Új privát üzeneted érkezett!

béku: Mi a 160-as busszal megyünk és az ott tesz le minket a kórház előtt. Úgyhogy ott kéne találkozni valahol. Szerintem akinél durván alakulnak a dolgok, az hiába tornáztat és masszíroz. És vannak tényleg durvább sérülések is mint amilyen az én vágásom volt. És tényleg jobb a szakadásnál a vágás, bár még jobb a semmi. :D Barbus is kibújt torna és masszázs nélkül is, nem ezen múlik. Van akinek segít, van akinek nem.

judit: Az üdvözletet mindenképpen átadjuk.

A gátmasszázst ugye nem próbáltuk, de szerintem én csinálnám a tesónál majd, ha lehet. Bármit, amivel meg tudom úszni a gátsebet. Tényleg nagyon car, bár nekem az aranyerem is fájt. Mondjuk így, hogy a szülésznő próbálkozott tényleg nem volt nagy a sebem és az intim tornát szülés után nekem is csinálni kellett, mert igen csak keresztbe kellett tennem a lábamat minden tüsszentésnél. De ez elmúlt és a dolgaim is vissza húzódtak a rendes kerékvágásba. Azért szerintem könnyebb enélkül a seb nélkül.
vicky79
Budapest III. kerület

Woody!
Lili gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!
vikus82

Woody,
húha, nálatok se semmi a kiscsaj :shock: :shock: :shock:
Ezek a mai lányok mind ilyen korán kezdik??? :lol:

Kép
judit0713

Judit: annyira sz*rul érzem magam (szinte szégyellem),hogy ennyire defektes vagyok....

Világ életemben sportoltam,épp az endó előtt hagytam abba a versenytáncra készülést,és most gondot jelent elmenni az 50 méterre levő buszmegállóig,mert addigra fújtatok,és le kell guggolnom,mert nagyon gyors lesz a szívverésem,és szédülök..., a többit meg már írtam. :?

Ki fognak röhögni a tornán,hogy mozdítani se bírom magam,így nem is merek menni,pedig épp a Hovorkásra úgy elmennék!!!!!

De olyan cikisnek érzem a dolgot,hogy "fiatal" is vagyok,és nem túlsúlyos,mégsem bírok a testemmel,pedig csak 5 kg-ot szedtem fel (csak sajnos azt mind arra a pici helyre,így nagyon húúúúúz).
Vendég

Laptető Zsombi babáé, hogy maradjon még anya pocakjában, és a csajoké, hogy ne akarjanak már túl sokáig maradni.
vicky79
Budapest III. kerület

Ne értsetek félre,a testemmel nincs bajom,tetszik az a pár kiló,ami feljött,remélem marad is ;) ,csak az esetlenségem bánt,miközben a tornás videókon mindenki olyan ügyesen mozog.

Közben meg imádom,hogy Maja már órákig is szórakoztat néha a vonulásaival,hullámzik a pocak,apa meg nem egy fülön ill. szemen rúgást kapott már a viccelődései miatt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval ez a része tényleg tökéletes! :D

Azt nem tudom még,hogy mivel nálunk az UH a dokimmal utoljára a 9. héten volt,a következő meg majd a 32. héten lesz,a kettő között nem kíváncsi a baba méreteire??

Oké,ott volt még a genetikai is,de jó lenne legalább a méretét tudni néha :) (pl. hány gramm)
Vendég

Ugyanmár Béku, ne szabadkozz, ki így viseli ki úgy....
Én mondjuk egy anti-fitnessz vagyok :wink:... a tornás-testmozgás minden fajtájától írtózom, úgyhogy én betudom ennek a megnyamvadást, meg hogy öregebb is az a báááádiiiiii....

