) egyre szórakoztatóbb lesz ez a fórum
én magamban is eléggé türelmetlennek tartom magam, de így összefogva, azt hiszem, kezd fokozhatatlanná válni
A Jónás-naptárat azért hívják így, mert a módszer kitalálója állítólag Dr. Jónás Jenő volt, aki több infóra vágyik:
http://www.babatakarok.hu/babatervezo/jonas-naptar
de a Jónás a cethal gyomrában találóbb
fatamorgana: rájöttem, miért nem mutat neked semmit!!! valahol azt olvastam, hogy ha nincs semmilyen jel, akkor azt jelenti, hogy az akkor fogant babákról nem tudja dr.Jónás magabiztosan megmondani, hogy milyen neműek lesznek, mindkettőnek ugyanakkora esélye van. Ha beírod a google-be, hogy
jónás naptár, nekem a 2. találat egy power point prezentáció, azt hiszem ott magyarázza el magyarul, babanetes link.
a
vonalzókkal kapcsolatban: nekem az egyik fajta 5+1-et írt mára, a másik fajta 5+2-t, át is váltottam
Pingi: ez nem időpocsékolás, hanem időTÖLTÉS
- amúgy igazad van, értelme nincs sok, biztosat tényleg csak januárban kapunk. Olyat is hallottam, hogy valaki az UH alapján egyértelműen lányra készült és kisfiú jött.
Szerintem akkor jótékony hatású, ha közben legalább nem azon agyalunk, hogy mi fáj, hol fáj, pontosabban mi NEM és hol NEM fáj.
sargahibiszkusz:
én Femibiont szedek, tavaly év végén Elevitet szedtem több hónapon keresztül. A különbség tapasztalati oldalon az, hogy most jobb a bélműködésem, illetve kisebb a Femibion és kellemesebb lenyelni. Elméleti oldalról: állítólag a Femibionba olyan dolgot is tettek, ami segíti a folsav felszívódását. Továbbá ebből van egy terhességre készítő és egyben koraterhességi változat, amit a 12. hét végéig kell szedni, ebben 800 egységnyi folsav van. A másik a 13. héttől a szoptatás befejezéséig 400 egységnyi folsav plusz még valami van, ami ilyenkor jó, bővebben:
www.femibion.hu (egész komoly honlap)
Néha C-vitamint még, de az nem mindig jut eszembe, igyekszem inkább sok zöldséget-gyümülcsöt, meg ilyesmi.
Tényleg, valakinek valamilyen tuti receptje? nem feltétlenül ebéd-vacsi, lehet uzsonna-reggelis is!!
Nnno, ennyi bölcsesség kívánkozott ki belőlem az uzsonna fogyasztása közben és 3 óra alvás után!!