Új privát üzeneted érkezett!

Estrella: ha a ref. értékeket nézem,annyira nem gáz.
Nyilván számoltak azzal,hogy épp 2 dl tejet kértek,és egy zsemlét...

Mindegy,nem idegeskedek rajta,szerintem jó értékek,és kész! :D :D :D

Bolának örülök,Maja reagál is már rá ;) Még van kis ideje szokni a hangját,szerencsére tényleg nagyon szolid,így a pocakra lógatva nem zavaró egyáltalán :D
Vendég

Nocsak... Ma kezdem a 3. trimesztert,és még egy laptető is?!

Ez legyen Zsuzskáé,Andié és Oroszláné!! ;)
Remélem mindhárom jó hír jön a héten ennek köszönhetően!!!!! :D
Vendég

Woody: dokival mindenképp beszélek,de csak 17-én,akkorra megyek terhesgondozásra...

Ha gáz lenne 7,8 fölött,akkor az lenne ennél megadva ref. értéknek,nem? :?
Azért a 7,9 mégsem 8,8 vagy több... :roll:

Nem paráztatom magam feleslegesen,mert a máshogy nézett cukornál más ref. tartomány van,így hiába hasonlítjuk össze :(
Vendég

Béku, persze nem kell parázni jó lesz és kész! :D
Kíváncsi vagyok a dokira, legalább tanulunk valami új dolgot a cukor terhelésről. Végül tényleg doktorink lesz ebből. :lol: :lol: :lol: :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: az tuti! :)
Vendég

Sziasztok!
Sajna az írásra már nincs sok időm így a visszaolvasás után, de

Andikám!
Nyugi, nyugi, relax!!!!
Még 10 nap :D
Nagyon izgi vagyok és vágom a centit Veletek együtt :D
Anyósékkal ne foglalkozz!
Majd lenyugszik benned ez a dolog.
Én valószínűleg megtartanám a 3 lépés távolságot.
Szerintem direkt ne kóstolgasd őket (ruci visszaküldés, magázás,...), mert R-nak gondolom így is elég pocsék érzés, hiszen a szüleiről van szó!
Tudod, én a TI család-modelletekben vagyok járatos (én is hasonlóban nőttem fel) - mármint, hogy anyukád becsülettel, szeretetben nevelt fel Titeket, és ezeket az értékeket Te is fontosnak tartod! Ez a lényeg és az, hogy ebben R-val egyet értetek :D ! ha anyósék ebben nem akarnak részt venni, úgy is jó, de akkor ne fúrjanak Titeket, pláne ne 10 nappal a szülés előtt!!! Én a helyedben nem foglalkoznék velük, aztán majd a további viselkedésük alapján döntenék, hogy elég lesz-e a 3 lépés távolság, vagy legyen inkább 100?
Nyugi, nyugi, pihi!!! :)

Judit!
Neked is vannak "csodás" tapasztalataid anyós-témában a múltból :shock: :shock: :shock: még szerencse, hogy a jelenlegi főnyeremény :D

Béku!
Hmmm....a terhelésedre én sem tudok mit mondani!
Nekem is soknak tűnik a 60 perces érték, de ugye ez nem ugyanaz, mint a cukros lötyis, így passz. De remélem minden rendben lesz és tökéletes értéket produkáltál :)
Szépséges a bolád :D

Ildi!
GRATULÁLOK!!!!
Annyira boldog vagyok, hogy megvan a papír és végre leeshet a nagy kőőő!!!!! Koccintanék én is a sikerre veletek! :)

Mia!
Nagyon drukk Nektek a sikeres beágyazódáshoz!!! :D
Remélem minden szuper lesz és 100%-ot hoztok ki a Babácskátokkal :D
Pihizz, egyél finomakat, vizualizáld a Picurka növekedését a pocakodba :D

Zsuzsó!
Jajj, de izgi vagyok már miattatok is :D
Szerintem egy kis "bűnözés" már belefér! :D Picurka fiacskátok követeli a diétán kívüli ennivalót is :D