Mindegy már csak pár nap.... amúgy meg könnyebb úgy megélni, hogy kellő öniróniával.... végig "röhögök" magamon...egész új öltözködési mozdulatokat fejlesztettem ki... pl. cipő felvétel úgy történik, hogy a farmer lábaszárát megfogva húzom fel keresztbe a lábam, hogy elérjem a lábfejet, úgy bújok bele... Rajó kész van tőle (ő sportolt igen intenzíven) hogy ilyen nincs is, mint valami rosszabb fajtából való nyugger-mammer... vagy még az se :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Szerintem ne szégyelld, nem ciki!
Mindenki másképp éli meg ezt az időszakot, van akinek könnyebben megy, van akinek nehezebben.
Szerintem mindenképp érdemes eljönnötök a pároddal, még akkor is ha a tornát nem csinálod (max előtte megbeszéled a Tündivel hogy neked az nam megy).
De jó sok mindent átbeszélünk ahogy néztem, és legalább apa tökéletesen felkészült lesz a nagy eseménynél.
Szerintem ez nagyon fontos, nekem legalábbis mindkét szülésemnél vannak kieső részek - amikor tuti hogy nem voltam egészen magamnál - és akkor jó lenne az ő segítsége!

Biztos fura nektek hogy két szülés után így készülődök, de hát azok még a régi rendszerben történtek, borotválás, beöntés, feküdjön fel anyuka aztán majdcsak jön valaki...hááát, nem volt leányálom.
Most viszont végre a párommal élhetem majd át azt a csodát hogy babánk születik!!! És olyan jó, hogy végig, az összes vizsgálaton, stb velem van, részt vesz a babavárásban :oops: :oops: :oops:

Kép
judit0713

Breki,
nekem még soha nem mondott súlyt S, mindig csak azt, hogy a korához képest hol tartunk...pedig ő minden hónapban uhuz!

Kép
judit0713

Woody: DE tündér Lili ahogy ott áll!!! :) Szeirntem hamar rájön majd, hogy hogy lehet leülni vissza, aztán jön a föl-le marathon.... :wink: :wink: :wink:

Béku: hát nem viszi túlzásba a dokid az uhut, az már biztos ....de anyutól (meg a szipirtyótól is) mindig azt hallottam, hogy őket ugyan ennyire nem vizsgálták, mint engem azt mégis rendben megszültek.... :shock: szóval nem az uhun múlik a dolog tényleg....csak hát közben meg értem, hogy mire célzol, mert nekem pl. óriási megnyugvás az hogy nézi ZOli meg tudom, hogy mekkora havi szinten ... :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Judit: félreértettél! :)
A szülésfelkészítőre mindenképp elmegyünk apával,az gondolom inkább elméleti dolog.

Ezen KÍVÜL tart Tünde kismama tornát heti 2X a XIV.kerületben,arra szeretnék még elmenni,annak a tornának a kisvideóját néztem meg :)

Andi: a cipő felvétel nekem épp ugyanígy zajlik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Farmerszár összecsíp,és gyorsan felemel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nálunk is röhög apa (tesi szakos volt,kosaras) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Juditkám: Szinte előttem van ahogy együtt lesztek majd ott a NAGY NAPON!!!
Kárpótolt a sors Móci apukájával!!! :wink: :wink: :wink: :wink: És klassz, hogy minden vizsgálaton ott volt Veletek! :wink:

Nekem is óriási löket az (a szüléstől való félés miatt), hogy ott lesz Rajó, bár így is nagyon parás vagyok, de egyedül most úgy érzem nem is tudnám végigcsinálni... Hát ha 20 évesen, abba a rendszerbe kellett volna megélnem, biztos ég és föld ami "lehetőségek" most vannak! :wink:

Zoli se mond magától súlyt amúgy, csak én mindig rákérdezek és valami programokkal a mért paraméterek alapján kikalkulálja mindig, míg öltözködöm... :wink:

andrea-1

Én is szerettem, ha volt havonta uhu, ha elmaradt, akkor kértem hogy nézzünk rá. Mondjuk nekem a cukrom miatt nézni kellett a lepényt és a gyerek súlyát is.

woody: Nagyon ügyes Lili. Barbus sem ült le, hanem elengedte magát és hanyatt esett. Jövő héten kedden talán megyünk a mammut felé. Neked az jó lenne átvenni a cipőt? Lassan már kinövi a kis asszony, bár ha akkora a lába, mint a Barbusé, akkor még nem. Rá még nagy lett a cipő, bár nem annyira. De azért még jó lesz egy ideig. Szóval?
vicky79
Budapest III. kerület

