Új privát üzeneted érkezett!

Na itt vagyok, még pár gondolatig

Csipet: Nálunk is az alma csak főve, bár sütve még nem próbáltam, és a krumpli nálunk se bejövős. Ma pl az alma-répa kombót próbáltuk. Ízlett neki, bár kezdem azt gondolni, hogy olyan lesz mint az apja, vagyis majdnem mindegy mit rakok elé :)
Amúgy meg nálunk pont az a baj, hogy nincs szájzár, még akkor is tátog, mikor már biztos hogy pukkadásig van, maximum arról veszem észre, hogy lehet le kellene állni, hogy lassabban nyeli a falatot, tovább tartogatja a szájában. Amúgy meg érdekes, a répát nem főztem teljesen puhára, így a turmixoláskor maradtak benne kis darabkák, és nem volt kifogása ellene, láttam hogy az ínyével morzsolgatta, olyan kezdetleges rágással próbálkozott. Mondjuk azt olvastam hogy némi kevéske darabka kívánatos a kajába, hogy szokja a gyerek.

Ildóca: Nagyon közel van már a vég :) Annyira irigyellek. A falszomszédunk a jövő hétre van kiírva az oldalsó szomszédunk meg július végére várja a babót. Mindketten fiút, csak hogy Hannának később legyen miből válogatnia :) Szóval őket is annyira irigylem, már úgy várom a következőt én is, ugyan néha ez az egy is sok, de mégis minden nap meg tud lepni, főleg mostanában.

Ja hát a védőnőre visszatérve. Hónapok óta igérgeti, hogy jön, meglátogat minket, ezen az újépítésű részen, noha még csak 9 család lakik, de 3 kisgyerekes/terhes is van, mondják ők is hogy nekik is azt mondta, dehát azóta se láttuk színét se. Aztán ott van még a 4 hós oltás, még mindig nem kaptuk meg, mert ugye antibigyóztunk, de föl nem hívna, hogy mint hogy legyen, az orvos bezzeg még a kórházba is telefonált mikor benn voltunk. Na mondjuk engem aztán nem izgat.
Ha már antibigyó, tegnap voltunk ilyen nefrológiai kontrollon, mondjuk egy sima vizsgálat volt, amilyet kb a háziorvos végez. Vittünk pisimintát is, holnap derül ki az eredménye, de a doki mondta hogy mivel szedjük a biotikumot, ezért illene tisztának lennie, majd akkor lesz érdekes hogy milyen, amikor leállunk róla.
Na de annak ellenére hogy tömjük a gyogyót, duzzadtnak látta a manduláit, megáll az eszem, elvileg olyan egészségesnek kellene lennie Hannának mint a makk, erre duzzadtak a mandulái. No comment. Amúgy már csak egy hétig kell szedni aztán vége, legalábbis egy darabig remélhetőleg, de minden hónapban kell menni kontrollra pisivel, és azt mondta ez lesz még kb 2 éves koráig (+ ugye lázas betegség esetén is az az első hogy pisit viszünk) aztán pedig élete végéig előfordulhat majd ez. Szép kilátások mi? Őrület.
Na most más nem jut eszembe szerencsére :)

Lilypie Third Birthday tickers

Az a tapasztalatom, hogy csecsemők esetében a dokik szeretnek ijesztgetni. Találgatnak sok esetben Ők is (ha nem mindig), aztán vagy bejön vagy sem, de szinte bizti, hogy mindig a legrosszabbra készítenek fel. Szóval nyugi, Hanna meg fog gyógyulni és kevés esélyetek van a havi dokivizitre.
szilvi35

Nekünk kedves, nembeleugatós, inkább háttérben maradós és óvatosan magyarázós a védőnénink. Eddig. Remélem így is marad.

Szonja! Tetszik ahogyan gondolkodsz.

Tivának nyiladozik az egoja. Egyre többet akaratoskodik velem :( mindamellett, hogy elég keveset alszom (egy kicsit ideggyenge lettem, de nem drámai). Bár tegnap hajnal3-ig nyomta 21-től egyszuszra :) Én is :) 2 hete nem volt ilyen. Remélem ezek után szép egészséges metszők lesznek :)
szilvi35

Sziasztok!
Szilvi!
Kitartás alvás ügyben!
Na akaratból most Ádinál sincs hiány. Ami nem baj, de tök jó lenne, ha pl. nem pelenkázásnál akaratoskodna. Amitől kivagyok most: szinte csak cicin él. És ha fél óra múlva nincs benne, veri magát a földhöz. Remélem csak azért nem eszik, mert jönnek alul a fogai, ugyanis merő nyál a pulcsija.

