Új privát üzeneted érkezett!

Juditkám: tudom, igazad is van, csak amikor "olyan valaki" bassza feléd a szart, akiről nem gondoltad volna, ráadásul a hátad mögött.... na az kemény dió... :shock:
Szombaton volt após szülinap tartás. R. totálisan ugyanúgy nehezményezi a szülei hozzánk állását, mint én, így mi nem mentünk el, én mondjuk eleve maradtam volna itthon... R. magától döntött úgy hogy marad..
Anyám ottvolt, de szerintem már kb. meg is bánta, csak a békesség miatt, meg mivel külön meghívták nem akart bunkó lenni.
Érkezéskor após közölte vele halkan, hogy más családtagjai ne hallják, hogy a velünk kapcsolatos dolgokat ne hozza szóba, nyugodtan el is tellt az ünnepség, majd hazafele kikísérte a buszhoz anyug.. és az öreg ekkor rázendített, mocskolt minket, főleg engem!!!...még azt is felhánytorgatta, hogy 3 alkalommal bevásárolt nekünk (amit mi minden alaklommal ki akartunk fizetni, de nem engedte!!!!) és más finom ínyencségek, mint pl. hogy mit képzelek én, hogy ő nem azért dolgozik, hogy nekünk macskaalmot vegyen ilyen drágán... és sorolhatnám ... inkább tényleg le se írom, annyira ciki és kicsinyes dolgok.
Anyám is nagypofájú, de Ő nagyon konfliktus kerülő, és épp jött a busz, meg úgy lesokkolta amit hallott, hogy első körben nem is tudott mit szólni az öreghez... este döbbent csak rá, hogy bazmeg, ez nem normális .... Eddig el se mondta, úgy szedtem ki belőle...
MIndegy, ezek után még ha egyszer meg is békélnék velük, egy csomag papírzsebkendő nem sok, azt se fogom elfogadni, az biztos... k.isten......Komolyan mondom nem hiszem el, hogy ide házasodtam be...... :shock: :shock: :shock: MOst azon gondolkodom hogy azt a kb. 10 db, bababörzén várásolt dolgot, amit összvissz a gyereknek hoztak, összepakolom és visszapostázom.. csak akkor még én lennék a bunkó!!! :roll: :roll: :roll:
De hogy ha a kórházba odajönnek pároslábbal rúgom ki őket, az is biztos.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi,
azt a qva, hát erre aztán nem találok szavakat. R-nek elmondod ? szegény Anyud, ilyet, nagyon sok diplomáció szorult apósba ha ezt anyudra így rányomta, gratula érte.
vidd be a rucikat a kórházba és hagyd ott a csecsemőosztályon.
őrület komolyan, és ezt pont most kell időzíteni ?????

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Köszönöm szépen csajok! :D
az létezik,h nőtt a hasam?! :shock: :?
mert már az öv nem kell a farmeromra,mert szorit! :shock:
vikus82

Kubu: R. tudja, mert tegnap volt itt anyu mikor hazaért és rákérdezett, hogy mi volt szombaton, normálisak voltak??, .... Én meg ugye napközben már kiszedtem anyuból az infót, úgyhogy finoman de mondtam R-nek, hogy miket mondtak..... R. borzasztóan elszégyellte Magát, még Ő kért elnézést az apja paraszt viselkedéséért.

Tudod az a háttér, hogy a szülei az a kategória (érzékenyebbek most tényleg ne olvassák tovább).... akikre azt szokták mondani, hogy 20 forintért a saját anyját is megb.. ná... Tehát elég kicsinyesek, és akkor finoman fogalmaztam..... Amihez persze nekem semmi közöm alapjáraton.. Ő dolguk.
Viszont náluk az van, hogy a házasságba én hoztam 1 komplett lakást, tehermentesen, amit egyrészt a családomnak, másrészt saját magamnak köszönhetek ... R. pedig egy 500e ft-nyi lekötött pénzt, de ez nálunk nem téma tényleg....
Amikor összekerültünk R. tanult és minimálbérért dolgozott, én nagyon jól kerestem.... évekig sejtheted kinek a pénzén volt utazás, megélhetés, rezsi... stb..... De akkor nagy kussolás volt a szülők részéről....!!!!!!!!!
Aztán a nyugi érdekében váltás volt, elmentem a közt szolgálni, kevésbé jó anyagiakért, mondván, hogy úgyis gyereket akarunk, oda meg jobb a kevésbé nyomasztó háttér..... R. szekere pedig pár év alatt felívelt, tehát ugyanúgy pénzünknél lettünk...
Most viszont ott tart a dolog, hogy ezeknek az szúrja a szemét.... most figyelj!!!!!! hogy R. keresi a pénzt, én meg szórom!!!!!!! És mit képzelek én magamról!!!
Mindezt modják azért mert a fiúk, Aki hetek óta folyton folyvás túlórázott, megkérte a saját anyját, hogy alkalomadtán nekünk is (ne csak a bátyjáéknak) segíthetne, mert Ő nem tud időhiány miatt itthon megcsinálni mindent, én pihenésre lettem ítélve.. Erzsike meg (anyukám) egyedül kicsit nehezen bírná...
Válaszult kaptunk egy NEM-leges választ, amit már megírtam a múltkor és én ezt telefonban az anyjának nehezményeztem, mikor felhívott és rákérdezett, hogy van-e valami bajom .. mondtam hogy igen.. (de tényleg tisztelettudóan!!!!!!) Ők ebből azt a következtetést vonták le, hogy mi követelőzünk!!!!!!!! És azóta megy a mocskolódás... felénk (R. felé) sms-ben + anyám is megkapta úgy látszik...
Hát basszák meg..... :shock: :shock: :shock:

