Új privát üzeneted érkezett!

Béka,
nekem volt ismim aki használta, esküszik rá hogy jó volt, én mai napig sok homeóst használok, szeressük :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

mindenkié :-)))))))))))))))))))))))))))))))

kubuspace

Kubu: köszi,meggyőztél!! :D
Arra emlékeztem,hogy Te ajánlottál sok mindent már nekem (homeopátiás szereket),így reméltem,hogy lesz infód róla :D

Pici hurrikán hihetetlen!! :D Csúcs ez a kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béka,
van adagolási infód ?

kubuspace

Béku: pár hét múlva majd tudok erre a kérdésre válaszolni... egylőre annyi, hogy 1 héttel "nem hozta előrébb" az eseményeket.... :shock: :shock: :shock:

Estrellának írtam előbb, kérdeztem, hogy hogy van. Olyan ari volt, már azt hitte megvan Iza... :lol: :lol: :lol:
Amúgy a helyzet változatlan Nála fájása nincs, a vénái fájnak. És lelkileg hullámzó, reggel sírt, de most ok.... és hát fél a Drága....
Ahogy én is.....

Jajj úgy meglátogatnám, egy kis lelket önteni belé.... de nem merek innen már nekiindulni.... :? :? :?

Kubu: tüneményes!!!!!!!!!!! :) Hogy vagy? Dijjjétát hogy bírod??? :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Kubu: van egy leírásom róla,neten is találtam többet,de mind különböző...,csak a nevek egyeznek,meg a málnalevél tea :D

Végül is a 36. hétig még van idő,csak szeretném beszerezni :)

(Persze annyi eszem nincs,hogy megnézzem a védőnőtől kapott infós füzeteket,mert talán az is írja :D )

Andi: hmm... hát az eddig szült lányoknál is úgy tűnt,egyik praktika sem nyerő a szülés megindítására... Talán csak véletlenül sikerülhet... :roll: :D

Szóval Te kipróbálod ezeket a szereket?
EDÁ-ról beszéltél Sz-szel?

Én abban nem bízom,mert csak egy anesztes van,aki be tudná adni,de ha épp dolga van,akkor hiába fizetném ki zsebbe a 20.000 Ft-ot érte,mert nem jön,csak szabadidejében vállalja a bekötését....

Úgyhogy anélkül kell elképzelnem a dolgokat,nem számíthatok rá.
Vendég

Andi: sokat gondoltam ma Estrellára,örülök,hogy minden rendben van eddig,biztos vacak lehet ott lenni :(

megnézem,mikor lehet látogatni,hátha én eljutnék oda!
Vendég

Béka,
nekem is van tájékoztatom, elküldöm majd.

Ildi, Evolet,
Szolnokon értékbecslőst tudtok ajánlani ?

én is bemennék Estrellához.

Andi,
jóóóóóóól, igyekszem jönni, csak ma is házi dogát írtam, már az ötödiket :-) eddigi eredmények, 5,5 :-)

kubuspace

Kubu: köszi! :)

No megnéztem,16:00-17:30 a látogatás "ajánlott" időpontja.
Vendég

Oroszlán köszi szépen!

Béku végül ma sem mentünk a hajnalig tartó duma miatt és a c@r idő miatt!
de jó valakinek pihen s netezik- filmezik , szorítok hogy tovább se legyen semmi bibi!
Kubu nem semmi a csajszid tetszik !! jó kép!
Eszter szorítok neked holnapra de ugy se jársz ugy mint én nem lesz semmi gond!! ne izgulj mert nem zsibadd el !
Avarka nincs fb-n???
béku köszi az infokat az egyik forumon azt olvastam hogy a mi AMH eredményünk miatt nem is várható a lombik sem saját petesejtel..................
evolet
Szolnok

kubu tudunk beszélni az fb-n?
evolet
Szolnok

Béku: szedem.. ja... majd meglátjuk milyen eredménnyel... :shock: örsön az sztk patikában volt ami megvolt belőlük... ami meg nem, azt berendelték, ott be tudjátok majd szerezni... :wink:
Edáról beszélltünk, legutoljára már magától mondta, hogy ne fossak má ennyire, ott az eda lehetősége.. szóval nálunk vélhetően lesz.
Látogatás nem tudom mennyire konkrét, mostanában már csomó helyen egész nap lehet menni...

andrea-1

Kubu:
Lizakép eszméletlen (szó szerint :lol: ) !!! :)

Én is mennék Estrellához! :) Hátha picit jobb kedve lenne tőlünk.

