Új privát üzeneted érkezett!

Brigi: A gyes beleszámít azt hiszem, de én azért akarok a tesó előtt min. 180 napra vissza menni dolgozni, hogy ne a gyed legyen a tgyás alapja. Lehet akkor is jár, csak nem tudom hogy mi alapján számolnak. Azért az, hogy vissza mehetsz 4 v. 6 órában, az nem jelenti azt hogy ne mehetnél 8 órában vissza. Nekem is mondták, hogy a 6 órás mellett maradhatnék gyesen, de én nem akartam, mert többet veszítenék. Az összeférhetetlenség max akkor állhat még fent, ha te pénztáros szoktál lenni, a férjed meg mondjuk biztonsági őr.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok,
sajnos nem jó hírt hozok, Zsuzskának nem sikerült. (((

De tudjuk, hogy ő is erős csajszi, most szegényke gondolom jól kisírja magát, de hamar hamar össze fogja magát kapni. Ugye Zsuzska??!! Légy erős Drága!!!
ann74

Szia Vicky!

Én a felvágottaknál voltam párom meg hentes egymás mellett dolgoztunk.Szerintem az szúrt szemet az igazgatónőmnek hogy 6 hetes terhesen elmentem betegállományba.
brigi7910
Budapest XXI. kerület

brigi: Miért is ne mehettél volna el betegácsiba, mi köze hozzá? És ha görcsöltél vagy véreztél volna? Annyira utálom az ilyen főnököket. Szerintem az összeférhetetlenségről kell lennie valaminek a kollektív szerződésetekben. Ha abban nincs olyan pont, miszerint ne dolgozhatnátok együtt, akkor rá kell nála kérdezni, hogy ezt hogy gondolja. Hátha megijed. Bár tudom, hogy nem jó a jövendőbeli főnökkel ellenkezni, pláne ha a férjed főnöke is ő. Nehéz helyzet.

zsuzska: Nagyon sajnálom. Miért van az hogy akik annyira megérdemelnék végre a babát azoknak nem sikerül s mennyi ember van, aki meg nem is akarja és mégis? Annyira igazságtalan ez. De talpra csajszi, kitartás.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Gyermekkel kapcsolatos ellátások (TYJÁS, GYED,GYES) és mindenféle egyéb más is! (pl. vidékiek utazási térítés!!!!)

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

Brigi:

Van nálatok Kollektiv Szerződés? Mit mond az erről az összeférhetetlenségről? Amugy szerintem ilyen csak akkor lehet, ha főnök/beosztott viszony lenne a családtagok között!

Próbaidő - neked - miután folyamatos munkaviszony - felejtsék el, törvénytelen!!! 6 órás munkaidő is csak akkor, ha hozzájárulsz, de kevesebb pénzért, és szolgálati időbe is csak arányosan számít bele (4 ledolgozott év után 3 évet ismernek el)
Visszamész dolgozni: min 30 nap felmondási védelem!

Ne hagyd magad!

üdv meer
meer
Aba

Sziasztok!!!!

Mind ahogy már Ann írta sajnos nem sikerült,de nem ért nagy meglepetés,számítottam rá!!! A jól bevált hőmérőnek lett igaza,már 2 napja nagyon rezgett a léc!!!! Tegnap volt egy ici-pici pityergés,de nem volt vészes,gondoltam nehezebb lesz elviselni,de ezt is túl éltem!!!! Nem mondom,hogy a lelkem a legjobban van,de megfogadtam,hogy csak is előre nézek és bízok benne,hogy hamarosan én is kismami leszek!!!! Két ciklust (lehet,hogy hármat) bíztos kihagyunk,kb. agusztus elején szeretnénk a következő beültetést!!!! Férjemmel arra a döntésre jutottunk,hogy ezután az életünkhöz igazitjuk a lombikot és nem forítva,mármint a lombikhoz az életünket!!!! Kaptam S.-től beutalót IR-re,jövöhéten azt is kipipálom,azután remélem jön a "gondtalan" élet!!!! :lol: :lol: :lol: Ja,tudom,hogy S. sokatoknak nem a szivecsücske,de most is bebizonyitotta,hogy egy tündér lélek!!!! :lol: :lol: :lol:
Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

most utolag végreeeeeeeeeeee!!!

