Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

fatamorgana: igazad van,én is azért csináltam vonalzót,mert abban bízom,hogy nem ezen múlik,továbbá fő a pozitív hozzáállás! :lol: Azért az már bíztató,hogy ma sem jött meg!

Igazából azért izgultam,mert nekem csinált már olyat a folsav,hogy kitolta pár nappal a mensimet,és így 1-2 nappal később jött meg a megszokottnál.

Ó,de szerettem volna találni én is mindig valami olyan munkát,ahol én oszthatom be az időmet...Egyébként így hogy már legalább 2,5 éve nem dolgozok,és most előre láthatólag még legalább 3 évig nem fogok,nem is tudom,milyen lesz majd újra munkába állni....
Na mindegy,ez még távoli...

Hogy vagytok?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház

segreta
Nálatok a név választás már szóba került? Mi ugye már 1 éve ízlelgetjük a témát, így a neveket is és a lány név úgy tűnik meg is van.: Linett Lorina
DE a fiú névvel nem jutunk dűlőre... Mivel Lacim a 3. generációs László a családban, ragaszkodik h ha fiú lesz ő is László legyen....
Én meg kifutok a tucat nevektől a világból... kompromisszumként felajánlottam a Lázárt, persze csak úgy hajlandó maximum elfogadni, h László Lázár... ááááááááááááá
Alapból nem akarok 2 keresztnevet a Linettnél is a Lorina Lacimnak nagyon tetszik, de mivel Bihari a vezeték névelég nehéz kimondani h Bihari Lorina ezért gondoltam a Linett-et közé, amit amúgy még egyiptomban választottunk ki a Lorina később került képbe. Na amúgy a lány névbe szerintem nem nagyon akar majd beleszólni, de ezt a László dolgot le kell még harcolnunk....Amúgy nekem a Dominik tetszik nagyon, de már ebből is rengeteg van, így kizártam. csakis ritkán adott nevek jöhetnek szóba nálam. :lol: :lol: :lol: :lol:
Csajok másoknál is merültek már fel ilyen "gondok"? :roll:

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

ja, errõl jut eszembe, ha gondoljátok, nagyon szívesen kötök, horgolok játékokat, babaruhát, takarót mindenkinek, szuperolcsón dolgozok :D
zoya04
Dorog

zoya, ha már a babádnak készíted a játékot, akkor a vonalzón nem múlik! :lol:
A bátyámnak 1 hónap múlva születik a 3. gyereke, uh mi mindent tőle fogunk kapni, nem akarok babaruhára költeni, mert 5 perc alatt kinövi és még készül ám az új otthonunk ami nagyon sok pénzt emészt fel, na meg nem is vagyok oda a kötött cuccokért... :roll: :roll:
pingi, én már nem is tudnám elképzelni, h elmenjek valahova 8 órában melózni... :roll: Pedig valaha csináltam...

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Sziasztok!
Zoya : még én sem csináltam vonalzót....nem szeretnék csalódni mint ezelött....igy én várok az elsö orvosi vizsgálatig!!!

Nálunk minden oké van ,tegnap este volt mensi görcs,én is vettem be magne b6-ot és jobb is lett!
A cicim iszonyat meg van dagadva:)) férj nagy örömére:))

Csajok ti ,hogy álltok az összbujással??
Őszinte leszek,én nem merek....ezelött is együtt voltunk és olyan görcseim voltak utána ,hogy azt hittem......
Szóval érdekelne ti mit gondoltok!!!
Anno nekem doki elöször azt mondta tegyek mindent mint elötte,aztán voltak a görcsök bujás után,és utána azt mondta hanyagoljuk a 12 hétig....addig nem jutottunk el!!!

A kötött ruhákat én sem szeretem ....én még csak elviselem,de a babónak nem szeretnék!

Nevekkel mi is megvagyunk,főleg lányneveink vannak,a fiú nehéz mert 2 van ammi tetszik!
Nekem is a férjem László hál isten ö nem ragaszkodik a nevéhez,söt inkább hanyagolná.