Estrella!
De jó, hogy már nem kell menned a védőnőhöz, hanem ő megy majd hozzátok :) Jó, hogy volt haszna a találkozásotoknak és tudott segíteni infókkal a továbbiakra!
Pihenj sokat, hogy minél tovább egyben maradhassatok :D

Ann!
Andival egyetértek a kolléganő kapcsán! Talán először vele beszélj, de helyezd kilátásba a "beárulást", amennyiben nem változtat.
Húúú....amiket leírtál, ...sajnos Nektek sem egyszerű az életetek! pedig annyira kellene Nektek is a pihenés!
Remélem, hogy kialakul és beáll a rendszer a Ti életetekben is, és a nehézségek mellett tudtok majd kicsit kikapcsolni, töltődni, ...

Lányok!
Kérés ismét!!!
Kisborsónak kérek sok sok pozitív energiát, drukkot!!!!
Jól vannak, de görcsölgetései vannak...és ha nem múlik, be kell feküdnie megint a kórházba!!! Reméljük, minden rendben lesz és a magnézium segít!!!
(Bocsi, hogy megírtam a Lányoknak, Borsókám! De innen jön a sok segítő energia, és az Nektek most nagyon kell :D puszillak innen is :D )

Most dolgoznom kell, Lányok!
Pusz, később jövök!

eszter82
Budapest

Kisborsó: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter: már úton van a válasz egy hozzáértőtől,azt már megtudtam,hogy ne foglalkozzak sem a cukros lötyis eredményekkel, se az egyéb 90 vagy 120 percesekkel,mert ez a 60 perces magasabb ;)

Úgyhogy már csak várom a pontos értékelést ;) :D :D :D
Vendég

Béku!
OK! Akkor sinen vagy :D
Persze, én sem gondolom, hogy hasonlítgatni kell, mert ez teljesen más mint a lötyis terhelés... :roll:
kíváncsi vagyok mit mondanak majd!
Nekem is ref. tartományban volt minden, de ott az arányokkal volt baja minden dokinak! :?
Remélem Te megúszod ezt a diéta dolgot :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!!!!

Huhh,Ti aztán pörögtök rendesen!!!!

Vikus:
Drukkjaim mennek ezerrel!!!Majd gyere a szuper hirrel!!!

Andi:
Most anyós pajtiékkal ne foglalkozz,csak Izácskára koncentrálj,hiszen már csak napok kérdése és a kezedben is lesz!!!Tudom,hogy ez nem olyan egyszerű,de most ez a legfontosabb!!!

Kisborsó:
Mennek drukkjaim és sok-sok pozitív energia!!!!!

Breki:
Én nem vagyok nagy cukker szakértő,de egy picit magasnak tűnik. De mind tudjuk Te mindig a jó dolgot bevonzod,nem lesz itt probléma!!!!
Köszi a laptetőt felajánlást!!!!!
Gratula az új szerzeményedhez!!!!

Eszter:
Hétfőre küldök sok-sok félelem űzőt!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu:
Lizának hatalmas nagy dicséret,amiért ilyen hősiesen bírta a vérvételt!!!!

Judit:
A kis Mócikátok is jól növöget!!!A szüléstől meg ne parázz,ha oda kerültök majd pikk-pakk megoldod!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Estrella:
Örülök,hogy a védőnőnél minden rendben volt!!! Pihizz sokat!!!!

Vnbeni:
Örülök,hogy a ex főnöködet sikerült jól összezavarni!!! Drukkolok továbbra is!!!

Zsuzsó:
Most látom,hogy neked is még csak 4 heted van,nemsoká már értetek izgulunk!!!!

Mia:
Csak így tovább,pozitívan!!!! Babaragacs indul :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ann:
Kolleganővel kapcsolatban én is az Andi módszerét alkalmaznám!!!Majd írd meg,hogy hogy sikerült megoldani!!!!

Ildi:
Hatalmas gratuláció!!!!!!!!