Juhhhhhhhhééééééééééééé!!

Laptetűűűűűűűűűűűűűűűm volt!!!!

Csipegessetek kinek mire kelllllll!!!!!!

Kicsit csipek 19-re . puszi!
evolet
Szolnok

Lányok,összeférhetetlenség lehet simán munkatársként is...
Tudnék róla mesélni,szóval nem kell sem alá-fölérendelt viszonyban lenni,sem olyan helyzetben,hogy "könnyebb" legyen összejátszani...

Nálunk testvérpár dolgozott eladóként,de először csak azt mondták,hogy egy műszakban nem lehetnek,majd külön boltba helyezték át az egyiket.

A mostani "főnököm" barátnője velem azonos eladó azonos boltban,de ha kiderülne,mehetne....

Szóval azonos poszton is lehet összejátszani,ezért az sem szerencsés egy munkahelyen,de ahány ház,annyi szokás.

Pároméknál házaspár dolgozott együtt eladóként (alkalmazottak!), persze aztán elváltak,és a csaj egy másik munkatárssal jött össze,és szült neki gyereket... :shock: de nem ez a lényeg,hanem hogy munkahelye válogatja... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Kisbékának van igaza mert ezt munkahely és főnök válogatja. Mi pl a párommal a munkahelyen jöttünk össze és most már a főnököm. Engem is előléptettek de akkor amikor ő 1 évig tp-en volt a motorbalesete miatt. Szóval ő az egyik főnököm és nálunk ez nem okoz gondot. Igaz, mi sem vagyunk olyanok mert a munkahelyen másképp viselkedik az ember, elfogadja hogy alárendelt ha kell neki a munka.

Zsuzska, annyira sajnálom, de annyira büszke vagyok rád hogy ilyen okosan fogod fel. Nagyon nagy szerepe van hogyan áll hozzá a doki. Én Sz-nél borultam ki nagyon mert minden érzelem nélkül közölte nem lesz babám többé. S előtt le a kalappal én beszélgettem vele és amikor vittem neki az AMH eredményt akkor leültetett és nagyon kíméletesen közölte nem stimulálhat. Azt is elmagyarázta miért nem tehet legalább egy próbát. Szóval én nagyon tisztelem a drágát. Ja, és nekem ő csinálta az ET-t. :lol:
A pihenés nagyon jó ötlet. Én sajna nem tehettem egy percig sem mert szorított az idő a korom miatt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzska!Nagyon sajnálom! :(
cicamica0104

Sziaszotk!

Zsuzska Drága!
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze. :cry: Sirasd meg nyugodtan, ne hagyd, hogy benned maradjon a fájdalom! Jó, hogy előre néztek, és ha kellenek még vizsgálatok, akkor hajrá! Az IR-t hol fogják nézni neked? Ha jobban van a lelked, gyere, mesélj, hogy hol tartotok!
thimmy
Gárdony

sziasztok
ha valakit érdekelne:
várható, hogy 2011. június 1-jén változik a Munka Törvénykönyve. A vonatkozó iromány már elkészült, ezt letöltheti honlapunkról a rendezvény leírásánál, kattintson,
ha itt nem jelenik meg itt a linkje:
http://rodin.hu/rendezveny/mt-update-az ... 1119issue5

6 hós probaidő
•A munkaidő szabályozás optimalizálása - a Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény (a továbbiakban: Mt.) 117/C. § módosításával, amely 2011. december 31-én hatályát vesztené.
•A munkaidő keretek/műszakmodellek rugalmasságának további növelésének kérdése
•Próbaidő idejének növelésének kérdése
•A gyermek gondozása vagy ápolása miatt kapott fizetés nélküli szabadság időtartamának megszűnését követően járó fizetett rendes szabadság megváltásának kérdése
•A gyermek gondozása vagy ápolása miatt kapott fizetés nélküli szabadságról történő visszatérés szándékának közlése
•A rendes szabadság kettőnél több részletben történő elrendelésének kérdése
evolet
Szolnok

sziasztok kedves fórumosok!