Ruhákat tényleg odaadnám de nem csecsemőméretek....Merthogy kb. 1-2 éves gyerekre valókat hoztak ide.... Szóval ott nem vennék hasznát.... meg hm.... hát nem is a legjobb állapotban levők, 1-2 kivétellel, ami tényleg szép...... szóval nem égetném magam velük....

andrea-1

Andikám,
hát ezt azért nem gondoltam :shock: :shock: :shock:
Anno ex-anyós volt ilyen, állandóan cseszegette anyámat miattam ha találkoztak - szerencsére elvétve történt meg - szegény anyám, ő persze igyekezett udvariasan válaszolni, de az lepergett a dilinyósról.
Én aztán úgy oldottam meg hogy egy idő után nem jártam hozzájuk én se, így nem találhatott fogást rajtam. Exem vitte a gyerekeket oszt csá!

Ann,
sajnos azt kell mondanom, hogy van aki csak későn ébred rá mennyit árt magának...apum pl. csak akkor tette le a cigit mikor közölték, hogy daganat van a tüdején, és ki is vették a fél tüdejét. Mondjuk azóta nem gyújtott rá, és most aug-ban lesz 5 éve a műtétének, azóta minden lelete negatív :)

Vikus,
bizony, nekem is szűk volt a pocin az elejétől a gatyó, erre tökéletes a bandázs...én nagyon sokáig hordtam a régi gatyóimmal, mivel a combom-fenekem nem hízott csak a pocim kb. az 5. hónapig.
Teszveszen olcsón kapni szépeket!

Kép
judit0713

Juditkám: csak annyit mondok, hogy ezek amiket megírtam, csak a "finomabb" részletek..... a durvákkal nem is "dicsekednék" inkább....

Az egy dolog, hogy a 9 hónap alatt egy tál étel nem sok annyival nem gondoltak ránk, maguktól....de hogy most ezt a cirkuszt itt megcsinálják, és főleg, hogy így.... hát ez mindennek a legalja...

Anyóstól kb. ennyire képes.... de apóstól nem számítottam rá, mert mikor Ő volt beteg és kórházban volt vagy 3 hetet, a saját felesége 1 kezemen meg tudom számolni hányszor látogatta meg.... (az én anyám többször volt bent nála, mint az anyós!!!!!! ezt úgy hidd el .... és tényleg nem felhánytorgatás, de kitalálhatod, hogy ki volt az a "hülye", aki minden nap látogatta, friss meleg ételt vitt neki.....??? Ezek után meg csóri anyámnak ugrik neki.... hát el vagyok keseredve ha belegondolok....

andrea-1

Na mindegy, befejeztem, bocs hogy így Rátok zúdítottam a családi szennyest!!!! .... de R-t tényleg nem akarom csesztetni vele.... belőlem meg tegnap óta most jött ki.... Tényleg sorry érte... Hisz mindenkinek inkább a pozitív dolgok kellenének mostanság!!! :oops: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

Anyumnak hála végülis Izakészek vagyunk és az a lényeg, hogy R. is látja mi megy itt... így ez köztünk legalább nem okoz további konfliktust egyelőre.
Én meg igyekszem a jövőben kerülni őket majd... nem ideális helyzet, tudom..... de nehezen felejtős fajta vagyok, és nem biztos, hogy meg fogom tudni bocsájtani nekik, hogy az utolsó napokra ilyen szép "élményt" kaphattam tőlük.. :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Hát én nem tudtam megbocsájtani anno anyósnak...Simon születésekor be se jött a kórházba, merthogy messze van (Salgótarjánban szültem, ő pesti, 2 óra alatt közvetlen vonat vagy buszjárattal ott lehetett volna), de bezzeg amint hazamentünk egy héten beül ott voltak, és elvárták hogy körülugráljam őket, mikor azt se tudtam hogy üljek/álljak az óriási gátsebemmel...
Aztán Esztert már Pesten szültem, oda egyszer bejött, írd és mondd 5 db pilóta kekszet hozott egy szalvétába csomagolva...
Szóval tudom milyen szitu az ilyen...nekem sajna az exem is eléggé rá hasonlított lelkialkatban (kissé sivár volt az érzelmi világa) szóval nem élte túl a házasságunk a megpróbáltatást.
Neked szerencséd van Rajóval, és ez nagyon jó, hogy ilyen háttér mellett is szépen éltek egymással!!! Ennél több asszem nem is kell, Izával kiegészülve boldog kis család lesztek, anyósék meg le vannak sajnálva!

