Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
Mielött döntenék megnézem vérzek-e mert azt mondta ha nem vérzek akkor mehet tovább hanem akkor szájon 3x1!
köszi
vikus82

Jólvan Vikus... a laptető hozzon szerencsét és megnyugvást!!!! Jelentkezz majd időnként, hogy mi van, izgulok Érted!!!!!! :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

kösi :oops: :D

de jó orvost választottam :wink:
vikus82

Vikus: én is aggódom picit,de tudom,hogy a legjobb kezekben vagy!!
Ha bármi van,azonnal kérj segítséget a dokitól,vagy akár az ügyeleten!

Ne aggódj,minden rendben!! Babácska erősen kapaszkodik! ;)

Lányok,nagyon csúnyán keresztbe tettem a mai programnak...
Nem bírtam megállni sajna :?

Sok rosszat olvastam a helyről,ahova ma vitt volna párom vacsizni (csak sejtettem,hogy az lesz a helyszín),és mikor beszéltünk most este, nem tudtam megállni,hogy ne javasoljak egy olyan helyet,amit imádunk amúgy.....

Ugye nem vagyok nagyon szemét?!
Nem akartam,hogy ezt a csodaszép estét elrontsák :(
Vendég

Béku: nem vagy szemét, de szerintem néha kell hagyni "ŐKET" is , mármint az ötletüket érvényesülni... :wink: :wink: :wink: :wink: főleg, ha meglepivel készülnek... :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Vikus, akkor Te most ugye a János szülészet-nőgyógyászatán vagy bent? Meddig?? Csak ha arra lenne "dolgunk"... azért kérdem.... :roll: :roll:

andrea-1

Vikus: nagyon szoritok, hogy elmúljon a vérzés és minden rendben legyen! mindent kérdezz az orvostól vagy nővérektől, azzal semmit nem veszitesz! a szülésfelkészitőn pl. azt mondták, hogy meg kell mutatni a nővérnek mennyire vérzel, hogy el tudják dönteni, mi a helyes lépés! minden rendben lesz, higgy benne, sok pozitiv energiát küldök nektek:)

Kép
oroszlán

Tényleg VIkus, ahogy Oroszlán mondja!! Mondták, hogy van olyan szitu, hogy még a betétet is meg kell mutatni, hogy lássák!!!..... Nikikém de jó, hogy valaki gondolkodik is!!! :)

andrea-1

Andi: amit javasoltam,az volt az eredeti ötlete,csak sajnos aztán ezt a másik helyet választotta,mint megtudtam...

tényleg nagyon negatív dolgokat olvastam róluk,és nem akartam kockáztatni az estét.

így ha minden jól megy,az első helyre megyünk,ami amúgy is a kedvenc ;)
Vendég

hát itt annyira még nem érdeklődtek a nővérek,gondoltam holnap haza megyek,de Sz azt mondta hétfőig maradnom kell,kicsit görcsöl a hasam arra azt mondta szedjek magnéziumot azt amúgy is szedtem,szerdától csökkentenem kellett a bromot félre és 4-5 nap múlva abbahagyni,nemlehet,h attól vérzek?
vikus82

Jólvan.... csak azért mondtam, mert én már volt, hogy bizony lelomboztam azzal, hogy "jobban tudtam dolgokat" mint Ő (pedig akkor abban tényleg nekem volt igazam) ... úgyhogy néha tudni kell hallgatni és hagyni érvényesülni Őket, különben idővel odalehet a "lelkesedésük" meglepi ügyben.... és az elég szar lenne már.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ez csak jótanács... v. megfogadod, v. nem.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Na megyek Alekosz műsort nézni... hátha beindít ez az undormány banda ezzel a legalja színvonallal ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Vikus a nővérek lehet nem is fognak ám érdeklődni, arra ne várj! .... De Te keresd Őket, kérd a segítségüket ha bármiben bizonytalan lennél ... (ezt a felkészítőn pl. konkértan javasolták szülés utáni szitura is... gondolom Nálad sem árthat)... :wink:

És ne gondolkozz!!!!!!!! Ha ZOli azt mondta maradsz, akkor maradj!!!!!!!! Eszedbe ne jusson hazapályázni, majd akkor csak, ha Ő mondja !!! Irgum-burgum.... :shock: :shock:

Na mára megvolt az észosztás adag.... leálltam.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Nem akarok ám senki lelkibe taposni.... :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

ja igen a János szülészeten vagyok első emeleten
Alekinnyo.......de azok a nők........
vikus82

Bromo hatását nem ismerem, nekem azzal nem volt soha dolgom.... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Oroszlán:
Én a Zeel nevű bogyót szedem (3*1-et), az erős fájdalmaim elmúltak. A nehézkes mozgás azért még megvan, de hát a gerinc az nagyon lassan szokott helyrejönni, no meg azért cipekedtem is... :oops:

Andrea:
:)))))))))))) Ezt bebuktam! Akkor megtartom a Zuramat! :)

Vikus:
Juj, de sajnálom... A lényeg, hogy babácskával minden rendben!
Fogadj szót Sz-nek, inkább maradj bent hétfőig. Nem mondta, hogy mitől vérzel? Esetleg egy pici hematóma? Sokat-sokat kell pihenni, csak ez a gyógyszere, nem értek hozzá, de szerintem nem a gyógyóktól lett a vérzés... Nagyon drukkolok nektek! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Vikus,
a rutascorbin nekem is segített mikor picit véreztem, drukkolok hogy mielőbb rendbe jöjjetek!

Estrella,
drukkolok hogy a kórházban még minél tovább 2in1 maradjatok!
fény utcai hálóing aktuális még?

Vicky,
köszi a híreket, remélem majd jó hírekkel is tudsz jönni a látogatás után.

KPN,
köszi az infot!

Sajti,
de jó hogy jobban vagy! remélem nekem is használnak ilyen szuper gyorsan majd, én szerdán kezdem szedni a szülésfelkészítős cuccokat!

Breki,
boldog évfordulót!
családhoz kitartást, remélem a tesóid belátják hogy jobb a béke!!!

Csucsukám,
millió drukk megy innen!!!!

Oroszlán, Andi,
drukkok mennek a 17-hez, ha az a ti napotok! :-)

csajok, képzeljétek ma amikor bent voltam CTG-n a Jánosban, éppen érkezett egy vajúdó kismama Sz. dokihoz. egyből Andi jutott eszembe... hát "kicsit" felgyorsult a szívverésem, de gyorsan kiderült hogy nem Andikánk. :wink: de képzeljétek a lány 06.03-ra volt kiírva!!! :shock: na rögtön sokkot kaptam, mert nekem még nincs összekészítve a csomagom!!! :roll:

a mi ctg-nk rendben volt ma, legközelebb kedden flowmetria. szülésznőnk azt mondta hogy tena lady szuper betétből 5-6 darabot vigyek, tena lady extra-ból pedig vehetek egy egész csomagot. ezt csak azért írom, hátha még valaki hezitál hogy miből mennyit vigyen. a szülőszobára a Jánosban elég 1 baba pelus és cumisüvegből is csak 1. a többi pelus és a másik cumisüveg mehet a másik pakkba.
Oroszlán, te hallottál még valami jó pakolós tippet?

ja, és nekem sem volt felhőtlenül sikeres a péntek13, meghúztam az autónkat. közel 20 éve vezetek és még nem törtem autót úgy hogy én lettem volna a hibás... de ennél nagyobb bajunk ne legyen...
viszont kaptam a kollégáimtól ajándékba egy játszószőnyeget a gyerkőcünknek. :-) olyan fura volt búcsúzkodni, de egyben jó is. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sajtikám!
köszönöm,nem mondta mert reggel nem ő vizsgált csak a kórlapot nézte,volt egy 23mm-es luffom lehet az szakadt ki?az nem vérzik?élénk piros volt és tartott 30percig lökés szerűen és azóta nem igazán
vikus82

Engem mostmár elkezdett zavarni a hájtengerem... Azon filózok, hogy milyen tornára kéne mennem. Istenigazából nem szeretek "csak" tornázni, inkább a táncos edzéseket kedvelem, de attól ez az úszógumi nemhinném, hogy leolvad. :cry:
Lusta dög vagyok nagyon, meg egyedül nincs is kedvem elmenni elsőre, de most néztem meg a Corvin sétánynál a fittynyessz honlapját, nem is tudok választani, annyi a lehetőség!
http://www.life1wellness.hu/fitness

Szerintetek? Gondolkozom a zumbán, de nemtom mennyire megerőltető...