bocsánatot kérek, hogy így rátok török, egy teljesen kezdő fórumozó vagyok. információ kellene nekem, mégpedig a zeke doktorról. őt ajánlották, régóta vágyunk már babára 38 éves vagyok. lenne még olyan kérdésem is, hogy máshol elvégzett vizsgálatokat elfogadnak? mivel mi elég messze lakunk a meddőségi klinikától, ezért a helyi nőgyógyász megcsinálna nekem mindent ,amit kérnek. ha leírnátok, hogy mik kellenek, akkor annyival is előrébb lennék.
átjárhatósági, genetika vizsgálat megvan, hormon eredmények is megvannak, de azok már régiek, szeptemberiek, gondolom azok már nem jók. pco, endometriózissal már műtöttek.
hormonokat nekem ezeket nézték, 3. napi fsh, lh, tsh, prolaktin. ezeken kívül szükség van még valamire?
férjemet biztos újra nézik, mert neki régiek az eredményei.
még azt szeretném tudni, hogy van várólista? meg a telefonszám, amit adtak nekem soha nem veszi fel senki, csak csörög és csörög. máshogy nem tudok bejelentkezni? két sikertelen inszeminációm már volt. a koromra való tekintettel nem lehet rögtön lombikra jelentkezni?
köszönöm a válaszotokat, remélem mindent jól csináltam és hamar belejövök, mert most még azt sem tudom hogy ide fogok-e találni a következő belépésemnél.
biborka9
Aba

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok, ha lehet :)
Még eléggé az elején tartunk a vizsgálatoknak itt a BMC-ben, amúgy már sokmindenen túl vagyunk.
Úgy érzem jó döntés, hogy ide jöttünk. Bár a doki, akinél voltam nem volt elsőre túl szimpi.

Ez ügyben is szeretnék tőletek infókat. Végig annál maradok, akihez előszőr kerülök? Vagy lehet választani, kérhetek mást?
Én még nem is igen ismerek ott senki, csak az első vérvétel volt eddig.
El tudnátok mondani, hogy milyen dokik vannak, kikhez jártok, stb... csak néhány infót. Írhattok privit is ha úgy jobb.

Előre is köszi Nektek és sok sikert mindenkinek!
levendula05
Budapest

Sziasztok!

Üdv az újaknak...

Vicky: Lehet, hogy korai volt még a teszt. Ahogy számolgattuk már elvileg ki kellett volna mutatnia. De lehet, hogy tévedtem... Majd kiderül hétfőn, max kellemes meglepi fog érni. Nagyon érzem, hogy szeretne megjönni... Úgy görcsölök néha. Gondolom az utro nem engedi...

Zsuzska!! Sajnálom, hogy nem sikerült!! Majd a következő! Tessék sok-sok erőt gyűjteni és úgy menni fog a dolog.

Már most lassan kezd körvonalazódni a helyzetem bent... 1 napig úgy tűnt, hogy végre megkapom az áhított határozatlan idejű szerződésem, ehelyett jól pofára estem, mert megint határozott időset kaptam, és egy olyan főnököt, aki nem "szereti" a szülni készülő nőket. Bömbiztem is emiatt, hogy így nem marad sok választásom... 1, vagy elmondom neki, hogy hova járok, és akkor a szerződésem lejárta után nem fog újat adni, 2, nem mondom el, hanem mást találunk ki, 3 felfüggesztjük a kezelést.
Az élet megoldotta: Más elmondta neki. Ezt nem bánom, mert én még nem tartozom neki beszámolási kötelezettséggel, így viszont kiderül, hogy így is kell a munkám. Egy darabig legalábbis. A többit meg idáig sem tudtam... Így eldöntöttem, hogy nem hagyjuk abba csak arra az időre a kezelést amíg muszáj.

