Sziasztok,
én nem tudom, mi van velem, de mostanság még olvasgatni sincs erőm, nem hogy írni
Era,
a lötyi, mikor tudom átadni? Ja, és a csúszda nagyon klassz, kell is ez így télre, valamivel le kell fárasztani a csajt.
Én már néha kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz, le sem tududnk menni ebben az időben. Pedig, a fiún lászik, hogy vágyódna, és kell is neki.
Ildikó,
igen, muti, hogy mit vettetek
Krisz,
Dorkának gratula
A bébitaxival Imike is még csak ismerkedik, de sztem nagyon rövid idő alatt széttaxizzák magukat a lakásban. Vagyis, a bútorokat jobb lenne kirakni a folyosóra
A fiú köhögős lett, így ma elmentünk a dokihoz, azt mondta, hurutos a kis torka. De, láta, hőemelkedés nincs. Azért írt fel antibiotikumot, de azt meg nem akaropm adni, hátha nem lesz a dolog rosszabb. Csütörtök éjszaka kezdte a köhögést, abban reménykedek, ha azóta nem lázasodott, akkor már csak nem fog.
Sztem a levegő miatt lehet, bár, lehet, hogy csak én találom ki, de a kocsiban, és hajnalban köhög inkább.
Nem tom, írtam-e, hogy csütörtökön ki kellett vele mennem a suliba, míg én a könytárban tevékenykedtem, addig ő kipakolta a táskámat, és ottmaradt a telefonom. Gondolhatjátok, milyen boldog voltam. De, szerencsére a tanárnő megtalálta, és eltette, szombaton mentem érte.
Na, mást már nem bírok, sziasztok
manóka
Florentína ma 1 éves, mert akkor Bolodg Szülinapot neki