Süssfelnap senkinek sem tecc? :?

Pá Drágáim!
sajt@

Andrea:
Asszem félreérthetően írtam ezt: "Viccen kívül, tényleg gáz a végeredmény" - nem a vérnyomidra gondoltam, hanem az euviz-re. Én kelekótyán csapongok, nem rakom sorrendbe a mondatokat és kész is a hüleség... :oops: :D

Eszter:
Szorítok holnapra! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti,
én most láttam, nagyon kúúúúúúúúúúúúúúúúúúúl a süss fel nap, komolyan Marcit pár év múlva olyan kis szemüveges kis okostojásnak tudom elképzelni.
FB-n vagy ?

Evolet,
hogy beszélnénk FB-n ?

Andi,
1 hét alatt 2,4 kg ment le :-)

kubuspace

Kubu:
Igen, most is átnézgelődök fb-re. :)

Pá Drágáim!
sajt@

hát én nem talállak Téged :-(

kubuspace

Írtam privit, úgy sikerál majd! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Hú,én ma nem néztem semmit,majd most pótolok,csak eddig pakolás,rendezgetés volt :)

aztán filmnézés,bár még nem tudom,hogy mit nézünk.

Andi: a látogatást csak azért nem merem akármikor,mert nem tudom,hol mennyire veszik szigorúan...
És hát annyira nincs közel,hogy 2X menjek :roll: Szóval jobban szeretek biztosra menni :)

Hozzám se jöhettek bármikor látogatóba,volt olyan hely,ahova egyáltalán nem jöhettek be hozzám a sterilitás miatt :shock:

Jó is az SZTK-s patika,holnap mennem is kell,mert az 5 doboz gyógyszeremből csak 1 volt nekik legutóbb,úgyhogy a maradék 4-gyel még tartoznak ;)

(Oda járok terhesgondozásra is,mármint 2 emelettel feljebb ;) )
Vendég

Kubukám: hát át teleportáltad azt a 2,4-et rám szerintem... :)))))))) De nembaj, mert én meg majd jól otthagyom a Jancsiba, úgyhogy jóljárunk mind a ketten.... Ügyi vagy amúgy!!! Gratula :)

Csajok ha mentek Estrellához, mondjatok pár andis-hülyeséget is a nevemben mindenképp!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

andi: Mi megyünk majd be Estrellához, de szerintem inkább kedden. Holnap nagyon fog esni (állítólag) az eső és nem is beszéltük meg. De holnap felhívom és akkor kedden benézünk hozzá. Mondjuk én tuti délelőtt mennék, azt mondanám, hogy oda megyek valami dokihoz.

kubu: Liza haláli ezen a képen. Barbus is nagyon szeret egyébként sz.gépezni, ezek a gyerekek már ebben fognak felnőni.

béku: Én nem homeóztam, mi tolni akartuk a szülést, nem sürgetni. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

itt most nem a sürgetés a lényeg,én a fájdalomcsillapítókra vagyok kíváncsi,Andi sürgeti a szülését :D :D :D

Sürgetni max. a tágulást fogom az egyikkel,remélem sikeresen :D
Remélem azt is,hogy anyumra ütöttem,és olyan gyorsan,könnyen túl leszek majd rajta,mint ő a második 2 szülésén (első császár volt).
Vendég

béku: :D Persze gondoltam, de én egyikre sem használtam homeós szereket.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi, Oroszlán,
ti még szedhetitek a magnerotot? nem kell azt valamikor abbahagyni a vége felé?
gátmasszázst csinálja valamelyikőtök?

Breki,
a Jánosban a szülésznők ajánlják a homeopátiát + a gátmasszázst is.

