Új privát üzeneted érkezett!

Mia: a hő emelkedése jó jel mindenképpen!!.... Ill. úgy mondom, hogy mikor nálunk nem sikeráltak a dolgok, mind az inszemeknél, mind a lombikoknál már az eredményhirdetés előtt elkezdett lemenni a hő... progi mellett is..... :wink:

Amúgy Izánál az első gyanús jelem az volt, hogy visszament magasra (37-re) a hőm, na akkor teszteltem (igaz az a pé+17. napon volt sp-ban) ..... Az a hő ment vissza fel, amire már azt hittem elindult lefele előtte napokba :wink: :wink: :wink: :wink:
Nagyon szorítok, hogy csak korai teszt volt amit csináltál és a vv + eredményt mutasson!!!!!!! :wink:

Woodykám: remélem nem sokáig nyafizik Lili és kidől... És tudsz Te is pihenni kicsit!!! :wink:

Nálunk a kisaszony jelenleg épp örömtáncot jár odabent .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Az Oroszlán féle felspannolástól viszont úgy felpörögtem, hogy megyek és nekiállok palacsintát sütni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Húúú Andi,az a palacsinta de jól hangzik... :roll:
Tudom már,mivel lehetne nekem is örömet okozni :D :D :D

Zuram nagyon klassz palacsintát tud sütni,nekem sajnos nem megy,így meg kell várnom vele,de mire hazaér,kikeverem a tésztát :D

Én is nagyon fel vagyok spannolva :D
De olyan borús odakint,hogy kimenni nem sok kedvem van,no meg ide szegeztem magam,hogy azonnal értesüljek a fejleményekről!! ;)
Vendég

Nagyon köszi andi, azért nem bízom el magam....... :wink: :wink: :wink: :wink:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Bocs Andi

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

AndI!

teljes kiörlésű listből csinálod a palit?más liszt?
vikus82

Most csak sima van itthon, úgyhogy hagyományos palacsinta lesz.... de már nem érdekel 5-ös cukrokkal :)))))))))))

andrea-1

Lányok egy jó hír azoknak,akik nem olvasták a "régi" fórumban:

Nyulacsnak pozitív lett ma a BMC-s tesztje,úgyhogy újabb kismamival gyarapodott a táborunk :)

Ilyen szép napon érkezik Nórika is,szóval klassz ez a nap :D
Vendég

Sziasztok!

Vagyok, visszaolvastam a termést, próbáltam memorizálni, de majd meglátjuk, hogy hogyan sikerült.

Oroszlán!
Remélem gyors szülésed lesz. Nagyon várom a hhireket. Drukkolok!!!!!!!

Andi!
Lehet példát venni Oroszlánékról, és persze követni majd Őket a szülőszobán. Egyik nap Oroszlán, máésik nap Te és még kerülhettek egy szobába is :)

Vicky, Kisbeeka!
Üdvözletemet adjátok már át légyszi Estrellának. Ja és még üzizem Neki, hogy növessze még Zsombit.

Woody!
Nagyon ügyes Lili baba. Ismerős a problémád. Nálunk is ez volt, sőt még éjszaka is a felállást gyakorolta. Én úgy oldottam meg az első időkben, hogy vastagabb hálózsákba raktam és akkor nem tudott felállni. Ma már abba is feltud állni.

Kubu!
Haláli Liza. Nagyon ót nevettem ahogy elaludt a laptop előtt.

Bocsi, de lépek meg Lili felébredt és ma felettébb hiszisebb. Szerintem az időjárásba van valami. Ja majd jövök és dobok fel a lagzis csajomról képeket ha nem bánjátok.

gyoreneildi

No megyek kicsit takarítgatni,ne maradjon zuramnak meló itthonra is... :roll: ;)
Vendég

Beszéltem ma Estrellával és nagyon el van keseredve. Már 2 ujjnyi a méhszája. Mondtam hogy bemennénk csütörtökön és akkor mondta, hogy nem biztos hogy ott lesz még. De szívesen lát minket. Megint mondtam neki, hogy nálunk hogy volt a méhszáj állapota, de nálam nem romlott ilyen hamar. Reméljük nem találkozik a csajokkal, bár most azt mondta, hogy legfeljebb megy Zsombival a Jánosba. Nagyon drukkolok neki, hogy még legalább 2 hétig egyben maradnak.

oroszlán: Hajrá!!! Nagyon izgi.

woody: A holnapot nem ígérem, de jövő héten kedden több emberrel is találkozom cipős ügyben. Ezért gondoltam akkor megkérdezlek téged is. Mi a legkorábbi időpont, amikor már ott vagytok?

