Sziasztok lányok!!!!
fatamorgana: nagyon irigy vagyok a gardrób miatt, habár beépített szekrényeim vannak, azért ha úgy alakul majd az életünk, hogy lesz egy kertes házunk, akkor tuti lesz egy ruhaszentélyem
hűű, amúgy biztos szuper lesz a házatok! Jó lehet megálmodni, hol is szeretne lakni az ember. Mi társasházban lakunk, itt túl sokat variálni nem lehetett a felújításnál, 1-2 gipszkartonfal felhúzásától eltekintve.
lanyus: a fiamnál lányt írt a naptár, úh. szerintem ez is az a kétesélyes típusú
(vagy fiad lesz vagy lányod
Tünetek miatt meg kicsit se aggódj, nekem sem volt szinte semmi az első terhességemnél.
Sargahibiszkusz: én próbálok úgy hozzá állni az egész babaváráshoz, hogy minden rendben lesz. Nem akarok görcsölni semmin, habár tudom, hogy tényleg nagy szerencse egy problémamentes terhesség és szülés. Remélem most is menni fog. Nem gondolok az ellenkezőjére.
fafy: gratulálok a menyasszonynak
hol tervezitek? Találtál már ruhát?
Látom névválasztós-életkoros-családiállapotos téma megy
Nekünk épp tegnap volt a házassági évfordulónk, a 4.!!! És egész véletlenül Noel névnapja is ekkorra esik (nem akartuk Karácsonykor ünnepelni, ezért esett a választás a másik lehetőségre) Úgyhogy hétvégén ünneplés van terítéken nálunk (na meg rengeteg finom szendvics)
Hétvégi programként még jó lenne, ha ki tudnánk menni a Dunához holnap(nemrég vettünk egy kisebb telket, ott is kellene tevékenykedni, de holnapra nem mond vmi jó időt :S
névválasztás: fiúnévvel gondban vagyunk, de ha lányunk lesz, valószínű Nadin-nak fogjuk hívni. Már régóta nagy szerelem ez a név....
Vasalás: a férjem épp most nézte meg valahol az interneten, hogy 1kg ruhát 3000 Ft-ért vasalnak ki. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam
Na jó, viccet félre téve csak motiválni akart, hogy vasaljak már egy-két inget
Amúgy én 27 vagyok.