Nah már 14 nap és dokibácsi:))) alig várom:)))
Vendég

lanyus szerencséd van a férjeddel! :D :D
összebújás: én szerintem tudat alatt kerülöm a dolgot és másképp kedveskedek a drágámnak, és így még egyenlőre nem érte szó a ház elejét. :lol: :lol:

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Fatamorgana: nálunk is igy van,mert apa igényli a törödés!:)
Ezek szerint te is kerülöd??
Lehet tudat alatt,de nem mernék egy esetleges bujás kedvéért bármit is kockáztatni!!!
Vendég

fatamorgana: zoya nem ruhákat hanem játékokat köt,nem? Vagy félre olvastam valamit??

Névválasztás: első terhességemnél olyannyira bajban voltunk,hogy egyáltalán nem volt fiú nevünk (végül nem is volt rá szükség). Lánynév meg már hamar meglett.

Most azért van nehéz dolgunk,mert lánynévből a favoritot már ellőttük,és nehéz mellé olyat választani,hogy hasonló típusú név legyen és még nekünk is tetsszen.
Nálunk a különleges nevek szóba sem jöhetnek.
Egyenlőre a Gábor és az Ágnes van porondon, az Ágota is tetszik csak van a családban már...bár elég távolról.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház

Megvolt az első rókakoma! :cry: Na ezt azért nem akarom minden nap átélni. (Előző terhességnél egyszer sem volt,csak folyamatos egész napos émelygés)

pingi
Veresegyház

Pingi: jó hamar...nem lehet hogy "rágörcsöltél"? Elvileg az igazi terhestünetek a 6 héttöl jönnek!!!
Egyél rendesen!!És igyál sokat,mert a vérnyomás terhesen nagyon ingadozoó tud lenni!!
Én is tegnap tökre szédültem,ettem gyors és hirtelen jobb lett,és folyadékot is sokkkal többet iszok!
Vendég

Az az igazság,hogy én már egy hete érzem,hogy nem jó a gyomrom,ezért is gondoltam,hogy sikerült most a baba.
Égett a gyomrom,egész nap.

Te jó éééééég. Remélem nem ikrek,és azért van bennem ennyi hormon.... :shock: :shock: :shock:

pingi
Veresegyház

Nekem is nagyon ég a gyomrom,föleg este meg reggel,meg mindne kajálás után pár órával.....

lehet cska elöbbi baba és azért érzel ilyeneket!!??? Nem lehet?
Vendég

Ápr 12-én jött meg utoljára,és csak 24-én voltunk együtt.
Kalkulátorok alapján kb 26-án lehetett PÉ,de ha esetleg előbb akkor is 24-énél előbb nem foganhatott a baba.

Ebben az esetben: 24.-e óta 2,5 hét telt el,plusz előtte kettő az 4,5 tehát max pár nappal tarthatok előrébb,mint ahogy most számolok.

pingi
Veresegyház

Én azt nem értem ,hogy nekem április 7-én volt meg utoljára és 33 napos a ciklusom, 26 án volt a nap amikor peteérésem volt....és a kalkulátor szerint 5 hetesek vagyunk.....pedig a szülés napja az mosz 2012 január 18 nem 12 ...nem értem ezeket a kalkulátorokat.....
Vendég

lanyus: ez érdekes tényleg.
Mivel nekem meg 12-én volt meg és jan 17-et ír születésre,és nekem is ápr 26-át PÉ-nek.

pingi
Veresegyház

Melyik oldalon nézed a kalkulátort?

pingi
Veresegyház

Vendég

http://www.nana.hu/kalkulatorok/

ez lehet jobb,mert nekem a másik nem nyilik most meg!
Vendég

leesett,menses is6 beletartozik a terhességi korba,és 5 nappal elöbb volt nekem...ezért:)))
Vendég

Ááááá,na! :-)
Akkor meg van a megoldás.

pingi
Veresegyház

Amúgy a kalkulátor szerint ha azt vesszük, h mikor estem teherbe -márpedig én napra pontosan tudom mikor volt az ovum- akkor január 11et ad meg szül dátumnak,de a védőnő meg a doki úgyis a mensi első napjához képest fogja megadni a dátumot ami jan 7...

pingi
gratula az első rókához! tudom , h szörnyű de legalább ez is jel arra, h nem vagy 1edül! :lol:

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Sziasztok!

