Ancsi: neeeem,szerencsére ennyi volt a terhesség alatti cukor-téma!!!!
A vizeletben persze nézik továbbra is (1 hét múlva védőnő),aztán dokihoz legközelebb csak június 27-én megyek,majdnem 34. héten.....
Előbb nem tudok,mert épp mikor mennem kéne (4 hét múlva),szabin lesz 2 hétig-a mázlista...
Tündéri volt ma is
Csak mosolyog a tüneteimen,mintha csak azt mondaná: még nem is sejti,mi jön még ezután!!
Szóval most már kőkeményen szedni kell a magnéziumot,mondtam neki,hogy a baba nagyon lent szeret lenni,erre csak annyit tudott mondani,hogy az emiatti kellemetlenségekre szedem a magnéziumot...
Aztán június 2-án megyek kötelező UH-ra,bár azon nem tudom,mit fognak nézni,de ha az előző 2 percesből indulok ki,akkor fej,comb, has,kar méreteket
Andi: a lánynál,akit meséltem nektek,hogy 4. babája született nemrég,szintén látványosan megereszkedett a pocak,és 1-2 nap múlva be is indult neki a szülés
Klassz,hogy anyud is Veled van!
Az anyuk olyan megnyugtatóak tudnak lenni
elkezdtem én is mondani az enyémnek,hogy jujj,azt se tudom,hogyan kell bánni majd a babácskával,hogyan kell megfogni,mennyi ruhát adjak rá,hogy ne fázzon,és ne süljön meg
Ő csak nevetett az egészen,mondván,hogy úgyis tudni fogom,és ha nem,a baba majd szól,ha nem tetszik valami
ja,és azt meg majd egy babán megmutatja,hogyan fogjam majd
Lehet,hogy ezek evidens dolgok,de nekem minden új!!
Ha volt is nálam baba,akkor a kezembe adták,és nem féltem,hogy elejtem,de most igen!