Örülök, hogy jónak találtátok a táblázatot. Szerintem is könnyű kezelni, diszkrét, és a fotókat is bátrabban fogjuk feltenni, mint ide a nagy nyilvánosság elé. Ha mindenki megvan, akkor változtathatunk jelszót, amit csak mi tudunk
Fiú-lány kérdés:
Az első gyerekemnél mindegy volt a neme. A férjem nagyon szeretett volna elsőre fiút, hiszen mégis csak az a gyerek
. Aztán fiú lett, volt öröm, boldogság. Majd a másodiknál terveztük, hogy lány kellene a fiú mellé. Próbáltuk úgy időzíteni az akciót, betartani Czeizel tanácsait, de ő is fiú lett
. (A 21 hetes baba is fiú lett volna) Úgyhogy én nem táplálok nagy reményeket a mostani kislányhoz. És, ha őszinte akarok lenni, én most is fiút szeretnék. Nem tudnék mit kezdeni két pasi után egy kislánnyal. Azt álmodtam valamelyik este, hogy kislányom született, és nem tudtam bepelenkázni sem. Bénáskodtam, és a csecsemős nővérek segítettek
. Tiszta röhej.
Igaz, most is peteérés előtt 2 nappal voltunk együtt, de szerintem fiúcska lesz megint
. Azt szokták mondani, hogy egy szerszámmal egyet lehet
Bár én azt is hozzá teszem, hogy 5 évig ugyanaz volt a postásunk, de most cserélték
Gyomorégés:
Nekem még van 2 jó hetem. A 6. hét környékén szokott kezdődni a cirkusz nálam, ami egészen a szülésig tart. Végig hányom a 9 hónapot, és az első 16 hetet rettenet émelygés-hányás kombinációban töltöttem eddig. Ezt a részét most kihagynám, ha lehet, de egy egyben megszületett pöttömért mindent
. Egyébként sok minden van, amit népi praktikának ajánlanak.
Gyömbér, keksz reggel, kóla, pattogatott kukorica stb. Bár én a hányásra esküszöm. Kijön, megszabadulok, és mehetek is utamra
.
És a legrosszabb, hogy sunyi módon reggeli rosszullétnek hívják, pedig este is van. Bár én megfejtettem miért. A reggeli rosszullét azért reggeli, mert reggeltől reggelig tart.
Én orvoshoz csak június első hetében megyek. 7-8 hetesen akarok menni először. Addig úgy is eldől, hogy fejlődik vagy sem. És kíváncsi vagyok a dokim arcára. Mondtam neki, hogy 6 hónap múlva újra találkozunk, és megint szülünk. Ő ekkor nevetett, és azt mondta, hogy úgy sem tudok programozottan teherbe esni
. Na kíváncsi vagyok milyen ledöbbenése lesz
.
Szép napot nektek. Még este jövök. Most mennem kell, mert a nagy itthon van - valami pöttyök jöttek ki rajta tegnap este - nem engedtem oviba, és vinnem kell dokihoz. A kicsi meg kezd farkas éhes lenni
.
Puszi, K.