Új privát üzeneted érkezett!

Vikus, Oroszlán: 10.30-ra megyek ctg-re majd.... ha csúszás van akkor kb. 11-kor végzek, ha nem akkor háromnegyedkor (?). Utána a papírral majd át Zolihoz.... :wink:

Zsuzsó: persze, hogy írok :wink:

Ancsi: megkérdezhetem mennyi jött fel? :roll:
Cukrosvizsgálatkor ha löttyöt iszol és esetleg émelygés, rosszullét lenne, akkor érdemes mélyeket lélegezni, hasba!! Eszternek is meg nekem is bejött.... :wink:

Beni: figyu, a D-vitaminos témában Eszter most eléggé otthon van, biztos kiművel majd, de addig is a blogján nézd meg, hogy Nála mi volt, írta asszem!!

Estrella: Nem igazán ittam tejet az utóbbi hú.... 2010. február óta reggel-délelőtt... :shock: :shock: :shock: :shock: Max. egy picit kávéba....de most mivel sokat ég a gyomrom, a kávé soktejjel megy csak és hát reggel kell(ett). De az 5,1 tényleg nem volt sok szeirntem se.
Na igen, nem sokat híztam, de volt csanda rendesen, majdhogynem végig..... úgyhogy az volt az "ára".... :shock: :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vegyétek és egyétek........ :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Sajti
Mindig elfelejtem de ezt ígértem: MTHFR és szerintem érdemes lenne nézetni neked is D vitamint.

Kép
vnbeni

Húúúú csajok, ne írogassatok ilyen 5-6 kiló plusszokat, mert totál elszégyellem magam :oops: :oops: :oops: rajtam most plusz 10 van már, és még van 7 hetünk....bááár tegnap azt mondta S, hogy ez egy jó nagy 32 hetes baba :shock: :shock: :shock:
Anyám most kezdtem el baparázni hogy hogy fogom megszülni???
Most 8,5 a feje 8)
Mindenesetre utoljára voltunk magánrendelésen, jól megdicsért, szépen megtartott méhszáj, szuper állapotú lepény, elég víz....3 hét múlva kezdődnek a ctg-k :D :D :D

Beni,
én is Eszterre emlékszem D vitamin témában!

Ancsi,
konyha most nálunk is romokban, csempézünk és kialakítjuk a mosogatógép helyét!
Jövő héttől végre elkényeztetett kismami leszek, nem kell mosogatnom :D :D :D

Breki,
a leírásaid, meg a bordűr kép alapján nagyon jó kis kuckója lesz Majának :wink:

Andikám, Oroszlán,
gondolom már zabsem se fér be...mondjuk én tegnap S-sel beszélve kezdtem először igazán ráindulni a témára, de azóta is bennem motoz...
Ááááá, alig várom hogy melyikőtök jön előbb a babás hírrel!

Vikus,
holnapra nagy kalappal!

Zsuzska,
most minden hangulatingadozás megengedett, de azért ajánlottabb a pozitív gondolatokat előszedni! Hiszen mindjárt itt a vv ideje, kismami :wink:

Nnna, elfelejtettem mit akartam még :oops: :oops: :oops: Ja igen, valaki kérdezte Mócit: Nimród a becsületes neve :lol:

Kép
judit0713

Sziasztok!!!!

Sajnos nagyon elvagyok kenődve,azt hiszem,hogy ez sem a mi hónapunk volt!!!! :( :( :( :( :( :( Ma reggelre a hőm is lefele vette az irányt és csináltam egy tesztet ami ful negativ!!!!! Tudom-tudom,hogy korán van még,de sajna a hőm még soha nem csapott be!!!! Még nem akarom temetni a dolgot,megpróbálok optimista lenni!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

