Új privát üzeneted érkezett!

ez az a fekete ruci,amit vettem,picit furin néz ki a vaku miatt ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja,és benne a 27 hetes pocak.. :)

Kép
Vendég

kisbéka köszi a fotót még mindig változatlan a kijelentésem gyönyörü nagy pocid van, remélem Mayácska még kibirja odabent jópár hétig!!

Vicky hogy van már a kezed?? Küldöm arra is a jobbító puszikat és
a többit Barbus szája???

Kecsméry tessék vigyázzni itt a jó idő de attol még könnyen fellehet fázni, sok folyadék!! Jobbulást!

Béku nevében is laptetű!!!!!!Jó a kezdés!!!!!
Mikor fogok én csinálni ilyet:)
akinek kell a nem soká szülöknek, az eredményre vároknak, a friss mamiknak , a spontánkodoknak akinek még szabad a pocija..... a gyogyuloknak, és sorolhatnám még.
evolet
Szolnok

Evolet: köszi :D
Hogyhogy ilyen korán fent vagy?
Vendég

Evolet: Köszi, most jól vagyunk. Volt Barbusnál egy kis szorulás, de tegnap a szilva segített. Jó idő van, sokat vagyunk a játszón.

Béku: Szép pocak.

Andi: Csak kijön időben Izácska, nem törvényszerű a korábban szólás és a túlhordás sem. Drukkolunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Mia
Ezek jó tünetek :)

Béku
Aranyos lehetett Maja a bolával :)
Szerintem is csináltasd meg a biztonság kedvéért a glükózóst.
Sajnálom a családi balhét :(
A rucid nagyon csini, szép a pocakod is!

csucsu
Drukkok mennek a kezdéshez!!!!!!

angi
Szuper, hogy ilyen jól sikerült a férjed műtétje!
Az eredményről már a többiek elmondták a véleményüket…
De nyugi, simán rendbe lehet hozni!

oroszlán
Jók a baba méretei :)
Nagyon izgalmas, hogy mindjárt ti jöttök…

andi
Aranyos lehettél, ahogy bőgsz a szülőszobán :)
Méhszájad teljesen zárt?

Nekem baromira fáj a derekam, a védőnő azt mondta, az nem jó jel, én bízom benne, hogy csak a fekvéstől.
Holnap megyek UH-ra + dokihoz, drukkoljatok, hogy azt mondják, hogy szép nagyot nőtt a baba és nem nyílt tovább a méhszájam…
Remélem nem tartanak bent, kicsit be vagyok szarva…
Ma még azért megcsinálom, amit tudok....

Kép Kép
estrella22

Vicky: köszi :) Remélem Barbusnál most már rendeződik a dolog pocak-tájon :roll: Szegénykém,nem lehet egyszerű... Egyszer minden kijön,aztán semmi :?

Ez utóbbival én is megszenvedtem,de hála a magnéziumnak,megoldódott ;)
Vendég

Estrella: inkább nem játszom orvososdit,majd a dokk megmondja, kell-e másik vizsgálat,vagy tényleg kismamákra van ez szabva,és a megjelölt ref. értékek mutatják,ha para van... :roll:

No ezt a rucit vettem múltkor,csak tegnapig nem volt róla fotó.

Nagyon durva,hogy megkezdtem én is a 3. trimesztert... :shock:
Vendég

Zsuzska: drukk mára!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ biztos könnyebb lenne, ha türelmesebb fajta lennék.... de már elkezdtem akkora hülyeségeket álmodni is, mint ide Lacháza... :)
MOst a legújabb az volt pl. hogy a szülés folyamata maga az egyenlő volt azzal, hogy elüt a villamos :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: ... és úgy lesz meg a baba... NÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓMÁLIS MARGIT?????? Honnan jönnnek ilyen gondolatok..... őrület ???? :)))))))))

Estrella: 2 hete még az volt.... azóta ilyen irányú vizsgálat nem volt csak ctgk... és leghamarabb, ha nem lesz probléma, v. beindulás akkor jövő hét végén kukkant csak be... :shock: :shock: :shock: Csak bízni tudok benne, hogy a homeós cuccok, meg ezek a kurvaerős fájdalmak kinyitották már valamennyire pandora szelencéjét .... :shock: :shock:
Bőgés meg beállandósult...... ma reggel egy csomag pempers pelenkát a helyére rakva jött rám.... :roll: :roll: :roll:

Béku: Nagyon csini a ruci.... és mindig elámulok, hogy milyen lent van a pocid... :wink: :wink: :wink: :wink:
Sajnálom, hogy Nálatok is áll a családi bál.... remélem azért jobb a helyzet mint nálunk... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Evo: mit csinálsz Te hajnalok hajnalán a neten???? :)))))))))

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Oroszlán,
Nóri méretével én is kiegyeznék. :-)

Andikám,
örülök hogy ctg rendben volt. szuper hogy hallgatsz anyukádra és pihizel, jól teszed.
vízzel most nincs gond? ugye jelentkezel, ha bármi van? már úgy várom az Iza híreket! :-)
hú, 2hét az nagyon durva szerintem is! remélem egyikünk sem hordja ennyire túl a bébit!!!

Zsuzska,
drukk az eredményhirdetéshez!!!!

Estrella,
neked is drukk a mai orvoslátogatáshoz, remélem jó híreket kapsz.

Juditkám,
neked is eljöhetne már a pihi ideje...

Mia,
Ezek jó kis terhes tünetek, szerintem a hormonok megkezdték a működést. :-)

Breki,
szép a pocak. kíváncsi vagyok a cukorra mit mond a doki.

Csucsu
hajrá kezdés!!!!! millió drukk!!!!!

Angi
szerintem is kell doki ilyen eredménnyel, drukk a folytatáshoz, gyere gyakrabban ha tudsz.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi: hát más a helyzet nálunk... Jobb lenne,ha "csak" anyóssal lenne para nálunk,az kevésbé volt durva eddig is,mint hogy a 2 testvéremet próbáljam békíteni,ill. őket anyummal is.... :?

Tényleg nagyon lent van a pocak,Maja imád teljesen alulra helyezkedni,akár fejjel előre (ezt én kevésbé kedvelem :shock: ), vagy medencevégű fekvésben,de mindig nagyon mélyen.

Remélem a doki rendben találja a fekvését is,meg a méhszájat...

Ennyiből örülök,hogy kézi vizsgálat van,hogy ezeket mindig alaposan megnézi :D
megmutatja azt is,mettől meddig tart a méhem,bár most érzem is :shock: :D :D :D :D

Visszatérve anyumra,ama bizonyos egzotikus utazás múlik a kis "sértődéseken"....

Anyum szívét-lelkét beleadta,hogy csak úgy utazhassanak ismét Ázsiába,ezek meg itt teszik magukat... (tagok) Pedig Ő szíve szerint velem lenne inkább augusztusban..
Vendég

Béku, ez a ruha is nagyon csinos és ebben is látszik, hogy nő a pocak:) csak igy tovább!! kiváncsi vagyok nagyon mit mondanak a cukorra. megnéztem az én leletemet (ami szintén nem glükózos, hanem reggelis volt), de a 60 percesnél nincs referencia tartomány... :o es nekem alacsonyabb lett a 60 perces mint a 0 perces, az sem jó teljesen, volt is egy időszak hasonló tünetekkel mint a tiéd: kéz zsibbadás, szédülés, plusz nekem szivdobogás! én azt hittem a pajzsmirigyem, de azt mondta erre Tűű doki, hogy tartsam a diétát, mert ezek inkább kóros vércukor csökkenés tünetek..., de nem kellett ismételni a terhelést, majd csak szülés utáni 6. héten kell mennem! remélem neked sem kell a glükózost megcsinálni! sajnálom a családi mizériát, remélem gyorsan rendeződik!

Estrella: drukkolok nagyon holnapra, hogy minden rendben legyen a vizsgálaton! óvatosan a mai teendőkkel, pihenj is közben!!!

Mia: felfázásra igyál nagyon sokat (min. 3 liter), azzal a babának sem ártasz! a vörösáfonya is nagyon jó, akár tabletta formájában, akár ha kapsz ilyen lét bio boltban! az aluszékonyság és ehetnék jó jelek, engedd is meg magadnak a sok alvást, most nincs is másra szüksége a jó beágyazódáshoz!

Zsuzska: nagyon izgulok értetek, sok-sok pozitiv enerdzsit küldök a mai vérvételhez:)

Zsuzsó: neked is eljött a visszaszámlálás, már csak 4 hét, hihetetlen:)

Angi: jó hogy jöttél, gyere máskor is, ha kérdésed van és néha adj hirt magatokról! a többiek már megszakértették az eredményeiteket, majd ird meg mit mondott a doki rá neked is és a barátnődnek is!