Ann:
Ez nagyon szomorú és megértem, hogy lelkileg is lehúzott Téged. Sajnálom a kolléganődet is, de csak azon lehet segíteni, aki partner benne. A legvacakabb ezt megemészteni, ha vkit kedvelünk, kicsúszik a lába alól a talaj, de nem hagyja, hogy segítsünk, ott az a francos tehetetlen düh az emberben. Igaza van Andinak, ne vedd a nyakadba más keresztjét, az az övé...

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzsó:
Remélem, hogy neked is beválnak a bogyók! :)
Autót ne bánd, több is veszett Mohácsnál! Viszont a pakkot kezdjétek el összerakni, inkább figyeljen ott még jó pár napot (hetet? :)), mintsem kapkodni kelljen.
Úgy örülök, hogy szuperek az eredmények, nagyon összeszokott csapat vagytok Balázskával! :)

Vikus:
Tán még a luf is lehet a ludas, ki tudja? :shock: :roll: Ó, de kár, hogy ilyenkor nem vagyok nődoki elméletben! :lol: Azért majd kérdezz rá, ha legközelebb beszéltek.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám: Ann Zumbázik asszem?? Majd Ő megmondja... :wink: :wink: :wink:
Olyan jó hogy jöttél ma.... "jó hatással vagy a bioritmusomra".... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsó: Tena lady szuper-plusz van... 1 csomag, akkor ahhoz vegyünk még?
Jó hogy modnod hogy a szülősszobás táskába is kell pelus, rakok oda is... :roll: :roll:
Sajnálom a kocsit!!! Remélem nem ijedtél nagyon meg!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Vikus: lehet a luf is, egy erecske is... bármi... lényeg, hogy a babácska jól legyen... és elmúljék az izgalom!!! :wink:

andrea-1

Csajok!vérzés nincs,hanem nagyon minimális a wc papiron éppen csak látszódik barnázás...szedjem vagy tegyem!?
vikus82

Nemtom... kérdezz meg egy dokit szerintem, az a legbiztosabb !!!!!! :shock: :oops: :oops: :oops:

andrea-1

bevettem!
vikus82

jaj nem akartam elküldeni,megkérdeztem a nővért és azt mondta tegyem nyugodtan az már nem gáz!na leteszem a gépet jó éjt mindenkinek!köszönök mindent!
(csak szegény Pannik jut eszembe ő is vérzett a 8.héten :( :( :( )
vikus82

Zsuszó: köszi a tena infót, én szuper méretet nem is vettem, de akkor lehet veszek pár darabot! még ezeket irta egy lány, aki most szült császárral, egy másik topikban:
- mindenki rendes es segitokesz volt, es a csecsemosok sem olyan morcosak:)))
- a kaja nem veszes, viszont eleg keves:) tanyert adnak (kiv. reggeli vacsora, de ahhoz nem szukseges), ugyhogy eleg poharat es evoeszkozt vinni. kell szalveta es WC papir meg. babanak vigyetek meg: pelusokat, popsikremet, popsitorlot, es a hintoport majd, amit a gyerekorvos irt fel, es apuka valtja ki.
- a baba 24 oraban veletek lehet, kiveve reggel 7-9 (vizit es vizsgalatok a csecsemoosztalyon, zart ajto mogott), es este 7-1/2 9-ig (furdetes, szinten zart ajtok mogott). a cukros vizhez adnak cumisuveget, mi egybol attoltottuk a sajatba. szerintem csak az ejszakara leadott babakat itatjak ebbol, nappal a fenti ket idopont alatt sosem fogyott belole, szerencsere.