VnBeni!
Igen, én vagyok a D-vitamin szűrés legújabb elkötelezett híve! :D
Nekem a doki azt mondta, hogy amíg a D vitamin szintem nincs állandó 80-85 körül, addig nincs miről beszélni lombik, terhesség témában!!!!
Nekem 19 volt, és konkrétan 100%, hogy a legutóbbi vetélésem a D vitamin hiánynak köszönhető!
kb 2-3 hónap alatt felépíthető a megfelelő D vitamin szint, de doki kell hozzá, mert hirtelen túladagolni sem szabad! Ráadásul receptkötelesek az ennyire nagy dózisú készítmények! Nekem a kezdő adag 40,000 egység!!!!
Nekem nőgyógyász írta fel!!!!!
Drukk a perhez és a D vitamin építéshez is! :D
Ja, és addig is napozz amennyit csak tudsz!!! Sokat dob a D vitamin szinten :D

Sajti!
Csak egyetérteni tudok Benivel az MTHFR és D vitamin témában! :)
Még az autoimmun panelt megcsináltatnám- asszem :)

Judit!
örülök, hogy rendben vagytok S szerint is :D
A plusz kilók miatt ne aggódj, majd leugranak, mikor kibújik Móci, és a maradék a szoptatásnál lepattog majd rólad :D
Mit mondott S doki Eszter mononucleosisára???
Hogy van Lánykád?

Andi, Oroszlán!
Ha látnátok reggel ébredéskor...meg éjjel mikor megébredek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Első dolgom, hogy megnézem a telót, hogy van-e valami baba-mozgás, amire esetleg nem ébredtem fel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet hogy jobban rá vagyok már görcsölve a témára, mint ti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andikám!
Asszem a keksz csatát azért mondják, mert a spermiumok körül valami olyan lötyi van, ami a méhszájat puhítja??? vagy segít megnyitni... valami ilyesmit olvastam annó a témáról! Mi totál le is voltunk tiltva emiatt!!!! :D

IR: én egyre többet "kurvulok" IR témában. Egyszerűen a holtpont alatti helyen vagyok a diétában :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: annyira szégyellem magam miatta! Kicsit - NAGYON - kudarcként élem meg a dolgot! de hánynom kell mindentől, amit a diéta szerint ehetek... nem hogy napi 5-ször csak ilyesmiket nyomassak.
Szombat óta minden napra beficcen valami bűnözés :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Most pl a reggelimben van pici cuker és liszt. Mondjuk ez a legrosszabb amit elkövettem amióta szedem a gyogyót!
Ebből van kiút??? Szeretnék minta mamai lenni és betartani mindent!!!

Zsuzska!
A hangulatingadozás nem gond, de tényleg ne add fel!!!! lehet hogy csak máshogy aludtál, vagy kevesebbet az előző napokhoz képest,...
tessék bízni a kis Manókban!!! :)
A teszt nagyon korai volt!!!! Majd holnapután reggel csinálj! :D

eszter82
Budapest

Eszter,
köszi, lányka jobban, két napja láztalan, már enni is bír egy kicsit, csak nagyon gyengusz. Ma újra orvoslátogatás.
Húú, most olvastam a blogodban a fogászatot...nos, azt hiszem ez lenne nekem az egyik legnagyobb próbatétel az utatokon. Szóval sok-sok drukk hogy könnyen túllegyél rajta!!!

Benikém,
millió drukkom a perhez :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzska,
na most nem feladni!!! Ne kattogj a hődön meg a teszten, csak vizualizáld a pocakban a babá(ka)t, hogy már befészkeltek, és nemsokára petezsákként látod őket az uhun!!!!
Jajj csajszi, nagyon szorítok a vv-hez!

Kép
judit0713

Judit: köszi,remélem én is,hogy szép lesz! :)

Megjöttem negyed órája a terhelésesről... Jól sejtettem,kellett mellém a segítség... A buszig még kimentem,de már azon (ülve) beszédültem,párom tartott meg,onnan 1 perc a rendelő,viszont kilométeres sor állt előtte... :shock:

7-kor nyit,előtte 5 perccel beálltunk,de mire bementünk,és felértünk a lépcsőn,ahol szintén miliméterenként lehetett haladni a sok embertől... :roll:

7:45-re volt meg az első adag+kaja,aztán várakozás.

