Sziasztok Lanyok!
Először is - nem akarok megbantani senkit! - az első babasoknak üzenem, hogy NYUGI!!! Igaz, most magamon is nevetnem kell, mert amikor a nagyobbik fiammal lettem terhes, a menszi elmaradasat követő napon mar a dokinal voltam. Mondanom sem kell, semmit nem latott, csak megvastagodott méhnyalkahartyat, és mondta, hogy tuti volt peteérésem. Menjek vissza két hét múlva... Olyan csalodott voltam, mert mar lattam magam előtt, hogy azt mondja, gratulalok Katalin, kismama lett!!!
Ott megfogadtam, hogy a 7-8. hétig nem megyek sehova. Most sem all szandékmban, és remélem nem is kell addig mennem!
Selyem:
Üdv itt a klubban
! Valoban, fiatal szervezet gyorsabban regeneralodik. Nem lesz semmi gond!
Edied:
Valoban nem artana egy orvoscsere. Bar a tarifaja nem draga, cserébe viszont pancser.... Sajnalom, hogy nem úgy jött össze, ahogy szeretted volna. Ne izgulj, legközelebb sokkal többet fogsz latni!
Pingi:
Aaaaa!!!! Minden elismerésem a tiéd, hogy gyerek és pocaklako mellett képes vagy tanulni!!! Le a kalappal!
Begonia:
Szerintem a nők 80%-a vetél egyszer élte soran. Amikor nagyterhességet vetéltem, akkor tudtam meg, hogy anyukamnak is volt vetélése, az anyosomnak is, és még sorolhatnam. Csak ezzel nem dicsekednek a nők. Igazabol a fajdalom a két gyönyörű fiam miatt mar teljesen eltompult. Mindig harom gyerekre vagytam - valoszínű azért, mert egyke vagyok
- és a munkahelyem miatt nem varhattunk a harmadik érkezésével. Ezért izgulok egy picit, mivel a kicsi még nincs 6 honapos, őt sürgősségi csaszarral szültem, félek, hogy a hegem is rendben legyen, és a szervezetem is megpihenjen. Na, de minden rendben lesz
!!!!
Lanyus:
Aranyos az almod
! Én megint azt almodtam, hogy lanyom van, és nem tudom a nunijat kitörölni kakilas utan...
Amy:
Sajnalom a hanyast... De tudok tanacsot adni, hogy mit lehet joízűen kihanyni
Fatamorgana:
Tessék elfelejteni az internet bűvös tudasat!!!!! Minden rendben van! Nem kell olvasgatni, és pörögni! A teljes tudatlansag sokkal jobb. Ezért parazik a többedik terhességnél minden nő, mert mar tudjak, mit kell érezni, minek kell lenni, és ha eltér az előzőtől, akkor félelem lesz úrra rajtuk. Tökéletes méreteid vannak!!!
Bori:
Jelentkeztem a Tanyan is
És akkor velünk. A nagyfiú elment oviba. Most kicsit nyugi van, de a kicsit viszem mindjart Dévény tornara. Majd Tigaz - reklamalas, mert 65.000 forintos gazszamlat küldtek ki a 0 fogyasztasra... Ők vélelmeznek! Gratulalok!
Az éjszaka szörnyű volt. A kicsinek jön a foga. Bar nyugodt típus, de bele-bele sír az éjszakaba. De nem is ő volt a főkolomposa a dolgoknak, hanem a batyja.... Egész éjjel almodott valami hülyeséget, és beszélt, maszkalt, ivott, pisilt. Szoval csinalta a műsort. Pedig annyira tudtam volna aludni!!!! De majd 10 év múlva
Puszi, Kata