Szisztok!Most csak gyors bekukk!
Megvan a cukros vv eredményem,ha a határértékeket nézem akkor jónak kell lennie,szerintetek?
Glukóz: 5.0 mmol/l
Glukóz 120 perc: 6.3 mmol/l

Holnap vagy holnapután megyek vissza diabetológiára,remélem azt mondják,hogy már nem kell többet mennem?! :roll:

Látom még Mindenki egyben!
Andi!Az a klipp,amit fb-on kiraktál..ÁÁÁÁÁÁÁ!Te ilyeneket ne nézz,mert Izának elmegy a kedve a kijöveteltől! :lol: ....micsoda pasi! :D

Megyek szobát kipakolni,mert állítólag(rem.így is lesz!),hogy a héten jön a festő,Dorka szobát(is)csinálni!
....majd még jövök!

Úgy izgulok már Értetek!

Kép
Kép
missancsi

Andi: ez az egy dolog az,ami engem is nyugtat,és amiért bízom a dokimban,hogy mások is megszültek anélkül :) (Azért anyumnak elállt a szava,mikor meglátta a 4D-t,hogy milyen csodálatos,hogy be lehet pillantani a kis életébe :D )

De olyan jó lenne vizualizálni,hogy mekkora,mettől meddig tart,hogyan fekszik :)
Csupán emiatt,mert az egészsége felől nyugodt vagyok,szerencsére azóta sincsenek rossz érzéseim ezzel kapcsolatban :D Nálam bejött, amit jósoltam,hogy miután elindul a mocorga,megnyugszom :)

Nekem ennyi bőven elég,de ne a hülye könyvemből nézzem már,hogy a kiscsaj hány kg... :roll:

Végül is már csak 4 hét,és újabb kötelező UH,akkor megtudom,mekkorára nőtt :D
Vendég

Breki,
szerintem segítene neked is:

http://www.jogakozpont.hu/joga/massszazs.html
MA-URI Kismama masszázs:
A „várakozás állapotában” jó érzés fizikálisan fellazítani testünket, a masszázs által javítani a megterhelt izmokon és testrészeken, a hátgerincen, a táguló medencén, a növekvő testsúlyt hordozó lábakon.

nem olyan rég fedeztem fel, eddig azért is nem ajánlgattam mert nektek messze van, de nekem nagyon bejött. nekem is fáj pl a hasam lent balra - Sz. szerint méhtartó szalag a ludas. javult ez is valamennyit és nagyon kedves a masszőr, tényleg tudsz lazítani.

Judit,
van valami leírásod a gátmasszázsról, ami könnyen hozzáférhető és kezdőknek is érthető? :oops:

Woody,
nagyon édes a kiscsaj! reméljük a leülést is hamar megtanulja! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

ancsi: Szerintem ez tökéletes cukker. Várjuk Dorka szobájáról majd a fotót.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi: szeirntem ez a cukor terhesnél TÖK JÓ!!!!!! :) Nagy mázlista vagy, hallod-e??? :wink: :wink: Pá-pá diabetológia!!!!
A klipp akkor odavágott Nálad is.... :lol: :lol: :lol: :lol: szeirntem kb. Alekosz-színvonalú gáz.... de sajna egyik féreg látványa se hozza ki Izát, pedig direkt ezért végignéztem...hátha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dorka szoba alakulását majd dokumentáld ám TE is!!! :wink:

Béku: Helyes, ne is parázz emiatt külön, Maja rendben van és úgy lesz tökéletes, ahogy van! :) ... Amúgy meg megvan a sűrűbb uhuzás hátulütője is... nekünk pl mikor Zoli 2600-ra saccolt akkor a "nagykönyv" szerint meg már nagyobb volt írva majdnem fél kilóval, szóval nekem meg az első gondolat az volt, hogy fejlődik-e ez a gyerek rendesen??? .... De hát ahány gyerek/ember annyiféle alkat meg az, hogy egy adott napon hogy fekszik a gyerek és mit mért éppen akkor, abban a mp-ben a doki, nem biztos, hogy teljesen releváns... és simán lehetnek midenféle eltérések :wink:

andrea-1

Zsuzsó: köszi,jól hangzik :)
Vendég

Andi: ez így van! :)
a Genesis-es kalkulátor szerint nem fog túl nagyra nőni Maja, viszont nagy lábakon fog élni,ha úgy folytatja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
23 hetesen 4 cm-es volt a talpa :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

hahó Csajszik!