Bíborka: a máshol elkészített vizsgálatokat is elfogadják! Amikor bejelentkezel akkor kérdezd meg, hogy miket kell elvégeztetni. ők pontosan megmondják!! A telefonok állandóan csörögnek, elég nehéz őket elérni. Nekem valamikor azt mondták 1 körül érdemesebb őket hívni. 2 számot kaptál? Esetleg felváltva hívd őket.. Én ezt tanácsolom, de én még nem vagyok öreg motoros... Nekem az első vizsgálatra, ami tulajdonképpen csak egy kórtörténeti megbeszélés volt, 2 hónapra kaptam időpontot. De azért hátha neked korábbra adnak.

Levendula: Te is választhatsz orvost, ha nem teszed,akkor a nőgyógyászati vizsgálatkor ahhoz tesznek, akinél a legkevesebben vannak. Asszem... Mindjárt megkeresem azt a hozzászólást, amit nekem írtak a dokikról, amikor ide kerültem.
nyulacs82
Szolnok

Levendula: ez az amit az imént írtam!!!

[quote]K írta:-K2 (Konc és Kanyó) párban dolgoznak. K a bmc lelke, neki ez az élete. Nagyon elfoglalt, sokszor van külföldi konferencián, ő vezeti az intézményt. Egy tündér!
Zeke: meg van a maga stílusa neki is, de nagyon aranyos, én is voltam nála helyettesítések alkalmával. Én nem szeretem, hogy a folyosón kell a rendelésre várni és a tömeges öltöző sem volt a kedvencem, de nagyon jó szakember!
Szűcs: nekem ő csinált babát, tehát elfogult vagyok, de mondjuk még sosem hallottam, hogy valaki rosszat mondott volna rá. Profi, nagyon lelkiismeretes és alapos. Ülős a várója és tv is van.
Skriba: Érzékeny lelkűek ne válasszák, mert ha rossz kedve van, akkor egy zizilelkű lombikosnak nem úgy esnek a szavai. (és tud kiabálni is). De ő is nagyon profi és ha bejön a stílusa, ragaszkodni fogsz hozzá a szüléshez is. Ő egyébként többször javasol kevesebb beavatkozással és hormonkezeléssel járó terminált. Gondolom megadja az esélyt a természetnek is…
Sok sikert nektek és minél előbbi bebabásodást!

Van egy szép kis reménytáblánk, Álmaink, jelenleg Sajti vezeti. Ha szeretnétek bekerül, írjátok meg Sajtinak az adatokat. Az ő hsz-iban megtaláljátok.

BMC: államilag finanszírozott, így elég sokan járnak oda. Az állam egyik intézményben sem emelte az évente elvégezhető támogatott lombikok számát, de az oda forduló párok száma nő… Szóval, igen, gyakran várni kell, főleg évvégére el-elfogynak a helyek. Aki arra gondol, hogy odamegy és babája lesz, azt ki kell ábrándítani. Iszonyú sok türelem szükséges hozzá. És igen, nagyon sokat kell várni, de a legprofibb kezek közé kerülhetsz! Olyan eljárásokat végeznek a bmc-ben, amik Európában is újdonságok, vezetők. Nem mindig jókedvűek a dokik (spec. megértem), de mindig profik. De ugye nem is barátkozni és nem is lelketápolgatni járunk oda, ha arra van szükséged, gyere ide, ezért vagyunk :D )) Ha a doki nem mondja ami érdekel, kérdezz-kérdezz-kérdezz, mert szükséges egy bizalmi kapcsolat, hogy sikerüljön. Én mindig egy listát írtam és sorban olvastam fel a kérdéseimet és jegyzeteltem mellé. Többektől hallottam, hogy így csinálják. (főleg az első körben). Ha mégsem tetszik a választott dokid, válts, a saját érdekedben. H-sz-p sokan vannak, ha lehet választanod, érdemes k-cs menni. Vagy reggel f8-ra nyitásra legyél ott, vagy egy picit később 9 után érdemes befutni, akkor talán egy picit kevesebben vannak. Mindenért a recire kell menni, tehát sorbanállós.

Rákszűrést érdemes vinni, házassági papírokat és egy vérképet. Ha van spermavizsgálat, akkor azt is, de szerintem azt újra megcsináltatják, nekünk is így volt. (mert hónapok alatt is sokat változhat az eredmény).