Sajnos Én nem tudok valami jó hírrel szolgálni,bármennyire is próbálok pozitív lenni,sajnos a helyzeten nem tudok változtatni. Nagyon úgy tűnik,hogy csak a crinon tatja vissza a mensít,ez van,a testemet nem tudom becsapni!!!! Majd holnap minden kiderül!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Csajok egy ici-pici segítségre lenne szükségem!!!!

A barátnőm megcsínáltatta az terheléses cukros IR-es vizsgálatot és eléggé egyértelmű,hogy nincs rendben,mert minden érték eléggé kilóg a sórbol!!!! Elég,ha elmegy egy diabetologushoz????
Én ajánlottam,hogy keresse fel Tüű dokit,nála kb.mennyi a várakozási idő az időpontra??? Ha valaki elküldené az elérhetőségét azt megköszönném!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska, írtam neked face-n.
ann74

estrella: Nekem is néztek ilyen vénás-ujjbegyes mérést, de én több eltérésre emlékeztem, bár lehet hogy csak azért, mert az a mérőm car volt. Mikor azt a sok vv-t csinálták, akkor meg a vénásból mértünk cukrot a mérővel.

kisborsó: Nagyon sok drukkot küldök nektek. A magnézium segíteni fog.

zsuzska: Nagyon sajnálnám, ha tényleg így lenne. Azért még reménykedünk. A barátnődnek nem diabetológusra van szüksége, mert ők csak a diétához értenek, legalábbis azzal foglalkoznak. A dietetikus adhat gyógyszert és ő tud pontosabb képet adni az eredmények alapján. De lehet hogy nem feltétlenül kell Tűű hozzá, mert elég sok a várakozási idő. Kérhetne egy beutalót a körzeti sztk-ba is, hátha. Ha nem értenek hozzá, akkor még mindig bejelentkezhet Tűű-höz. Én sajnos elérhetőséget nem tudok, de egy ismerősöm most 1 hónapot várt ha jól tudom.

béku: Várjuk a szakvéleményt. Egyébként nekem is sokszor csináltak olyat, hogy reggelizzek meg itthon és 1 órával később legyek a kórházban cukormérésre, de ott azért égettem is a cukrot rendesen a közlekedéssel.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Köszi!!! Dietetikus ötlet jól hangzik,majd megmondom neki!!!!A házidokker is adhat beutalót????
Azon én is elgondolkoztam,hogy jólenne nekem is megcsináltatni és a barátnőmmel karöltve meglátogatni egy szakembert!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!
megjöttem 13mm van szivhang!doki szerint nagyon terhesség!
védőnőt is elintéztem,Andival meg anyukájával taliztam tök jó volt velük dumcsizni!
vikus82

zsuzska: Ha jól emlékszem endokrinológushoz adhat a háziorvos, mert én ilyen dokihoz jártam a hormonjaimmal és a háziorvos adott beutalót. A dietetikusnál lehet hogy előtte egy sima belgyógyászhoz küld a háziorvos és esetleg az utal tovább.
vicky79
Budapest III. kerület

vikus: Gratula! Akkor most már hangosan is! Kéretik egy vonalzót csinálni a picurkának.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus:
Hatalmas nagy gratulációóóóóóóó!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vicky:
Köszi!!! Még egy kérdésem lenne,mert én ebbe még zöldfülü vagyok,de azt hiszem lassan kezdek kimüvelődni!!! :lol: :lol: :lol:
Akkor endokrinológushoz vagy dietetikushoz menjen???? Melyik a jobb????
Bocsika a sok hülye kérdésért!!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

zsuzska: Hát dietetikus az, aki igazából a cukorhoz ért, de tapasztalatom szerint kevés van belőlük. Ha a hormonokra is kíváncsi és átfogóbb képet szeretne kapni, akkor jobb az endokrinológus. És talán egyszerűbb is találni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus,
gratulálok!!!!
Andiról mi hír? ctg-je rendben volt?