hát nem tudom egyértelműen azt mondani, hogy a hideg nem inditotta el Nórikánkat, hajnaltól vannak ám kisebb-nagyobb fájásaim és a nyákdugó szerűség is ürülget... még nem hivtam a szülésznőt, mert annyira nem rendszeresek és erősek a fájások, de lehet lesz vmi belőle... most tudtam aludni majdnem egy órát, az jól esett:) hát kezd igazán izgalmassá válni...

Vikus: örülök, hogy jobban vagy, rendben lesz minden hidd el!!! várjuk a holnapi hireket!

Béku, ahogy a többiek is irják, nem vagyunk egyformák és szerintem sincs miért szégyelni magad, csak magadnak okozol vele plusz terhet! fogadd el, hogy neked igy megy és kész! a lényeg, hogy Maja jól érzi magát odabent, ennél most nincs fontosabb, majd mozogsz utána Majával együtt! én szeretnék majd menni baba-mama tornára, azt is tart Tünde:)

Mia: még kitartás, bizz a pozitiv eredményben!!!

Judit: szerintem jó, hogy igy készültök a szülésre a pároddal, akárhanyadik is:) furcsa lehet, hogy tudod is meg nem is, hogy mire készülsz, nekem még minden "meglepetés" lesz... :shock:

Woody: nagyon édes Lili ahogy kukucskál és kapaszkodik! nagy pillanatok ezek!!!

Eszter: hogy birtad a foghúzást? Remélem jól vagy és gyorsan, fájdalommentesen megúsztad!

Kép
oroszlán

Béku: De annak is megvan az előnye!!! Vehetitek Neki a klassznál klasszabb cipőket!!! :)

andrea-1

oroszlán: Hajrá Nóri! Akkor a laptetőmet inkább a szülésre ajánlom, mint a bent tartásra.
vicky79
Budapest III. kerület

Oroszlán: Hú ez de IZGALMAS!!!!! Nálam még semmi ilyen "kézelfogható jel nincs" ... de most napközben volt 1 bő óra alvás, és nem akarom elkiabálni, de "mintha" lejjebb lenne a hasam... majd hazajön Rajó megnézi, mert én már szerintem bebeszélem magamnak.... :wink:
Ha bemennétek a kórházba tudsz Valakit értesíteni??? Csak hogy élőben drukkolhassunk Nektek!!! :wink:

andrea-1

Béku, Csajok.... a cipőkről ... muszáj megmutatnom a legkisebbeket: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:

Kép

andrea-1

Oroszlán: jujj,tiszta libabőr lettem!! :D
Hajrá Nórika!!!! :D

Szerintem meglesz hamar,ma éjjel ismét Ti jártatok a fejemben,úgy látszik nem véletlenül... :roll: :D :D :D :D

Annyira izgi!! :D Én kevésbé bírok magammal,mint akik mennek szülni,olyan izgatott vagyok :D
Vendég

Andi: ezek nagyon édesek!! :D Főleg a jobb szélső tecc!! :D :D :D
Vendég

Oroszlán: Hú, nem bírok magammal..... teljesen felpörögtem a híredtől...... ne tudd meg, itt száguldozok a lakásban fel-alá.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:... mintha mi készülnénk indulni majd.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku: én is behalok tőlük... 17-18-asok.... a két fiús igaz csak kölcsön, de megzabálom őket, annyira picikék és édesek... :lol: :lol:

andrea-1

Oroszlán!
Drukk a ma éjjelhez :D

Andikám!
Várom Rajó véleményét, hogy szerinte is lejjebb ment-e a pocidban Iza :D
Jajj de édi-bédi topánok :D