Kép
judit0713

oroszlán
Tök jó, hogy neked ennyire egyszerű a vége is, remélem a szülés is ilyen simán fog menni!
Elmentem végül a védőnőhöz, jó volt.

zsuzsó
Elmentem hétvégén az ünneplésre, de csak úgy, hogy vitettem magam kocsival (gyalog is csak 5 perc), ott pedig végig feküdtem a kanapén.
A félig ülő pózt mire érted, a napozóágyra? Az dönthető…
Hát lehet én még lelöklek a dobogóról :)

vicky
Nem tudom, cukroshoz menjek-e kedden, jók az értékeim, és ott kéne ülnöm 7-től minimum11-ig, plusz 1-1 óra az út…

andi
Nálam húsvétkor volt Vuk utoljára :)
Én reggelente próbálom mindig úgy rendbe hozni magam, hogy mi van, ha ma indulás….
Durva ez a sok jóslófájás, hátha nem lesz ennél rosszabb a vajúdás se…
Hát lehet én is csatlakozom majd az álmaid csapatához :)
Ó, nem hiszem el, hogy már após is szemétkedik, szegény :(
Basszus, ezek tényleg olyan kicsinyes dolgok, biztos nem magától találta ki! Ha nem engedi, hogy kifizessétek, akkor maradjon már utána csöndben!
Én is ilyen hülye hirtelen haragú vagyok, lehet visszaküldeném a babaruháikat!
Én nem értem, miért akar valaki a saját gyerekével kib@szi!
Hát megvan a minta, hogy mit nem szabad követni:(
Pont ilyenkor még ezzel terhelni titeket, hogy lehet valaki ennyire gonosz???

judit
Szerintem csak mi diétások hízunk ilyen keveset, ennyi kajától nem is lehet túl sokat :)
Hány kiló most Nimród?
Szuper eredmények :)

zsuzska
Még ne add fel!!!!!

eszter
Mindenkinek van mélypont a diétában, néha egy kis bűnözés belefér…
Próbálj meg gyümölcsökkel bűnözni…

Béku
Sajnálom, hogy rosszul lettél :(
Durva, hogy ennyien voltak!
Nincs kismamiknak elsőbbség? Mondjuk nálunk a terhesgondozáson csinálták.
Megvetted a bordűrt?

ann
Azért pihenj is néha!
Drukkolok az IR vv-hez! Remélem most ügyesebben veszik le a véred…
Én mondanám a helyedben a főnöknek a kolléganős dolgot finoman…
Nekem is volt egy ilyen, állandóan én szívtam miatta meg csináltam a munkáját, mert ő labilis volt.
Anyósjelöltet sajnálom :( Hát ja, van, aki dohányzás nélkül lesz tüdőrákos, de ez attól még nem indokolja…

kubu
Megköszönném, ha elküldenéd a homeós cikket, emailcímemet tudod, ugye?
Liza nagyon kis erős!

vnbeni
Örülök, hogy a főnököd így lejáratta magát! Vége lehetne már ennek a hülye pernek :(
Ha a táskádba tetted a papírt, az miért nem átvevés neki???

Na én voltam a védőnőnél, most először jó volt. Háromnegyed órát beszélgettünk, látta, hogy nagyon magam alatt vagyok, eléggé megnyugtatott.
Segített gyerekorvost is választani, elmondta, melyik milyen és abból láttam, ki való nekem…
Mondta, hogy most már ne menjek hozzá, majd ő jön.
És hogy járhatnék oda hetente 2x ctg-re a lepényem miatt, de elromlott a gép és ki tudja, mikor javítják meg, mert új vezetőség van.
Szerinte mindenképpen szedjek Schüssler sóból magéziumosat, mert segíti a beépülést és késleltetheti a koraszülést, gyorsan vettem is.
Hazafelé megvettem még pár dolgot, egész jól áll a kórházi cuccom.
Délután még kifeküdtem másfél órára a kertbe D-vitamint gyártani :)

Kép Kép
estrella22

Na azért ilyenkor örülök, hogy nekem az a legnagyobb bajom, hogy tegezhetem-e apóst :(

Kép Kép
estrella22

Ja, mondjuk úgy 8 éve nem látta az unokáit, a ballagásukra se volt hajlandó eljönni, bár kapott mindig meghívót, szülinapra, névnapra, karácsonyra képeslapot, ő meg semmit nem küld.
Meg van sértődve, hogy a gyerekek nem hívják fel hogy érdeklődjenek...pffff...8 éve basszus kis szarosok voltak még, nem neki kellett volna érdeklődnie, esetleg nyári szünetben elvinni őket, stb???