Zsuzska,
nem feladni, drukkolok nagggyon!!!!!
jó ötlet hogy mész a barátnőddel. én oda mennék ahol előbb fogadnak, szerintem mindenhol hosszú lesz a várólista... jánosban akár hónapok is lehet... :-( engem pl azért fogadtak csak mert a terhesség alatt nem lehet hónapokat várni...

Mia, Borsó,
millió drukk nektek is!!!!!!!!

Eszter,
köszi a hírt Borsóról, majd jössz a továbbiakkal is ugye?!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Most nézem a wikipedián, ezt írja a dietetikusra:

"A dietetikus olyan szakember, akinek feladata: a gyógyítás a beteg élelmezésben, ezentúl tanácsadás különböző területeken, valamint a prevenció vagyis a korszerű kiegyensúlyozott táplálkozás megismertetése."

Szóval én már nem tudom, nekünk a terhesség alatt a diabetológiás nővér állította össze az étrendet. Így inkább az endokrinológust javasolnám.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.05.11 12:23-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Köszi,most már értem!!!!!Ti már úgy értitek ezt a dolgot,hogy már lassan taníthatnátok is!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Béku
Hát te tudod, én a biztonság kedvéért rácsörögnék a dokimra…
Lásd 26. hét:
http://www.gendiagnosztika.hu/nogyogyas ... ozas_1.htm
Bolára hogy reagál Maja?

Kisborsónak mennek a drukkok, szegénynek semmi nem megy simán :(
Nekem most a magnézuim felszívódását/beépülését ezzel segítik, nem tudom, ér-e valamit:
Schüssler só
7, MAGNEZIUM PHOSPHORICUM Schüssler-só (MgHPO4 * 3H2O): mely Schüssler-só idegrendszeri és nyugtató hatású lehet, görcsoldó és frissítő, élénkítő hatású, kiváló (kiegészítő) fájdalomcsillapító idegfájdalmak, migrénes hajlam, és kólikák (hasi görcsök) esetén.

zsuzska
Azért én még nagyon drukkolok holnapra!!!
Én IR-rel endokrinológushoz mentem, ide nagyon hamar van időpont:
http://www.professional-kft.hu/szakorvo ... ajor_judit

vikus
Nagy-nagy gratula!!!!!!!!! :)

Kép Kép
estrella22

én úgy értettem hogy diabetológia vagy endokrinológia.
ha szükséges, akkor ők majd küldenek szerintem dietetikushoz, ő inkább abban tud segíteni, hogy a dokik által előírt étrendet hogy tudod betartani, miből mit és hogy lehet enni. asszem...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nagyon köszönöm a drukkokat!
Andinak rendben volt !
vikus82

Csináltam vonalzót...
vikus82

Vikus:
Szupi a vonalzód!!!!
De jó,Jézuska fogja hozni a babátokat!!!! :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Nagyon szép a vonalzód. És én is pont ezt néztem! Karácsonyi meglepetés! :lol:

zsuzska: Akkor talán inkább az endokrinológus. Próba cseresznye. Az egész jó lehet, amit Estrella belinkelt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszi a drukkokat!

Velem nem tudom mi van lehet felfáztam, most aggódom kicsit!
Folyton pisilhetnékem van szurkálódik a bal oldalam és egész nap aludnék, pedig szó szerint fullra ki vagyok pihizve!

Nem örülnék pont most egy betegségnek! :cry: :cry: :cry:

Vikus óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Ja és ez mellett folyton EHETNÉKEM van és IR-es vagyok, már pattogtattam kukoricát is de mindíg csak az édességet kívánom, olyan gáz........................

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Vikus,
gratuládé, a legjobb dátum nekem elhiheted (Marcus szülinapja).
vigyi Magatokra !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Estrella: tudod Neten ahány oldal,annyiféle vélemény... :?
én is gugliztam már eleget a témát,de ha egyszer más a módszer,akkor feleslegesen nézegetem azokat a ref. értékeket.

Az enyém határokon belül mozog,tehát nem fogom agyon aggódni magam (hallottam ezt a vizsgálatot 90 ill. 120 percessel is,de addigra tényleg 7 alá kell mennie...,én ennek tudom be.).

