PPPP (ez kinyujtott nyelvet jelentKép)

Mi kozben eldontottuk ferjecskevel, hogy nem fogunk vedekezni az elso mensi utan. Hat lehet hogy felelotlenek vagyunk, de 1. nem visz ra a lelek 2. egy ev utan jott ossze, akkor valszinu nem az elso lesz most a nyero....Szal most ezt gondoljuk, aztan persze meglatjuk. En remenykedek abban is, hogy ez a terhesseg helyrerakja a hormonjaimat.

Mert szerintetek PCO-nal olyan lehet, hogy nekem 24 evig semmi baj nem volt a mensimmel, 30-31 napokra mindig megjott. Aztan egy ev gyogyo, majd a gyogyo elhagyasa utan ket normal menis, 30 napra. Aztan kovetkezett a nem-vedekezes, na onnantol kezdve 45-50 napokra jon meg. Szoval en nem ertem, ez allitolag velem szuletik, akkor miert csak babacsinalasnal jott elo?

Na jol lebombaztalak titeketKép

Gaboka, nyugi, hat mi ez a 28 nap az en 60 napomhoz kepest?KépKépKépKép Turelem!Kép

Pusssz mindenkinekKép

orsoly

Ui: MOni, ne gorcsolj te sem, az a 6 honap sem a vilagvegeKép
orsoly

Kriszti!

Off
Akkor most mi van???,,
Ha nem küldtél nekem mailt akkor légyszíves, mert én már semmit sem értek.

caldea@freemail.hu

Lányok hullámvölgyek mindíg vannak a babaprojektben. Én éppen az elegem van, hagyjuk abba? résznél tartok. De nem tudom abbahagyni, mert akkor mikor lesz babám.
Holnapután megjön, és következik az utolsó inszem.
Nem érzek erõt a lombikhoz, de van egy ismerõsöm akinek elsõre sikerült és arra gondolok hátha nekem is sikerül elsõre.
Csak örlõdöm és nem tudom mit fogok tenni, de addig van még egy inszem.
Ebben a hónapban nem hõmérõztem, mert már abból is elegem van, 2 éve csinálom.

Caldea
caldea

Caldea

Te már olyan közel vagyKép Van még egy inszemKép és ha az mégsem akkor a lombik tutttiKépKép
Mostmár nincs mit feladni..
A hõmérõt meg hajítsd el nyugodtan,nem attól leszel terhes.
Neked külön szoritok

Györgyi
Györgyi

Caldea,
Igazad van. Hullámvölgyek mindig vannak. Ennek az inszemnek már jónak kell lennie! Olyan jó hogy itt vagy velünk.

Orsoly,
Ha így érzed, hogy kész vagy rá, szerintem nyugodtan próbálkozzatok. Szerintem ez mindenkinél egyéni, hogy mennyi idö kell a regenerálódáshoz. Nagyon drukkolok NEKTEK.

Nem tudok mit mondani a hormonok változására NÁLAD. Ez nálam is furcsa, mert én is így vagyok. Több mint 10 évig semmi gondom nem volt barna trutyikkal és egy éve vagy max 1,5 éve kezdödtek. Volt, hogy minden hónapban. Az elmúlt 6 ciklus alatt 2x volt ilyen. Vagyis csökkenö tendenciát mutat, ami jó de ez még nem nyugtat meg. Az is igaz, hogy most rendezödtek nálam május körül a munkahelyi problémák, addig nagyon stresszes voltam.

Hogy a 6 hónap nem a világ vége azt tudom. A gond nálam csak az, hogy annak ellenére, hogy konkrétan csak 6 hónapja próbáljuk nem védekeztünk (csak számolással idönként, és azt is rosszul számoltam!) már 5 éve! Ez az ami aggaszt, mert még véletlenül sem jött össze. A párom szerencsére már látja, hogy egyre jobban megvisel a piros mikulás és nagyon remélem rászánja magát arra, hogy elmenjen egy matyivizsgálatra. És onnan már Dr. Fábián hajlandó lesz velem is foglalkozni! Követelni fogok tõle egy hormonvizsgálatot, egy lapart és mindent amit csak lehet!!!!! Szóval már nagyon várom a januárt! Addig meg kitartóan hömérözöm, hogy lássa az eredményeket és persze addig is akciózunk.

Bocs a litániáért, csak ez nagyon ki akaródzott jönni.

Gabó!
Ugye már pozitívabb vagy?!

Györgyi,
A hömérö eldobásán már én is gondolkoztam, pedig én csak 6 ciklus óta csinálom. Ez volt az elsö rossz trutyis hónapom, a többi jó volt.