Vikus: tessék pozitivan gondolni a babára, minden rendben van odabent!!! ne a negativ példákat keresd és hajtogasd magadban!!!

Kép
oroszlán

vikus
ne izgulj minden rendben lesz, a legjobb doki kezeben vagy es tessek pihenni nem agyalni rossz dolgokon.....

andi
kitartas de ugy latom megvartok vasarnap megyunk haza mi is vegre.

mindent olvastam de majd otthonrol irok hetfo este v kedden mert akkor mar otthon leszunk.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Estrella:
Nagyon sajnálom,hogy benttartottak,de így lesz a legjobb mind kettőtöknek!!! Drukkolok,hogy Zsombor még legalább 4 hetet mardjon a pocakodba!!!

Vikus:
Ó Te szegénykém!!!! Nyugi minden rendben van,ne agyalj a rossz dolgokon,csakis pozitivan!!!!

Zsuzsó:
Az autót sajnálom!!! Viszont a dokis híreknek örülök,csak így tovább!!!!

Breki:
Én nem variáltam volna a meglepi helyszínével,mert nekem sem esne jól,ha valaki hibát kap a meglepímben!!! De ez a Te döntésed,attol még nem vagy szemét!!! Nem akarok okoskodni,ez csak az Én véleményem!!!!

Hétvégén valószínü nem tudok jönni,de ha időm lesz bekukkantok,hátha lesznek friss infók a mi kismamáinkról,úgy,hogy mindenkinek kellemes hétvégét kivánok!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andikám,
gondolom a szuper jó az extra helyett is, mert a szuper a nagyobb, szóval tudod helyettesíteni.
szülőszobára csak 1 pelust kérnek, amibe frissen becsomizzák a babát, a többi már a csecsemősöknek kell meg hát ugye nekünk. :-)

Oroszlán,
most hogy írod... a kaja nagyon vicces ha ugyanaz mint a belgyógyászaton... két szakács van: az egyik jól főz, a másik nem és naponta váltják egymást. :-) reggelire meg vacsira zsömlét adnak valami felvágottal, vajjal, néha lekvár meg méz is van. szóval meghízni nem lehet, az fix. :? és evőeszközt tényleg soha semmihez nem adnak.

lukácsne,
kitartást vasárnapig, mindjárt újra itthon lesztek!!!!

Ann,
nagyon szörnyű ez a kolléganős sztori, de ne vedd magadra, mert egyre nehezebben tudnál majd csak kijönni belőle... neked meg most másra kell az energia. néha önzőnek kell lenni, még akkor is ha nehéz. én is nagyon nehezen tanultam meg ezt!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

vikus: Drukkolok annak a picúrnak, nagyon sok ragacsot és növesztőt küldök neki. Szerintem az utrónál ebben a helyzetben mindegy, hogy hogy veszed be, csak bent legyen. Az estit mentszájon át, aztán reggel ha már nem jön semmi, akkor mehet a helyére. Nekem cisztáim maradtak vissza, de szerencsére nekem felszívódtak.

béku: Hidd el, a jövő évit nem nagyon fogjátok megünnepelni kettesben, úgyhogy inkább most élvezzétek ki. Gondolom azért diplomatikus voltál. :wink:

zsuzsó: Én kb. 5 darab tenát használtam és utána már csak éjszakai simát. Ez talán alkati kérdés. Minek a szülőszobára cumisüveg? El nem tudom képzelni, komolyan. Még jó, hogy mi kaptunk. Mire bementem Barbushoz már volt mellette egy kicsi üveg cukros víz, talán bekevernék neki már ott?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
cukros vizet tesznek bele. a másikba meg tápszert ha esetleg szükség lesz rá, de az elég a kórterembe.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Ja, értem. Nálunk volt olyan üveg, ami egyszer használatos repis ajándék. Az egyik tápszeres cég adta, abba raktuk a lefejt tejcsit meg a vizet. Még haza is csempésztem belőle kettőt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus,
nem lesz semmi baj, ha kibirod hogy szigorúan feküdj amíg mondják!!!
Nekem is volt vérzés az elején 8-9 héten is berohantam egyszer-egyszer az ügyeletre, aztán S szigorú két hét fekvésre itélt...ééés nézd csak a vonalzómat :wink:
Ráadásul annyira semmi bajom nem volt utána hogy a 16. héttől újra dolgozhattam is!
Szóval nyugi, szedd a magnéziumot és a rutascorbint, és feküdj, feküdj!!!