Ja, és anyám rászoktatta a cukorra. Nem eszik sokat, max. 2 db-t, de ha nem eszik ételt, szerintem az is sok. Szóval valamelyik nap fogja az apja kezét és húzza a mamához, ahol a cukor van, amit ő kukornak mond. Utána levette anyámat is cukorral. Majd - hogy ki volt az ötlet gazda nem tudom - Balázs felállt a székre, kiszolgálta magát, és most nem volt irigy, adott az öcsinek is. Én meg erőlködhetek orrvérzésig a tökfőzelékkel.

Szóval akarat és csibészség tekintetében Ádi messze fogja túlszárnyalni a bátyját. Jövő ilyenkor Balázst boldoggá avatom és kis glóriája lesz.

Bejja!
Remélhetőleg minden rendben lesz.

Képzeljétek, ma volt anyák napi ünnepség az oviba. Még csak kis csoportosak, nem szerepeltek egyenként. Mondókáztak, meg énekeltek közösen, de nem anyáknapi dolgokkal, hanem pl. a koszorú, koszorú, miért vagy olyan szomorúval. Én készültem egy százas papír zsepivel. Hát el is sírtam magam, mikor a végén ilyen kis anyáknapi köszöntőt mondtak. Komolyan, én jobban izgultam, mint a gyerek. Nagyon zabálni való volt mind, ahogy szépen fel voltak öltözve és csak úgy csillogott a kis szemük. Ollllyan jó volt!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja: jaj, ez nagyon szép lehetett!:)
Az anyák napja nálunk is gyönyörű volt, komolyan mondom, hogy egész nap meg voltam hatódva. Anyukámat is alig bírtam felhívni, mert potyogtak a könnyeim. Szép nap volt.)
Dorkától kaptam egy gyönyörű tenyérlenyomatos képet, meglepetés volt, vasárnap reggel vette elő apa a táskájából:) És apától orgonát és csokit. Klassz volt az a nap:)

A nagymamák bizony mindig cukrot és csokit adnak az unokáknak, vagy előttünk, vagy titokban a hátunk mögött. Ejnye-bejnye! :wink:

Bejja: ne már, mandula duzzadás, már csak ez hiányzott:(

És végül egy pár motoros kép, Dorci új kedvence:
Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Nagyon ügyes Dorci, hogy így motorozik.
Ádi még csak hátrafele tud menni vele.

Hallihóóó!
Többiek! Ildóca, Kattkat! Nem ehhez vagyunk ám szokva!
Tlindi! Tessék jelentkezni.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok

Vagyok én is, eddig csak olvasgattam, kicsit be vagyok fordulva. Most kicsit elegem van mindenből, de majd összeszedem magam.

Dorci tényleg nagyon ügyes. Szonja csak ül a motoron, egyet-kettőt lépeget, aztán leszáll és inkább gyalog megy. Úgy biztos gyorsabb :D Tologatni viszont nagyon szereti, én kevésbé, mert megy neki mindennek. A kormányozás még nem az erőssége. Kép Kép

Végre eszik darabosat, még nem mindent, de néhány dolgot elrágcsál. Azt hittem sose jön el ez a pillanat. Már kezdtem utálni a botmixert. Van 2 új fogacskánk. Ezek is észrevétlenül jöttek :D

Dorka, Szonja

Túl vagytok már a 15 hós oltáson ?Nekünk jövő héten esedékes.

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!
Nagyon szép kislány Szonja!
Holnap megyünk az oltásra. Már a múlt hét előttre elő voltunk jegyezve, de mivel tombolt nálunk a takonykor, a dokinéni elnapolta.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Dorka, Szonja nagyon szépek. Rengeteget változtak :) Egyre kíváncsibb vagyok, hogy Tivának milyen ábrázata lesz egy év múlva :)

Nem vagyok jó hangulatban egy ideje... mindegy.

