Nava, én is szavaztam. Nagyon édi!!! Na és ez a kép is szuper!
És mit fog csinálni Zorka, hát rosszalkodni…. Amikor azt mondom Lilinek, hogy nem szabad v. csak nem felém fordul és kiröhög és csinálja tovább…
Judit, igen a sátor is kinti (nővéreméké volt). De itthon is lehet kapni a decatlonba ilyesmit, csak marha drága baby sátor néven.
Kpn, Milka annyira cuki. Gyönyörű szép fiúcska.
Béku, Boldog Házassági évfordulót!
Ann, sajnálom ezt a vérvételes dolgot! Én tuti rájuk borítanám az asztalt. Eszméletlen!
Angi, ennél rosszabb IR értékekkel is sikerült már másnak. Tehát hajrá!
Annyit csinálj, hogy már most kezd el a diétát és mozogj valamit.
Andi, egy jó meleg fürdő csodákra képes. Nekem nagyon bejött.
Estrella, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! És még maradjon bent Zsombor a pocidban egy kis ideig.
Sajti, örülök hogy jobban van a derekad.
Vikus, drukkolok, hogy hamar elmúljon a vérzés!
Nagyon örülök, hogy a babával minden ok.
Zsuzsó, sajnálom a kocsit.
János kaja elég vicces az tuti.
Egyik reggel kenyér volt mézzel. Adtam az IR-nek ezzel egy kicsit. De akkor már nem érdekelt a dolog, hiszen a kezemben volt Lili.
Ja nálunk csak 1 cumisüveget kértek. Abban volt a cukros víz. Tápszert nem adtak nekik, mi a szobatársammal rá is kérdeztünk. Mondta, hogy nem adnak nekik, elég ez a víz ha kell nekik a többi meg szopi. Hiszen 1 csepp is aranyat ér!
Én azt vettem észre, hogy éjjel fogyott a cukros vízből, illetve reggel a baba vizitnél. (gondolom amikor az összes baba bent van, akkor hogy a doki tudjon dolgozni azért megetetik őket). Napközben nem, hiszen végig veled van. Persze van akinél éjjel is ott van, de én beadtam Lilit. Jobb volt nekem pihizni, hiszen tudtam, hogy itthon már nem lesz segítség és jobb azt a 3 éjjelt még pihizni, meg hát néha alig tudtam az ágyra felmászni, nem hogy a babát odavenni éjjel sötétben. De ez én voltam….
Szülőszobán legyen babának pelus és nektek betét is + a bugyi (tena)!