Este játszottunk Majával a Bolával,mikor épp nem nagyon mocorgott,végig görgettem a pocakon a harangot (nagyon finom hangja van),és elkezdett nagyon ficánkolni :D

Aztán megismételtem,és ugyanúgy :D
Vendég

Mia: az álomkór is egy tünet ;) Nekem pl. az volt a legkorábbi... :)

Vikus: gratulálok a szívhanghoz!!!! :D
Vendég

Béku!Én sem aggódnék ezen az értéken...bár én nem értek hozzá de szerintem ha ref.tartományon belül van(és ahogy látom Neked azon belül van!) akkor biztos,hogy o.k! :lol: ...egyébként,ahány ház annyi szokás!
Ha minden igaz akkor én pénteken megyek,kivéve ha szar idő és csit-csat lesz(villámlás-dörgés)....mert ugyebár olyankor én nem ülök autóba...főleg nem egyedül!...másik verzió:hétfő! :lol:
Én is néztem bolát neten!Csak rendelni nem szeretnék...párom megy Pestre...hol tud venni? :roll:

Andi!Anyós-téma teljesen felháborított!!!Inkább nem mondom,hogy ne is foglalkozz vele...mert én is utálom ha ezt mondják nekem....hiszen egyszerűen nem lehet ezen az egészen átsiklani és nem foglalkozni vele!...néha én is jól meg tudnám tépni az enyémet!...csak annyit tudok mondani,hogy nyugi-nyugi!...most Iza a legfontosabb....megszülettek..meg minden...aztán majd ha túl lesztek ezen az egészen, jól megtéped az öreglányt! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: én a 3. kerületben a Bokor utcában vettem.
egyik oldalán egy pelenkabolt van,és majdnem azzal szemben (az utca másik oldalán) egy játékbolt,és a kasszánál vannak kirakva :)

Most akciós 4690-ért mindegyik... Nem olcsó,de nem is 12.000,mint némelyik helyen... ;) :D

mindjárt adok linket is,az pontosabb.
Vendég

http://kreativjatek.hu/termek/5176_bola_nyaklanc_

köszi a megnyugtatást,rám fér... ;) :D
Vendég

Sziasztok!!

Vikus!!
Hatalamas Gratula!!!!!Vigyázz Magadra!!!Puszillak :D :D

Zsuzska!!
Egy kalappal Neked,nagyon drukkolok,ne add fel kérlek!!!! :wink:

Andikám!!
Remélem minden oké,vagyok-vagyok,de nagyon elhavazódtam. :roll: :cry: :cry: Péntektől leszek szabin,kicsi szussz,pihi.Hívlak majd. :wink:

Mindenkinek drukkolok,igérem jövök majd bővebben is. :lol:

Nekem ma beköszöntött mary,így pénteken uh.És KEZDHETÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csucsu99
Budapest

Béku!Köszcsi! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Csucsu: de klassz! :)
Akkor innentől felgyorsulnak az események ;) :D :D

Andikám,merre jársz? :roll: Csak nem?! :shock: :D :D :D
Vendég

Köszönöm a drukkokat!

Csucsu!
Éljen!

Mia!
ezek jó jelek :wink: :wink:

Voltam védőnőnél is csütörtökön kell mennem!

Andi!
haza értetek?
vikus82

Sziasztok!

Nem tudom,hogy emlékeztek-e rám, de remélem, hogy igen. Nyár végén írtam utoljára, amikor a harmadik beülti sem sikerült. :cry:
Akkor úgy döntöttünk, h pihizünk és megműttetjük a férjem herevisszér tágulatát. Novemberben műtötték és olyan jól sikerült, hogy a doki szerint spontán is lehet esélyünk a gyermekáldásra :D
De tulajdonképpen azért írok,mert tegnap voltam IR vizsgálaton és szeretnélek megkérni Titeket, hogy segítsetek értelmezni a leletet.