Megyek a másikba gratulálni Nyulacsnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Minden gondolatom a Tiétek,és Oroszlánéké!!
Vendég

Estrella: most néztem csak hogy laptetőm volt.... Az egész legyen a Tietek, hogy Zsombor Baba minél tovább bent maradjon és Te megnyugodj kicsit!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Breki,
köszi a jóhírt Nyulacsról, én már nem járok vissza.

Estrella,
nagyon drukkolok, hogy várjon még Zsombor legalább két hetet!

Vicky,
ilyenkor nem szokott szóba jönni hogy esetleg összevarrják a méhszájat? :roll: ha neadjisten mégis előbb jönne Zsombor, akkor a Jánosban szülnek vagy szülés után viszik át őket?

jajj, csajok, most annyira rám jött a para, hogy mi még ne szüljünk legalább két hétig! :oops: azt hiszem holnap megkérdem Sz dokit hogy ő hogy látja a szitut... meg ez a hülye bárányhimlő is aggaszt, még szerencse hogy csak 1% az esély hogy újra elkaphatom... :(
szerintetek az normális hogy kicsit fájdogál a hasam meg a derekam? eddig ugye szedtem a magnéziumot, ami ezt elnyomhatta, de ma nem vettem be... :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Estrella,
összes gondolatom, drukkom ! Zsombi stay in !

Zsuzsó,
no para, no szülés még két hétig !
újra nem kaphatod el bárányhimlőt ha már elkaptad, nem ?
normális, naná, itt az ideje :-)
pihiiiiiiiiiiii :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

zsuzsi: Már nekem sem varrták össze a méhszájamat, bár nálam még volt róla szó. Azt hiszem csak a 20. hétig varrnak össze méhszájat, de a dokim azt mondta, hogyha ki akar nyílni, akkor a varratokat is képes kitépni. Meg akkor az enyémet inkább békén hagyta, azt mondta jobbnak látja ezt. A derekad és a hasad szerintem azért érzed, mert a magnézium segített eddig, de ez még nem jelenti azt, hogy mindjárt szülni fogsz.
vicky79
Budapest III. kerület

Csáó! :)

Woody:
Áll a baba!!! :) Nemsokára megindul, aztán rohangálhatsz utána! :)
Nagyon zabálnivaló, ahogy kapaszkodik! :)

Zsuzsó:
Nyugika!!! Beszélj Sz dokkerral, attól megnyugodsz. :)

Oroszlán:
Lassacskán a finisben vagytok, gyors és könnyű szülést kívánok, ha itt az idő, legyen csodás élmény! :)

Andrea:
Lehet Iza azért indult be most, mert dörömböl, hogy:
- Engedjetek ki!!! :wink:

Vicky:
Megadom a számom, ha lehet én is csatlakoznék csütörtökön.

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Oké, írd meg priviben és én is elküldöm az enyémet. Mi inkább délelőtt mennénk, mert mostanában nem tudom kiszámítani Barbus alvását.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu,
csak 1% az esély hogy elkapom újra.
a pihit megfogadom köszi. de nem úgy ahogy te szoktad! :-)
a múltkor már akartam kérdezni, csak szita az agyam... a fogyást gyógyszer mellett érted el vagy csak kajával? mindenesetre gratula hozzá.

Vicky,
ó, akkor ilyenkor a kórházban sem tesznek nagyon mást mint pihi és figyelik Zsombort? :oops:
igen, azt én is remélem hogy nem szülök még ettől mindjárt hipp-hopp. bár még később lehet visszasírom, mikor már ott tartok majd mint Andikánk... :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

helló Sajtikám!!!!
veled mi újság???