Estrella-nak minden jót tőlünk is, ha valaki bejut hozzá.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vicky: már akartam írni,hogy kedden csatlakoznék,de sajna aznap megyek dokihoz a cukkert értékeltetni.... :roll: :?
Vendég

Pá Drágáim!
sajt@

béku: Nem kell feltétlenül kedden mennünk, csak nekem a szerda nem jó és gondoltam minél előbb mennék. De ha neked a csütörtök jó lenne, akkor menjünk csütörtökön.
vicky79
Budapest III. kerület

zsuzsi: A magnerotot a 36. héten velem abbahagyatta a dokim. A gátmasszázs nekem felejtős volt a fertőzések miatt, de a szülésznőm nagyon ügyes volt. Nem tudom milyen olajat használt, hiszen nem is fogadott volt és meg sem beszéltük a gátvédelmet, de próbálta elkerülni a vágást. Nem is lett túl nagy gátsebem, talán 4 öltésem volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: nekünk az Uzsokiban a masszázsos alkalmon elmondták,hogy pontosan mire milyen olajat lehet használni.

Gátmasszázsra pl. búzacsíra olaj és orbáncfűolaj 1:1 arányú keverékét.
De jó hamar el kell kezdeni "edzeni" hozzá ;) :D

A csütörtök jó lehet,szerdán még szülésfelkészítő is van,most jön vendégnek az egyik szülészorvos... Kíváncsi vagyok,mit fog mondani....
Vendég

béku: Nekem semmilyen gátmasszázst nem engedélyezett a dokim, úgyhogy ezekhez nem értek. A szülés közben próbálkozott a szülésznő, de nem tudom mivel. Maradjunk akkor a csütörtöknél, majd valamikor felhívom Estrellát, hogy mikor mehetnénk és mit szólna a társaságunkhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku: sürgetném, de csak mert kurvaszar így a végefele, de csak kb. 1 hete talán (ha legalább az alapdolgokat ülni-állni feküdni és főleg aludni bírnék legalább valamennyire normálisan, akkor nem érdekelne hogy mikor jön ki, míg jó neki odabent... csakhát nem így van )
Szóval eddig pont az volt a cél, hogy ezen a héten még kihúzzuk és a terminus hetében mondjuk jöhetne már ... Én csak maga a szülési-folyamat lerövidítése végett vágtam bele a homeós cuccokba, amúgy ez a homeós világ tök távoláll tőlem.... :wink:
Ahogy a gátmasszázs is..... én meg se próbáltam, bocs, hogy ezt mondom, de magamnak is gusztustalannak egy dolognak tartom, nemhogy még más csinálja.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Szóval nekünk ez a része kimarad.

Magnerotról neten olvastam, hogy 36. hét után már nem javallják - pont hogy a fájdalmakra-görcsölésekre felkészüljön a rendszer.... úgyogy azt meg azért nem szedem már hetek óta... :wink: Zolival mondjuk nem beszéltünk erről... :shock:

andrea-1

Zsuzsó: a dokim azt javasolta, hogy a 36. hétig szedjem a vitaminokat és a magnéziumot is, én akkor hagytam abba mindent! a gátmasszázst én nem csinálom... de szeretnék gátvédelemmel szülni, erről beszéltünk is a szülésznővel, vinnem kell hozzá az masszázs olajat:)

Béku: én is szedem a homeopátiás bogyókat, a Jánosban adtak egy kis füzetet, abban is benne vannak, hogy melyik, mikor, mire és milyen adagban, higitásban jó. ha tudsz menni Judittal a Mieza féle dúlás szülésfelkészitőre, ott is el fogja mondani a dúla, hogy mit ajánl. ha segitség kell szólj, szivesen megirom, miket hogy szedek:)

Estrellának én is sok jókivánságot küldök:)

Kép
oroszlán

kubu fb-én irtam üzit ha ott vagyok és te is gyorsabban tudunk irni ugy mint az msn vagy skypén.
jó sok sikeres képid vannak csucs!
evolet
Szolnok

sziasztok 8) :lol:

Estrellanak puszi és kitartás, ha arra jártok!