Nnna, belőlem is jól kiborult most a dolog!
Szerencsére jelenlegi anyós egy tündér, anyával versenyezve próbálnak mindenben segíteni...hát én igazán tudom értékelni ilyen előzmények után :)

Kép
judit0713

Estrella,
de jól hangzik a kerti D vitamin gyűjtögetés!
Szerintem a héten mi is végzünk anyával az általános nagytakarítással, meg megérkezik a mosogatógép is, úgyhogy jövő héttől nekem is kint a helyem!
Nem szokott súlyt mondani, de azt megállapította hogy husi baba, mert a pocakmérete szerint majdnem egy héttel nagyobb a koránál...szóval szép kis szülésnek nézek elébe, de ez a legkevesebb :)

Kép
judit0713

Judit
akkor lehet neked is előbb jön...
Még jó, hogy a mostani anyós jó, bár gondolom Eszteréknek azért elég szarul esik a nagymama viselkedése...

Ja, én ma kérdeztem a védőnőt, hogy akkor a gátmasszázst, málnalevél teát ugye elfelejthetem, erre kiröhögött, hogy ha már most tágulok, akkor minek akarok málnalevél teát??? Szerinte ezzel nem lesz gond...

Kép Kép
estrella22

Juditkám: az bőven vígasz, hogy R. pont az ellentettjük... túlságosan is.... :wink:
Bele se gondolok micsoda botrány lenne, ha ezek megtudnák a nyomóajándékot.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ha egy szar 1600 ft-os macskaalom (ami épp le volt 1090 ft-ra árazva!!!!!!!!) így kiverte náluk a biztosítékot....
Hú az 5 db pilótakeksz se lehetett semmi.... lehet sérvkötő kellett ahhoz is?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Az meg hogy a gyerekeket se keresi.... bassza meg az is.... mint az én anyósom.... :shock: :shock: :shock:
Nem tudom a mi családunktól az ilyen dolgok annyira távol állnak, hogy én konkrétan nem is találkoztam soha még csak hasonlóval se... Nem voltunk soha gazdagok, de egyik a másikának az uccsóját is odaadta volna bármikor akár dolog legyen az, akár érzelem ........ ha értitek mire gondolok ... :shock: :wink:

Estrella: Na, örülök, hogy a védőnővel jól mentek a dolgok.... Remélem megnyugtatott tényleg..... Azért ha lehet Téged az álmomba inkább még nem vennélek bele... Nem mintha nem szeretnélek...csak inkább majd Te a következő körben szülj, jó??? :wink: :wink: :wink: És úgy is lesz!!!!!!!!!
Hát ez a kifizettetés dolog igen, ez új volt a mocskolódási listáján... lehet a ruhák mellett egy kis pénzt is utalnom kéne nekik, hogy nehogy rés legyen miattunk a költségvetésükben... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Amúgy szerintetek bunkó lennék, ha ezek után nem tegezném őket, ha találkoznánk??? :P :P :P :P :P :P

andrea-1

Judit: mosogatógép a legjobb barátosném!!!! :) Most is épp akcióban van..... Isteni szerkezet.... Nóbel díjat érdemelne, aki feltalálta :)

andrea-1

Vbeni,
gratula hogy sikerült összekuszálni a főnököt, remélem a következő kör már az utolsó felvonás lesz...
drukkolok. aztán hajrá végre kezdés!

Ann,
én a csajjal beszélnék először, aztán ha nem veszi a lapot, akkor tapintatosan mondanám a főnöknek hogy gondok vannak és beszélnie kéne neki a csajjal, de lehetőleg hagyjon ki belőle. ha jó főnök, remélhetőleg meg tudja oldani diplomatikusan.

Juditkám,
nehogy parázz a hízás miatt, te aztán olyan kis súllyal kezdted. én meg sem merem írni mennyinél tartok, de nekem a diéta miatt jött fel kevés.
Eszter hogy van? S. ügynök mondott valamit, hogy kell-e valami óvintézkedés?

Andikám,
anyóst-apóst most verd ki a fejedből, bár tudom hogy ennyi értelmetlen bántást nagyon nehéz lenyelni és elengedni az ember füle mellett... neked most pihi és nyugi kell még erre a 11 napra. drukkolok hogy kicsit jobban legyetek. az elmúlt napokban én is szarul voltam, de én az időnek tudtam be, egyszer 32 fok van, aztán 15, szerintem ez nem segít a komfortérzetünkön. már azon is paráztam hogy nyílik a méhszáj, úgy fájt a hasam, de szerencsére semmi. teljesen rendben vagyunk. neked hogy áll a méhszáj? érzel valami hatását a homeos cuccoknak?

Estrella,
én is gondoltam rá, hogy lecsapsz a dobogós helyemre, de én azért drukkolok hogy ne így legyen! védőnő rendes volt, ez jó hír.
te kérdezted tőlem még korábban a félig ülő pózt, de én nem tudom a választ. :-)
ennek a linknek talán hasznát veheted végszükség esetén:
http://leo-poldi.hu/webshop/index.php?c ... a43ae039eb

Breki,
megvan az eredmény? sajnálom hogy nem jól bírtad, de szerencsére nem kell ilyenre menni többet. nálatok 20 hét után nem veszik előre a kismamákat?

Csucsu, Sajti,
merre vagytok?

Zsuzska,
ne add fel, korán teszteltél!!! biztasd a babákat!!! nagyon drukkolok!!!!