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Hát sokkal többet nem tesznek. Megkapta a tüdőérlelőt, meg 24 órás vizeletet néznek, cukorral nyaggatnak, ctg-znek, ilyesmi.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsó,
diéta, illetve akupunktúra :-) most is tele a fülem tűvel :-)

kubuspace

kubu: Milyen ez az akupunktúra? Benne hagyják a tűket? Cérnabeültetésesről már hallottam, de hogy benne maradnak a tűk?!
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu,
és te szeded majd ki a tűket??? :shock: :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó:
Óó, semmi extra. Velem most nincs esemény, de bezzeg itt nemsokára elindulnak a babák kifelé (kivéve Zsombort, neki még lakat van a kapun). :)

Kubu:
Hajrá mínuszkilók! :)

Vicky:
Brruááááh!!! Cérnabeültit ne is emlegesd! Nagyon szoáré... Most is borsódzik a hátam tőle!

Pá Drágáim!
sajt@

kedden és csüt járok,
kedden 40 percig lógnak ki a tűk belőlem, csüt pedig olyat kapok ami pici alig észrevehető 6db/fül.
és tök jó szerintem :-)
nem veszem ki őket, de nem okozna gondot :-)

kubuspace

Kubu,
hogy érted hogy nem veszed ki? nem abban alszol, ugye??? :shock: :shock:

Sajti,
neked volt ilyen cérnád? az is fogyásra való? :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sajti,
áááááááá megnéztem a cérnás videjót, háááááát.

Zsuzsó,
csüt berakja, keddig bent van a fülemben,
de mingyurkák, http://bolthely.hu/kepek/massage/4bb0662699bxb.jpg

kubuspace

Pedig ismerek olyat, aki esküszik a cérnabeültetésre, mert utána jött össze a babája spontán. Ez meddőségi kezelések mellé szokták csináltatni.
vicky79
Budapest III. kerület

kubu: Ez nem tűnik olyan vészesnek, van egy ismerősöm akinek inzulin pumpája van. Neki kb. 1-1,5 cm-es tű van a hasán lévő bőr alatt gyakorlatilag állandóan. De szerinte még mindig jobb, mint állandóan inzulinozni.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok! Én is a baba miatt vettem rá magam, de iszonyat fájdalmas volt, nem is bírtam 3 (asszem :roll: ) alkalomnál többet... Szörnyű érzés amikor beteszi a doki, ráadásul legalább tizenvhány helyre rakja, abból van amit a fejtetőbe, térdhajlatba, gerinc mellé nyomat. Minden tiszteletem azoké, akik bírják, nekem nem ment...

Pá Drágáim!
sajt@

Szerintem ehhez képest az akupunktúra nem olyan rossz, de olyanon még nem voltam.

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
uhhhh.... szegény... :shock:

Pá Drágáim!
sajt@

Ez szörnyen hangzik. Azt hittem ezt is fülbe rakják.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku: Olyan fél 10 körül találkozzunk csütörtökön? Vagy az túl korai?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.05.16 19:35-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok,
totál nem fáj a berakása, sőt talán nem árulok el titkot mert már írtam róla hogy én Marci inszem előtt jártam 6-8 alkalommal az Ormosba akupunktúrára, és akkor lett normál mensim és hát az 1. BMC-s inszem sikerült....
és most tök jól vagyok, majd kicsattanok és az itthoni mérleg szerint már nagyon jól állok, de most bűnöztem ettem, 30 szem csemege kukoricát :-)

kubuspace

Zsuzsó:
Cérnabeültivel is ugyanazokra tudnak hatni, mint akupunktúrával, csak a cérna hatékonyabb. Akár fogyásra is használható.

Kubu:
Na? Megleltél FB-on? :)
Már terveztem, hogy anagrammára cserélem a nevem, elég vicceseket találtam az anagramma géppel.
A Zuramé se semmi, van egy olyan verzsön is, hogy Feles Kiruccan. :lol:
Tegnap is ezzel szórakáztam, a kollégáim nevét beírtam, hogy miket dob ki a gép, hááát... :lol: :lol: :lol: Sikítoztam a röhögéstől!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky: nekem jó a fél10! :)
Vendég

Mia millió drukk, hogy holnap jó hírt kapjál.

Drága Estrella és Zsombika, nagyon nagyon szurkolok, hogy min. még 2 hétig bírjátok egyben.

Sajti a bónuszbrigádon most van akciós 5 alkalmas zumbabérlet, csak nézd meg hogy mely helyeken lehet lejárni, meg a feltételeket.