Én asszem a 37. héttől nem szedtem mg-ot, mert elvihet olyan görcsöket, amik már azok :wink:

Nekem az egyik szülésznő a 3-ból (Annamari), akivel egyébként az egész éjszakát végigcsináltuk (este héttől reggel hétig) homeózott. Én nem kértem, ő kérdezte, hogy mit szólnék. Mondtam, hogy nem nagyon foglalkozom homeopátiával, de ha gondolja. Nagyon figyelmes volt, hozta folyton a golyókat, időnként ücsörgött az ágyam mellett és figyelt. Gondolom, hogy mit és mennyit adjon. Rajtam asszem nem sokat segített. Illetve lehet, hogy homeó nélkül 24 óra lett volna :roll: :twisted:
Egyébként nem esett jól azokat a baromi édes sz**rokat nyalogatni :roll: Tudom, hálátlan fajta vagyok. A gátmasszírt én magam csináltam, kb 2-3 hétig, de aztán valamiért úgy gondoltam, hogy inkább vágjanak mint magam nyújtsam a gátamat és a főbejáratot akkorára, hogy az egész magyar honvédség kelljen oda majd a homokzsákokkal :oops:
:wink:

Izgulok már értetek lányok!!! Ja, nekem extra tenám volt neccbugyogóval, amit csak a kórházban használtam, itthon már az éjszakai always elég volt és sokkal kényelmesebb.

Gyereknek vittünk pelust a szülőszobára, de szerintem nem azt adták rá. Viszont tenát és szexibugyit hozzá vigyetek, mert a szülés és leápolás után szépen felöltöztetnek :wink:
kpn

Jóreggelt....
2 óta fent... lassan az összes éjszakai tvműsort kilövöm... :shock:

Nórikám: Magyar honvédség a homokzsákokkal.... Na majd ilyenekre és hasonló dumákra igyekszem az ojjektumban gondolni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De lökött vagy... :wink: :wink: Bár ugye odaátról már könnyű..... :wink:

Eszterkém: ismét drukkjaim a ma reggelhez!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Vikus: remélem jó hírekkel jössz ma, esetleg már otthonról.... :wink:

andrea-1

Eszter,
nagyon drukkolok neked mára!

köszi csajok, akkor én is abbahagyom a magnerotot.

Andikám,
együttérzek, c@r hogy nem tudsz pihenni. :? :-(
de már csak max 5 nap és kezedben Iza!!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kukk,
csajszik magnéziumot ne szedjetek 36 után, elnyomja a valós fájdalmakat.

épp szülifelit nézek, közben írom a konzulenskérő lapomat és pelenkaárösszehasonlítok, meg még valamit, de az nem jut eszembe :-)

kubuspace

Sziasztok!

Vikus remélem jó hírekkel jössz ma, elmúlt a péntek 13! :wink: :wink:

Én holnap megyek eredményért, 6.-án volt a beülti tegnap teszteltem egyet nega lett!
Már szerda óta bennem van folyamatosan a meg fog jönni érzés, puffadozok meg görcsölgetek, folyton éhes vagyok!................
Nagyon félek mi lesz holnap, ráadásul Apa sem tud velem jönni!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Lányok,én nem hiszem,hogy csinálni fogom (fogjuk) a gátmasszázst, mert a barátnőm szülésznője is olyat mondott,hogy lehet,hogy szépen kitágul a szüléshez,és nem kell vágni,de talán úgy is marad....... Anyumnak is vágtak,és egyáltalán nem para,inkább az,minthogy majd mehessek plasztikáztatni :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval inkább vágjon egy olyan orvos (vagy szülésznő),aki húszmillió ilyet csinált már,minthogy én kísérletezgessek az első szülésemkor.

Szerintem úgysem úsznám meg a vágást,akkor meg feleslegesen csinálom végig ezt a vackot... :roll:

Vicky: ok,eddig jónak tűnik a csütörtök!
Kb. hol tudunk majd találkozni? Merről jössz/jöttök?

Mia: 2 nappal korábban még elég korai a teszt!!
A folyamatosan "meg akar jönni"-érzés nekem még most is van,pedig lassan betöltöm a 28. hetet...