Húúú, de beindult a fórum! :) Ennek örülök. Nem is tudtam még mindet visszaolvasni.
Látom, szóba jött a névválasztás. Ez nálunk is már felmerült. Ha lány lesz, akkor Léna, ha viszont fiú, akkor 2 név közül kell majd választanunk. Vagy Bence, vagy Botond. :)
Látom, hogy írtátok, hogy mekkora étvágyatok van. Nekem egyáltalán nincs. Sőt, alig tudok enni. Nagyon furcsa. Lehet, hogy a puffadástól? Fél adag kajának csak a felét tudom megenni, de már akkor is úgy érzem, hogy majd kidurranok, annyira jól laktam.... :)
De ahogy elnéztem én fogok remélhetőleg a leghamarabb szülni januárban? Vagy rosszul láttam? Én január 5-re számoltam ki.

dobibea
Budapest XIV. kerület

dobibea: a Léna név nálam is befutó!!!! De a párom egyenlőre nem ment bele... még puhítani kellene hozzá.

pingi
Veresegyház

pingi: pedig nagyon szép név. Eleinte Lili-t akartam, de a barátnőm lányát is úgy hívják, és így nem akartam. Nálunk akkor dőlt el, hogy Léna lesz, amikor nyaralni voltunk, és láttunk egy szőke hajú fürtös kislányt, aki gyönyörű volt, és Őt hívták így. :) Én is kiskoromban ilyen fürtös szőke hajú voltam. ;)

dobibea
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

Valami nincs rendben.....van valakinek ilyen tünete???
Olyan mintha égne a torkom ,és kaparna.......próbáltam püfögni,de kezdett visszajönni az ebédem.......sosem voltam hányos igy azt se tudom milyen mikor hányingerem van.....
Vendég

lanyus: nekem nem volt/nincs ilyen tünetem. Volt hányingerem ugyan, de nem hánytam szerencsére.

dobibea
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

Mától már kemény várakozás van. Amit mi tudtunk, megtettünk az ügy érdekében :oops: :D
Egyébként én már több kalkulátoron is csekkoltam a lehetséges napot :) Hááát... nagyon január vége vagy nagyon február eleje lenne, ha most költözne a pocakomba a babóca :)
Igazából, bevallom őszintén, ha valamikor nem akartam volna szülni, akkor az január, február vagy április és október :D Persze ez csak az én dilim :D Bár január-február azért is volt eddig "nem szeretném" hónap, mert hideg van és sztem úgysem lesz ruha, amit fel tudok venni, nemhogy cipő... Ezeken a dolgokon persze elég gyorsan túlléptem :) Főleg, hogy az egyik kalkulátor ezt a dátumot dobta: 2012.02.02. Szerintem ez nagyon tuti dátum lenne :)

Az a "baj" hogy valahol nagyon "számmisztikus" vagyok. Fontosak nekem a különböző dátumok... bár lehet, hogy ez hülyeségnek tűnik... Nem tudom miért van ilyen defektem :)

A nevek. A Léna tényleg nagyon szép. Nekem is tetszik. Nálunk is esélyes volt, mert a vezetéknevünk L-betüvel kezdődik és szeretnénk alliterálót adni. Szerintem az nagyon szépen cseng. Nos nálunk elég tuti variációk vannak. Fiú: Levente, Lány: Lili / és itt még 2. névnek szóba jöhet az Anna, mert nagymamám Anna. Őt imádom! És szeretném, ha a kislányunk is viselné ezt a nevet :)

Ez a várakozás... nem bírom... pedig még sok van belőle...
fafy

fafy: reméljük a legjobbakat!

Nekem is van dilim (ha már így hívod),mert én meg október-november-december hónapokban nem akartam szülni. Január-február sem annyira tetszett,de végül is mire letelik az első 6 hét a babával már jön majd a jó idő is.
A másik dilim meg az,hogy az a csepp újszülött biztos megfázik és tüdőgyulladást kap a kórházból hazajövet,ha tél van és kint tombolnak a minuszok.