A bmc azért jó, mert dolgozik fagyasztott anyaggal, tehát ha a párodnak lesz jó eredménye, akkor azt fagyasztják és akár az inszem előtt is tudják olvasztani…
A pasik sp.katonaereményein nagyon jól lehet javítani több módon is. Mi úgy indultunk neki, hogy csak donorsperma lehet, aztán még inszemre is elegendő lett volna. Életmódváltás: mobil ki a zsebből, szorosgatyók tabuk, csak katonakímélő sport, sok gyümi-zöldség, FER14 kúra (!!!!), Macaveb-et is lehet szedni, fürjtojást. Nekünk csodát művelt 3 hónap alatt…
[/quote]
nyulacs82
Szolnok

Sziaszotk Csajok!

Nyulacs:
Ne feledd, a babának és a készülő mensinek szinte teljesen azonosak a tünetei - nálam legalábbi bejön a tankönyvi forma, így sikerült megszívnom hónapról-hónapra :oops: :roll: . Reméljük, tényleg csak korán teszteltél, és ott kapaszkodik az új családtag(ok)! 8)

Üdv az újaknak! :)

Bíborka:
Nyulacs linkje nagyon alapos. Talán annyit tennék hozzá, hogy a spermavizsgálat érvényessége 6 hónap, ha ez eltelt, egy ellenörző vizsgálat kell.

Levendula:
Elárulod, hogy mi volt eddig és hogy hol tartotok?

Mi rendületlenül szúrunk esténként, egészen belejöttünk már :lol: . Akartam is kérdezni, hogy ti milyen napszakban szoktatok szurizni? Van ennek jelentősége? Elfelejtettem megkérdezni Sz. ügynököt :oops: 8)
thimmy
Gárdony

Nekem azt mondta a dokim amikor az első ovuláció indukciót csinálták, hogy inkább délelőtt, vagy kora délután szúrjunk, mert így "látszik" az előző napi szurka hatása. Ezt akartam is írni Neked, de végül elfelejtettem. Én most délben szúrtam. Most mondta az asszisztens, hogy azonos időben próbáljam meg beadni, +- 1-2 óra.
nyulacs82
Szolnok

Üdv az újaknak. Zeke dokit szeretem, ő hozta nekem össze Barbust. Nem egy dumálós fajta, de itt nincs is túl sok idő a dumcsizásra. Nekem annak idején elfogadta még Wiegand doki a máshonnan hozott eredményeket és a páromét is. Lehet dokit váltani, bár én csak akkor váltottam, mikor az enyém elment és megkérdezték kihez szeretnék kerülni. A telefonszám pedig jó, csak inkább délután próbálkozz, mert délelőtt nagyon elfoglaltak, sokan vannak. Ez az egyik hátránya a bmc-nek, hogy sokat kell várni. De van, amiért megéri. Sok sikert a babásodáshoz.

nyulacs: Nekem volt, hogy utro mellett is megjött. Szerintem a 14. napnál előbb nem érdemes tesztelni. Neked meg még az igen csak korábban volt, nem? Főnököd meg kapja be. Kell a sok jó kis magyar gyerek.

thimmy: Igazából szerintem nincs jelentősége a szurinál a napszaknak, csak hogy hasonló időben történjen. Este azért már általában otthon van az ember. Bár én adtam már be egy parkban is a szurit, ráadásul merionált, még kevergetnem is kellett. Buli volt a munkahelyemen és túl sokáig maradtunk. Még jó, hogy vittem magammal a cuccokat, már volt egy kis dobozkám, amibe minden belefért.
vicky79
Budapest III. kerület

•A gyermek gondozása vagy ápolása miatt kapott fizetés nélküli szabadságról történő visszatérés szándékának közlése

Erre a pontra azért majd kíváncsi lennék, mert ez érint engem is. A szabi az szerintem már nem, mert megbeszéltük hogy veszem ki, bár ha 1 hetet kifizetnek nekem az is jó. Annyi lenne szerintem a beszoktatás és a munkába állásom között.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kösz a gyors válaszokat éa Nyulacsnak az idézetet, sok jó infó van benne
Szóval a nőgyogyi vizságlat előtt még válasszak orvost, ezt jó tudni.
Jövő héten megyünk a párommal, neki lesz vérvétel és spermavizsg. Asszem akkor majd jelzem, hogy kihez szeretnék.