Az éhség viszont kifejezetten jó jel! ;)

Az nem jó,hogy apa nélkül kell menned :(

Homeopátiára visszatérve: a bogyókat végigcsinálom,ártani nem tudok vele,az oscillo-nál már megszoktam,hogy olyan édes,engem az nem zavar,főleg ha a jó ügy érdekében történik :)

Nekem megnyugtató,hogy felkészítem vele a méhszájat,stb. :)
És mint tudjuk,minden bogyónak (gyógyszernek is) akkor van hatása leginkább,ha hiszel benne. :D

Olvasgattam még tegnap,és elég jókat írtak az ezzel való felkészülésről (már megszült anyukák),és ha sikerülne nekem is ezzel gyorsabbá és kevésbé fájdalmassá tenni a vajúdást,akkor már megérte ;)

Picit aggódok az alkatom miatt,hogy eléggé vézna vagyok,pici a csípőm is...
Mondjuk eddig nem úgy tűnik,hogy óriásbébink lenne,de azért tuti lesz vele majd küzdelmem :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Andikám, Oroszlán,
hát ez a fránya idő se csalogatta ki a babácskákat???

Zsuzsó,
én is a 36. héttől tudom a Mg abbahagyását, onnan már csak a homeós bogyók és a málnalevél mehet.

Breki, Vicky,
ha mentek Estrellához, légyszi adjátok át üdvözletemet és drukkjaimat, hogy még várjon picit bent Zsombor!
Köszi!

Eszter,
nem írtad hányra mentek fogdokihoz, lehet hogy már túl is vagy rajta???
Remélem a legkevésbé fájdalmas módon történt a dolog!!!

Breki,
hát én bizony fogom csinálni a gátmasszázst, és a homeós cuccokat is!
Bár én azt hiszem, és mintha a masszázs leírásánál is lenne róla szó, hogy ez akkor működik igazán jól, ha mellette az intimtornát is csinálod folyamatosan, szülés előtt és utána is, azonnal!
Amikor én voltam a terhesség közepe táján Kriston tanfolyamon, ott az oktató csajszi nagyon szépen összeszedte és leiratta velünk, hogy a szülés után már aznaptól! fokozatosan milyen gyakorlatokat érdemes csinálni hogy minél hamarabb visszanyerje a méh, a hüvely és a gátizom az eredeti állapotát.
Szóval én ennek tudatában belevágok, főleg úgy, hogy nekem már volt két gátmetszésem, ééés sajna semmi pozitivumot nem tudok mondani róla.... rohadtul fájt utána sokáig, az első pár sexről meg ne is beszéljünk :roll: :roll: :roll:
Én megpróbálom most ezt elkerülni, aztán ha muszáj, úgyis vágnak, de az sem mindegy, mekkorát!
Nem akarok senkit rá- vagy lebeszélni, de szerintem megéri az a napi pár perc masszázs plusz pár perc torna.
A tanfolyamon azt mondta a csaj, hogy 2 hónap alatt 130-180%-al erősödnek a medencetájéki izmok a KIT hatására...tehát ha még csak most kezdenéd el, akkor se lenne késő...

Kép
judit0713

Judit: tudom,hogy van akinél beválik,de amit mondott a szülésznő,hogy néha elég durván alakul,és hiába a gátmasszázs,és a tornáztatás,nem mindenkinél húzódik vissza.... :shock:

Én is szerettem volna gátvédelemmel szülni,de ezután már nem tartottam annyira fontosnak.
Persze örülnék,ha nem kéne vágni,gyorsabb lenne a felépülés,de inkább vágjanak,minthogy mindenütt szanaszét szakadjak,mert a vágás még precíz lenne,no de a szakadás (kívül-belül)..?! :shock: :roll:

Szóval van már rajtam annyi heg,hogy eggyel több vagy kevesebb már oly mindegy nekem :roll: (jelenleg 6 látható hegem van...)

Emellett semmi bajom sem az intimtornával,sem a masszázzsal,de azt hiszem nem fogom erőltetni a védelmet :?
Vendég

mondjuk van egyéb gondom is,mert néztem a dúlás kismama tornát,van egy kis videó,és hát abból én kb. semmit nem tudnék megcsinálni :?

