Kat
erre az IKEA-sra gondoltál?
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00069725 Nővéreméknek ilyen volt, és nagyon szerették, sztem én is ilyet fogok venni majd, de csak az új lakásba, eggyel kevesebbet keljen költöztetni
Kocsiban én simán légkondiztam, hátulra úgyse olyan erős, sőt, mielött beültetjük előtte megy kb 1 percig, ha napon állunk (itthon a mélygarázsban nem melegszik át). Az itthoni légkondi még nem kellett, de tuti simán használom majd, vigyázva, hogy ne pont alá tegyem. Csak persze nem 18 fokra állítom be
Tavaly a kánikulában is 26-28 fokra volt állítva, ami a kinti 38hoz képest persze nagyon hideg, de azért nem egy jégverem.
Tyuntyi
Fú, nagyon irigylem a tiszamenti sétádat!!! Annyira hiányzik Györök!!! Úgy vágyom a Balaton látványára, de hát most csempét meg mosogatógépet meg tűhelyet kell nézelődni. Hogy én hogy utálok vásárolni! Neten kinéztem mindent, csak igényem van a megtapizásra is, szóval megyünk a bemutatóterembe. Ahelyett, hogy a Balcsira mennénk. Ja, meg lomtalanítás van, ami jól jön a költözéshez. Ahelyett, hogy a Balcsira mennénk. És még sok vacakolás, ahelyett, hogy a Balcsira mennénk. És mire végre lejutunk a Balcsira, már tele lesz túristákkal, hallgathatom a szomszéd kocsma játékgépének zenéjét egész nap, éjjel meg a részeg túristák üvöltözését, és amilyen mázlink lesz, pont falurendezvény lesz egész éjjeli mulatozással a mólónál, ami behallatszik hozzánk, mert mi vagyunk az első házsor
Szóval nagyon irigykedek a kis vidéki kikapcsolódásodra!!
Fogakhoz gratulálok! Ügyesek vagytok, kettőn már túlvagy, már csak 22 van hátra (vagy nem 24 tejfog van?)
Látod, ő fogzik, nem csoda, hogy nem ér rá forgolódni
Hajhullásban nagy társad vagyok, bár most már nem annyira vészes, lévén lassan alig lesz mi hulljon. Mondta is Loló, minek akarok fodrászhoz menni, nincs mit levágnia
Kezdem megérteni, mért hordtak az asszonyok főkötőt. Én most kalózkendőzöm, mintha divatból csinálnám, nekem amúgy is jól állnak a kendők. Haj helyett
Csicsi
Jó, hogy tudtatok egy pár napot pihizni. Bármit is mondasz, nekem úgy tűnik, elég kisimult az arcod, mintha te is pihentél volna
Bár már pancsizhatna a Balcsiban a csaj! Tényleg, milyen az úszópelus? Nézegettem a dm-ben, de olyan nagynak tűntek. Bizti, csak nem volt épp picike.
Huh, az kemény, hogy már bent vagytok és úgy zajlik a festét
Nekem így is sok, hogy a másik lakásban van.
Pepinek egész nyáron van ovi? Végül hova irattad be suliba?
Ma megjöttek a dm kuponjaim, együtt a fél évesekkel
Aszem a laktoherbesre már nem lesz szükségem, 2012 aug 31ig jó, hát, azért elég szűkös lenne addig összehozni még egy szopis periódust.
Ja, a hétvégén elbúcsúztam a szopitól
jól megsirattam, de már csak nedvesítő mennyiséget lehetett naponta 1x kipréselni, Szaffi meg imádta rágni a mellem, és hát, hős anyai státusz ide vagy oda, ez azért fáj is, meg morbid is a szememben. Ennyire nem vagyok én ős-anya, hogy üres melleket nyalogasson a lányom