Sziasztok!
Mi is meg vagyunk,csak nehezen jutok gép elé.
Csak erre az oldalra reagálok,ha nem gond.
Szinti:Balu is felfedezte már magát,főleg a kádban taperol
A két mutatóujjával közrefogja a kukacát és úgy húzgálja
Tök édes
Látom nagy a készülődés
Nálunk a születésnap második felvonása ki tudja mikor lesz emgtartva,de nem lesz nagy banzáj,egy kis kerti grillezés lesz,aztán kész.Azt még nem tudjuk mikor,mert most már párom nővéréjéknél is bárányhimlős a nagyfiú,szóval nagy a valószínűsége hogy a kicsi is elkapja,szóval lehet majd kövi hónapba lesz megtartva
Szerintem már most is tetszeni fog Szintinek,hogy zenél
Nadi:Grétinek boldog 11 hót!
Hihetetlen hogy már a legkisebb a bandában is 11 hónapos!
Tortával én is így voltam
Seidelm: huuu,szép súlyban van Ádi!Gondolom nála megvan a súlymegháromszorozás,nem?
Sajnálom,hogy így kínlódik szegény a fogaival
Melyik fogaival küzd?
Láttam a képeket,hát tényleg nagyon jó születésnap lehetett,látszik hogy mindenki nagyon élvezi,főleg az ünnepelt!
Nekem is a sámlira fejhajtós tetszik a legjobban,az mindent visz,tiszta címlapfotó
500 gr egy evésre???Azta betyárját
Jó huzata van Ádinak
Hiebrnia:sajnálom hogy ilyen nehézre sikeredett az utatok
Miért a felszállás alatt kell szoptatni?
Peti már jár???Nem is tudtam,azt hittem hogy még csak próbálkozik.Le vagyok maradva
Csigaby:szegény Anna
De a lényeg hogy meggyógyult
Nálunk is szokott nagyokat esni Balu,van hogy napi többször is esik az ágyról,pedig ő már régóta le tud szállni,ezért nem is figyelünk rá annyira,de még mindig elfelejti néha merre kell lejönni
Azt a kis házat a Praktikerbe vettük,3690 volt.Nagyon jó,Balu igazából most kezdi használni,mászkál benne,meg ott játszik,elbújva a külvilág szeme elől
Egy bajom van vele,hogy az a rendes gyengébb ponyvaanyagból van,és szerintem baromi gyorsan be fog fülledni alatta a levegő nyáron,főleg hogy én ezt az erkélyre akartam,hogy legyen egy kis árnyékos kuckó neki.Bár van a tetején két ablaknyílás,de szerintem az nem sokat számít.
Köszi a képek dicsijét
Mi január vége óta alszunk külön,de tényleg nagyon gázos volt amikor még velünk volt
Nem emrtünk mellette semmit csinálni,nehogy felébredjen.Ráadásul alig tudott aludni,mi meg tv-zni szerettünk volna,szóval gigasz@r volt
Én sose éreztem hogy hidegebb lenne lejebb az ágya,bár nekünk ágyneműtartós,gondolom az is számít.
Orsi:jajj,nagyon sokat gondoltam rátok,és szurkoltam hogy ne legyen semmi baj!Örülök hogy negatív lett,bár tudtam
Annyira eleven,okos kislány Elisa hogy nem lehet baja!!!Egyszerűen csak az anyukája alakját örökölte
És akkor most hogyan tovább??Akkor most az asztmát fogják vizsgálni?
Rémálmok???Jesszus
Akkor lehet azért kelt Elisa???
Képzeljétek,megkaptam a képeket a fotóstól,írtó jók lettek,és többet kaptunk,mint amennyit nyertünk,nagyon aranyos tőle,hatalmas meglepetést okozott
Itt vannak a képek:https://picasaweb.google.com/tahirak.monika/BaluFotosorozat#
Ezen kivül minden rendben van,Balu is általában jó,bár tud olyan hisztiket nyomni,amit nehéz elviselni.De próbálom leszoktatni róla,több kevesebb sikerrel
Aludni általában 11 órát alszik éjejl egyhuzamban,viszont nappal csak 40-50 percet alszik általában,jó esetben másfél órát.
Szóval így összeségében 12-13 órát alszik/nap.Minden nap járunk játszóterezni kb 1 órát.Enni eszik rendesen.Ma benyomott 2 virslit,meg kb 300ml kakaót
Ebédre zöldbosófőzelék volt neki pöriszafttal,uzyira joghurt (250 gr),szóval eszik mostanság bőségesen,kivi vagyok hízott-e végre.Hétfőn megyek a dokihoz,mert beutalót kell kérnem a csípőszűrésre,meg uh-ra is a veséjével.
Na most ennyire futotta,mennem kell,kiszednem a kádból,most pancsizott.