Lanyus, Begonia:
Úgy latom rajöttetek a titokra
! Pozitív hozzaallas. Masképp nem megy. Amikor a nagyfiam 6 honapos volt, terhes lettem. Nagyon boldog voltam. Viszont elkövettem egy nagyon nagy hibat. Jartam vele babaúszasra. Sajnos ott elkaptam egy fertőzést, amitől a 21. héten megrepedt a burok, és meg kellett szülnöm a babat. Azt hittem, hogy soha nem fogok felallni, és tovabb nézni. Nem akartam masodik gyereket. Valoban könnyebb volt nekem, hogy mar volt egy gyerekem, de elveszíteni egy masikat ugyanolyan fajdalmas, mintha még nem lenne gyermeked. A munkahelyemről megkerestek, hogy menjek vissza, kineveznek, én pedig visszamentem. Alig kezdtem el dolgozni, és védekezés mellett terhes lettem. Az a pici lélek szintén januar 17-ére volt kiírva. Nem tudtam, hogy mi legyen. Nem mertem elmondani a főnökömnek, hiszen nem azért nevezett ki, hogy el is menjek... Végül elmondtam, és mar nagyon vartam, de szerintem érezte a kis jövevény a kételyt, mert a 9. héten furcsa folyasra lettem figyelmes. Nem volt se szaga, se színe, csak nagyon sok. Elmentem a dokihoz aznap, és akkor mar nem volt szívhang. Befejezték. Nekem kellett 9 honap, hogy magamhoz térjek. A gyerek témat fel sem akartam hozni. Aztan a férjem közölte, hogy szerinte a fajdalmamat és az űrt egy újabb baba tudna csak potolni. Kitalaltuk, és egyből megfogant. A 36. hétig dolgoztam, hogy ne kelljen minden nap arra gondolnom, hogy hol faj, és mi. Hogy biztos elfolyt a magzatvíz. Hogy jobban feszülök, mint kellene. Stb. Vetélések utani terhességeket azért nem egyszerű megélni. Viszont tényleg igaz, hogy aki menni akar, az menni fog, aki pedig meg akar születni, az akkor is meg fog, ha nem is akarjuk. Élvezzétek a babavarast!!!! Ne parazzatok ra! Azt érzi a baba is, és a terhességnek nem arrol kell szolnia, hogy rettegünk. Egészséges félelem kell, de azon túl le vagytok tiltva az agypörgésről!!! Csak pozitívan!
Fafy:
Ne ijedj meg. Az én fiam csoportjaban is volt egy kislanynak. Nem terjed. Artalmatlan!
Mirci:
Pontosabban csak 4, mert egy - mint ahogy fent írtam - 9 hetesen megszakadt. Akkor tünetem sem volt. Egyébként annyira hozza lehet szokni a hanyashoz, hogy hianyzott miutan megszültem.
Mindig azzal vicceltem, hogy én arrol fogok könyvet írni, hogy : "Milyen ételt jo kihanyni. Útmnutato kismamaknak"
Blog:
Üdv közöttünk.
Rubeola:
Jobb helyeken vesznek vért TORCS vírusokra. Ebben van a rubeola, toxoplazmozis, herpesz vírus. Tőlem minden terhességnél megkérdezték a rubeolat.
Bori,Fatamorgana:
Gratulalok!!!!! De jo nektek, hogy mar lattatok a piciből valamit
!
Fatamorgana:
, ne izgulj! 2 hét múlva mar te is hallod a szívét
! Én csak ezért megyek a 7-8. héten. Nem akarok visszamenni
Fiam skarlatos volt 3 hete, és annak van még valami maradvanya, de nem fertőz és mehet oviba. A kicsi meg egy alom
Jo éjt nektek. Bar lehet még felnézek
Puszi, K.