Azon agyalok, hogy lehet elköltözünk Dabasra.
szilvi35

Sziasztok

Köszönjük a dicsiket :D :D :D

Szilvi

Miért pont Dabas? Van valami kötődés, vagy csak szimpi. Én is itt hagynám már a várost, de nekünk esélyünk sincs mozdulni :(

Még én se szedtem össze magam....de ez is mindegy.....

Lányok ti mikor adjátok bölcsibe a kölköket? Már ha adjátok. Nekünk sajna úgy néz ki, hogy szeptember. Még be se írattam, de lassan lépni kell. :( :( :(

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!

23 hetes terhes vagyok és mostanra sikerült eldönteni, hogy melyik korházban fogok szülni. Utolsó pillanatban gondoltam meg magam, mert kiderült a SOTE 2 - ön gyakorlatban nem adnak EDÁ - t.

A Péterfy-ben keresek most orvost. Tudnátok olyant ajánlani aki elvállal? Kérlek, amennyiben ajánlotok írjátok le, hogy kb. mennyiért vállalja a szülést? Előre kéri a pénzt? Mennyire megbízható? Milyen a stílusa?

Illetve tudnátok olyan szülésznőt vagy orvost írni, aki a gátvédelmet is megpróbálja?

Köszi, előre is a segítséget!
namered2
Budapest

Dabastól dolgozom kb. 20 km-re. Ezért. Utána néztem, van bölcsi, ovi, isi, gimi... szóval mindenféle szükséges "i"betűs megtalálható a városban. Az itteni lakás majd ki lesz adva albiba és az fedezné az ottanit. Szóval ezt meglépheti bárki. Bár nincsenek ott barátok meg senki... de majd lesz. Elegem van a rossz levegőből, kutyaszaharából, kisebbségből... most mindenből elegem van. El akarok menni innen.

Kedves Namered2! Császárral szültem és nem volt senki fogadva. Elláttak, nem panaszkodhatom senkire. Mondjuk nem vagyok kényes, nincsenek extra igényeim. Egyébként szerintem bármelyik doki elvállal, csak győzd megfizetni.
szilvi35

Sziasztok!
Tlindi!
Én Balázst úgy adtam, ahogy Te most Szonját adnád szeptemberbe. Vissza kellett mennem dolgozni. Nagyon sokáig sz@r érzés volt, de sok mindenben volt előnyére, és nem vettem észre, hogy bárhogyan is belerokkant volna. És a bölcsi nagyon jó volt, nagyon szerették a gyerekeket. Már akkor is tudtam, hogy szuper jó, de most, hogy oviba jár, most meg különösen. Ez itt néha érdekes.
Nekem is mennem kell vissza dolgozni, de itt nincs bölcsi. Anyu fog rá vigyázni. De panelba, 50 nm-re nem költözök vissza 2 gyerekkel. Nem azért, mert ott nem nőttek még fel gyerekek, ennek is több oka van: a legfőbb, hogy azt ki tudom adni, ezt nem, és itt akkor is marad nem kevés ktg. ha üresen áll. De ezzel nem untatlak.

Namered!
Jó döntés. Én a Sote II-n szültem az elsőt, a másodikat a Péterfybe. A Sote II. számomra mindenben katasztrófa volt, pedig volt, dokim, volt szülésznőm. A csecsemősők is katasztrófák voltak. Itt is volt orvosom, szülésznőm is, de szerintem elég a szülésznő is. Nekem a Farkas Adrienn volt, szuper és gátvédelemmel szültem.

Mi van a többiekkel? Különösen Katkattal!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Én is itt vagyoook! :P

Olvasgatlak is ám titeket serényen és oooooolyan sokszor reagálnék, de még mindig nem akarom megadni a spermadonoromnak azt az örömöt, hogy naprakész legyen belőlünk. :oops: :evil: :evil: :evil:
Már ha olvas, de simán benne van a pakliban.

Ha valami zárt topicba nyomulnánk, többet fecsegnék itt nektek.

Szonja!
Köszi a hiányolást! :)

Motoros csajok nagyon vageszok!