Estrella,
nagyon meglepődtem, nem hittem hogy tényleg bentfognak...ezek szerint jók voltak a megérzéseid! Úgyhogy most akkor arra koncentrálj, hogy még pár hetet veled töltsön Zsombor, aztán majd önállóskodhat idekint :wink:
Mindenesetre a pakkomat én is összekészítem lassan...milyen okos is voltál, hogy nem felkészületlenül mentél!

Ann,
talán így volt a legjobb, hogy nem neked kellett eldöntened kivel is beszélj először!
Tudom, hogy sajnálod őt, de így rendeződhet a helyzet, max lesz új leosztás a melóban, de nyugisabb lesz a dolog, és neked most ez a fő!
Pihizz a hétvégén sokat! Holnapra gyönyörű időt mondanak, egy kis napkúra jót tesz a léleknek :wink:

Zsuzsó,
ugyan, mindannyiunkkal előfordul apró baleset! Főnököm szokta mondani, hogy a nagy számok törvénye szerint előbb-utóbb be kell következnie...szerencse, hogy neked és Balásznak semmi bajotok!!!

Breki,
boldogságos évfordulót nektek!!!!!
Ugye a szép fekete ruhádban pompázol ma este?

Sajti,
szupi hogy itt vagy, és hogy jóóó a kedved!
Nekem több kolléganőm is zumbázik, istenítik nagyon!

Kép
judit0713

Kismamik, anyucik,
valakinek ajánlottak vizesedés ellen csalánteát?
Ma voltam védőnőnél és ő ezt javasolta. Szerintetek???

Kép
judit0713

Judit: én úgy tudom, hogy nem ajánlják várandósan a vizhajtó teákat... kérdezd meg a dokidat, az a biztos:)

Kép
oroszlán

Judit,
én doki nélkül nem merném inni, szerintem az túl durva vízhajtó kismamiknak. de ez csak vélemény, nem tudok biztosat.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kukk,

apamentesek vagyunk, végre elaludt a két hurrikán, hulla vagyok.

Estrella,
sokat gondolok Rátok.

Zsuzska,
:-( ölellek !

Judit,
nem innék, láb felpolc és pihi esetleg ?

Ann,
jaj :-(

Vikus,
adjon az erőt hogy belőlem többször ömlött a vér, első 10 hétben (5-10 között) rendszeres vendég voltam János kórházban, sőt bentlakásos is és tessék... most altattam el a kis pöcsöst, nagyon drukkolok.

Csajok,
cukros víz nem gond: mert úgyis van egy csomó minden amit miközben bent volt babóca beszívott, azzal legalább átmosódik.
lehetne víz is, de az a csöpp cukor úgy gondolom nem csinál semmit, meg ha még nincs tej kell az enerdzsi. persze ha a cukor ellen kifogás van akkor már a cumisüveg ellen is lehet, mert olyan szinten lehet cumizavar hogy csak no !
javaslom mindenkinek ha megengeditek hogy az első és legfontosabb a cici, nonstop, babóca tudja a legjobban beindítani illetve a szopizással segíteni a méh visszaalakulását is, más feladat úgy sem lesz, úgyhogy nonstop szopiztassatok és ne tápival tömjétek :-)

puszi Mindenkinek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vikus drága, remélem végleg elmúlt a vérzés. Tudom, hogy izgulsz és aggódsz, de hidd el az nagyon jó, hogy ott vagy bent, fekszel, a legjobb kezekben vagy. Jaaj nagyon drukkolok nektek, hogy továbbra is minden a legnagyobb rendben legyen.

