Sziasztok!
Na, végre mi is hazaértünk, véget ért az ünnepség. Képzeljétek, úgy alakult, hogy ma még moziba is eljutottunk, úgyhogy jó kis nap volt... Most hazafelé viszont annyira émelyegtem, hogy majdnem félrehúzódtam az autóval. Noel nézett volna, hogy egyszer csak kiszállok hányni
Fura, de mintha este erősödnének a tünetek...de az is lehet, hogy napközben nincs annyira időm rá figyelni.
Amúgy ma altatáskor simán bealudtam Noel mellett.. (pedig sose szoktam) 2 óra múlva aztán a férjem megjegyezte, hogy
„lassan alszik el mostanában ez a gyerek”
Beu5: a táblázat tök jó ötlet, már írom is az adatokat
név: amy1106 (Judit),
baba érkezése: január 5.,
dokihoz: május 23.
név: l: Nadin, f: ?
Köszi, hogy megcsináljátok a táblázatot!!
Fafy: biztos nagyon szép leszel! A menyecske ruhád milyen zöld lesz? Nagyon tetszik a szabása! A pocakos ruha meg imádnivaló, remélem augusztusban abban leszel
titokbaba: gratulálok
jó, hogy jöttél, és nyugi, rendben lesz minden. Ahogy korábban írta valaki: a bakok akaratos típusúak!
)
segreta: a villamosos nagyon jó
fatamorgana: gratulálok nektek is a közelgő esküvőhöz. Biztos szép lesz és meghitt... Húú, de jó, te már holnap mész dokihoz! Drukkolok, és majd gyere a hírekkel! Amúgy amikor anno elkezdtünk babaprojecten gondolkozni, én azt mondtam bárki jöhet, csak skorpió ne legyen (anyósom skorpió
) Természetesen skorpió lett a kisfiam. De pont ő illett bele a családunkba, bár lehet ez kicsit hülyén hangzik. Szóval szerintem nem véletlenül történnek a dolgok.
Sárgahibiszkusz: igen, egyelőre mi is ott tartunk, hogy ha lány, Nadin, ha fiú, akkor is
Julianna nagyon szép név!
Begonia: szia, és gratulálok
szép babavárós időszakot neked is!