Eszter,
a diétában mindig vannak holtpontok. diétás édességekkel és diétás lekvárral próbálkoztál? vagy neked ezek is tiltólistásak lennének?

akit érinthet majd - "Jancsi wellness" melletti gyógyászati segédeszköz bolt nyitvatartása: h-cs: 8-16; p: 8-14; sz-v: zárva.
tena lady super betétet árulnak darabra is, nem csak csomagban, hetvenvalahány forint.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

andi
Tényleg az a szerencse, hogy az alma messze esett a fájától…
Utald vissza a macskaalmok árát :)
Megnyugtatott a védőnő, de attól még nem állok készen… Azt sem tudom, mit fogok csinálni egy olyan pici babával, remélem az anyai ösztönök jönnek majd.
Inkább valóban kivárnám a következő kört a Margitban…

zsuzsó
Cukrod hogy van?
Köszi a linket!
Az „én” gyógyszertáramban nem volt Tena Lady super, meg már a honlapon sincs fent, valami mást vettem helyette, remélem az is jó lesz.
De darabra azért olcsóbb lett volna…

Kép Kép
estrella22

Zsuzsókám: nem tudom hogy állhat a rendszer odabent... foggalmam sincs, szedem becsülettel a cuccokat, aztán majd meglátjuk volt-e értelme..... a méhszájat amúgy lehet érezni????????......Vizsgálat nekem most nem lesz, az szerintem majd csak a 40. hetin várható, vagy ha előbb beindulna a műsor.
Zoli addig már csak a ctg-ket mondta, hogy azok lesznek... ha nincs "panasz" akkor csak a ctg-s papírokkal kell átmenni HOzzá, csekkolja, azt csá.
MOndjuk szombat óta az a nagyonerős jellegű fájós érzés nem volt, de a kisasszony igen intenzíven feszegeti a hasam... gondolom ez meg normális... :shock:

Amúgy meg eljöhetne a világvége... tényleg... lassan itt lenne az ideje, minden vicc nélkül .... a retekklub megy nálunk... borzasztó.... :shock: :shock: :shock: :shock: R-rel le vagyunk döbbenve... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

pont akartam írni, hogy ez komoly hogy ilyen műsor megy a tv-ben? Azt hittem a vv-től már nem lehet lejjebb süllyedni, de mégis. MOndjuk azt sem néztem, szerencsére ritkán is kapcsolom be a tv-t, akkor sem ezeket a csatornákat preferálom. szóval egy hányok ettől a folyamatos népbutítástól..
ann74

Lányok,úgy végeztem ennyi idő alatt,hogy "előrébb vettek"...
Ehhez a vizsgálathoz is,meg alapból kismamáknak ugyanezt kell nyomni mindig,és ugyanahhoz az ablakhoz hívnak a 3-ból,de mivel eleve a sort végig kellett állni (már az épület előtt is,aztán a lépcsőházban,aztán a sorszámkérő automatánál,amiből 1 db van!!), eléggé soká kerültem oda így is,pedig nyitás előtt ott voltam :?

Ennél korábban tényleg nem bírtam volna menni,még a pisst is nekem kellett öntögetni abba a kémcsőbe itthon...
Mondjuk azt 4:45-kor csináltam,mert akkor keltem ma... :shock:

Szóval így végeztem "elsőbbséggel"...

Na de akkor az eredmény (csak a cukorra vonatkozó):
éhgyomri (gondolom) 4,4 mmol/l ( 4,2-6,1 )
60 perces ( -II-) 7,9 mmol/l ( 4,2-8,8 )

azt látom,hogy ref. értéken belül vannak,de remélem jó annyira,hogy békén hagyjanak :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Estrella: bordűr még nem érkezett meg nekik raktárra,azt meg kell várnom...

Viszont megajándékoztam magam (és Majácskát) egy Bolával... :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.05.10 19:42-kor.
Vendég

Andikám,
szerintem a feszegetés az tuti normális, mert nekem is annyira fájt a hasam hogy már komolyan aggódtam, de Sz. ügynök megnyugtatott, hogy az itt-ott kidomborítás meg alhasi fájdalom, feszítés nem gáz. a hasi fájdalom a súly miatt lehet, gondolom Iza feje is már jól lent lehet és ezért nyom mindenütt.
nem tudom hogy a méhszáj változását egyébként mennyire lehet érezni. nekem a derekam is szokott fájni mostanság. lehet hogy ez már jóslófájás? :shock:
már tisztára kezdek én is parázni, remélem te majd csupa jókat mesélsz és megnyugtatsz. :D :wink:
mi vv-t nem nézünk, gondolom azon botránkoztatok meg. inkább hallgassatok verseket, meséket az egyszervolt.hu-n. :-D :-D

Estrella,
cukrom... köszi nagyjából jó, bár az elmúlt héten nagyon elhajlottam... :-( meghazudtolva az eddigieket... mértem párszor magasat, de legalább tudtam is az okát...
szerencsére a flowmetriánk ennek ellenére rendben volt ma is. :D :D

