Jó reggelt!
Én nem tudom mi van, éjjel fekszem, hajnalban kelek
Nita: sajnálom a vetélést, de én amondó vagyok, hogy mindennek oka van és majd akkor jön a bébi, mikor jönnie kell
drukkolok Neked!
Meli: nekünk meg a nappaliba kéne ágy. Már néztem német-holland használt bútorokat is, de ami ott is tetszik....100 ezer. Ahhoz képest, hogy úgy kukázzák őket..........szóval nem lesz ágyunk, marad a régi egy csini kis takaróval
A babának már majdnem mindene megvan, az utolsó simításokat végzem, meg a férjem is a házban. Már csak a konyha festése van vissza, meg az előszoba parkettázása. De ez már tényleg semmi, ami itt volt....
Na én meg délelőtt felhívtam az asszisztenst és mondta, hogy érjek be délig, mert visszajött szabiról a dokim, de műtőben van, addig ő benyom uh-ra, vérvételre. Ez meg is történt, tök hamar végeztem. De az orvosra rengeteget kellett várni, elhúzódtak a műtétek. Ráadásul foglalt volt a vizsgáló addigra, így csak hüvelyi uh-on tudott nekem cervix hosszat nézni, 4,3 cm, szóval tuti nem szülök mostanában! A bébi feje a helyén, de azt mondta, hogy mozog benne, ami nem jó jel a hüvelyi szülésre....meg az sem, hogy 36 hetesen 3 kg, és az előzmények miatt (2 fiam 38. héten volt 3670,3750g....meg a 2 csaszi........meg hogy szűk 1 ujjnyival mentem szülni múltkor)....szóval ha megyek szülni, azonnal eldönti, ad esélyt a hüvelyinek, vagy sem. Jósló fájásom van, meg sok keményedés, de persze soha nem pihenek, úgyhogy az normális. Szerintem így is full zárt vagyok, múltkor is az voltam. 1 hét múlva megyek NST-re, 2 hét múlva vizsgálatra. Amúgy azt is mondta, ne várjam meg a rendszeres fájásokat így a 3. bébinél, ha vannak, húzzak a kórházba.......
Ja nálunk sincs még név Meli! De ma időt szánok rá és kinyomtatom az utónévkönyvet.
Megyek, mert felkeltek a fiúk