Woody!
Édes Lili hogy már áll :D

Lányok, köszi a drukkokat!
Túl vagyok rajta...majd a részleteket később, mert nem túl rég értem be a melóba :oops: :oops: :oops:
Nagyon tompa vagyok ahogy kezd kimenni a sok szuri hatása :? most kezdem igazán érezni a helyét... :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Andi: nekem Eszternek van meg a mobil száma, neki tudok üzenni bármilyen eksönről:) de veled is cserélhetünk számot, hátha jöttök utánunk, ott nem lesz internetem...

hát én is izgulok, érdekes érzés, még próbálok pihenni és lekötni magam, párom jön haza hamarabb a munkából...

köszi előre is a drukkokat:)

Kép
oroszlán

Eszterkém minél gyorsabb regenerálódást, gyógyulást kívánok!!! Estére viszont véletlen se maradjatok otthon fájdalomcsillapító nélkül!!!!!! :shock: :shock:
Figyu, ugye így nem ülsz be kocsiba?? (vezetni?).... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Eszter: örülök,hogy túl vagy rajta!!

Akkor tényleg rossz,mikor kimegy az érzéstelenítő hatása,de nekem másnapra már csak picit volt kellemetlen,de a fájdalom aznap még elmúlt!
Remélem Nálad is így lesz!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Oroszlán: nagyon gyors és szép szülést Neked!! :D
addig tűkön ülök,míg a hírek elérnek hozzám :D

Asszem idekészítem magam mellé az egész napos élelmet,szerencsére a mosdó1,5 méterre van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andikám!
Muszáj vezetnem sajna... bár már otthon lehetnék. Pláne, hogy most kezdem érezni kb fél órája hogy jól megkínozták a pofázmányomat! :?
Nincs otthon gyogyónk, és nem is igen szeretnék bevenni semmit, mert már így is 2 féle antibiotikumot kaptam amiatt a szívbillentyűs cuccom miatt!
Remélem hamar haza húzhatok, és akkor már mindegy, hogy mi hogy fáj...csak vezetnem ne kelljen :)

Izgi vagyok nagyon Miattatok :D Oroszlán a végén még "beelőz", de ha nagyon transzba jöttél a hírektől, és fel-alá szaladgálsz a kéróban, akkor lehet hogy kéz a kézben mehettek a szülőszobára :D

eszter82
Budapest

Béku!
Eddig a fél fejem le volt bénulva a szuriktól - közben meg a Te foghúzásodra gondoltam, hogy én is olyan könnyűt szeretnék :D
4 injekciót kaptam...már a végén nem értettem, hogy hova fér az ínyembe ennyire sok folyadék...
Remélem, hogy holnapra nekem is jobb lesz a helyzet!
Addig meg nyáladzok tovább mint egy bernáthegyi :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Fenébe, így vezetni.... :roll: :roll: :roll: Ha hazaérsz lécci adj életjelet majd, izgulok érted!! És nagyon drukkolok, hogy fájdalomcsillapító nélkül is jól bírd!!!! Nem rémisztgetésből kérdeztem, csak magamból indultam ki... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: De tudom, hogy Nálad más a helyzet a gyogyókra nagyon figyelni kell .... :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Oroszlán,
nagyon drukkolok nektek, szép és fájdalommentes szülést nektek!

Eszter,
örülök hogy túl vagy a fog mizérián. vigyázz magadra, főleg a vezetéssel!
este fontos hírhozó leszel, addig próbáld kipihenni magad! :wink:

Andi,
hátha Nóri kivonzza Izát is! :wink: :wink:
helyesek nagyon a kiscipők!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eszter: nagyon remélem,hogy olyan elviselhető és gyors is lett,mint az enyém volt! :)

Nekem is kb. 4 szurit adtak előtte,ezt nem bízzák a véletlenre ;)

Én nem vettem be utána gyógyszert,mert még mászkáltunk a foghúzás után (Ikea),de amint kezdett kiállni az érzéstelenítő, akkor nekem a hűsítő italok jól jöttek,azzal "jegeltem".

Aztán egy nagy pihenés jött rá,de én nagyon gyorsan gyógyulok mindenből,úgyhogy szerencsés vagyok :)
Vendég

Eszterkém,
gondoltam Rád sokat.
óvatosan majd hazafelé, reméljük nem kínoz meg túlságosan ahogy fájdalomcsillapító megy ki.
hős vagy csajszi !