Kép
oroszlán

Oroszlán: köszi! :)

Sajnos a szívdobogás nekem is megvan... :?
Hirtelen jön,akár fekve is,és hiába csinálok bármit,akár felülök,akár mélyeket lélegzem,nem múlik el,csak amikor ő akarja :(

a lezsibbadás nyilván a cukrom leesése miatt volt,mert betartottam kőkeményen az esti 8 órát,utána egy falatot se ettem,és nem ittam (csak a magnéziumot vettem be).

Az nincs is azóta,csak a szédülés,pl. ha megyek valahova,sík terepen is kifulladok 100 méter után,és durván elkezdek szédülni, mint aki hirtelen kiszáradt,és kimerült.
Vendég

Sziasztok Lányok,
sajnos nem jó hírt hozok, Zsuzskának nem sikerült. :((((

De tudjuk, hogy ő is erős csajszi, most szegényke gondolom jól kisírja magát, de hamar hamar össze fogja magát kapni. Ugye Zsuzska??!! :) Légy erős Drága!!!
ann74

Ann: köszi a hírt.... :? :(
Zsuzska: (((((((((((((((((())))))))))))))))
most valamiért nem erre számítottam...! Sok erőt csajszi!!
Vendég

Friss hírek a cukromról: 7,8-ig nem foglalkoznak vele kismamáknál sem ennél a vizsgálatnál,és tény,hogy 8,8-ig "elfogadható",de mivel kismama vagyok,ezért most a 7,8-at nézik (mivel a terhességi cukorbetegség jelzés lehet későbbire...).

Annál épp 1 tizeddel rosszabb az eredményem,így picit rezeg a léc,de a doki kedden megmondja,hogy legyen-e ismétlés (glükózos),vagy nem kell.

De azt mondta az asszisztens,hogy nem kell izgulnom,mert lehet alkati dolog is,és mivel bőven a 8,8-on belül van,ezért nem valószínű,hogy para :)

Szóval kedden eldönti a doki,10:30-ra kell majd mennem...
Vendég

Zsuzska: Nagyon sajnálom!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Béku: Igen, a dokid majd eldönti, max. úgy jársz mint én, hogy lesz pár bónuszköröd a diabetológián, és kapsz egy részletes diétát, amit be kell tartani majd.....és esetleg figyelni a cukrot, mint itt többeknek..... De hát Majácskáért és persze Magadért bármit... :wink:
Arra azért készülj, hogy a kakaódról (jól emlékszem, hogy azt toltad napi szinten?) lehet le kell mondani, meg komolyabban kell venni hogy mikor-hányszor eszel és főleg miket...... Ugye azt tudjuk, hogy elég rapszódikusan ettél, de lehet ha eztán figyelsz, még a rosszullétek is elmúlnak, ami eléggé megviselt eddig .... :wink:
Az a lényeg, hogy ez talán nem vészes eredmény még, vészharangot nem kongatunk..... és ha a 33-35. hétig nem durvul - márpedig odafigyeléssel biztosan nem fog - utána már nagyeséllyel nem is lehet baj se... nekem pl. már alkalmanként bűnözve is teljesen jók (bőven 6 alattiak) az egyórások...:wink: :wink:

andrea-1

Vikus, Hatalmas Gratula! :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép a vonalzód!

Zsuzska, most olvasom Sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Béku, nagyon kis csini vagy!

Andi, örülök, hogy minden ok Izával.
Pár nap és a kezedben lesz. De izgi….

Kisborsó, nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen!!!

Angi, ahogyan a többiek írták. Tuti kell met és diéta is persze jó sok mozgás!
A tiéd még nem olyan rossz, de IR. Viszont a barátnődnek a cukra is rossz (neki nagyon kell vigyázni cukorbetegség miatt). De szorgalmas diéta mellett minden lehet! Még spontán baba is! :wink:

Mi jól vagyunk, olyan szép idő van. :lol:
Tegnap még napoztam is (ma is ez lesz) :lol:
és Lili is így
Kép
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Andi: jaja,az asszisztens is azt mondta,hogy nyugi,mert épphogy egy tizeddel lett csak magasabb a kismamás érték,de ez több ok miatt is lehet,úgyhogy nem biztos,hogy a doki tovább viszi a dolgot (főleg az alkatomat tekintve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).