Hogy mi volt eddig: 4 év próbálkozás, műtét, gyógyszer, inszemek. Egy oldali petevezetőm zárt, párommal minden ok.

A keddi tájékoztató milyen? Van valami értelme is vagy csak kötelező :)
Valszeg jövő kedden el is megyünk, hogy letudjuk, épp úgy alakul a nap, hogy jó lesz mindkettőnknek.

Látom itt már mindenki előbbre jár, mint én.
Remélem sok pozitív eredményt látok majd magam előtt :lol:
levendula05
Budapest

Biborka a telefonról annyi tapasztalatom van nekem is hogy tényleg inkább délután feszik fel. Én már többször telefonáltam időpont módosítások miatt és csak délután sikerült.

És hát tényleg sokat kell várni, de ha mást nem, türelmet tanultam az elmúlt évek alatt :)
levendula05
Budapest

üdv.Az ujjaknak !!
én még annyit füznék hozzá ,hogy az 1 éven belüli vizsgálatokat mind elfogadják kivéve a férfinak azt ök szeretik csinálni mindegy hogy mikori a vitt eredmény ők mindent néznek benne.
Biborka itt vannak veled 1 koruak is.
Szerintem jó helyen vagytok!

Vasikáé zsuzsi irtam régebben pü-t nem kaptad meg??
mi az az ET?

jó éjt!
evolet
Szolnok

Sziasztok!!!!

Üdv. az újaknak!!! Látom már mindent elmondtak a többiek!!! Mielőbbi babásodást!!!

Velem minden rendben van,már túl vagyok az elsó sokkon,a körülményekhez képest minden rendben van!!!! Majd hétfőn bepótolom a lemaradást!!!!
Mindenkinek jó hétvégét!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Evolet:
Az ET az embriótranszfer rővíditése!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

EVO:

AZ ISTEN ÉLTESSEN NAGYON-NAGYON SOKÁIG!!!!!!!!! Puszi!
[/b]
nyulacs82
Szolnok

köszönöm szépen drága nyulacs-ka kedves vagy!!!!
pussz
Izgulok ám ,hogy mi lesz a vége mit érzel!!
Hétfön sajna egész nap munka de este jövök bizz benne ,hogy minden full !!
evolet
Szolnok

Köszi Evo!!
Semmi jót nem érzek, de majd hétfőn kiderül minden. Szerdán csináltam tesztet, ami negatív lett, azt mondják a csajok szerintük korai volt. Nem tudom, remélem igazuk van! Egy tuti, hogy még nem jött meg, csak néha görcsölök. A mellem érzékeny nyomásra, de már csak enyhén. Nem keseredtem el annyira, mint amennyire számítottam rá. Kezdek erősödni... :) És tudod, mindig van valami más, ami eltereli az ember figyelmét.

Legyen szép napod!!!! Puszillak!
nyulacs82
Szolnok

Evolet: Boldog születésnapot!
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky kösziiiiiiiiii!
evolet
Szolnok

Nyulacs!
Hétfőre millió drukk!!!!!!!!!!!!!!Várjuk majd a jó híreket!!!
cicamica0104

Sziasztok!

Nyulacs!
Gondolok rád holnap, és egy nagy kalappal Neked! 8) :D Gyere majd a jó hírekkel! :D

Cicamica:
Hogy állsz a mensivel?

Evolet!
Boldog Szülinapot Kívánok! 8) :)

Levendula
A keddi előadásról egy-két lappal korábban olvashatsz, pont előkerült a téma. Én azt hiszem, hétfőn megpróbálok rákérdezni telefonon, hogy nincs-e változás a programban (a kiírás szerint Sz. tartja), és ha minden oké, megyünk is a párommal kedden - előtte jelenésem van Sz-nél, hogy hogy állnap a tüszőim 8) :lol:
thimmy
Gárdony

Sziasztok!