Lányok!
Most, hogy ilyen késön jött meg vagyis nem 24-25 napra, hanem késöbb egyetlen egy jó hirem maradt. Úgy néz ki a Prágai utazásom miatt nem fogom lekésni a peteérésemet, hacsak az nem a 11. napon lesz (volt már ilyen)! Na ennek örülök és ráadásul ikrem is 2 éve ebben a hónapban lett babás, úgyhogy most nekem is sikerülnie kell. Ugye lányok???????

Pusszancs,
Moni
mj

Györgyi,
Bocs elírtam a 2. rossz hónapom volt ez amióta próbálkozunk.
Moni
mj

Krisztinka! Még én sem kaptam mailtKép, vagy akkor még nem is küldtél? Vagy mi van?Kép Mindegy, most azért szurkolok, hogy hátha összejött a babóca, hisz akkor Te leszel az ékes példája annak, hogy a baba akkor jön, amikor pont nem gondolunk ráKép!
És akkor én is elkezdek nagyon erõsen nem gondolni erreKépKép!
Caldea! Engem mindig a barátnõm optimizmusa húz ki a gödörbõl, õ éppen most terhes a lombikos ikreivel, bár igaz, hogy neki is csak a második sikerült és õk rögtön lombikkal nyitottak. Én is sokszor érzem úgy , hogy nem lenne erõm végigcsinálni, de aztán ránézek a barátnõm egyre jobban gömbölyödõ pocakjára, és akkor tudom, hogy bármit kibírnék, csak már én is babás lehetnék!Kép
Szóval kitartásKép!
Orsi! Érdekes, amit írsz! Én is megfigyeltem, hogy akkor kezdtem el össze-vissza menstruálni, amikor eldöntöttük, hogy most akkor már jöhet a baba. Lehet, hogy ez pszichés alapon van?!
Sien
Sien

Sien,
Igen sajana valszinü pszihés alapon van. De ez olyan kegyetlen. És azt hiszem a hömérözgetés még erre is rátesz egy lapáttal.

Pucúr,
Merre vagy? Hiányzol!

Moni
mj

MJ!

Hát persze, hogy sikerülni fog!!KépKépKépKép

Gabo!

Kitartás még pár napig, nekem is csak a 35. napon lett + a teszt (addig már kettö - volt)
Erö a kitartáshoz:+++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kriszti!

Minden nap gyere ám!Kép

Ancsi!

Látom nálad is az a helyzet, mint nálam. Munkahegyek fönökkel megspékelveKép

Caldea!

Inszem sikerülni fog, ha mégsem, akkor az elö beültetett babocák tuti megmaradnak!!KépKépKép Kitartás neked is!!KépKépKépKép

Orsoly!

Igazad van, kivánom, hogy minél hamarabb összejöjjön egy ujabb babo!

Lotti!

Megtaláltad a honlapot? Volt valami info rajta?

Pucur
Pucúr

Kedves Erazmusz,

Azért írok ide, mert ebbe a topikba írtad, hogy "De az is benne volt ebben, hogy úgy érzem, feleslegesen strapálom magamat!... "
Reggel amikor bejöttem nagyon megijedtem attól amit írtál. Öszintén sajnálom, ha (idönként) tényleg így érzed magad.

Szeretném ha tudnád, hogy nagyon nagy szükségünk van rád. Önzetlen vagy, és az igazság az, hogy mi nem tudjuk viszonozni ezt. És hogy tudd nem feleslegesen strapálod magad itt van egy két eredmény amit Te értél el a sok közül, a teljesség igénye nélkül (!):

- a Te leírásod alapján hömérözik mindenki! (kivéve aki új és még nem benfentes, de öket záros határidön belül mindig rávesszük a helyes hömérözésre. Köszönjük ezt Neked.
- javaslatodra kapták/kapják nagyon sokat a Gynevac-ot. (én már túl vagyok rajta!:-))))))) ).
- Követjük az utasításaidat. És aki esetleg nem teszi? Az nem azért van mert semmibe veszi a válaszaidat, hanem azért mert a saját (nem virtuális) doktora meggyözi öt az ellenkezöjéröl. Mi csak laikusok vagyunk! annak ellenére, hogy néha úgy érezzük talán túl sokat is tudunk.
- Mindig válaszolsz kérdéseinkre bajainkra és nagyon hasznos tanácsokat adsz. Tudom szélmalomharc, mert nagyon sokszor visszakérdeznek ugyanarra a dologra, de ez ne keserítsen el. Látod, mi is megpróbálunk néha hozzászólni.
És még tudnám sorolni, de már így is sokat írtam.

Kérlek ne add fel, ne hagyj itt minket, mert Te vagy a homályban a fénysugár.
Nagyon köszönöm, hogy elolvastál,
Üdvözlettel,
Moni
mj

Orsoly!