Breki,
2órást nem is néztek? :shock: :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kubu: Nem adattam be a kullancs elleni oltást és azt mondják, hogy már kicsit elkéstünk vele. Szerintem már kihagyjuk. Barbusnak dologél van a fogára, de nem engedi bekenni. Lázcsillapítót inkább éjszakára szoktam neki adni akkor, ha már hőemelkedése van fürdés után. Nem szeretném, ha éjszaka menne fel a hője és nem kelünk azért fel. Meg nem is szeretném felébreszteni. Majdnem mindig van hőemelkedése, most 37-tel nyitottunk. Ez a thuja jó lett volna, de már csak egy oltást fog kapni. Valamilyen homeós bogyónk volt, de nem emlékszem a nevére és akkor is volt láza. Általában olyan 37,6-8 körül szokott lenni a hője. Kíváncsi leszek, hogy holnap mi lesz, állítólag várhatunk lázat és náthás tüneteket. A mosás nem semmi, szerencsére nálunk egyelőre elég a heti 2 adag hármunknak. Miért kellett vért venni Lizitől? Nagyon ügyes és bátor volt. Egyébként vigyázok magamra, most erősen hanyagolom az MBT-met és nagyon a lábam elé nézek, ha Barbus a hátamon van.

vnbeni: Azért nem semmik, remélem a bíróság jól megvágja őket.

ann: Ez nagyon nehéz helyzet. Nem irigyellek érte.

andi: Anyósodék...no comment! Idióták és kész. Szegény R. biztosan szégyenli magát a családja miatt. Szerencsére az én anyósomék nem ilyenek, bár most mikor a pénz miatt beszéltem vele már én is azt hittem, hogy húzza a száját, de inkább csak meglepődött, hogy máris találtunk kocsit. A fájásokra akartam mondani, hogy azt szokták mondani, hogy akkor szülési fájásai vannak az embernek, mikor meleg vízzel letusol és nem múlik el. Állítólag a jósló elmúlik tőle. A méhszáj állapotát nem érzi az ember.

judit: Azt hiszem ezt az ajándékot az anyós fejéhez vágtam volna. Nekem 200 km-re vannak a nagyik és a barátnőm is. A nagyikat kértem, hogy majd inkább itthonra jöjjenek, úgyhogy csak a barátnőm és a gyerekem keresztapja voltak bent nálam a kórházban.

estrella: A cukros dokinak nincs meg a száma? Én annó felhívtam, hogy a cukrommal minden rendben, de feküdnöm kell. Annyit kért, hogy 2 hetente beszéljünk szülésig és utána amikor már túl vagyunk rajta. Még jó, hogy egy sétám volt csak a belgyógyra, egy épületben volt (mint minden a mávban, csak nagyon kesze-kusza). A tágulással nekem sem volt gondom. :) 3 ujjnyival indította a doki a szülést, mert már kicsit kevesebb volt a vizem és már nem szívesen engedett volna haza.
vicky79
Budapest III. kerület

Békus, 120 perceset nem néztek? Vagy ilyenkor nem szoktak? Ez tök furi nekem, de kismamák biztos tudják.
Az a terhelt elég határértéken van, nem?
ann74

Andi: hát nem is írok semmit erről az anyós-após dologról...
Felháborodtam..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Viszont írok majd privit ;)
Vendég

Zsuzsi,Ann:
tudjátok,nekem nem a cukros lötyis van,így a zsömlés-tejes megoldásnál CSAK éhgyomri+60 perces van ;)
Vendég

béku: Hát nem is tudom. A vénás vér mindig mást mutat, nem emlékszem annak mennyi lehet a maximuma. De ha ujjból lenne az 1 órás 7,9, akkor az már nem jó. Nekem a 75 gr cukor után 2 órára volt 7,8 és akkor az már a tartomány teteje volt. De hogy ennél a próbareggelisnél hogy van, azt nem tudom. Az éhgyomri cukros elég alacsony, ezért szédülsz. Nem tudom ezzel mit kéne tenni.
vicky79
Budapest III. kerület

Breki,
ja, ezt elfelejtettem.
hát ref. értéken belül vagy, de nekem ez azért fura, mert elvileg minden kaja után 1 órával 7 alatt kell lennie a cukornak és ha nem diétázol, akkor nálad ez láthatólag megdől.
kíváncsi leszek mit mond a diabetológus.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

A hülye smiley bekavart,idemásolom ref. értékkel együtt újra:

éhgyomri (gondolom) 4,4 mmol/l ( ref. érték: 4,2-6,1 )
60 perces ( -II-) 7,9 mmol/l (ref. érték: 4,2-8,8 )

lányok,nekem fogalmam sincs róla,csak ennyi van a papíron...
Vendég

Békus, amúgy nekem pont mindig az járt a fejemben, hogy az állandó szédelgésed rosszulléteid miatt nem vmi cukkergond lehet-e. Mert sokszor írod hogy olyan rapszódikusan étkezel, vagy nem étkezel. Nem tudsz kis rendszert vinni bele? Baromi fontos lenne, de ez amúgy minden egészséges étkezés alapja. Hátha nem lennél annyira sokat rosszul.
ann74

Breki,
azt hiszem hasonlóan gondoljuk Vicky-vel az 1 órás értéket, de nekem sem volt soha próbareggelis, így nem tudok biztosat.
mikor vacsizol? ha megennél 8-kor még egy kis utóvacsorát (nagyjából 20 g CH-t) akkor reggelre valószínűleg kevésbé esne le a cukrod és tényleg nem szédülnél annyira.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ann: nem tudom,mitől vannak ezek az ájulásos dolgok,de mivel mellé lezsibbadnak bizonyos testrészek is,anyum arra gondolt,hogy csak Maja nyom valami ideget,és nem hülyeség..

