Zsuzsó: jujj,ez tényleg hihetetlenül hangzik
Kubu: nem vagy semmi,nem irigyellek a cipős és pelusos mizéria miatt...
Mondjuk én nem vagyok könnyű eset cipő szempontjából,mert olyan persze sosincs,amilyet szeretnék,de viszont 3-4 perc alatt végigrongyolok egy üzleten,és átlátom az egészet,hogy nekem ott nem való semelyik,úgyhogy legalább gyors vagyok
No,mi is nagyot haladtunk előre,ágy bepróbálva a kisszobába, párom megszenvedett vele,mert én ugye egy csavart nem rakhatok arrébb....
Bordűr is odapróbálva,klassz lesz minden!
Függöny felrakva,persze nem véglegesen,mert előtte ablakcserék,ablaktokcserék is lesznek+szigetelés,de muszáj volt látnunk,hogy mi hogy fér,és elámultunk,olyan klassz lesz!!
Persze nagyon pici a szobácska,épp csak a "kis"-ágy lesz bent,meg a jó nagy fotel (az nekem milyen kényelmes lesz!!!),simán abban fogok aludni,mikor éjjelente mászkálok át
Szóval még egy sarok lesz végigrakva íves sarokpolcokkal,így oda nem kerül minta (bordűr),és arra mennek Majácska "piperéi",meg ami még kell a kezem ügyébe
Szerencsére az ágy ugyebár kombinált,így van pelenkázója,alatta 2 szép nagy fiókkal,úgyhogy minden belefér,ami épp kellhet
Egyre jobban örülök,hogy ezt az ágyacskát vettem
Lassan apa fejében is összeállt,hogy mit miért tettem,vagy választottam
Evolet: volt ma nagy ünneplés?
Nekem júliusban van a sznapom,egy hónappal Maja előtt,kíváncsi vagyok,milyen lesz
Túlzottan nem fogok tudni bulizni 35 hetesen,de szeretnék egy emlékezetes "bulit" (30. szülinapom...),mert utána már úgyis a kis csajszival lesz minden gondolatunk tele,úgyhogy nem fog érdekelni a saját szülinapom sem