Különben a várakozás az egész terhességet végig kíséri...úgyhogy lesz még belőle bőven. Nekem is meglettek a + tesztek,aztán nem jött meg és most megint mi van? Csak a várakozás....

pingi
Veresegyház

Én is nehezen bírom a várakozást. Egyelőre a dokiig tartó várakozást, utána pedig a 12. hétig valót... :) Utána már egy kicsit jobb lesz, mert elmondhatom majd mindenkinek. :)

dobibea
Budapest XIV. kerület

Ááá,megvan az időpont a dokihoz!
Május 19. (csüt) 16:45.
Már csak 1 hét :lol:

Amúgy épp az előbb hívott fel egy barátnőm,hogy egy kedves ismerősének kölcsön kérje az övterelőt (ami a kocsiba kell a biztonsági övhöz). Mondtam,hogy szivesen odaadom,csak annyi hogy ha esetleg szükségem lesz rá akkor majd vissza fogom kérni. :oops: /Hát most mi mást mondhattam volna???/

pingi
Veresegyház

Persze, többet nem is. Egyelőre. De ez természetes, hogy visszakéred....

dobibea
Budapest XIV. kerület

Csak én vagyok ilyen késői dokihoz menös??:)
Én 26-án megyek!
Vendég

nincs kedvetek átjönni anyatanyára??
van egy topik amiben vagyunk már egy páran.
Topik neve:2012 elsö felében szeretnénk babát!!!!
Mindenkit várunk szeretettel!

tök jó férj késik igy nem tudok elmenni boltba....:(
Vendég

lanyus: ha mindenki átmegy,akkor én is természetesen,de azért én már régi babanetes vagyok,és ezt nagyon megszerettem.

Meg fél évre rengeteg anyuka jut,emlékszem anno a 2009 májusiakkal is annyian voltunk itt hogy alig lehetett követni már...pedig az csak 1 hónap.

pingi
Veresegyház

Pingi: nekem annyiból nem tetszik a babanet,hogy ez egy nyilt forúm,és zárt kereteken belül mássabb beszélgetni...szerintem.

Nekem mindegy ,aki ugy gondolja jöhet nyugodtan!
Vendég

Én is 26-án megyek dokihoz! :)
Nekem is tetszik ez a fórum, csak akkor zárolni kellene. De szerintem is sok a fél év.

dobibea
Budapest XIV. kerület

akkor zárjuk el nekem ugy is,csak nem szeretem azt a forumot ahol mindenki megfordulhat...értitek....hallottam már olyanról az egyik topkban ,hogy a ö egy másik topikból leszedte a baba képét és ugy adta elö mintha a sajátja lenne......vissza is élhet bárki a képekkel....
Vendég

Aki ért hozzá, az akkor zárja le, én nem tudom, hogy ez hogy működik...

dobibea
Budapest XIV. kerület

Én nem értek hozzá,majd valai aki tudja valahogy megcsinálja!

Mentek nyaralni nyáron???
Mi Balcsira megyünk,bár elöre félek a pukkasztó nyári melegtöl....
Vendég

Már meglévő topicot nem tudnak zárolni, de írok nekik, hogy szeretnénk egy zártat - 2012 januári babák néven, ha ez megfelel!:)
fafy

Ez az üzenet jött a második oldalon!

Elküldve: 2011 Máj. 09 Hétfő - 16:04
Sziasztok!

Közérdekű: a Babaneten már van lehetőség zárt - mások által nem olvasható és nem is hozzászólható - topikok létrehozására! Ha szeretnétek ilyen topikot nyitni, küldjetek levelet a szerkeszto@babanet.hu címre. A Tárgy sorba írjátok be: ZÁRT TOPIK.