Nekem ma izgi volt a nap, na nem annyira mint a babaváróknak, de megmondom őszintén én halálra izgultam magam. Végre 1/4 5kor megkaptam a genetikánkat faxon, pedig direkt kértem 4ig küldjék el, mert utána mennem kell. Na persze tudtam, hogy 5ig bent leszek(hihihi)
Szóval genetika kipipálva, mindketten rendben vagyunk.
Meglettek az elfelejtett eredményeim is.juhéjj
Inzulinom 0: 12,9 120 perces: 25,3
erre azt mondta dokkerom, hogy ez tök jó. Féltem, hogy magas a nullás, de az a lényeg, hogy csak 2szerese a 120 perces, és hogy a gyogyóval diétával így szépen kordában lehet tartani.
Cukker: 0: 4,7 120perce: 4,9 na ez magáért beszél
T3, T4 tökéletes
Tesztoszteron és shbg amit a pco miatt néznek is normál tartományban van
D vitamin: 77,5 Erre mondta hogy nem túl jó, erre majd azért kell szednem valamit (75től kezdődik a megfelelő, alatta elégtelen, 25 alatt hiány)
Szóval eddig rendben vagyok.
Pszichómmal ma csináltunk szondi tetsztet, na aszerint is teljesen normál tartományban vagyok :)))

Nekem holnap bmc, 3. napi vv. Korareggel lesz ott vki?
ann74

Oké, akkor ha Estrella nem szül meg csütörtökig, akkor fél 10-kor találkozunk a Kórház sarkán. Onnan látni a villamost és a buszt is.
vicky79
Budapest III. kerület

ann: Gratulálok az eredményeidhez. Azért a cukkerra a gyógyszerrel vigyázz, mert le fogja nyomni a terhelt cukrodat és az így sem túl sok. Nem is tudom erre miért írt fel gyógyszert. Szerintem tök jó. D vitaminra sok napsütés. 3x1-et naponta. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok
Gyors kukk mert hulla vok.
woody köszi szépen!
Lili hogy milyen ügyesen áll! Nosztalgiázok veletek eszembe jutnak Ádikám állásai mászásai.

kubu fb küldöm a tel.számot!

Oroszlán könnyü és kevés fájdalmas szülést szoritok és várom a fejleményeket!
Valaki igért képeket!!!
jó éjt megyek mert holnapi hosszú napom lesz ma is 14 órás szolim volt. sziasztok!
evolet
Szolnok

Hogy érted, hogy a cukkerrel vigyázzak? Hogy nehogy túlzottan lemenjen?? A meforalt az inzulin miatt kaptam még ősszel, mert 56 volt a terheltem akkor és a 0ás ha jól emlékszem olyan 8, és a terhelt cukor akkor 7,9 volt.
Azt elfelejtettem írni, hogy az inzulin és cukor értéket most 75 gr normál étkezés mellett (tk. kenyér, alma, gyümülcsjoghurt, 1 szelet jóreggelt keksz) az 500 gr meforal bevételével néztük. Direkt azt akarta megnézni, hogy milyen az az állapot amikor rendesen bekajálok és úgy beveszem a gyógyszert. Azért 75gr-ot nem szoktam egy étkezésre megenni, de gondolom akkor ez azt jelenti, ha kevesebbet étkezem, akkor a cukker is alacsonyabb lesz nem?
Ezt azért meg fogom tőle kérdezni. Mert az inzullin így jó, csak igazad van, nehogy aztán a cukor túl alacsony legyen. Erre gondoltál Vicky?
ann74

Ann,
gratula a szuper eredményekhez! a napsütés is hátha segíteni fog de gondolom a d vitamint talán viszonylag egyszerűen pótolni lehet.
holnapra drukkolok nagyon hogy jó hírekkel gyere majd!