Domót is ráraktam a minap a mocijára 659-edszer és igen! Ráérzett! Nem azt mondom, hogy egy Pokol Angyala lett belőle, még nem akarja mindenhova hozni (szerencsére, mert egy értékelhető cipője van, és ha azt hazavágná a motorozással, akkor járhatna mezítláb, bár már egyre jobb idő van :) ), de ha rátör a vágy, remekül rohan terpeszállásban, lába között a műanyag szörnnyel.
Amúgy meg beteg. Náthás. Tegnapelőtt volt a csúcsszar nap, azóta egyre jobb. Van egy gyanúm, hogy ha fent növeszt fogakat, az bőrtünetekben jelentkezik (kimaródott popó, ekcéma-jellegű foltok), ha alul, akkor megfázásos tünetek. Lehet, hogy hülyeség, de most alul nyomulnak az őrlők és taknya-nyála-könnye egybe.

Mi van a találkával?

Kattkat

Kép
kattkat

Na végre :D
Pokol angyala :D :D :D
Végül is, néha úgy érzem, az enyémek moci nélkül is :D
Kitartás a fogakhoz! És jobbulást!

Hát lehet ilyen zárt topicot csinálni, mintha jött volna róla mail. Vagy rosszul dereng? Csináljunk? Mondjuk ott a g is. Arról is szépen leszoktunk.

Még Szilvinek akartam írni az előbb (csak Balázs csimpaszkodott a lábamon), hogy nem csodálom, hogy kivagy a kutyaszartól. Ezt utáltam legjobban, mikor benn laktunk.
Jó, itthon is van kutya, de a kertbe legalább a saját kutyánk gumijait találjuk. Igaz, annak is szoktam ígérgetni, hogy bevarrom a seggét. Bár azt is, hogy a fejét szétverem, mikor kiengedi anyám tyúkjait, akik lelegelték a szöttyedt póréhagyma palántáimat (is) és teletojták a járdát. Szóval néha berágok és ígéretet teszek, hogy a Holdig rugom a kutyát és az egész tollas brigádot. Persze nem lesz belőle semmi, és így még a kutya se vesz komolyan.
Mondjuk állatból Pesten is van bőven...

Egyébként Ildócát is akartam ám hiányolni. De agyilag most rosszabb vagyok, mint terhesen.
Ildóca! Tessék a finisbe is jelentkezni. Tényleg, hozza valaki majd a híreket?

Kép
Kép
Kép
szonja77

Mondom. Cavintont felírják, vagy nem vényköteles?

Tlindi!
2 oltást kaptunk: egyet karba, egyet lábba. A lábasat kellett borogatni. 5 és 10 nap között lehet láz.
Balázs is megkapta a meningo kókuszost, ha már nálunk volt agyhártyás járvány. 3-an kellettek az oltáshoz :D és mindhárom halláskárosult lett :D Továbbá ez a móka 3 cirkuszjegybe is került nekem. Szóval jó drága oltás lett.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Tlindi, Szonja ment privi!

Igen Ildóca, jelentkezz be sűrűbben, ha van rá kapacitásod!
Sokszor eszembe jutsz, hogy hogy bírhatod...

Én támogatom a zárt topikot!
Mi 2 hét múlva kapjuk a 15 hósat.
Kettőt (MMR + pneumococcus elleni asszem).

Kattkat

Kép
kattkat

SZiasztok!
Szonja: gratula, hogy túlvagytok az oltásokon! Nekünk is sikerült végre beadatni, egészséges lett Dorka és adhatták. Szegényke nagyon lázas lett már estére és most, reggelre sem különben. A Prevenal miatt, amit most kellett ismételni. Aztán még 5 nap múlva jöhet újabb láz is. Úúúúúgy sajnáltam! Kiabált, hogy Ana! Ana!... hát majdnem sírtam. Utálom ezt hallani, látni! De muszáj, kötelező és persze sokkal rosszabb lenne, ha megkapná a kórt. Mindig erre gondolok.
Volt egy aranyos pillanat is, mert Dorka az oltás után iszonyúan megmondta a magáét a dokinak. Babanyelven, de nagyon nyomta, tök felháborodott hangon:) Jól leteremtette a dokit. A doki már a végén nagyon röhögött:))
Vendég

Sziasztok

Dorka nagyon édes lehetett ahogy kiosztotta a dokit :D

Szonja jó neked, hogy van kire bízni a lúrkót. Nekem nincs segítség.Mi is csak muszájból nyomjuk Szonját bölcsibe, már ha felveszik.

