Új privát üzeneted érkezett!

Eszter: hát igen,a júli vége-aug. eleje gyorsan eljön... :roll: és hozza magával Majácskát is :D

Úgyhogy válthatjuk egymást ;)

A felajánlásomat nem felejtettem ám el,úgyhogy szólj,mikor van rá szükséged!!! ;) :D

Andi: gondoltam elkísérlek,ha nem du. mész,amikor én a szülésfelkészítőre :)
Vendég

Andikám,íme a szerencsehozó laptető!
Előzőleg Oroszláné volt,és be is jött neki ;)

Izabella,gyere ki!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hali csajok!

Azért a nap témával óvatosan... brutál erős pl. ma. Szoli amúgy mit tudtok, nem jó ugyanúgy rá, mint a nap?

Tsh: Nekem endokrin nénim, mikor Hozzá kerültem a kezdő 3,3-as tsh-ra csóvált rendesen.... nem farkat... fejet :wink: :wink: :wink: Mondta, hogy oké, hogy 4,2 van megadva ref. értéknek, de teherbeesés szempontjából az 1 körüli érték lenne az ideális... Akkor kaptam ugye az inzulin miatt a metet, és abban maradtunk, hogy a 3 hós kontrollkor néz megint tsh-t és ha továbbra is ilyen érték marad, akkor arra is ad valamit, de sanszos hogy lejjebb fog menni, mert ezek a hormonok "viszik egymást".... Igaza lett, 3 hó után már lejjebb ment 2,3 volt... amire még szintén azt mondta, hogy szerinte még mindig magas, bár csökken, ami jó jel. Persze a nyári 2 lombikhoz vélhetően még magas volt, amik ugye, mint tudjuk sajna nem sikerültek.... Ha arányaiban nézem akkor vélhetően nyár végén érhettem el valami 1 közeli értéket... akkor fogant meg Iza, a met szedés után 7 hónappal. Mindenesetre kíváncsi lennék, hogy akkor mennyi lehetett az értékem, de ezt már nem fogjuk soha megtuni.... :wink:

Béku: Hát délelőtt megyek... tényleg jönnél??? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Béku!
örülök, hogy rendben ment minden! :D

Oké, akkor majd állapotot cserélünk. Maja kijön, hozzánk meg beköltöznek a Pirinyók :D

felajánlást köszi :D majd szólok hamarosan :D

eszter82
Budapest

Andi: persze,szívesen elkísérlek!! :D
viszem magammal a gyógyszerkészletemet,meg sok folyadékot,meg kaját,hogy bármire legyen is szükség,kéznél legyen :D

Aztán csak jobb Neked is,ha nem mész egyedül... :roll:

Ja,amúgy rákérdeztem az ájulós időszakomra,hogy mi miatt van,de a válasz egyszerű,terhességi alacsony vérnyomás...
Úgyhogy a szapora szívverés,szédülés és ájulás mind-mind emiatt van,úgyhogy asszem újra kólázok ;) :D

Eszter: hozzon szerencsét az augusztus,és a többi! ;) :D
Vendég

Andikám!
Nekem TSH-ra ugyanezt mondta K ügynöktől kezdve Tűű dokin át, Fülöp, és Várbíró doki is!
nekem is a kontroll IR vv-n kell levetetnem TSH-t, és majd a BMC is nézi júliusban :)
Nekem van egy leletem a MÁV Kórházból, ott a tsh-m: 4,1 volt. Aztán a 2 nappal korábbi János Kórházas 1,7 volt, és a 3 héttel ezelőtti Rókus Kórházas is 1,7 volt :D
K ügynök röhögött rajta és közölte, hogy ezt csekkoljuk, mert az kizárt, hogy ekkora ingadozás legyen benne...
Szerinte ebből látszik legjobban, hogy mekkora különbség van labor és labor közt... :D

Remélem, hogy a holnapi ctg-re már nem jutsz el, mert ma éjjel beelőzi Iza a vizsgálatodat így a teliholdra való tekintettel :D :D :D

eszter82
Budapest

Hihi,nekem is eszembe jutott,hogy talán már nem is lesz holnap ctg ;) :D :D :D
Vendég