Szóval ez lett:

Glucose 3,6 mmol/L * 3,8 - 6,0
60 perces glucose 5,3 mmol/L
120 perces glucose 4,6 mmol/L

Inzulin 11,6 mIU/L 3,0 - 25,0
Inzulin 60 perc 79,5 mIU/L
Inzulin 120 perc 65,9 mIU/L

Szerintetek nagyon gáz? Kell majd gyógyszert szednem vagy elég lenne a diéta és a mozgás?
És még egy nagy kérésem lenne. Ha valamelyikőtöknek van olyan összegyűjtött infója, hogy mit mikor lehet ilyen esetben enni, átküldené az email címemre? Nagyon megköszönném. A neten böngészek ám vadul, de egyelőre még nem vagyok túlságosan képben :oops: :oops:

Amúgy a barátnőm is volt ilyen vizsgálaton, az ő eredmény ez lett:

Glucose 4,8 mmol/L 3,8 - 6,0
60 perces glucose 8,9 mmol/L
120 perces glucose 8,1 mmol/L

Inzulin 30,5 mIU/L * 3,0 - 25,0
Inzulin 60 perc 195,9 mIU/L
Inzulin 120 perc 282,6 mIU/L

Mindenképp felkeresünk egy endokrinológust, csak előtte titeket szerettelek volna megkérdezni.

Egyébként zugban szoktam olvasni a fórumot és nagyon drukkolok mindenkinek :D
A babák pocakban és pocakon túl is gyönyörűek, mindig olvadozva nézem Őket... :D
Elnézést, hogy csak magamról írtam és hogy ilyen hosszan.
A segítségeteket előre is köszönöm! :D

Angi
angi81

Vikus: hatalmas gratula, sose felejtem el, amikor először láttam dobogni a kis szivét Nórikánknak:) vigyázz magatokra nagyon!!!! Szuper a vonalzód:)

Mia: de jó, hogy jelentkeztél, pihenj sokat és csak pozitiv gondolatok! nagyon szoritok értetek:)

Kisborsó: nagyon szoritok nektek is!!!!

Csucsu: hajrá kezdés:)

Béku: remélem rendben lesz ez a cukor érték! megkaptad már a szakértői véleményt?

Andi: merre jársz? mi volt a ctg-n és Sz-nél?

Zsuzska: szoritok, hogy holnap úgy legyen, ahogy a vonalzód irja:)

Nálunk rendben volt minden a mai ctg-n és uh-on. Ezek az értékeink: - BPD (koponya átmérő): 92 mm, - TAD (mellkas átmérő): 98 mm, ami megfelel a 38. heti értékeknek:) azt mondta az uh-os doki, hogy nem túl nagy baba, 2600-2800 grammra becsülte a súlyát, ha időre érkezik, akkor várhatóan 3300 körül lehet, ami nekem tetszene is:) addig még hizlalom egy kicsit! Voltam L-nél is, annyit mondott, hogy már csak szülni kell:) még találkozunk jövő héten!

Ma nagyon megérintett ahogy ott vártunk L irodája előtt, hogy mennyire közel állunk ahhoz, hogy mi is ott tologassuk a mi kis Nórikánkat a szülészet folyosóján... olyan jó volt nézni a büszke anyukákat a kiskocsikban a csöppségekkel:) teljesen kész voltam :D

Kép
oroszlán

Oroszlán!
köszi,annyira hihetetlen még az egész csak pillázok,védőnőnél is olyan voltam mint aki vmi más világba csöppentem!
vikus82

Angi: A te eredményed sem az igazi, szerintem kelleni fog valamennyi gyógyszer. De a barátnődé nagyon rossz! Ne ijeszd meg, mert nekem a terhelt inzulinom 179 volt és mégis itt van Barbus, de már az én eredményem is dobogósnak számított a pcos-es fórumon. Neki tuti hogy diéta, mozgás és gyógyszer kell.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus: ez igy van jól és hidd el, még el fog tartani 33 hétig:)

Kép
oroszlán

Vikus,
hurrááá!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Mia,
szerintem ezek jó tünetek :wink:

Zsuzska,
millió drukkom megy itt a holnapi vv-hez :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Borsó,
nektek is megy a pozitív enerdzsi :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter,
csuda egy csaj vagy, ilyen pörgés mellett még a többiekkel is törődni!
Pusszantalak!