Mert tényleg sokszor csak jön-megy ez az érzés...

Mostanában már van rendszer az étkezésemben,rendszeresen van reggelim is (ez azelőtt nem volt meg),van tízóraim is,ebéd,uzsonna, vacsi :)

Szerintem nem emiatt lesz,mert mióta rendszeresen eszem,csak néha volt,hogy kimaradt,vagy később sikeredett az evés :roll:
Vendég

Zsuzsi: kb. pont 8-kor szoktam enni,de mivel nincs diétám,ezért én még később is szoktam... :roll:

8 óra majdnem mindig ugyanúgy megvalósul,mert akkorra készül el a kaja párom munkája után.
Vendég

az utóvacsit a vacsin felül értettem. szóval ha 8-kor vacsizol, akkor inkább 9-10 körül és az mindenképp lassan felszívódó legyen.
nem a diéta miatt, hanem hogy reggelig kitartson. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

andi
A méhszáj kinyílást nem lehet sajna érezni :(
Ha nekem állandóan kontrollra kell járnom, akkor fizethetek, mint a katonatiszt???

ann
Milyen műsor volt az rtl-en?

Béku
Hááát, nem tudom, ha 120 perces lenne, akkor nem jó eredmény, 7,8 a határ, de ezek szerint ott mindent furán csinálnak…
Egy barátnőmnek volt próbareggelis terhelésese, az rossz lett és akkor csináltál a sima glükózost….
Milyen bolát vettél?

zsuzsó
most már akkor nem lesz gond a cukroddal….

vicky
Nincs cukros dokim, Gizike főnővérhez járok…. :)
Pénteken megkérdezem a dokimat és max hétfőn rácsörgök Gizikére.
Hétfőn már pisigyűjtés lenne…

Kép Kép
estrella22

Estrella: ilyet vettem:
Kép

Lányok,ez a fajta vizsgálat nem teljesen ugyanaz,mint a cukros lötyis,ez kifejezetten kismamáknak lett kitalálva (úgy hallottam),és mivel máshogy nézik,valószínűleg azért mások a ref. értékek is... :)

Nincs egyáltalán 2 órás szúrás,csak a 60 perccel későbbi (miután az utolsó falat lecsúszott),ezt is elég szigorúan vették,úgyhogy oda kellett tolakodnom,amint letelt a kereken 60 perc kaja után :)
Vendég

Zsuzsi: nem is úgy értettem a diétát,hanem hogy nálam azért nincsenek így betartva percre az étkezések,mert egyelőre szerencsére nem volt diétám ;)

ne is legyen... :roll:
így aztán,mint jó kismama,sokszor eszem napközben,és akkor,amikor épp úgy érzem... ;)
Vendég

Sziasztok csajok!

Andi!
Tudom könnyű ezt mondanom, de sz@rd le anyósodat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok, bocsi, hogy csak erre reagáltam, de most tök happy vagyok, mert meg van a PAPÍR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ennek hatására vettem egy kisüveges Bacardit és azt iszogatom, mert annyira boldog vagyok!
Köszönöm mindenkinek azt a sok drukkot és privit, amivel életben tartottatok ezelőtt 10 hónappal. Bocsi, ha valamit elgépeltem, de nagyon rég ittam alkoholt és a kicsi is megárt!
Puszi!
Holnap jövök és reagálok mindenre, aki nem érti a dolgokat Őneki meg küldök privit csak jelezze!

gyoreneildi

Ildi !!!!!!!! :)
Juhéjjjjjjjjjjjj.............. :) Virtuálisan hadd koccintsak Veled!!!! :wink: :wink:

andrea-1

Ildi: bocsi,én most nem vagyok képben,de Veled örülök,bármilyen papír is legyen az!!! :D :D ;)
Vendég

Béku: Azért is írtam, hogy talán a mi ujjból vett referenciánkhoz kell talán hasonlítani a tiédet. Csak már nem emlékszem a vénás vér mennyit változtat a cukron. Mondjuk azt nem értem melyik kismamánál normális a 8,8-as cukor. Kíváncsi leszek mit mond a doki.