Utána már csak egyszer szédültem el,de nagyon durván,pedig akkor már a 2. vv-hez közeledtünk,tehát VOLT bennem kaja...

No mindegy,túl vagyok rajta,16h-ra megvan az eredmény,csak el kell mennem érte,vagy valamelyik nap.
Vendég

Zsuzska: nekem a tüneteid tetszettek,szerintem ne méregesd a hődet,ne akarjál rosszat bevonzani!!! ;)

Koncentrálj arra,hogy ott vannak a babácskák,vagy babácska!!!
Csütörtök előtt pedig kár is tesztelni...,majd aznap csinálj egyet,de az már zebrás lesz! ;) :D :D
Vendég

Zsuzska!
A hőmérőbajnok mondja, hogy nem feladni!!!!!!
Szeptemberben befigyelt a többéves rutin, "annak rendje és módja szeirnt" elindult lefele a hőm, el is mentünk arra az ominózus borfesztiválra, tök nyugodt lélekkel!!! Ez volt egy vasárnapi napon... kedden pedig pozitívat teszteltem :shock: :shock: :shock:

Juditikám: Jajj már ne izgasd Magad a kilók miatt.... főleg úgy, hogy azért nézzük meg már, hogy ki mennyivel kezdte :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Te sovánkán, én viszont jóval a Tied felett... (és amit nem szabad elfelejteni, hogy én a csandák mellett szinte végig diétáztam is... :wink: ) SZóval szerintem bőven a megengedett környékén leszel a végére, ha meg kicsit több lesz, majd leviszi a Móci után való futkosás... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Hú, 3 hét és ctg...naggyon gyorsan tellik az idő... :wink:
A zabszem??? Mit zabszem...annak a töredéke se fér be már!!!...... :shock: :shock:
Előszedtem a 32. hetes leletem, Iza feje 83 mm volt akkor, a 36. héten meg már 91 mm!!!! Nem akarom inkább tudni, hogy ez OTT hogy fog kijönni.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Eszterkém: Ma még ne izgulj.. nálunk tudod a pénteket időzítette Rajó :lol: :lol: :lol: :lol: ez tök lökött, kész tényként beszél róla, hogy akkor megyünk... :wink: :wink: :wink:
Sajnálom a diétás holtpontokat.... lehet nem a legjobb tanács, de én minden héten 1-szer engedélyeztem magamnak az "elhajlást", ami nálam a többek között a mekit (is) jelentette.... tudtam, hogy x napon jól bezabálok, a többin így könnyebben ment a cölibátus :shock: :shock: :shock: Mondjuk ez vélhetően nem egy követendő példa, de nagytotálban nem bírtam volna hogy mindig lemondjak.... És hát eredmény végül is, mint a mellékelt ábra mutatja valahogy csak lett... :wink:

Beni: nagyon nagy drukk a perhez!!!!!!!!!!! A d vitamin dolgot látom leírta Eszter időközben..... :roll: Majd gyere mondani a mai napot... :wink:

Na én meg mára beterveztem egy magamra áldozós napot itt a nagy fészeképítés végére ... hajfestés, utána meg lecserélem a körmeimet ... és valahogy - még nem tudom hogy - de a lábam is rendbetenném nem csak úgy ímmel-ámmal .... szóval fullgenerál a kiscsaj érkezése előtt... :wink:

andrea-1

Judit: örülök, hogy minden rendben volt S-nél! Hihetetlen, hogy neked is már csak 7 hét... de jó, hogy Eszter lányod is jobban van! mit mondott S, nem veszélyes rád nézve ez a betegség? én is kiváncsi vagyok, hogy Andi vagy én kezdjük meg a májusi babaesőt:) asszem kezdek én is izgulni, már csak 2 hét... bármikor bármi lehet... de kiváncsi is vagyok ám a lánykánkra nagyon:)

