hahó Csajszik!
hát nem tudom egyértelműen azt mondani, hogy a hideg nem inditotta el Nórikánkat, hajnaltól vannak ám kisebb-nagyobb fájásaim és a nyákdugó szerűség is ürülget... még nem hivtam a szülésznőt, mert annyira nem rendszeresek és erősek a fájások, de lehet lesz vmi belőle... most tudtam aludni majdnem egy órát, az jól esett:) hát kezd igazán izgalmassá válni...
Vikus: örülök, hogy jobban vagy, rendben lesz minden hidd el!!! várjuk a holnapi hireket!
Béku, ahogy a többiek is irják, nem vagyunk egyformák és szerintem sincs miért szégyelni magad, csak magadnak okozol vele plusz terhet! fogadd el, hogy neked igy megy és kész! a lényeg, hogy Maja jól érzi magát odabent, ennél most nincs fontosabb, majd mozogsz utána Majával együtt! én szeretnék majd menni baba-mama tornára, azt is tart Tünde:)
Mia: még kitartás, bizz a pozitiv eredményben!!!
Judit: szerintem jó, hogy igy készültök a szülésre a pároddal, akárhanyadik is:) furcsa lehet, hogy tudod is meg nem is, hogy mire készülsz, nekem még minden "meglepetés" lesz...
Woody: nagyon édes Lili ahogy kukucskál és kapaszkodik! nagy pillanatok ezek!!!
Eszter: hogy birtad a foghúzást? Remélem jól vagy és gyorsan, fájdalommentesen megúsztad!