Judit, igen, talán igazad van, hogy jó a rosszban, hogy így alakult. Szegény kolleginát baromira sajnálom, de ahogy Zsuzsó is írta, meg kell tanulnom ezt a dolgot, (mint sok más egyebet) egyszerűen figyelmen kívül hagyni és nem a lelkemre venni. Egyszerűen nem lehet mindig úgymond mártírkodni és mások miatt aggodalmaskodni.

Sajtikám, a zumbával kapcsolatban írtam facen neked, mert nem akartam vele itt untatni a többieket, mert ha sportról van szó, oldalakat tudnék írni. Azért igyekeztem magam visszafogni :)) De hajrá Sajtizumba!!!
ann74

Nava, én is szavaztam. Nagyon édi!!! Na és ez a kép is szuper! :lol:
És mit fog csinálni Zorka, hát rosszalkodni…. Amikor azt mondom Lilinek, hogy nem szabad v. csak nem felém fordul és kiröhög és csinálja tovább…

Judit, igen a sátor is kinti (nővéreméké volt). De itthon is lehet kapni a decatlonba ilyesmit, csak marha drága baby sátor néven.

Kpn, Milka annyira cuki. Gyönyörű szép fiúcska. :lol:

Béku, Boldog Házassági évfordulót!

Ann, sajnálom ezt a vérvételes dolgot! Én tuti rájuk borítanám az asztalt. Eszméletlen!

Angi, ennél rosszabb IR értékekkel is sikerült már másnak. Tehát hajrá!
Annyit csinálj, hogy már most kezd el a diétát és mozogj valamit.

Andi, egy jó meleg fürdő csodákra képes. Nekem nagyon bejött.

Estrella, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! És még maradjon bent Zsombor a pocidban egy kis ideig.

Sajti, örülök hogy jobban van a derekad.

Vikus, drukkolok, hogy hamar elmúljon a vérzés!
Nagyon örülök, hogy a babával minden ok.

Zsuzsó, sajnálom a kocsit. :(

János kaja elég vicces az tuti. :D Egyik reggel kenyér volt mézzel. Adtam az IR-nek ezzel egy kicsit. De akkor már nem érdekelt a dolog, hiszen a kezemben volt Lili.

Ja nálunk csak 1 cumisüveget kértek. Abban volt a cukros víz. Tápszert nem adtak nekik, mi a szobatársammal rá is kérdeztünk. Mondta, hogy nem adnak nekik, elég ez a víz ha kell nekik a többi meg szopi. Hiszen 1 csepp is aranyat ér!
Én azt vettem észre, hogy éjjel fogyott a cukros vízből, illetve reggel a baba vizitnél. (gondolom amikor az összes baba bent van, akkor hogy a doki tudjon dolgozni azért megetetik őket). Napközben nem, hiszen végig veled van. Persze van akinél éjjel is ott van, de én beadtam Lilit. Jobb volt nekem pihizni, hiszen tudtam, hogy itthon már nem lesz segítség és jobb azt a 3 éjjelt még pihizni, meg hát néha alig tudtam az ágyra felmászni, nem hogy a babát odavenni éjjel sötétben. De ez én voltam….

Szülőszobán legyen babának pelus és nektek betét is + a bugyi (tena)!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Köszi lányok :)

Andi,és mindenki,aki párom lelkét félti ( ;) ):
azt,hogy ma vacsorázni megyünk,még együtt döntöttük el párommal,és az eredeti elképzelés jó is volt,hisz imádunk oda járni (Dzsungel).

Aztán én aggódtam a csípős kaja miatt (nem emlékeztem, mennyire volt erős,és a gyomrom nem mindig örül neki újabban,pedig kívánom... :roll: ),talán emiatt nem mert oda foglaltatni párom,de annyira már ismerem,hogy alapból oda mentünk volna ;)

Sose gázolnék bele a lelkébe,mert tetszik,hogy egyedül foglaltatott,meg minden ;) :D

Csak felvetettem,hogy nagyon szívesen mennék oda,aminek megörült,és egyből foglaltatott (még volt hely... ;) ),úgyhogy nagyon klassz esténk volt.