Szóval akkor nem aggódok ;)

Woody: köszi ;) :D :D

klassz az a kuckó Lilinek!! :)
Én már tegnap is majd meggebedtem kint,olyan meleg volt,de nagyon pucérozni még mindig nem merek,úgyhogy azért a hosszúnaci még marad,ki tudja... :roll: :D
Vendég

Zsuzska
nagyon-nagyon sajnálom :((((((((((((

Kép Kép
estrella22

Én most nagyon béna voltam, persze nem óriási probléma, de kínos...
Kimostam a babaruhákat és az egyik mindent világoskékre színezett :(
Sötétebbeket mostam, de volt egy csomóban fehér csík, valamelyik szettben van, most a felső hófehér, az alsó világoskék...
Sajnos mind kölcsönruha, van tippetek a megmentésükre?
Fehéríteni nem tudom, mert mindben van sötét rész...

Kép Kép
estrella22

Estrella: jujj,ez kellemetlen :(
Sajnos én még a zoknik fehérre mosásához sem értek,e téren abszolút analfabéta vagyok :?
Vendég

Sziasztok csajok!

minden nap pont annyi időm van, hogy átfutom a termést és mire írnék valami közbejön...
Ma megpróbálom a szülést leírni, mert tényleg csodálatos az agy, mossa kifelé az emlékeket :lol:
Milu 10-én volt egy hónapos, már kezdem sejteni, hogy mikor miért sír, egyre többet van fent nappal, ha olyanja van vigyorog és időnként rájön, hogy van hangja, olyankor ööööööözik, meg ááááázik.

Bocs, hogy csak magunkról, pedig mindig van olyan, amit olvasok, hozzászólnék, de elfelejtem.

Mindenesetre továbbra is spártaiak vagyunk :twisted: éjjel saját ágyban alvás, cumi a polcon, szerencsére még nem került elő. Nappal a kinyitott kanapén hever a bab a játszószőnyegen, beszélgetünk, ő beszélget a szőnyeg hídjáról lógó állatokkal és zenét hallgatunk.

Macskás lányoknak izenem, hogy a mi jószágaink egyenlőre elég tufák. De imádnivaló tufák. Nem fogják fel, hogy egy élőlénnyel állnak szemben. Megszagolgatják, megnézik, de amikor szoptatok és szeretnének ők is az ölembe kerülni, simán lépkednek (lépkednének) rajta. Na, nálunk ezért sincs nagyágybanmindegyüttalvás. Persze nem gonoszak, de nem értik :D Viszont már nem menekülnek el, mikor sír.
Próbálok mingyá képet is...
kpn

Kép Kép Kép
kpn

Kpn: tüneményes Milos!!! :D

nézegetem fb-on mindig a képeket,csodaszép baba! :)

A cumi remélem nálunk a csomagolásból sem fog kijönni,mi a tesóimmal egyáltalán nem cumiztunk,és egyet is értek anyumékkal ebben,úgyhogy remélem,hogy megússzuk a dolgot anélkül majd.

Már nagyon várom a szüléstörténetet!! :D
Vendég

Sziasztok!

Zsuzska :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Milos, de gyönyörű!

Nagyon köszi lányok a drukkokat, egyre jobban érzem a derekam, meg a pocakom, meg ez a mindjárt "meg fog jönni, de azonnal és brutálisan" érzés, nyilallgatás a hüvely felé, ezt nem tudom mire vélni, vagy inkább nem akarom?!?!

Ma voltam kozmetikusnál, holnap megyek fodrászhoz, elterelem a gondolataim, de azért néha kattogok! :D :D :D :shock: :shock: :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

estrella: Drukk holnapra. Reméljük a legjobbakat. A derékfájás lehet a sok fekvéstől, vagy attól hogy elnyom valamit a picúr. Pedig én a fehérítést akartam javasolni. Talán mosd ki újra és tegyél mellé színfogót, hátha. Lehet használni szódabikarbónát fehérítésre, de nem tudom a színekkel mit fog csinálni, mert színes ruhákhoz nem javasolják. Vagy egy valamit hallottam még: szárítsd a napon kint. Mosható pelusozásnál hallottam, hogy nagyon szépen fehérít. Remélem valamelyik megoldás beválik. Én a Barbus fehér cuccait egyébként cloroxozni szoktam, mondtam is hogy sokkal jobb őket mosni a kajafoltok miatt, mint a többit. Ezek a ruhái a legtisztábbak.