Aki pedig nem rest kommentelni a Babanet cikkeihez, az ezen a héten három ruhát választhat a gyereknek a Mumoo's-tól. Részletek itt!

pingi
Veresegyház

Mi is megyünk nyaralni 2X is, de csak belföldön. De már nagyon várom! :)

Akkor valaki ír a szerkesztőnek, hogy legyen zárt topik?

dobibea
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

Bocsánat, hogy belekontárkodom, de ki tudja, talán majd én is jönnék... ha ebben a hónapban sikerült, akkor nagy valószínûséggel január végén jön a baba...
Amiért nem írok mégsem (bár amint rátaláltam a topicra, olvasom csendben), az az, hogy ha nem sikerült, akkor mégsem jövök majd, annak ellenére, hogy nagyon szimpatikusak vagytok...
Ezért ha új - zárt - topicot szeretnétek, várjatok még néhány hetet, hogy kiderüljön, ki az, aki érintett... ahogy olvasom, van mág, aki nem biztos, és lehet, hogy vannak még olyan zugolvasók, mint én, akik csatlakoznának, amint biztos lesz a dolog.
Gratula azoknak, akik nincsenek már egyedül :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kockapaci 2011.05.12 19:56-kor.
kockapaci
Budapest

Egyenlőre ne zárjuk!!!!! Még sokaknak csak most fog kiderülni, mint pl kockapaci is írta. maradjunk itt és kész. ez a tuti! majd sztem 1hónap múlva kéne zárni. akkor nekünk is több mesélni valónk lesz már. :D
Mi építkezünk ezerrel, szóval marad a medence partja, mint nyaralás. :D

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Sziasztok!
Szerintem is mehet a zárt topik, de még várjuk meg a többieket is!
Még jöhetnek január végiek is.
Aztán szépen menjünk át a zártba, ha megvan a kis csapat.

Kép

Edina
edied78

Sziasztok!

Na végre itthon. Hosszúra nyúlt ez a nap. 7-19-ig meló, utána hastánc. Jövő kedden megyek dokihoz, mert néha-néha pár cseppet vérezgetek és bármennyire igyekszem, azért megy a para... Remélem nem lesz semmi gond. Név választás... Hááát a párommal ez nehéz menet lesz, nekem évek óta a Hanna a favorit, de ezt már leszavazta... Na majd kiderül :D

Kép
segreta

segreta: hastánc? wow! :lol: Mindig is irigyeltem azokat a nőket akik így tudják tekergetni a csípőjüket. Viszont előtte jó sokat dolgoztál,12 óra... :(

pingi
Veresegyház

Sziasztok! Valószínű, hogy nem számolhatok be több pozitív élményről, mert ma reggelre elég erősen vérzek (már nem néha 1-1 csepp), a dokimat nem tudom, hogy el tudom e ma érni. Kívánom nektek, hogy soha, de soha ne kelljen erre ébredni :( . Vigyázzatok magatokra.
segreta

[quote="segreta"]S írta:segretaziasztok! Valószínű, hogy nem számolhatok be több pozitív élményről, mert ma reggelre elég erősen vérzek (már nem néha 1-1 csepp), a dokimat nem tudom, hogy el tudom e ma érni. Kívánom nektek, hogy soha, de soha ne kelljen erre ébredni :( . Vigyázzatok magatokra.

az első 12 hétben sok pihenést írnak elő, lehet h túl hajtottad magad??? :cry: :cry:
Remélem tudsz a dokival beszélni vagy esetleg s-o-s-be egy másik dokihoz elmehetnél ha nem éred el! Borzasztó lehet! Annyira sajnálom! Neked nétek már progeszteront? Sok nőnél az alacsony progi vezet vetéléshez. De gyere még ha tudsz valami biztosat! Én azért még szorítok! :roll:

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

edied78 nagyon édes a vonalzód!!! És az is, h Pöttynek hívod a pöttyödet. :D
Mi túl vagyunk egy összebújáson, Lacim nagyon óvatos volt, pedig nem szóltam neki. :lol: :lol: :lol: és a végén megjegyezte, h szegény gyerek mit gondolhat ilyenkor. :lol: :lol:
Éreztem, h más, mert belül mintha meg lennék duzzadva, de attól függetlenül óvatosan sztem nem ijesztő. :D

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?