Andi,
én meg csütörtökön megyek ctg-re. addigra lehet hogy kezedben Iza??? :D :wink:
mingyá megyek Sz dokihoz. üzensz neki valamit? :wink: :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó!
Azért én üzennék Sz-nek (Andira való tekintettel), hogy pihizzen kicsit, mert feltett szándékunk ma éjjel kiudvarolni Izát Andi pocakjából, és akkor Sz-nek nagyon be kell dobnia magát a szülőszobán - csakis kipihent jókedvű szülész-nőgyógyásszal áll szóba ez a kis tünemény :D
Arról nem beszélve, hogy a Rajó-Andi kombó kiegészülve Izával nem kis dumát fog alakítani a várakozás perceiben :D :D :D
100-as zsepit vigyen, mert szét fogja röhögni magát :D

Húúú, Andikám! Azért ha egyszer megkérdeznénk Sz-től a szülésed után, hogy mi volt a legemlékezetesebb számára, biztosan tudna mit mondani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Hát Sz tuti nem unatkozott a terhesgondozások alatt sem ;) :D :D :D
Vendég

ebben biztos vagyok én is :)
de szerintem a szülés is lesz legalább olyan emlékezetes majd neki, mint Andiéknak :D

eszter82
Budapest

Andikám!
lehet hogy a szülésre majd elhívnám haknizni az uradat! Mégiscsak jobb ha Laccal együtt dolby-ban nyomják :D

eszter82
Budapest

No,jól bekóláztam.
eredményeképp most épp nem szédelgek,viszont rámtört az álomkór... :shock:

a koffein továbbra is ezt váltja ki belőlem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Akkor aludj :lol: :lol: :lol: :lol:
Vicces vagy :D másoknak éppen az ellenkező hatást váltja ki :D

eszter82
Budapest

Én se értem,miért,de anyumra is így hat :D :D :D

sokat nem érek vele,hogy nem szédülök,ha a szédelgésmentes pillanatokat végigalszom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csakazértse!!!! :D Inkább kitámasztom a szemhéjaimat fogpiszkálóval,mint a Tom és Jerry-ben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát az éjjelre még szerintem nem blazírozhatunk, bár látom Ti már leosztottátok a lapokat.... :wink: de a kisasszony kicsit másképp gondolja.... és hát tényleg semmi konkrét jele, hogy itt 1 napon belül bármi történne... :shock: :shock: :shock:
Jóslók vannak egész nap, de azok már hetek óta, úgyhogy nem hiszek már a jóslásnak se... :lol: :lol: :lol:
Ez a gyerek vagy nagyon szófogadó és betartja a kiírást, vagy már most egy igazi magát kéretős cuna-vera és azt várja hogy körülötte forogjon az univerzum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk anyu itt van, szeirnte lejjebb van a has... de más tényleg nincs..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Béku!Örülök,hogy minden o.k. volt a cukkerral!...látod, mondtam,hogy ne aggódj rajta,hisz tartományon belül van!Akkor már neked sem kell menned újabb cukorterhelésre,ugye?! :lol:
Én ma vittem vissza az eredményemet a diabetológiára,szerencsére gyorsan végeztem,nem vártam ki a soromat pofátlan módon,mert egy pasi szólt, hogy álljak az ajtóhoz és akkor be fognak hívni!Hát így is volt.A csaj megnézte az eredményemet,minden o.k.,jó egészséget kívánt, többször nem is kell mennem!Jupppi!
Andi!Már izgulok ám nagyon miattad is!!!!
Közben kidőltem!ÁÁÁÁ!Akkora felfordulás van nálunk!Fél lakást kiürítettem már...elég mókás,hogy az edényeink pl.:a gardróbszekrényben vannak,teafőző a fürdőben,babakocsi a gyerek összes cuccával az ágy mellett stb....csak lennénk már túl ezen az egészen!
Festő remélem tartja a szavát és jön a héten!!! :roll:
Most is itt van a csőszerelő,közben párom+após ajtót falaznak! :?
Ma megkérdeztem apóst,hogy segítsek-e vmit,erre ő:keverem a maltert?! :shock: .....köszi,akkor inkább nem segítek!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: neeeem,szerencsére ennyi volt a terhesség alatti cukor-téma!!!! ;)

A vizeletben persze nézik továbbra is (1 hét múlva védőnő),aztán dokihoz legközelebb csak június 27-én megyek,majdnem 34. héten..... :shock:

Előbb nem tudok,mert épp mikor mennem kéne (4 hét múlva),szabin lesz 2 hétig-a mázlista... :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündéri volt ma is :D
Csak mosolyog a tüneteimen,mintha csak azt mondaná: még nem is sejti,mi jön még ezután!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval most már kőkeményen szedni kell a magnéziumot,mondtam neki,hogy a baba nagyon lent szeret lenni,erre csak annyit tudott mondani,hogy az emiatti kellemetlenségekre szedem a magnéziumot... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán június 2-án megyek kötelező UH-ra,bár azon nem tudom,mit fognak nézni,de ha az előző 2 percesből indulok ki,akkor fej,comb, has,kar méreteket :D :D :D