Oroszlán,
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))

Andi,
ne nehogy már Oroszlán beelőzzön :lol: :lol: :lol: :lol: na jó csak viccelek.

izgulok, izgulok.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zsuzsókám: Neeeeeeem happoljuk el Nórika napját... az legyen csak az Övék!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Koncentráljunk csak szépen rájuk szülés-ügyileg :wink: :wink: :wink: :wink:
Amúgy is a "libasorban" Ők álltak legelől... Úgyhogy betartjuk szépen a sorrendet ..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Eszter,
folyadék legyen nálad az autóban.

Woody,
haha kezdődik :-) tüneményes Lili.

Andi,
de cépek !

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Sziasztok!

Csajok ne szidjatok meg, tudom nem szabad a jeleket figyelni de ez a lázmérőzés mindennapos dolog a ciklusfigyelés miatt és ma felugrott 3 tizedet, peteérés után max. 36,8 volt ma meg 37.1 lehet ez jó jel így halkan???????????????? Nincs semmi fertőzéses, betegséges tünetem!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Andikám,
igazad van Oroszlánékat illetően. :-) :wink:
ha csütörtökön szülnél, találkozunk a szülőszobán. :-) bár én még csak ctg-re megyek!!! :D :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mia: az jó jel!! ;)
nekem is felugrott,és elég sokáig ott is maradt,én kezdtem is megijedni,hogy valami bajom lehet,de megnyugtattak,hogy a baba okozza ;) :D :D :D
Vendég

Vikus, az nagyon jó ha már nincs barnázás. Örülök….

Andi, hát ezek a cipők, zabálnivalók!

Ancsi, tökéletes a cukor értéked.

Vicky, kedden mindig ott vagyok a Mammutnál 13:30-ra megyünk masszázsra Lilivel. Tehát előtte v. utána tudunk talizni. De még lehet a héten is, ha jobb idő lesz el tudunk menni valahova. Beszéljünk! És köszi…

Eszter, hazafelé ügyesen! És nagyon ügyes voltál!

Béku, hát nálam minden hónapban volt uh és kézi vizsgálat is. Nem is bírtam volna ki ha nincsen. Látni tudni akartam, hogy minden ok vele.
Ja nálunk is a Genesisbe kicsi súlyt (2900g) és nagy lábat mondtak. De nem jött be nekik.

Kubu, igen kezdődik….
Ma 15 percet aludt napközben (ilyen még soha nem volt)…. Lerakom, de feláll az ágyában sír, visszarakom feláll. Ezt játszottuk folyamatosan. Majd én untam meg és kivettem. Fáradt nagyon, de nem alszik. Most elővettem az utazóágyat, abban nem tud szerintem még felállni. Most csak nyafizik.
Elfáradtam…

Oroszlán, nagyon-nagyon izgi. Nekem szülés előtti nap távozott a nyákdugó (csüt. dél körül és másnap reggel már meg is volt Lili)
Hajrá, drukkolok, hogy szép fájdalommentes szülésed legyen!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mia, én nem értek a hőmérőzéshez...
De nagyon-nagyon drukkolok!

woody

köszi kisbeeka :wink: :wink:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia,
nem teszteltél korán?
a mindjárt megjön érzés nem feltétlenül jelent rosszat.
drukkolok.

Woody,
jól kicselezted Lilit! :wink: :)
hova jártok masszázsra? te csinálod neki vagy babamasszőr?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi

Nem tudom mi számít korainak a beültit követő 9. napon teszteltem, az lehet korai????????? Majd holnap kiderül!
:wink: :wink: :wink:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: minden,ami az eredményhirdetés napja előtt van,korai lehet ;)
Aznap hajnalban célszerű először tesztelni,ahhoz mázli kell,hogy korábban is kimutassa! :)
Vendég

Zsuzsó, igen :D
És most persze alszik...
Dévény tornára járunk, de ez inkább masszázs. :wink:
(ott van a központ a moszkva téren)

woody

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?