Először is,nem tudok egy percnél tovább háton feküdni,mert ájulok (Maja továbbra is nagyon,sőt egyre jobban nyomja a vénámat), és nem megy a négykézláb állás sem... :( :(

Hogy a fenébe lehet így tornázni,ha a lábamat nem tudom hasizom nélkül felemelni (jobb oldalon kifejezetten fájdalmas,így kézzel emelem meg a lábamat nadrág felvételekor)?! :evil: :evil: :evil:

Nem tudom,más hogyan csinálja :(

Gyerekkorom óta sportolok,de most max ülni vagy állni tudok,és ez eléggé kiborít :(
Vendég

Sziasztok!

Na még itt vagyok bennt,azt mondta Sz,h holnap menjek át a meddőségire és ott megvizsgál és akkor nem kell délután mennem!

Andi!
ott kell majd fizetni? :shock: :shock: :? :?
vikus82

Vikus: ez jó,akkor már minden rendben van ezek szerint :)
Vendég

Vikus, küldtem privit! :wink:

Béku: na üdv a klubban.... amiket írsz durva így leírva látni, de csak annyit fűznék hozzá, hogy ez még a "korlátoltság" enyhébb (nálam hónapokkal ezelőtti) formája.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Juditkám: Te viszont egy olyan stramm csajszi vagy, hogy tutira bejön ez az előkezelés, és lepkehálóval fogják elkapni Mócit, úgy fog "kiröppenni"..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszterkém: merre vagy?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lukácsné: itthon vagytok már?? Remélem sima volt a hazaút, nem nagyon zavart be ez a tetvedék időjárás..... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Látom a hideg nem csalogatta elő a babákat.

Evolet, utólag is Boldog Szülinapot!

Eszter, drukkolok! Remélem nem fájt! Majd írj!

Kubu, cuki Liza.

Vikus, akkor már nincs barnázás se?

Én nem csináltam gátmasszázst. Úgy voltam vele, jobb ha vágnak mintha szakad….
Viszont tényleg szar utána, ahogy a Judit is írta.
De homeos bogyókat szedtem előtte, a szülőszobán nem. Valahogy mással voltam elfoglalva….

Nálunk meg ez a helyzet
Kép
áll a drágám :D
Egy perc nyugalom sincs, mivel még visszaülni nem tud (csak sírás van), és mindenhol ezt csinálja a lakásban. :? :lol: :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Andi: nem akartam eddig megírni,de basszus hónapok óta ez van,hogy röhög rajtam a család,mikor egy nadrágot átveszek,és kézzel emelem meg a lábamat (főleg a jobb lábamat),remélem nem az endóm van ott a "hajlatban",mert épp úgy fáj :shock:

A négykézlábas dolgot már szintén sokkal korábban észrevettem, iszonyú,ahogy lehúz a pocak,és úgy belegörcsöl... :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:

De akkor emiatt nem kell aggódnom,ugye? Úgy értem normális,hogy ilyen defektes vagyok? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt már csak halkan jegyzem meg,hogy fogalmam sincs,akinek műxik a "házasélet",az hogyan oldja meg,mert nekem nem sikerült olyan pozitúrát találni,a vége az lett,hogy kb. fél órát fetrengtem a fájdalmaimmal,de tudtam,hogy emiatt van,úgyhogy nem aggódtam........ :roll:

Aludni eddig tudtam félig-hason (baloldalam megemelve Kornél által),de most már Maja nem hagyja,elkezd méltatlankodni,ha bepróbálkozom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Így maradt a jobboldalamon fekvés :D Ez az egyetlen elviselhető állapot,no meg a derékszögben ülés :D
Vendég

Andikám,
nagyon tecc a vizualizált kép a lepkehálóról :lol: :lol: :lol:
Mondjuk ha ennyire nem is nyomom majd, azért remélem harmadik babaként csak nem kínoz meg nagyon :roll:

Breki,
hát akkor én tényleg nem panaszkodhatok, plusz tíz kilóval és tíz évvel elég jól bírom :oops: :oops: :oops: Épp csak feküdni nem tudok sehogy, így az alvás elég gáz...de napközben sokszor eszembe se jut hogy pocakom is van 8)

Kép
judit0713

Woody!
ma már nincs,utrot szájon át szedem!
vikus82

Woody: édes Lili!! :D
Anyumék elbeszéléséből én is ezt csináltam,a rácsok (és minden más) segítségével felhúztam magam,majd görcsösen kapaszkodtam a rácsba,mert a leülés viszont nem ment :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?