Andi: a lánynál,akit meséltem nektek,hogy 4. babája született nemrég,szintén látványosan megereszkedett a pocak,és 1-2 nap múlva be is indult neki a szülés :)

Klassz,hogy anyud is Veled van!
Az anyuk olyan megnyugtatóak tudnak lenni :D elkezdtem én is mondani az enyémnek,hogy jujj,azt se tudom,hogyan kell bánni majd a babácskával,hogyan kell megfogni,mennyi ruhát adjak rá,hogy ne fázzon,és ne süljön meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ő csak nevetett az egészen,mondván,hogy úgyis tudni fogom,és ha nem,a baba majd szól,ha nem tetszik valami :D
ja,és azt meg majd egy babán megmutatja,hogyan fogjam majd :D

Lehet,hogy ezek evidens dolgok,de nekem minden új!!
Ha volt is nálam baba,akkor a kezembe adták,és nem féltem,hogy elejtem,de most igen! :D
Vendég

No,ettem egy kis retket a veteményesemből! :D
ez volt az első normál méretű,a kiszedettek közül :D :D :D
Vendég

Andikám!
Nyugtass meg hogy bika marad Iza horoszkópja és nem várja ki, hogy ikrek lehessen!!!!
Tanusíthatom, hogy jó dolog ikrek jegyében születni (én is az vagyok) :D de azért az már túl sok lenne, nem??? :shock: :shock: :shock: :shock:
én azért drukkolok, hogy ezesteben ne legyen igazad és végre elinduljon kifelé B Pató Iza :D

eszter82
Budapest

Andi,
holnap megyek ctg-re. :oops:
van kedved összefutni Sz. dokinál?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám: hányra mész?? és hogyhogy holnap, nem csütörtökre mondtad, hogy mész ??? :shock: :shock: :shock: :shock:
Jóhogy lenne kedvem összefutni!!! :wink: :wink: :wink: 10.30-ra van ctgs időpont, utána bármi lehet... :wink: Megnézhetnénk Nóri Babát... :wink: :wink:

Eszter: nem bánnánk ha bika lenne.... :lol: :lol: :lol: :lol: vasárnaptól van az ikrek, ugye? :roll: :roll:

Béku, akkor holnap betársulsz Te is?? :wink:

andrea-1

Andi: persze,megyek én is! :)
Mikor,hol találkozzunk? :D
Vendég

Találkozhatunk az örsön is a metró bejáratnál kb.3/4 10-re leszek ott, vagy a MOSZKVÁN... (mert nekem az az!!!) 10 után pár perccel..... :wink:

andrea-1

Eszter,
fogászkodás után hogy érzed magad ?

Andi,
háááát én már annyira izgulok.

holnapért irigy, Nórit én is úgy megnézném.

most jött egy jegymegajánlás 5, ez a 3. ebben a félévben :-)
ja és -4 kg :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubukám: viszek egy apparátot, úgyhogy ha lesz rá lehetőség hozok majd képet Nóri babáról :wink:
Amúgy mondtam már milyen szuper csajszi vagy?? Jegy tekintetben is, kilómínuszilag is... meg hát amúgy is... :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi,
cupp cupp cupp.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Kubu: gratu!!! :D
megérdemelted!! az 5-ösöket is,meg a -4-et is!! ;) :D :D :D

Andi: ok,nekem jó az Örs! :)
meg is lesem,mivel jutok ki addigra :D
Vendég

Andikám,
ma voltam Sz dokinál, aki átküldött a Jánosba ctg-re és még egy flowmetriára, mert nem tetszett neki amit a rendelőben látott.
a Jánosban mindent rendben találtak végül és hazaengedtek, de holnap is mennem kell ctg-re, a csütörtököt meg még nem tudom.
szóval húzz bele, hogy tartani tudjuk a tornasort!
teljesen beparáztam ma este, én még kérnék egy hetet!!!! jajj!!! :oops: :oops: :oops: :oops: azért még így is bennem a para, hogy minden oké legyen velünk!!!
reggel beszélek a szülésznővel hogy tud-e fogadni és ha igen mikor, aztán majd jelentkezem.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Okes Zsuzsókám, be leszek kapcsolva, hívjál, vagy üzenj majd.... :wink:
Ne izgulj, rendes gyerekek ezek, tudják, hogy mi a sorrend, csak "vicces" kedvükben vannak úgylátszik..... Zsombor is és Balázs is.... ezek a fiúcskák márcsak biztos ilyenek... :wink: :wink:

Zolit meg tudod milyen, ha valamiben nem 100%-osan biztos akkor inkább megnézeti duplán..... a mi érdekünkben.... :wink:
Az a lényeg, hogy most rendben vagytok... és ez így is fog maradni még legalább 3 hétig!!!! :wink:

Béku: az Örsön a metró kijáratnál talákozzunk majd akkor, jó? Ahogy feljövünk az aluljáróból jobbra van egy fagyisbódé, na valahol ott .... :wink:

andrea-1

zsuzsi: Én a te helyzetedben holnap már szülnék. :lol: Szegény Andi, ha még te is beelőzöd, be fog golyózni.

Nóri babáról várjuk a képet. Én is szívesen mennék, de délutánra már van programunk és csütörtök délelőttre is, úgyhogy oda most nem mennénk.

Ma voltam 6-7-ig tornázni, hát igen csak el vagyok puhányodva. A lábaim nagyon fájnak és mi lesz itt még holnap?!
vicky79
Budapest III. kerület

Ne izgulj Vicky :lol: :lol: :lol: :lol: .... egész jól bírom - a körülményekhez képest - a begolyózástól szerencsére messze vagyok.... még.... na 2 hét múlva már ágyazhatnának a Lipóton, ha még lenne...... az viszont tuti..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mondjuk ha azt nézem, hogy Oroszlánék ugye kipipálva... Zsuzsónál és Estrellánál rezeg a léc, én meg csak itt reszelem a fingot a kisasszonnyal .... na inkább bele se gondolok..... :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:

Hogy mi lesz holnap: currvára izomláz.... vélhetően :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: úgyhogy majd rá kell tornáznod, utána jobb lesz... :wink: :wink:

andrea-1

Zsuzsó: mit látott Sz,ami nem tetszett neki a vizsgálaton? :shock:

Ne aggódj,minden rendben lesz!!! :) Akkor holnap Veled is találkozom! :D
Vendég

Na,ma is 5:30-kor keltem,hiába próbálok visszaaludni,nem megy. :?

Pedig fáradt vagyok,mégsem megy az alvás. Andi,csak nem készül ma valami?! :shock: :D :D :D

Ma vagyok 28 hetes!!! :D
Vendég

Jóreggelt!

Lukácsné és Rita: Nagyon boldog szülinapot kívánok Nektek!!!! :wink: :wink: :wink:

Béku, Nem hiszem...... sőt olyannyira nem, hogy még aludtam is az éjjel!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nem volt hajnali fent kukorékolás, csak a szokásos piss-járatok.... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andi: ettől még gyanúsabb az eset! ;)
Izabella hagyott egy utolsó nagy alvást? :D :D
Azt mondtam ma reggel a páromnak,hogy talán ma úgy dönt Sz,hogy ne is menj már haza!!! ;) ÉN ennek drukkolok /titokban :roll: /. :D

Rita szülinapját nem tudtam,de akkor Ritának is,és Lukácsnénak nagyon boldog születésnapot!! :D :D :D

Kép
Vendég

BÉku: hát nem ismerem az ilyenfajta összefüggéseket, de a próféta szóljon Belőled!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy ma még csak 1-szer éreztem a mozgását, úgyhogy elég rendesen húzza odabent a lóbőrt..... Dobok is egy kávét még indulás előtt, hogy azért csak ne aludja végig a ctg-t is.... :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: Szülés előtt lelassul a babák mozgása, mert mikor beékelődik a feje, akkor már nem tud annyira mocorogni. És én is nagyon jól aludtam előtte való éjjel.

Boldog szülinapot az ünnepelteknek!
vicky79
Budapest III. kerület

Hihi,asszem igazam lesz!! :D :D :D
Vendég

Andi, Iza szeret a pocakodban lenni, mint Lili! (nálam +4 nap volt)

Vicky, jövő kedden 12 után le tudunk menni, ha az neked is jó?

Kubu, nagyon ügyi vagy! Gratula a jegyhez és a fogyáshoz is…
Nem is tudom, hogy csinálod, de eszméletlen!

Zsuzsó, mi volt, hogy át kellett menni a Jánosba? Csak nem készülődik valaki kifelé?
De azért még drukkolok, hogy 2 hétig maradjon bent Balázs!