béku: Ma reggelre úgy látszik rendeződik Barbus pocak mizériája, kaptam egy jó nagy adagot. A cukros löttyre a dokid úgyis elküld, ha úgy érzi hogy kell. Ezekre a szédülésekre nálam mindig volt szőlőcukor, szerintem te is vigyél magaddal. Az nem borít annyit a diétán, de ha akkor bekapsz egyet, mikor szédülsz akkor hamar segít. Nekem is csak 1 tizeddel volt a 7,8 alatt a cukrom, bár nekem a cukros lötyis vizsgálat volt. Nekem azért kellett akkor diabos dokinénihez mennem, mert én akkor még csak 15 hetes voltam és a cukor romlik. Szerintem nálad már nem lesz vele olyan sok gond, de azért lehet hogy a dokid benevez tédeg is egy limonádéra. Miért lenne a melegben gond a rövidebb naci? Ezt most nem annyira értem.

andi: Hát én a szüléskor villamosra nem emlékszem, de arra igen, hogy volt hogy azt kívántam bárcsak elütne, ha ettől megszülök végre. :) Ne félj, hamar túl leszel rajta. Élvezd ki az utolsó napokat együtt Izával, persze amikor nem fáj semmid és tudod élvezni, hogy terhes vagy. Most a pici lány még csak a tiéd. A könnyek és a pampers pelenka nálam is stimmelt reggel, csak azért sírtam, mert annnnyira büdös volt! :D

woody: Nagyon tetszik ez a Lili-lak.

kpn: Gratula, már 1 hónapos! Még most szültél. Gyönyörű ez a pici fiú, mennyi haja van.

Cumi: hát azt én sem nagyon szerettem volna, de lett. A játszóteres haverkák közül soknak nincs és Barbus sem kéri még alváshoz sem, ha nem látja meg. Estére persze mindig kell neki a nyuszija meg a cumija. Szerintem nem lenne nehéz leszoktatni, mert nap közben simán el van nélküle, csak alváshoz kell, de mikor jövünk haza a játszóról és a hátamon alszik el, akkor nem hiányzik neki. Ma meglátta és így persze kellett neki. Már mindegy, majd leszokik róla.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Megtennétek, hogy szavaztok???!!! Nagyon köszi, előre is!
Öcsém szórakozott kicsit és feltöltötte a webcsillagos oldalra, ahogy etetem Zorkát :lol:
(A saját hirdetés után jön ami klippünk)

http://www.rtlklub.hu/webcsillag/4803_szivarvanybaba

Most csak ennyi voltam, bocsi... :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ittvolt a védőnő, megejtette az uccsó kismamás látogatást, vérnyomásom 110/60.... kóválygok is mondjuk.... :shock:
Átbeszéltük melyik recept mi, 9 db-ot kaptam .... nyugtatott a szüléssel kapcsolatban Ő is, meg hozott anyatej magazint meg egy Gyerek első életéve kiadványt. Ha szülünk Őt kell hívni, onnantól mindent intéz a gyerekorvossal majd. Tényeg egész megtáltosodott... :wink: Most azon gondolkodom, hogy kéne-e adni neki "valamit".... Vicky v. a többiek? Ti adtatok? Hozzám végig kijárt... oké az a melója, meg az elején nem is voltam elégedett, de most ez változott... Szóval?

Vicky: na akkor valamit csak ráérzett a tudatalattim erre a villamos dologra.... :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Cumi dolog: Nemtom, nekem olyan fura, hogy ennyien "cumiellenesek" vagytok.... Én valahogy semmi ellenvetéssel nem vagyok a cumival kapcsolatban.... :shock: :shock: :shock:

Mia: nekem is volt mindjárt megjön érzésem.... írtam is itt a csajoknak... :wink: :wink: :wink: :wink:
Fodrász-kozmetikus.... tudsz élni!!! :) Nagyon helyes! :wink:

Nórikám: Milkátok továbbra is gyönyörűséges!!!!!!!! :) Leveleden olyat röhögtem... a pékáru részén... :lol: :lol: :lol: Majd megy a válasz :wink:

Estrella: én is a színfogó kendőre voksolnék... 1 vagy 2 újramosással szerintem csak kijön majd az a világoskékség.... :roll: :roll:

Woodykám: Hű de klassz ez a játszósátor!!! :) Asszem megfogom mutatni Rajónak ezeket a képeket, hogy csekkolja, hogy majd az Ő lányának is legyen valami hasonló.... nagyon tecc!!! :)

andrea-1

andi: Én egyszer akartam adni pénzt a mi védőnőnknek, mert azt hallottam hogy a fülbevaló berakásért 2000 Ft-ot szoktak kérni, de nem vette el. A névnapjára akartam venni neki valami csokit, de azt meg elfelejtettem.