Na hát a kutyaszartól nekem is elegem van. Szonja már gyűjtött volna egy zsákkal a parkból. Nagyon ügyesen találja meg a fűben :twisted:

Szilvi mi még így se tudunk lépni, ehhez is kell némi kezdőtőke, na az meg nincs.

Már 15 a fogak száma nálunk, lassan teljes a készlet :D

Namered

Az én dokim már külföldön dolgozik, szóval orvost nem tudok ajánlani. A szülésznőm Kovácsné Margit volt, nem fogadott volt, hanem akkor pont ő dolgozott. Nagyon aranyos volt és figyelt mindenre. A csecsemősöktől én nem voltam elájulva, vegyes volt a felhozatal. Ha kérdeztél válaszoltak, ahányan vannak annyifélét.......

Részemről is okés a zárt topik.

Tlindi

Kép
tlindi

Tlindi!
Boldog névnapot Szonjának!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Tlindi: de jó, 15 fogacska!:)
Dorcinak most 12 foga van. És hol fog jönni legközelebb, hol keressem a következőt? Alul, fölül, elől-hátul? Megint fogja az ínyét és fáj neki, de nem látom, hol jön.
Vendég

Boldog Névnapot Szonjának Tlindi! Bocsánat a késésért!
szilvi35

Tlindi!

Szonjának Boldog Névnapot !

Namared!

Üdv. köztünk!
Remélem azért sűrűben jössz majd közénk!

Tlindi, Dorka!

15 meg 12 fogacsak! :D Hát nekünk még mindíg nulla a fogak száma! Bár már látok valami esélyt fogacska ügyben mert nagyon meg van duzzadva az alsó ínye Kincsőnek. Olyan mintha az alsó fogsor egyszerre akarna kitörni az alsó hat fog! Eddig azért egész jól viseli! Mi szerdán kapjuk a 15 hós oltást! Mert kicsit meg voltunk fázva kéthete és inkább nem lett beoltva a kisasszony!

Köszönöm lányok a hiányolást! Igazán jól esett!
Olvasni olvastalak benneteket de reagálni már nem volt erőm éjjelente!
Kicsit besűrűsödtek a napok így a suli vége felé. Ma is egész délután a gyerekekkel fogok szaladgálni mert az Csaba furulyából vizsgázik Csenge szolfézsból és persze mindegyik másik időpontban!Na meg ez a rengeteg dolgozat, meg tanulni velük meg mindent átnézni, átvenni, hogy mindenki jól tudjon teljesíteni. Na aztán ettől kész vagyok teljesen! Úgyhogy estére mindíg kész vagyok már teljesen, arról nem is beszélve, hogy kicsibaba sem alszik újabban éjjel, hanem egész nap és egész éjjel tombol odabent! Egy kis örökmozgó lesz az biztos mert egyfolytában intézkedik valamit!
Meg tegnap este volt először, hogy volt egy kis víz a lábamban! :( Mondjuk tegnap egy kicsit túl is hajtottam magam!Mert én idióta neki álltam palacsintát sütni és hát azért nekünk nem kevés palacsinta kell ahoz, hogy mindenki jól járjon!

Jó lenne a találka tényleg bár nálunk hétközben kilőve a dolog! Úgyhogy mi csak hétvégén tudnánk! De hogy mikor arról övésem sincsen! Ha van valami ötlet akkor írjatok!
Aztán vagy létrejön részünkről vagy nem!
Na mostmár lelövöm magam mert már sok lesz belőlem!
Bocsi!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Drága Ildóca! Sosem elég! :)
szilvi35

Sziasztok

Köszönjük a köszöntéseket, átadtam az illetékesnek :D

Tlindi

Kép
tlindi

Jaj majd elfelejtettem, már 16 :D

Tlindi

Kép
tlindi

Szonjának boldog nééévnapot!!!

Hajrá Kincső fogak!