Ha úgy éreztem volna,hogy picit is gáz,akkor nem szólok, hagyom hogy meglepjen a helyszínnel,ami nem volt meglepi,mert mesélte,hogy a tulajok bringáit is szereli,és kedvezményesen várnak minket oda,ha mennénk.

Az öröme megmaradt,hisz elvihetett a kedvenc éttermembe vacsizni,és a kedvencemet rendeltem (steak-et),így nagyon szépen sikerült.

1-2 képet feldobtam a fb-ra,de a fekete rucit elvetettem,mert ugyebár későn jöttünk haza,nem akartam megfázni,csak egy fekete csillogós fölső volt az ünnepi hacukám :D
Vendég

Úgyhogy Andi,a válaszom az,hogy maximálisan diplomatikus voltam,csupán alternatívát kínáltam,amire lecsapott ;)

Olyan kajákat evett,hogy csuda!!
Levesnek struccgulyást ( :shock: ),aztán valami tengeri tálat :D
Vendég

sziasztok!
köszönöm a sok drukkot!tegnap feltettem a 3utrot,de reggel láttam,h pici barnás cuccal folyt ki a betétre,megkérdeztem egy nővért azt mondta szájon át vegyem be ma reggel(Sz mondta szájon át csk 3x1)remélem ez nem lesz gond!
vikus82

Vikus: az a biztos,ha szájon át veszed be,nehogy a vér,vagy a barnás valami kimossa!

Lényeg,hogy ne hagyd abba a támogatást! ;) :)
Vendég

Vikus: Szerintem a 3*1 is elég lehet. Tényleg vedd inkább be szájon át. Mennek a drukkjaim továbbra is. Egyébként te is mobilról netezel? Vagy vittél magaddal gépet?
vicky79
Budapest III. kerület

Evolet: Isten éltessen Születésnapod alkalmából!!!! :D :D :D

Kép
Vendég

Qqriqúúúúúúúúúúúúúúú!!! :lol:

Süt-süt, sütaNap!!! :lol:

Ann:
Köszi, nagyon édes vagy, mindjárt rámegyek facéra és elolvasom! :)
Már válaszoltam is. :)

Vnbeni:
Köszi az infót, akkor megnézetem a D-vitamint és a M... bigyót is.

Pá Drágáim!
sajt@

Evolet:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! :)
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Jóreggelt!

Evolet: Én is nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku, örülök, hogy jól sikerült az ünneplés!!! :wink: majd nézem a fb-os képeket..... :wink:

Vikus, Estrella: további drukkjaim mennek Felétek!!!!!!! :wink:

Woody: most olvasom csak, de éjjel 1-től 2-ig kb. 1 kád forró vízben ücsörögtem, R. és a macskák is ott voltak velünk... és utána jobb lett... Már koraeste meg kellett volna lépni asszem.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Jajj Csajok..... 1 hét...... félek..... :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops:

andrea-1

Andikám: ne félj,csak arra az egyre gondolj,milyen érzés lesz magadhoz ölelni először Izabellát!!! :)
Képzeld el,ahogy először a bőrödhöz ér,gondolj a meghatottságra!
Vendég

Béku: Óh hát ne is írj ilyet, mert hát amúgy is bőgőmasina lett belőlem...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó a kép a fb-on... csokor helyett macska :)))))))))

andrea-1

Hú az tényleg Isteni érzés mikor először a melledre fektetik azt a pici, nedves, meleg testet. Túl vagy a szülésen, mind a ketten egészségesen és épen, akkor nem fáj semmid. Sikerült életed legnagyobb tettét véghez vinni és ott az a gyönyörű gyerek, aki 100-szor szebb, mint azt valaha is gondoltad volna. Annál szerintem nincs is jobb a világon. Tesóbabááát akarooookkkk moooost!
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?