cumi: Szerintem ők sincsenek a cumi ellen, csak a hátrányai ellen. :D Azt én sem szeretem, mikor egy 4 éves gyereknek nem lehet a gumit kirobbantani a szájából és nem érted mit beszél. Meg azért szerintem nálunk is lesz macera a leszoktatással. Viszont az előnyei közé sorolom, hogy nem kell ringatgatni Barbust, mert a cumija és a nyuszija megnyugtatja. És hogy oltások vagy vérző esések után hamarabb megnyugszik. Szerintem nálunk egy egészséges szinten van a cumizás. Ha tiltanám az kellene neki, így meg a szájába veszi itthon, ha akarja, lent vagy a bölcsis foglalkozáson nincs cumi.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska: nagyon sajnálom:( nem is tudok mit irni...

Mia: örülök, hogy jobban vagy:) a jeleket ne figyeld magadon, de a szúrkálódás, nyilalás, menseses érzés egyébként jó jel:):):)

Kpn: Milos nagyon tündéri, már 1 hónapos??? várom én is a szülés történetet:)

Estrella: sajnos passzolom a kérdést, én is jártam igy, de nem csináltam a ruhákkal semmit, maradtak szinesek:) talán a szinfogó jó ötlet!

Woody: úgy látszik Lilinek is tetszett a napozás a kukcóban:) én is kiültem tegnap du., de annyira erős volt a nap, hogy 5 percet birtam, utána csak térdtől lefelé dugtam ki a lábam a napra:) a combom igy is megpirult, méghozzá nadrágon keresztül, mintha azzal a régi elektromos melegitő párnával megégettem volna... :o - ijesztő volt...

Ann: mi lett a kollégáddal? beszéltél a főnökkel vagy vele?

Kép
oroszlán

Sziasztok!!!!

Mind ahogy már Ann írta sajnos nem sikerült,de nem ért nagy meglepetés,számítottam rá!!! A jól bevált hőmérőnek lett igaza,már 2 napja nagyon rezgett a léc!!!! Tegnap volt egy ici-pici pityergés,de nem volt vészes,gondoltam nehezebb lesz elviselni,de ezt is túl éltem!!!! Nem mondom,hogy a lelkem a legjobban van,de megfogadtam,hogy csak is előre nézek és bízok benne,hogy hamarosan én is kismami leszek!!!! Két ciklust (lehet,hogy hármat) bíztos kihagyunk,kb. agusztus elején szeretnénk a következő beültetést!!!! Férjemmel arra a döntésre jutottunk,hogy ezután az életünkhöz igazitjuk a lombikot és nem forítva,mármint a lombikhoz az életünket!!!! Kaptam S.-től beutalót IR-re,jövöhéten azt is kipipálom,azután remélem jön a "gondtalan" élet!!!! :lol: :lol: :lol: Ja,tudom,hogy S. sokatoknak nem a szivecsücske,de most is bebizonyitotta,hogy egy tündér lélek!!!! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek köszönöm a sok drukkot és az együttérzést!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

zsuzska: Szerintem a férjednek igaza van. Nézesd meg az IR-t, hátha ez is lehet a gond és akkor lenne 3 hónapja a metnek dolgozni. Jó lesz ez a nyár, hidd el. Kapcsolódjatok ki, töltődjetek fel. És aztán jöhet a 40 hét terhesség. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska: :cry: :cry: :cry: Fenébe, pedig annyira szorítottunk!!!! :(
Figyu, Nektek ugye van még fagyisotok? Vagy stimus lesz a folytatás?
IR nézés (frissibe) jó ötlet.. hátha.... és esetleg (????) D vitamin-t is nem lehetne nézetni akkor már, ha úgyis vv? Csak azért kérdem, mert ugye Eszternél és Beninél is felmerült mostanság?? Bocs nem belepofázni akarok, csak 1 ötlet.... :wink:
Amúgy jó, hogy előre tekintve beszélsz a dolgokról!!! Egy klassz nyaralást be tudtok esetleg a következő előtt tervezni?? Feltöltődés ügyileg... :wink:

andrea-1

Zsuzska Te ugye szedtél már eddig is metet?? V. rosszul emlékszem??

