Sziasztok!
Sajna az írásra már nincs sok időm így a visszaolvasás után, de
Andikám!
Nyugi, nyugi, relax!!!!
Még 10 nap
Nagyon izgi vagyok és vágom a centit Veletek együtt
Anyósékkal ne foglalkozz!
Majd lenyugszik benned ez a dolog.
Én valószínűleg megtartanám a 3 lépés távolságot.
Szerintem direkt ne kóstolgasd őket (ruci visszaküldés, magázás,...), mert R-nak gondolom így is elég pocsék érzés, hiszen a szüleiről van szó!
Tudod, én a TI család-modelletekben vagyok járatos (én is hasonlóban nőttem fel) - mármint, hogy anyukád becsülettel, szeretetben nevelt fel Titeket, és ezeket az értékeket Te is fontosnak tartod! Ez a lényeg és az, hogy ebben R-val egyet értetek
! ha anyósék ebben nem akarnak részt venni, úgy is jó, de akkor ne fúrjanak Titeket, pláne ne 10 nappal a szülés előtt!!! Én a helyedben nem foglalkoznék velük, aztán majd a további viselkedésük alapján döntenék, hogy elég lesz-e a 3 lépés távolság, vagy legyen inkább 100?
Nyugi, nyugi, pihi!!!
Judit!
Neked is vannak "csodás" tapasztalataid anyós-témában a múltból
még szerencse, hogy a jelenlegi főnyeremény
Béku!
Hmmm....a terhelésedre én sem tudok mit mondani!
Nekem is soknak tűnik a 60 perces érték, de ugye ez nem ugyanaz, mint a cukros lötyis, így passz. De remélem minden rendben lesz és tökéletes értéket produkáltál
Szépséges a bolád
Ildi!
GRATULÁLOK!!!!
Annyira boldog vagyok, hogy megvan a papír és végre leeshet a nagy kőőő!!!!! Koccintanék én is a sikerre veletek!
Mia!
Nagyon drukk Nektek a sikeres beágyazódáshoz!!!
Remélem minden szuper lesz és 100%-ot hoztok ki a Babácskátokkal
Pihizz, egyél finomakat, vizualizáld a Picurka növekedését a pocakodba
Zsuzsó!
Jajj, de izgi vagyok már miattatok is
Szerintem egy kis "bűnözés" már belefér!
Picurka fiacskátok követeli a diétán kívüli ennivalót is
Estrella!
De jó, hogy már nem kell menned a védőnőhöz, hanem ő megy majd hozzátok
Jó, hogy volt haszna a találkozásotoknak és tudott segíteni infókkal a továbbiakra!
Pihenj sokat, hogy minél tovább egyben maradhassatok
Ann!
Andival egyetértek a kolléganő kapcsán! Talán először vele beszélj, de helyezd kilátásba a "beárulást", amennyiben nem változtat.
Húúú....amiket leírtál, ...sajnos Nektek sem egyszerű az életetek! pedig annyira kellene Nektek is a pihenés!
Remélem, hogy kialakul és beáll a rendszer a Ti életetekben is, és a nehézségek mellett tudtok majd kicsit kikapcsolni, töltődni, ...
Lányok!
Kérés ismét!!!
Kisborsónak kérek sok sok pozitív energiát, drukkot!!!!
Jól vannak, de görcsölgetései vannak...és ha nem múlik, be kell feküdnie megint a kórházba!!! Reméljük, minden rendben lesz és a magnézium segít!!!
(Bocsi, hogy megírtam a Lányoknak, Borsókám! De innen jön a sok segítő energia, és az Nektek most nagyon kell
puszillak innen is
)
Most dolgoznom kell, Lányok!
Pusz, később jövök!