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Kattkat,
nálunk úgyanígy....Bogi,ha fogat növeszt felül-popó kiütés,alul-nátha...
Most az alul van....több is...egy hete taknya-nyála-könnye összefolyik..
de kijött a 10. és készül a 11.
Már 2 napja ki se mentünk....20 percenként porszívozom az orrát...
Ráadásul jövő héten kapnánk a 15hónapos oltást,de majd telefonálok,h napoljuk...

De jó lenne vidéken....
Szilvi,nagyon jól teszitek,h kimentek Dabasra...

Kép
kata35

Sziasztok

Kattkat

Köszönjük a köszöntést :D

Beírattam ma Szonját bölcsibe. :( :( :(

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!

Nagyon eltűnt mindenki!
Remélem csak a jó idő szólított el mindenkit a gép mellől!

Nálunk most a helyzet a következő sajnos a külső méhszály kinyílt egy kicsit! Úgyhogy jó lenne ha még az uriember 4 hetet kibírna még odabent! De akár többet is kibírhatna!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Ildóca! Próbálj meg sokat pihenni! Már amennyire 4 gyerektől tudsz. És ha az úrfi :D még kibírja 4 hétig, akkor azért előny is lehet a kinyílt méhszáj.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Ildóca, Elüször is Isten éltessen sokáig ! :) Vigyázz a Picurra, pihipihipihi!!

Tlindi: mikor is kezdtek? Már én is előre félek.. :(

Szilvi:
megértelek, mi 3 év belvárosi lét után költöztünk ki, és össze sem lehet hasonlítani. Kicsit macerás a bejárkálás (mivel nincs autónk), de megszoktuk. Nézegettek már? Tiva pajti hogy van?

Mi ma jól megáztunk meg elvágtam az ujjam, amúgy megvagyunk. Holnap kicsit részletesebben is beszámolok, legalábbis igyekszem :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Ildóca: pihizzél a hűvös lakásban, nem lesz semmi baj. Mikor mész megint vizsgálatra? Ilyenkor gyakrabban ellenőriznek?

Csipet: A macerás bejárást aláírom :wink: Tényleg nehéz naponta nekünk is. Főleg most a 30 fokban a vonaton, nagyon gááááz!

Tlindi: azért nem olyan rossz a bölcsi, no para! :wink: Elhiszem, hogy lelkileg nagyon nehéz elválni a picitől. Neked nehezebb lesz mint neki. Szonja baba jókat játszik majd a többiekkel és vigyáznak rá:)
Vendég

Sziasztok

Ildóca

Pihenj sokat, reméljük még nem akar kiköltözni az úriembered. Szolfézs, furulya vizsga jól sikerültek? Milyen szorgalmas gyerekeid vannak :D

Csipet

Elvileg szeptember 12 a kezdés. Beírattam 2 bölcsibe is. Amit jobban szeretnék, ott 68.-ak vagyunk és 65 gyereket vesznek fel. Azt mondták, hogy esélyes hogy felveszik, de azért írassam be másik bölcsibe is. A másikba fel is vették, az az illetékes és oda mindenkit felvesznek. Szeptember elsején kezdődik a beszoktatás, de mi csak a második túrnusba férünk bele.
Voltatok már azon a vizsgálaton, amit írtál?

Dorka

Tudom én, hogy jó lesz ott Szonjának, de akkor is nehéz. Nekem tuti rosszabb lesz, mint a kölöknek. Szereti a gyerekeket és kell is neki a társaság, egy idő után már anya kevés. A beíratkozásnál is elindult felfedezni, hogy hol is vagyunk. Vigyorgott mindenkire és köszönt mindenkinek, aki szembe jött velünk. Két hét a beszoktatás, addig megszokjuk mindketten.

Megkapta Szonja az oltásait csütörtökön, péntekre 39 fokos láza lett. Szerencsére nem viselte meg, jött-ment-intézkedett. Jövőhétre várjuk a pöttyöket :evil:

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!
Nálunk megint takonykor van mindkettőnél. Ádi szarabbul viseli. És nekem is kapar a torkom. Mindig is utáltam 30 fokba betegnek lenni.