Boldog Szülinapot, lányok!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Húúú, Andikám!
Látom, mára is le lettek osztva neked a lapok, hogy ctg után már maradhatsz is bent szülni :D én is bízom benne, hogy most már látnak majd a ctg-n valami bíztató jelet arra, hogy a Kisasszony kifelé araszolgat lassacskán :D

Zsuzsó!
mi volt tegnap ami nem tetszett Sz-nek??? Nem ér ijesztgetni bennünket :)

eszter82
Budapest

Lukácsné:
Remélem jól telt utatok , ha irtál bocsi csak észre vettem ma nagy napod van majd vissza olvasok.

Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt.
Pár órára a könnyeket felejtsd el, hidd el mindenki téged ünnepel!

Ha én írhatnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát,
életed örömét,oly széppé írnám, mint egy tündér álom,
a legboldogabb Te lennél ezen a világon!
Boldog születésnapot kívánok!
Kép
evolet
Szolnok

Szülinapos Lányok!

Kép

Nagyon boldog születésnapot Nektek :D

eszter82
Budapest

Judit valoszínü de 19-én megyunk akkor kapunk konkrét választ de az eredményeim nagyon olyat mutatnak?

Andi béka nem én Rita ugye?
Megyek összeszedni az eredményeket holnapra. pusszi

Ha a Bmc -s ritáról van szó boldog szülinapot!
evolet
Szolnok

Sziasztok!

Lányok, ez nagyon izgi,
Andikááám :D :D :D :D :D
Eszter Drága vagy! Jól vagyunk, köszönöm, ezerrel pörögnek a fiúk odabent, nagyon élvezem :D Pocak most 116 cm...aludni már nem nagyon jó egy ideje :D :D :D :D
Egy hős vagy a fogorvossal!

Béku, jü hogy minden rendben van, küldök pü.

Kép
carla1227

Sziasztok!

Na hát ez a lombik sem jött össze!

Ez volt a 2. az első stimus ez most fagyis és mivel nincs több fagyika, így megbeszéltük apával belevágunk júliusban a következő stimuba, ezt ajánlotta K is egyébként!

Megkérdeztem mi lehet az oka ennek a sikertelenségnek, egy kicsit megdöbbentem a válaszon azt mondta K, hogy mit várok ilyen rossz spermakép mellett? Én azt hittem egy sperma is csinál nyarat, erre kiderül hiába van jó sperma az sem elég jó, akkor minek csináltak meg eddig 2 lombikot? Na mindegy ez van. Hátha így nyáron jobb lesz............

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

sziasztok csajok

köszönöm mindenkinek a köszöntést aranyosak vagytok.

az éjjelről ne is beszéljünk, Hanna 3szor hányt és kb egész éjjel több felvonásban aludtam meg a fél órát , ilyen nem volt mióta megszületett , ez volt a legszarabb éjszakánk, hajnali 5kor mondta neki az apja hogy jó szülinapot csináltál anyának :(
hazajöttünk az este csajok kavar a házban négykézláb, semmi nincs biztonságban amit elér, úgyhogy így kipihenten elkezdek pakolni.
éjjel még bodzaszörpöt csináltam, mert a kertben szedtem sokat, ma meg már 3gép ruhám kijárt, kiteritve száradnak ma hogy ilyen szép időt kaptam ...
Filip elment az oviba kiváncsi vagyok milyen lesz a napja.

Andikám
hát eme csodás napomon Iza is előbújhatna.

oroszlán
gratulálok ,Nóri baba Isten hozott közénk légy jó kislány nagyon és ügyesen tanulj meg szopizni

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Mia sajnálom :cry: :cry: Én is úgy tudtam, hogy lombiknál elég 1 jó sperma is... (nekünk sem volt túl jó a spermakép)
De hajrá július, előre!

Kép
carla1227

Mia!
Sajnálom, hogy nem sikerült ez a lombik :cry: :cry: :cry:
A fagyasztottak egyébként kicsit kisebb eséllyel sikerülnek a statisztikák szerint!
Az igaz, hogy 1 sperma is elég, de annak 100%-osan egészségesnek kell lennie és minden más paraméternek is tökéletesen stimmelnie kell!
Valami biztosan nem volt jó ezúttal, de igazad van, előre kell nézni! hajrá július :D
Mi is akkor kezdünk K-nál :D
Majd izgulunk együtt a babókért :D

eszter82
Budapest

Köszi csajok!

Eszter hajrá július :D :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X