Evolet, ne haragudj, szerintem vagy nem kaptam meg vagy nem figyeltem annyira. Tudod, én már terhes vagyok meg öreg is..... :lol: :lol: :lol: Látom már válaszoltak a lányok ET= embrió transfer. (beülti)

Most kicsit le vagyok maradva mert a hétvégén megviselt a front és egyáltalán nem kapcsoltam be a gépet sem. De bepótolom, megígérem. :wink:
Átfutottam és olvastam a keddi nyílt napról érdeklődtetek. Igen, érdemes elmenni. Nem kötelező, senki sem kötelezi. De van és mindent A-Z-ig elmondanak mindent. Ami nem annyira vili azt itt lehet kérdezni.

Nyulacs, megy a drukk ezerrel. Alig várom a jó hírt. Remélem jössz ma és elmeséled.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Nyulacs már nagyon izgulok ám, gyere a jó hírrel! :wink:

Én holnap megyek eredményért, 6.-án volt a beülti tegnap teszteltem egyet nega lett! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Már szerda óta bennem van folyamatosan a meg fog jönni érzés, puffadozok meg görcsölgetek, folyton éhes vagyok!................
Nagyon félek mi lesz holnap, ráadásul Apa sem tud velem jönni! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Szia mary, ne add fel. Elég szomorú amikor egyedül kell mennünk hiszen bármilyen hírt kapunk mégis csak könnyebb ha nem vagyunk egyedül ilyenkor. Holnap nagyon fogok rád gondolni. A folyton éhes vagyok érzés lehet a kismamaság jele is.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Várunk nyulacs!GYere a jó hírekkel!!!

Mia!
A remény hal meg utóljára!!!Számtalan esetet hallottam, hogy negatív lett a tesztje többször is az illetőnek, maj ment másnap a dokihoz és mondták, hogy babát vár. Nyugi!(Persze tudom, mondani könnyű.)

Thimmy:
Mi újság a tüszőcskékkel?Mit mondott a dokink?Nekem még van pár napom a menzeszig. De már érzem...:) Várom ám most nagyon.
cicamica0104

Sziasztok!

Drukkolok minden várakozónak, hogy pozitív híreket kapjon!!! :)

Mi ma reggel voltunk, a párom vizsgálatait csinálták meg, kellemesen csalódtunk, mert nagyon keveset kellett várakozni :)

A holnapi előadásra megyünk, én is úgy tudom, hogy Szűcs doktor tartja.
levendula05
Budapest

Sziasztok!!

Tényleg jó híreim vannak!!!!! POZITÍV LETT A TESZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))

Hát sosem gondoltam volna!!!! Mindenben igazatok volt!! Azért görcsölgettem én, és azért nem jött meg!!! A szerdai teszt korai volt. És nem csináltam már utána, így a mai eredmény tényleg meglepi volt... :D El sem tudom mondani milyen boldogok vagyunk!!! Remélem hamarosan mindenki átéli ezt!!!!!

Szerdán kell menni ultrahang kontrollra,és az mondta Z, hogy ha mindent rendben találnak akkor el is bocsátanak a BMC-ből. Most izgulunk szorgalmasan, hogy minden rendben legyen. A cicifájásom tegnapra visszatért. Reggel amikor sorba álltunk, éreztem, hogy kezdek elgyengülni, de szerencsére nem történt semmi, és már tudom, hogy ez a mütyűrkénktől van... :D
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs kismami!
Nagyon szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na ugye, hogy megmondtuk, hogy korai volt az a szerdai teszt!!!!
Vérvétel volt?Mostmár akkor nyugodjatok meg. Legalábbis próbáljatok!Sok puszi!
cicamica0104

Cicamica: nem volt vérvétel, csak vizeletből volt a teszt, de azt mondta a kedvenc asszisztens-hölgyikém, hogy: "Olyan pozitív, mint az állat!"
nyulacs82
Szolnok