andrea-1

A D vitamin szerintem is jó ötlet, nekem még annak idején az endós dokim mondta, hogy lehet ott is a bibi.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi:
Én nem szedtem metet,december elején önszorgalomból megcsináltattam az IR-t,de elméletileg minden rendben volt,most meg kiderül,hogy mi a zörgés!!! Elméletileg nem indokolt,de S.azt mondta,hogy nézessük meg,egy próbát megér!!!!!A következő is fagyis beülti lesz,mivel hogy még 6 sítáborosunk vár ránk!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ja, a D-vitamin is tervbe van véve,reményeim szerint a jövöhéten azt is lezongorázom!!!! Most nagyon felpörögtem!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Nagyon helyes Zsuzsikám, hasznosan telljen az idő, ha már így kellett alakulnia (a curva életbe!! :( )
Nézzenek meg amit lehet (Eszter vizsgálatait a blogon nézd át szerintem és ha gondolod, párra kérdezz rá S-nél, hogy azokat érdemes-e nézetni esetleg Nálatok is?).... ha már menni kell úgyis vv-re, hátha a bmc-s kereteken belül rápillanatak azokra is..... :wink:

A sítáborosok tutira meghozzák a várvavárt pozitív tesztet!! Nagyon sok kitartást kívánok addig is, de ahogy látom, tényleg erős Csajszi vagy... és egy olyan remek férjjel, Aki melletted van biztos vagyok benne, hogy nagyon klassz kis család lesztek!!! :wink:

andrea-1

Zsuzska örülök ,hogy jól vagy igen biztosan a kövi + lesz!!

Lili lak naon pofás tetsz!

Vicky nálatok mindig zajlik most már volt minden remélem végre jó jön csak!!

kecsmary várom az eredményed ne láss rémeket!

Milos baba gyönyörü hogy rohan az idő felette.....

Estrella én biz lehet ,hogy ugy hagynám szerintem még szebb is de a szinfogó jó ötlet valahol a neten küldenek 1 kiprobálásra ingyen.

Este 23 kor lefeküdtünk hajnalba kelt a drágám én órát állitottam akkor magamnak és nem birtam lefeküdni érdekelt mi történt eddig és 5.30 kor ugy is keltem volna.Így itt ragadtam .Tőmondatokban ennyi.

Vikus tényleg már 3x akartam irni klassz a vonalzód!!
evolet
Szolnok

Csajok, ha most nem kapok agybajt, akkor már sohasem, konkrétan olyan rohadtul ideges vagyok. Felhívtam a labort, hogy mehetek-e az eredményért. Erre közlik velem, hogy cukorértékek vannak, de inzulinszintek nincsenek, és semmi más kért értéket nem néztek meg. Emellett még 6 értéket kértünk le. SZERINTETEK? Komolyan mondom most üt meg a guta, hogy a picsába lehet ezt elnézni egy lapon, pirossal be volt minden ixelve és ezt hogy hagyhatják figyelmen kívül??? Bakker ez olyan mintha én nem írnám bele a számlába a cikkeket vagy az árakat. Azt mondta a nő hogy hívjam fél óra múlva, megpróbál beszélni a laborral, de én nem hiszem hogy nem dobták ki a cuccomat. Ráadásul a nő még be is ismerte hogy ő vette fel. A diabetológiáról meg felvitte a nő direkte a laborba és kérte hogy figyeljenek rá... Nem tudom mit gondolnak, hogy olyan egyszerű terheléses vv-re odamenni. Megáll az eszem. És ilyenkor kinél lehet reklamálni és mit érek vele????????????????????? Állítólag 12en dolgoztak 1-2 éve, de ma már csak 3an. De bakker akkor inkább legyen később kész, de figyeljenek oda. Egyszerűen nem jutok szóhoz...... Még ha ráborítom az asztalt sem leszek előrébb...és még én lennék a dilinyós..
ann74

Na majd hétfőn kell telefonálnom, állítólag megvan a savó, és emberi számítások szerint meglesz hétfőre, HA elég lesz hozzá a savóanyag, és szét tudják osztani. Fantörpikus, nem? Úgyhogy most reménykedhetem egész 7végén.
ann74

Béku
Majd a doki megmondja, meg tényleg orvosfüggő, nekem 1 tizeddel volt a határérték alatt és mégis :(

andi
Elüt a villamos :)
Tiszta bolond vagy :)
Ha kurvaerős fájdalmaid vannak, akkor biztos beindított már valamit…
Én nem vagyok nagy híve a pénzadásnak, inkább vennék valamit a védőnőnek, bár talán azzal már tele a hócipője…

woody
Tetszik Lili napozója :)
Ha még sokáig maradok egyben, érdekesen fogok kinézni, mert csak elöl süt a nap, hasra nem tudok fordulni :)

kpn
Milu nagyon szépséges :)
Várjuk nagyon a szüléstörténetet!