Estrella: Szerintem nyugodtan hívd fel a nővérkét, meg fogja érteni.
vicky79
Budapest III. kerület

ildi: Annyira én sem tudom milyen papírt vártál, de sejtem. Majd írd meg hogy jól gondolom-e. Virtuális koccintás tőlem is megy.
vicky79
Budapest III. kerület

andi
a boszorka azt akarja hogy kikeszitsen apos is ???? ugy latszik futogeti rendesen, nem tudom ki irta de biztos visszautalnam en is a penzt nekik amilyen hulye hirtelen vagyok en is....
csak nyugi

gyildi
gratulalok nektek es vegre akkor igy 10honap utan fellelegezhettek.
apa kezdheti irni a konyvet :)

bocsi de a sok olvasas utan ennyit tudok csak irni, mert reggel koran keles lesz es vasarlas.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

csajok
hat Ildi most kapta meg, hogy hivatalosan is ovek Lili baba, igy 10 honap utan.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Akkor jól tippeltem (bár én nem is tudtam ezt, csak a legutóbbi hozzászólásodból gondoltam). Nem tudom mi tartott a hivataloknak ennyi ideig, de most már megnyugodhattok. Gratulálok az új családtaghoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat!
Fura dolog történt, pénteken nagy lendülettel mentem a BMC-be a 3-om fagyibabáért, rengetegen voltak, odahívtak 9-re és fél 2-kor volt a beülti, de ez a legkevesebb, ezzel mindenki megbékül!

Várakozom 9-től egyszer csak K2 szól, hogy menjek vele hátra, itt már tudtam valami nem OK! Leültünk az irodájában és elkezdte mondani a tényeket. Először 2 fagyibabát élesztgettek és csak egy lett jó, feloldották a 3.-at és ő sem lett jó, úgyhogy 1 fagyibabát kaptam vissza!

Először nagyon megütött a dolog, de a beülti után olyan boldogság, felszabadultság érzésem lett és ez azóta is tart, hogy el sem akartam hinni. Folyton az jár a fejemben, hogy egy aki mindent visz és ha a fagyasztást is túlélte biztos befutó lesz! :D :D :D

17.-én megyek eredményhirdetésre, bízva a baba erejében!!!! :D :D :D

Mindenkinek szép estét!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: tetszik a hozzáállásod!!! :D
Nekem is az a lombik lett sikeres,amit az első perctől annak éreztem ;) :D :D :D

mennek a babaragacsok!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Mia,
igen, így is lesz!!!! Pihizz most sokat, és ezt a gondolatot ápolgasd szépen a 17-i vv-ig :wink:

Ildi,
gratuládé!!! (emlékszem, volt ott valami kavarás, ami miatt nagyon ki is buktál anno, de látom minden hepi lett :D :D :D )

Breki,
sajna nem tudom jók-e ezek az értékek, mert nekem a rendes cukros lötyis mérést csináltatta S, 60 és 120 perccel.
Bola széééép! És jól tetted, hogy nem valami szineset vettél, én a zöldet alig tudom felvenni :cry:

Kép
judit0713

Béku
Szép a Bola!
Hát, tudod, nekünk úgy kell itthon mérni a cukrot, hogy evés után 1 órával, és nem nagyon szabad 7 felett lennie, de beszélj szerintem minél előbb a dokival, majd ő megmondja….

gyoreneildi
Szívből gratulálok!!!! :)

vicky
Amikor nekem „kontrollálták” a vércukormérőmet a kórházban, a vénás vér eredményét hasonlították az ujjhoz, és 1 tized volt az eltérés…
Hétfőn felhívom a nővérkét…

Mia
Nagyon drukkolok, hogy ez az egy legyen a befutó, jó a hozzáállásod!!!! :)

Kép Kép
estrella22

Judit: ez tetszett ott a legjobban,illetve egy másik körmintás,de annak a közepében volt egy pink pötty...
No az volt a legszebb,de a pötty nélkül kellett volna ;)

Ezért ezt választottam :) Ráadásul nem volt semmi időm,anyum kint várt az autóban járó motorral,mondván beugrok megkérdezni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzska, nem feladni!!!!
A hőmérő ha hormonokat kaptál nem ér semmit sem! A teszt meg korai, ha egy babó tapadt meg a pocidban!
Tehát nyugi és pihi!!!

Ildi, Hatalmas Gratula! :lol: :lol: :lol:
Remélem, jó volt a kis ivászat!

Béku, nekem az IR miatt volt 0 és 60 perces vérvétel minden hónapban. Ott a saját teszt reggelimet kellett enni. Nekem is a 0 mindig alacsony volt értékhatár alatt. (a doki azt mondta, hogy nem gond, Mensmentisben) A másik is elég alacsony nem volt max. 4,5, (de a végén volt 5,14 is) a 60 perces. Hát így nem tudom, de kicsit magasnak érzem :? , de beszélj dokival!

Andi, anyóshoz nem is írnék. Eszméletlen az tuti! :twisted: :twisted: :twisted:

Kubu, Liza egy hős. Miért volt vérvétel?
Mi jövő héten megyünk, már most félek, hogy mi lesz. Utálom a vérvételt és régen el is ájultam. De hát IR miatt már megszoktam és nincs gond. De most parázom…. :oops:

Mary, hajrá!!! Nagyon ügyes vagy és pozitív!
Drukkolok és küldöm a ragacsokat feléd ++++++++++++++++++++++!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?