:D :D :D :D :D :D :D
cicamica0104

Nyulacs!!!! HATALMAS GRATULA!!!!!! Istenem, de örülök. Meg is könnyeztelek, persze örömömben. Igen, csak így tovább csajok. Látjátok, így kell ezt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Köszönöm Vasika!!!! Én is ott pityeregtem a vizsgáló előtt... A férjem este lefekvés előtt azt mondta, hogy ha kismama vagyok ,akkor combon fog rúgni... (Mert ő tudta, hogy sikerülni fog, én meg itt paráztam, meg idegeltem őt is mindenféle hülyeséggel, stb... ő egy pasi boszi), És hát kint ült a kocsiban, ott várt, és amikor hívtam csak annyit mondtam neki, hogy jöhet a combos... :) Leesett neki mire mondtam, aztán rohant be hozzám, azért láttam a szemén, hogy ő is elérzékenyült... :lol:

Csajok, nem gondoltam volna!!! Még nem hiszem el teljesen... :)
nyulacs82
Szolnok

Nagy gratula nyulacs neked akkor inszem volt?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Szia Mia!
Igen, inszem volt! Köszönöm szépen a gratulációt!!! :)

Most néztem mit írtál reggel... a teszt nem biztos, hogy mérvadó ám!!!! A beültinél előfordul, hogy nem mutatja ki vizeletből, azért nézik a vérből!!! Ezt amikor az inszemet csinálták nekem akkor mondta az egyik asszonyka... Ő csinált tesztet, negatív lett, pedig kismama volt... Próbálj megnyugodni kicsit!! Gyorsan eltelik a mai nap!!!! Drukkolok érted, hogy holnap neked is gratulálhasson az orvosod a biológussal!!!! :)

Nekem annyiból jót tett a szerdai negatív teszt, hogy lenyugodtam, lehiggadtam, és másra koncentráltam... Attól persze szedtem az utrót, és legbelül reménykedtem, hogy hátha azért nem jön meg, mert velem maradt a picikém, és lám... bejött!
Szombaton olyan buliztam!!!! Lánybúcsún voltam, délután 6-tól hajnali 2-ig buliztunk, kikapcsolódtam teljesen! Jól megtáncoltattam szegénykémet!!! :)
nyulacs82
Szolnok

Köszi Nyulacs, Én nagyon bizakodom,pedig nem szabadna, de ma reggelre megugrott a hőm is 3-4 tizedet, úgy olvastam ez nagyon jó jel!

Erről van itt valakinek tapasztalata, ja és ez a mindjárt megjön érzés megőrjít már............. :) :) :) :) :) :) :) :shock: :shock: :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Nyulacs: gratulálok!!! :D

Lányok,a tájékoztató annyiból kötelező csak,hogy alá fogjátok írni a beavatkozáskor,hogy MINDEN ezzel kapcsolatos információt átadtak,azaz tudtatok minden kockázatról,stb.

Én elmentem meghallgatni,és szerintem érdemes (főleg,mert úgy nem írom alá a papírt,hogy azt se tudom,milyen következmények lehetnek...),mert rengeteg érdekes dolgot mondott el Sz,amikről a fórumokon nem esett szó,és tudtam is utána vele segíteni a többieknek,mikor felmerültek a kérdések.

Nem mellesleg bármit lehet kérdezni az orvostól utána,aki tartja.
Nálunk csak párom kérdezősködött,más nem mert :)
Vendég

Köszi Kisbéka!! :)

Mia! Pozitívan, még ha nagyon nehéz is!!!
nyulacs82
Szolnok

Sziasztok!

Nyulacs: gratula.:!: :!: :!: :!: nagyon vigyázz magatokra :)

Mia: az jó hír, ha a hőd felkúszott. ne aggódj ez a megjövős érzés nálam is megvolt.

Én nem voltam előadáson, nekem senki nem mondta hogy mennem kellene.

Zsuzska: sajnálom, hogy nem sikerült, mit terveztek, mikor folytatjátok?

Evolet: Boldog születésnapot utólag is.

Bíborka, Levendula: üdv itt, mielőbbi babásodást kívánok!

Timi
titimee

nyulacs: Gratulálok! Ugye hogy ugye? :D :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?