Kubu,
hát nekem nincs tűfóbiám de azért csüt-től keddig... le a kalappal! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

ann: Igen, arra gondoltam, hogy nehogy nagyon kevés legyen a terhelt. Mert akkor lepadlózhatsz. De ha mondjuk ez már gyógyszerrel volt, akkor az jó. Csak azt hittem még erre akar neked gyógyszert adni. Az átlag cukker éhgyomorra 5 alatt, de 3 felett, a 2 órás 6-8 körül. A terhelt 5 alatt az szerintem elég kevés, de ha a dokid ezt mondta, akkor nincs gond. Csak jelezd a dokidnak hogyha bármikor rosszul éreznéd magad.
vicky79
Budapest III. kerület

OK, Vicky, köszi az infókat és tanácsokat. Asszem főleg sportnál kell majd figyelnem, mert a sport nagyon le tudja vinni a cukrot. Mondjuk múltkor marhára rosszul lettem, az is lehet hogy ez is közrejátszott és nem csak a pörgés forgás. Amúgy érdekes, de előtte ujjbegyből vettek vért, és az vmi 5,4 volt. Érdekes, hogy utána 5 perccel, már csak 4,7 volt...
Vicky, amúgy ha úgy érzed, még mindig szükséged lenne pszichóra, akkor tudok ajánlani egy helyet, ami egy alapítvány, és annyit fizetsz amennyit tudsz vagy jónak látsz. És 1 óráig tényleg csak veled foglalkoznak. Nagyon jó kis kezdeményezés. Én szeretek az én dokimhoz járni. Ma olyan jó volt, csináltunk egy relaxációt, rövid volt, de el voltam hűlve, hogy mennyire jól éreztem magam közben. Csak ajánlani tudom tényleg.
ann74

Zsuzsi, ari vagy nagyon, egyelőre még csak a 3, napi vv. lesz holnap. Meg talán már kérek egy időpontot hogy megbeszéljük Sz-sze a mikor tovább-ot.
ann74

sziasztok
megjöttünk minden rendben van , csak még itt maradtunk a sógornőméknél mert ő is 36. hétben jár már, ma kitakaritottam neki amit tudtam, meg a férjem is segített neki.
holnap megyünk innen a kertbe mert útba esik és este érünk haza,
vagy akkor vagy szerdán fogok jelentkezni.

oroszlan, andi, esztrella, vikus, gondolok rátok

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Estrellanak nagyon szorítok :!: :!: :!:
Oroszlán, legyen gyors és könnyű :wink:
Kubu, volt neked már ilyen böködős fogyókúrád? tartós ez? csökkenti az étvágyat?
Mi ma voltunk S.-nél 6 hetes kontrollon. Van egy 21-es tüszőm, fénykoromban nem volt ilyen. Kéri valaki? :lol: :shock:
Vicces, hogy ezekben a napokban akár teherbe is eshetnék. Viszont akkor sajna 2 hét és megjön :cry:
S. anyanyúlnak nevezett :twisted:
kpn

Ann: Átküldhetnéd nekem az elérhetőséget, ha tényleg annyira meg vagy elégedve vele. Nagyon köszönöm. A cukorra meg annyi lehet a megoldás, hogy legyen nálad mindig szőlőcukor.
vicky79
Budapest III. kerület

KPN:
Anyanyúl? :lol: :lol: :lol: Akkor S micsoda? Nyúltenyésztő? Jó humora van, meg kell hagyni! :)
Már mensizni fogsz? :? Vígasztaljon az, hogy ez azt jelenti, akár jöhetne a tesó is.

Ann:
Milyen klassz eredmények és még a leletek is megkerültek!
Nekem nem tecc ez a bónuszbrigád, elolvastam a feltételeket. Egyrészt nem tudok online pénzt utalni, másrész amíg nem jön össze a létszám, addig náluk van a manim. Inkább megvárlak téged a starttal. :)
Más téma :arrow: Nem emlékszel, hogy mennyi ideig tartott a BMC-ben, amikor megírták az Istenhegyire és az ÁEK-ba a beutalókat? Nekünk a kisbeutaló Sz-től megvan, de gondolom a recin is írnak egy hivatalosat ezekbe az intézményekbe. Azon filóztam, hogy egyik reggel bemegyek és megkérem őket, hogy írják meg a beutalókat, aztán másnap meg már csak a vv-re mennénk be Zurammal, így időt spórolhatnék neki, hogy ne késsen el a melóból. Lehet ilyet csinálni egyáltalán? Nem rúgnak fenékbe?

Eszter:
Gyógyuljon meg hamar a fogad helye! :)

Lukácsné:
Örülök, hogy rendben megérkeztetek. Milyen jó fej vagy (bár ezt eddig is tudtuk), hogy megcsináltad a takarítást. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?