Breki,
no para, úgy van ahogy Zsuzska írja, te mindig jó dolgokat szoktál bevonzani, most se lesz másképp :wink:

Angi,
nem vagyok IR szakértő, de annyit itt a csajok infóiból már levettem, hogy ezek az inzulin értékek elég magasak...de ugye láttunk már itt sok jó példát, diétával, gyógyszerrel vannak már anyukáink, kismamáink :)
Szóval nyugi, kapsz kezelést és lesz ott baba a pocakban :wink:

Oroszlán,
hát nem csodálom, hogy már arról álmodozol milyen lesz ott a folyosón...ilyen méretekkel én is kiegyeznék, de tartok tőle, hogy Mócink nagy legény lesz :oops:

Csucsu,
szupiii, hajrá kezdés!!!

Kép
judit0713

Judit: köszi,remélem igazatok lesz Zsuzskával!! :)

A szakértő szerint határon belül van,de mivel neki szívügye a terhességi cukorbetegség,ezért megcsináltatná a glukózosat is..

Szóval ez annyit tesz,hogy még épp elmegy az eredményem... :roll:

Holnap odatelefonálok a rendelőbe,mert a 13.-ai vizsgálatot áttették 17-re,de mivel páromat érték el,Ő meg elfelejtette,hányra kell menni, így muszáj amúgy is beszélni velük,és akkor már rákérdezünk az értékre,hogy ezt nálam,mint kismamánál mennyire veszik komolyan.

családban is most nagy az összezördülés.... én nem vagyok benne,csak húgomék,anyum,nővérem....

Összekaptak (tesóim közt van egy alapvető nézeteltérés egy korábbi ügy miatt),anyumat is belerángatták,amiért eléggé haragszom...

Ő meg engem hívott fel éjjel sírva :?

Kinyílt a bicska a zsebemben,mikor zokogni hallottam,és rettegni,hogy széthullik a család... (ebben más emberek is benne vannak,nem csak családi ügy..)

anyum meg rosszul érzi magát,hogy belerángatott,mert nem akar idegesíteni,de egyedül én maradtam,akivel beszélhetett... :(
Vendég

Angi: persze hogy emlékszünk Rád!!! :D
Sokat gondoltam Rátok,hogy vajon mi lehet azóta :)

értékekhez én nem értek sajna :?
Vendég

Kislányok.... Sziasztok! :wink: :wink: :wink:

Már itthon, csak még vacsoráztunk....
Szóval megvolt a ctg rendben, utána felmentünk megnézni a szülőszobát....1 volt szabad, megláttam és eltörött a mécses.... :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: tisztára mint egy dilinyós olyan lehetettem.... ott vigasztalt egy szülésznő, mikor elnézést kértem, hogy így rámtörttek az érzelmek.... és mondta, hogy bármikor szeretettel várnak.... :wink:
Utána át Zolihoz.... És akkor a hogyantovább...... Na az úgy lesz, hogy jövő hét szerdán - ha addig nem szülünk - egy utolsó menetrend szerinti ctg, azzal át Hozzá, mint eddig .... Majd Ő pénteken, tehát a kiírás előtti napon lesz ügyeletes, úgyhogy vagy péntek este, vizsgálat + flowmetria, vagy szombaton reggel.... Jövő héten majd péntek du. kell hívni hogy ezt pontosítsunk... És onnantól kezdve ha jól értelmeztem naponta ctg, 2 naponta flowmetria (???) .... Elméletileg 2 hét lenne a ráhúzás max...de kérleltem hogy max. 1 hétben egyezzünk ki, mert már most kurva szar sokszor.. :shock: Azt mondta, hogy ezt majd a méhszáj állapotától tegyük függővé...
Én nagyon bízom amúgy a hétvégi időjárás-romlásban.... :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Vikussal ma találkoztunk.... hát tök jó, ugyanaz a kezdeti izgalmas-bizonytalanság, mint annó... Klassz volt látni!! :)
Vikuskám: én még mostanában is időnként csak pillázok... pedig hát láthattad mi az ábra nálam... :))))))))))))))))