Ha ti felkészültetek, akkor nem vagytok felelötlenek.
A válasz a kérdésed egy részére:
"Az egyszerü peteérési zavarra visszavezethetö policisztás petefészkek esetében a kísérö tünetek hiányoznak (férfias szörnövekedés stb.), és ez az állapot rendszerint csak átmeneti.KépKépKép A fogamzóképes korú nök kb. 20 százalékánál figyelhetö meg ez a megtévesztö elváltozás. A valódi PCO génhibára vezethetõ vissza. Olyan betegségek társulnak hozzá, mint a felnöttkori cukorbetegség, a vérzsíreltérések, a magas vérnyomás."

Moni!
Minden rosszban van valami jó????
KépKép

Sien!
Nekem is idegi alapon "romlottak" el a ciklusaim. A Házipatikás doki szerint az ilyen állapot spontán helyreállhat (a stressz miatti cikluszavar), de lehet, hogy kezelés is kell hozzá.
Szerinte a lényeg, hogy kigyere az állapotból, ne idegeskedj, ne érezd magad betegnek (vagy ami még rosszabb, meddönek), és az segít. ?????
Ez nem az én véleményem, de lehet benne valami.

Gabó!
Látod mit irt Pucur! Nem szabad elkeseredni!
Jelmondat: höt tartsd magasan! KépKép

Kriszti!
Kösz az e-mailt.

Beszti
Beszti

Sien
bocsanat asszem elkavartam valamerre a cimedet!Megadnad megegyszer!?

MJ
Gondolod,hogy azalatt az 5 ev alatt nem vadekeztetek 100%-osan?Mert ha igen akkor amiatt nem kell aggodnod!A pasid pedig telleg mehetne egy matyivizsgalatra az nem faj!

Lotti
Irtam neked nehany emilt nem kaptad meg??

Caldea
Mejl ment!ne hari!!

Pucur
Jol vagytokKép??

Gabo
Uuuugy szeretnek neked segiteni!!!Ol-ol,Szer-szer!!!KépKépMit tehetnek erted!!??

Orsoly
En is szurkolok ertedKép!!

Gyorgyi
KosziKép

Lanyok
Tokeletes nyakom van!!!De azert megis csak az lenne a legtisztabb ha most nem sikerulne!
Nem tudom elegszer megkoszonni nektek amit ertem tettetekKépKép

AncsurKép
SzijaKép

cupppppppp,Krisztinka
kriszti

Kedves Erazmusz!

Tudom, hogy részben miattam is van az elkeseredésed.
Ne haragudj, hogy nem mindenben tudom megfogadni a tanácsodat, azt hiszem, mindenki egyetért velem, hogy az itt végzett munkád egyáltalán nem felesleges, söt, nagyon nagy szükség van rá.
Nagyon becsüllek érte, hogy a munkádon kívül még ezt is vállalod.
Tudom, hogy neked igaza vad, és azt is tudom, hogy nagyon lelkiismeretes vagy.
De az orvosom, akinek szintén nagy tapasztalata van, s akihez már több éve járok, és egy terhességemet is végigkisérte, szintén nagyon meggyözö volt.
De sajnos én nem vagyok orvos, és ha két különbözö orvos teljesen ellentétes véleményen van, akkor én honnan fogom tudni, hogy kinek van igaza???
De én úgy gondolom, hogy az orvosom javaslata nélkül, vagy föleg a háta mögött nem szedhetek gyógyszert.
Az egész orvos-beteg viszony bizalmi alapon müködik. Biznom kell az orvosomban, mert ha nem teszem, akkor egyáltalán minek hozzá járok? Nem lehet azt csinálni, hogy egyszer bizok egyszer meg nem.
Már az is bizalmi alapon ment, hogy a betegtájékoztató ellenére bevettem (az ö javaslatára) a 3x1 Serophent.
Amit meg akkor te nem javasoltál (nem bántásként irom, félre ne értsd, csak mint tényt). Akkor is nekem kellett végül döntenem.
Tudom, hogy kérdezheted, hogyha ez igy van, akkor minek fordultam hozzád. Pont azért, amit te is irtál, hogy a gyógyitásban szabadság van. És ezért mondjuk az én orvosom nem gondol valamire, amiröl én késöbb valahonnan hiányos infot szerzek. És sajnos más nem tud az infók megválaszolásában segíteni.
Még egyszer bocsánatot kérek!
Kérlek, folytasd tovább a munkádat, mert sokan számítanak a segítségedre.

Beszti

Ui: még nem tudom, hogy mi van velünk, mert csak holnap megyek elöször orvoshoz. remélem most is és a késöbbiekben is mindent rendben fog találni.
Beszti

Kriszti!
bjom@index.hu
Köszi elõre is a bizalmat!Kép
Beszti! Most tényleg úgy érzem, hogy sikerül egy kicsit nyugodtabban kezelnem a témát, remélem meg is lesz az eredménye! Drukkolok a holnapi vizsgálat miatt!

Pusz, Sien.
Sien

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?