Tegnap voltunk ovis-családi kiránduláson a medveparkba :roll: én speciel csak a gyerek miatt mentem el, mert hát ezek a szülők finoman szólva is érdekesek. Olyan magasan hordom az orrom, mert van miből és rohadtul nem érdekel senki más banda. Mondjuk engem alap állapotba sem érdekelnek nagyon, csak így a gyerekek közötti viszony is érdekes lesz szerintem. Nem lesznek nagy barátságok, az fix.
Na szóval ismét leszűrtem, hogy az én gyerekem a legaktívabb és a legvásottabb. A kis barátja - akinek egyébként az anyukája is értelmes - pont egyívású Balázzsal :D . Szerintem tutira együtt mennek a kisegítő iskolába, mert mindkettő hiper aktív.
Egyébként látszik, hogy öregszünk, mert egy fél nap regenerálódás kellett mindkettőnknek a kirándulás után. Ja, és a macikból mi apával semmit nem láttunk, mert hol a kölkök után loholtunk, vagy azt kellett kigúvadt szemmel lesni, hogy ne nyúkáljanak be a medvékhez, vagy ne pont a villanypásztorra tegyék a fakanalat.

Egyébként mindkét gyerekem olyan, mint a térkép, minden napra jut valami harci sérülés. Hogy a koszos ruhákról ne beszéljek. Igaz, most kevesebb cucc kell, de azokat vagy áztatnom kell, vagy dobhatom a kukába.

Macerás bejárás innen délről is van.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Most nem tudok visszaolvasni, csak kutyafuttában...

Figyelem!

Szilvivel összebeszéltük és kedden mennénk kirándulni a pár oldallal előrébb említett helyek valamelyikére.
Nálunk csak 1x van alvás egy nap, az is dél körül, s mivel mi szervezzük, hozzánk kell igazodni :lol: :lol: :lol: :lol: szóval 2-nél előbb semmiféleképpen nem indulunk, inkább később.
Jelentkezőket várunk! GYERTEK!
Erdőben jó kis hűűs van. :wink:

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek! Reméljük még bírjuk egy darabig! Muszájmég ráhzni néhány hetet! Bár elég sokat keményedik mostanában pocak pedig már 3x2 magnéziumot szedek!

A vizsgákat még nem tudom majd a bizonyítvány osztásnál megtudjuk júni. 15-én! De sajnos még sokat kell tanulniuk mert még csak most kezdenek évvégit irogatni! :(
Holnap Csabának matek, szerdán környezet! A többiekét nem is tudom! Nem igen jelzik előre a nagyoknak már! Sajnos! Bár ami még kemény lesz nagyon az az angol vizsga, Csengének szóbeli meg írásbeli is, Enikőnek meg Csabának azthiszem csak írásbeli! De bőven elég az is! Csak lenne már nyári szünet!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok!Tudna valaki nekem a Péterfy-ben jó szülészorvost ajánlani?Olyan kellene aki megértő,válaszol az (akár buta) kérdéseimre,nem veszi félvállról a dolgokat,megbizható,és nem túl drága?
A kisfiam,Balázs most múlt 1 éves,és szeretnénk kistesót.Balázs a 36. héten született sürgősségi császárral,1900 grammal.A dokim(sztk-s) nem foglalkozott velünk,és nem vette észre hogy a kicsim sorvadásnak indult odabent.(a válasza csak annyi volt,mikor említettem hogy méretei alapján egyre kisebb a babám,hogy nem kell nekem 4 kg-s babát szülnöm...nc....Ha nem vették volna észre az első ctg-n hogy baj van,akkor.... :( ) Szóval az előzményekből adódóan kérlek segítsetek megbízható,lelkiismeretes dokit találni!Előre is köszönöm :)

KépKép
Kép
csöpplány

Dejódejóó, mi szívesen csatlakozunk a túracsoporthoz!!! Délelőtt még védőnői látogatás lesz, aztán be tudunk ruccanni.

Tlindi: megvolt a felmérés, most a feladatsorra várok, ha az megvan, mindent leírok g-re!! Nagyon érdekes egyébként!

Szonja: nektek mielőbbi jobbulást!!!!

Ildóca:
kitartás, már nincs sok hátra!!!!!!!!!!

Hétvégén Vácon voltunk, szerencsére nem esett!

Kép
Kép
csipetnyusza

Csöpplány: ismerek pár Péterfys szülészt, de össze kell őket gyúrni ahhoz, hogy olyat kapjunk, aki a kritériumoknak megfelel :) Priviben mondok még pár dolgot

Kép
Kép
csipetnyusza

Csöpplány!
Ment privi tőlem is!