Eszter: anyu is ugyanezzekkel az érvekkel próbált ma csitítani.... Megpróbálok erőt venni magamom és R. miatt főleg, igyekszem megfogadni a tanácsotokat..... De lelkendezésre tőlem ne számítsanak.... kb. az a közöny, amit én is (mi is) kaptunk.... na ez lesz a fogadjisten... :roll:

Oroszlán: hú nagyon kíváncsi leszek majd a születési paramétereinkre.... Nekünk a 36. hetes vizsgálaton (36+3) volt a bpd 91, a tad meg 95 mm... arra mondta Zoli a 2600 grammot. Végülis akkor közel ugyanazt mondták... Kiváncsi lennék, hogy most 2 hét alatt mennyivel lehet nagyobb???

Angi: Szerintem mindkettőtöknek endokrinológus kellene.... Met+diéta és mozgás 3-as kombó!!!!!!! Cukor Nálad nagyjából rendben, de a barátnőnél az sem stimmel ahogy nézem.... Viszont szeirntem "rendbetehetők" vagytok, szóval nem feladni!!!!!!!!!!!! Sok IR-es baba van itt..... mingyá születik a mienk is, ez motiváljon mindenképp majd .... :wink:

Csucsukám: semmi gond.... hajrá kezdés!!!!!!!!!!.. pénteken akkor Rajtatok a világ szeme :) ... utána ha tudsz eljössz? Mert csak akkor tudunk talizni..... Én már nem indulok neki, csak itt max. a kisboltba, v. ha visznek..... v. majd a dokihoz... és hát ha mázlink lenne, akkor szülni... :wink: :wink: :wink: Más vigéckedésről letiltott anyám, és megígértem hogy szót fogadok :)))))))) ... ne tudd meg, kb. mint egy 9 éves gyerekkel úgy szájbarág mindent, kurvára félt.... :shock: :shock: :shock:

Zsuzska: nagy drukkjaim, hogy holnap csodás híreket kapj!!!!!! :wink:

Borsónak is mennek a drukkok!!!!!!!!!!

Bocs akinek nem írok külön... ma tök jól indult a nap... nem fájt semmi.. jól fel is bátorodtam, hogy juhhéjjjjj... de du. 3-tól visszatértek a dolgok a szokásos kerékvágásba.... és megint nehezebb minden.... Ráadásul éjjel kicsit több mint 2 óra alvás volt összvissz... az is több részletben.... Na ez a része se eccerű.... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!
De aktívak vagytok!!
Kisborsónak mennek a pozítív energiák ezerrel!!

Vikus gratula de jó!!

Zsuzska hátha ..... reménykedjünk!

ANDI BÉKA NYUGI NYUGI ÉS NYUGI TUDOM AZ EGYIK LEGNAGYOBB GÁZ HA CSALÁDDAL NINCS MINDEN RENDBEN DE MOST NEKTEK MÁS A FELADATOK , SZORÍTOK HOGY MINDEN JÓRA FORDULJON .

Ildikó de jóóóóóóóóóóóó gratula végre elkezdődöt a pozítív dolgok most már csak jó fog jönni!!!

szupi a lak!!!

Lukácsné szép helyen voltatok én is én is szeretnék ..... csajszid édes bájos!!

Woody jó a kinti képek tecccc!

csucsu szorítok hogy minden ++ induljon és végződjön!!

Csak Ádi volt turázni nekünk hétvégén munka hegyek voltak .

Más bibibi 2 napja nadi kezelést kapok és a héten minden nap fogok még kapni 19.-re erősít ...........

ha valakit kihagytam bocsiiiiiiiii!

Kubu érdekel irtam pü-t.

jó éjt!
evolet
Szolnok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?