vicky
Kétszer kimostam újra mosószódával, hát ez már marad így :(
Az a gáz, hogy sógornő férje nagy focidrukker és az egyik a kedvenc rucijuk volt, Celtic mez, hát ott nem mindegy, hogy fehér-zöld vagy világoskék zöld, na mindegy, majd kárpótolom őket valahogy…

navared
Nekem valami hülyeség jön be a linken…

zsuzska
Annyira sajnálom, hogy a hődnek volt igaza!!! :(
Jól teszitek, hogy pihentek a nyáron, jót fog tenni, ha kikapcsoltok picit.
Hátha az IR-nek lesz eredménye, az könnyen kezelhető…

ann
Ez nagyon durva!!!
Ugyanaz a hely, ahol Eszter is volt?
Felháborító, hogy fizet érte az ember ők meg képtelenek odafigyelni…
/Bár ha nem fizet érte az ember, akkor is figyelniük kéne basszus!/

Én megvarrtam a gátvédő párnát, összepakoltam a koffert, lakás szalad, de bízom benne, hogy holnap minden rendben lesz és nem tartanak bent.
Mondjuk lehet azért a koffert bedobom a kocsiba…
Fura módon most teljesen nyugodt vagyok.

Kép Kép
estrella22

Estrella ez nem fizetős hely volt, ez a Mester u-i rendelőintézet laborja. De állítólag a diabetológusnak a rokonának a prolaktint hagyták le, a valaki más fiának megint valamit lehagytak.. szóval úgy tűnik ez rendszeres. Nekem legutóbb is lemaradt prolaktin, és tsh-k. Mert az inzulinszinteket nagy betűvel ráírja a nő a papírra plzsban, de attól még rohadtul látszik az összes piros x, aki nem vak az látja, ráadásul, hiába volt nagy betűvel odaírva hogy inzulinszintek, mikor azt meg sem csinálták... Hát nem tudom, ha én így végezném a munkámat bent, tuti páros lábbal rúgnának ki..
ann74

Navi,
nekem is csak valami bugyuta mentos reklám jön be...hol lehet Zorkát nézni/szavazni???

Zsuzskám,
annyira jó, hogy így előre néztek!!!
S-t én is nagyon csippantom, velem mindig rendes :)
IR, D vitamin, nyaralás mind-mind jó ötlet, aztán jöhet(nek) a baba(k) :wink:

Estrella,
te aztán nem aprózod el! De szerintem holnap még simán hazaengednek...na persze ez nem azt jelenti hogy akkor nekiugorhatsz a takarításnak!
Én ma kaptam meg a kórházi csomaghoz a még várt dolgokat (pizsi, köntös, eldobható bugyik), szóval a hét végén, jövő héten én is összerakom a pakkot, az a biztos.

Andikám,
micsoda álmok! Nagyon odalehetsz már...meg is értem!
De hamarosan karodban a picilány :wink:

Ann,
basszus, ez nem igaz, hogy képesek ennyire elszúrni dolgokat :twisted:
Megint oda a nyugalmad egész hétvégén...hát én biztos lesikítottam volna a csaj haját!

Woody,
állati ez a bababirodalom! Itthon vettétek vagy ez is tesódéktól?

Nóri,
Milos gyönyörűséges! És már 1 hónapos??? Rohan az idő :shock: :shock: :shock:

Breki,
csinos mint mindig! Kismamamodellkedés?

Kép
judit0713

Judit: köszi :D
hihi,bárcsak úgy néznék ki testileg,és a fejemet tekintve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de párom mindenesetre szeret fotózgatni,csak épp a várandósság alatt nincs erre semmi ideje sajnos :)

Lányok,már nem aggódok a cukker miatt,ha ismételni kell,akkor majd bizonyítok,hogy semmi para ;) :D :D :D
Vendég

Judit: a reklám után van Zorka,csak várd meg :D
Vendég

Zsuzska,
most látom csak a vonalzódat: nagyon aranyos, és mennyire igaz!!!

Kép
judit0713

Breki,
köszi!!!

Navi,
ment a szavazat! Csuda édes a picilány :D

Kép
judit0713

estrella: A rucinál még annyit megpróbálhatsz, hogy valami fültisztítóval rakod rá a fehérítőt, de lehet hogy akkor meg foltos marad és akkor annál már szebb a világoskék. Esetleg nem lehet 60 fokon kimosni? Nézd meg a címkéjét, elég sok gyerekruhánál lehet magasabb hőfokon mosni. Sajnálom, nincs több ötletem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?