Szonja!
Gyógypuszi a fiuknak! Remélem, mára jobban vagytok kicsit!

Ildóca!
Ennyi "meló" a kölkök körül akkor is rengeteg, ha épp nem vár babát az ember! Istennő vagy, hogy így bírod! :wink:

Kattkat

Kép
kattkat

Köszi Kattkat!
Voltmár aki azt mondta, hogy miért nem írok egy könyvet! :)
Na már csak az hiányozna! Na meg persze ki a fenét érdekelne az én történetem!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Pedig szívesen olvasnám én is. Már csak azért is, mert ismerjük egymást :)

Szóval köszi csajok a mai napot :) Ugyanis voltunk a Vadasparkoában!

Betegeknek jobbulást!

Rohanooook...
szilvi35

Köszi Lányok a mai kirándulást, mi is épségben hazaértünk! 8) A képeket feltöltöttem dzsíre. Mára kidőltem... jó éjt!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Én is köszi a Vadasparkolást! :)
És az én képeim is a gmail-en figyelnek már!

Csipet!
Kemény vagy, hogy Veresről lenyomtad ezt a napot. :wink:

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat, a mai váci körtúra jobban megviselt :) Bejártunk egy egész nagy részt, főleg a zöldben, voltunk az ártéri tanösvényen is, nem is tudtam, hogy én ennyire szeretem a madárcsicsergést hallgatni :) Ákos közben édesen aludt, úgyhogy ő nem látta a kócsagot!

Kép
Kép
csipetnyusza

Csipet! Te aztán ... :-) Gondoltam még rátok kedd este. Jó bírjátok az bizti.

Fűű Csajok! A képektől transzban vagyok! Annyira ééédeeeseeek!

Látnotok kellett volna, hogy Ákos és TIva, hogy játszottak. Elolvadtam Tőlük :) Mindketten szakértettek és ügyesen vették ki egymás kezéből a játékokat. Nem volt vita. Szépen ültek egymással szemben és ... Ákos meg jól lebirkózta Tivát. Úgy kellett kimenteni, hehe. Persze Ő csak kuncogott. Mit kuncogott. Hangosan nevetett :) Nevettek mindketten. A labdát együtt püfölték :) Háááát ... Ez élmény volt a javából :)

Szonja! Mikor megyünk a Szúnyog szigetre?

Szonja! Egészségügyileg mizu?

Tlindi! Egy hétköznapi séta?

Vannak ennek a topiknak eltűntjei! Pl. Beu? Kik is vannak még?
szilvi35

Sziasztok!

Nahát lányok igazán klassz képeket csináltatok!
Irígy vagyok ám nagyon! Bár csak tudtam volna veletek menni!
Kincső is annyira élvezi a vele egy korúak társaságát!
Na de majd lesz ez még úgy is, hogy veletek tartunk, remélem!
Látszik, hogy mennyire jól sikerült nektek ez a kirándulás!

Modjuk ha sikerülne szunyog szigetes dolog akkor oda lehet sikerülne csatlakoznunk! Bár az is biztos, hogy csak apával!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ja és akartam, még, hogy mekkorát nőttek a gyerekek és milyen szép mindegyik! :lol:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Képzeljétek kedd este óta Ákos mászik! Eddig is tett pár lépést, de most már sokat-sokat! Ezt biztos Tivától leste el! Itt is köszönjük a közreműködést Tivadar barátunknak!

Már csak focizni kéne megtanulni... olyan ügyesen, mint Domóó ;)

Szilvi,
azért tegyük hozzá, hogy Tiva az első az élők között, aki nem hagyta magát lebirkózni! Végre emberünkre akadtunk 8) 8) 8)
Olyan jó volt látni a 3 fiút, ahogy együtt tanulmányoznak a pléden :)

Köszi Lányok még egyszer!!! Nagy élmény volt!

Kaptunk tornafeladatsort, nagyon izgi, majd leírom az egészet, de nem ma, mert keresztbe állnak a szemeim :) Ákosnak 3 foga jön, de egész jól bírja!

Kép
Kép
csipetnyusza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?