Zsuzska: ne add fel még, várd meg a holnapi vérvételt, én még bizok benne/bennük:)

Zsuzsó: én a spertit próbáltam, az is aranyérre van direkt, kúpot + krémet, de nem igazán vált be egy idő után... vettem egy aloe vera krémet (ún. kék krém, FLP) és ez nagyon jó, ez majd a gátsebre is jó lesz, ha lesz, de jut eszembe nem lesz;)

Béku: érdekes, én még semmit nem álmodtam a szüléssel kapcsolatban... meglátjuk, mennyire láttad előre a magzatvizelfolyást:) mindenesetre napról-napra közelebb vagyunk hozzá... örülök, hogy elmúlt nálad a pocak-húzás:) kiváncsi vagyok a cukor eredményedre, jó, hogy túl vagy rajta!!!

Andi: szerintem jó, hogy anyud megy veled, tényleg bármi lehet:) tegnap voltam apukámnál egyedül, hát a vezetés egyáltalán nem tetszett Nórinak... – az anyós ülésen való utazás sem tetszett neki már vasárnap, nemhogy a vezetés - úgyhogy tényleg itt a vége az egyedül mászkálásnak... sőt én már azon is gondolkodom, hogy beteszem a kórházi cuccot az autóba... a full-generál nálam is esélyes, pont ma gondoltam rá én is:)

Estrella: mi lett, beszéltél a védőnővel?

Kép
oroszlán

Csajok, irigykedve figyelem a készülődéseket.. :) ez azért durva, hogy a végén szinte mindenkinek lesz valami fájdalma, problémája.. remélem ezek kibírhatóak és majd nem is fogtok rá később emlékezni. Nekem konkrétan semmire nincsen időm, dolgozom mint egy gép, el tudnám már simán viselni, hogy otthon pihengessek pocakkal és közben netezzek..bár akkor meg otthon lenne 1000 dolog, na de az azért mégis felemelőbb lenne :)
Andi, te tényleg nagyon félsz..kérlek kérlek ne parázz, a legjobb kezekben leszel és életed legszebb élményét fogod átélni, csak erre gondolj.

Judit, az a 10 kiló semmi, ne hülyéskedj, én ilyet alapból tudok produkálni. Szülés után lepereg majd mint a vaj.

Dvitamin: durva hogy ezt sem nézetik a bmc-ben..nem tudok rá mint mondani. Útálom, hogy ennek a lombik témának a legnagyobb része business..nemhogy előtte alaposan megnéznének mindent...

Zsuzska, szerintem baromi korán volt a tesztelés, és a hődet meg ne méregesd!!! És nehogy most elkeseredj. Max még csütörtökön csinálj egy tesztet szerintem, addig nem érdemes.

Eszter, minden elismerésem a tied fogorvos végett. Nekem is kellene, mert egyre csúnyábbak, koronákat kéne cserélni, stb.. de konkrétan halálfélelelmem van. Legutóbb mikor vették a mintát azt hittem ott halok meg és kijön az összes fogam..szóval nemtom hogy lehet ezt még egyszer átélni..

Eszter, a diétában biztos meg lehet találni ami fogadra való, sajna muszáj csinálni. Ha bűnözöl azt inkább tedd a déli étkezésnél. Néha én is nagyon nagyon megkívánok sült krumplit, szerintem szeptemberben ehettem utoljára. Anuyéknál néhány hete 3-4 szem lecsúszott, na az nagyon jólesett. De próbálok nem gondolni rá, és így bizonyos ételeket siekrül kiiktatni. Inkább az édesség, a fagyi az ami nehezebb. De ezeket valahogyan próbálom beépíteni a diétába, több kevesebb sikerrel. 7végén készítettem tk. tönkölylisztből palacsintát, és egészen jó lett!!! Zabpehelyliszt valószínű jobb lenne, mert szerintem az könnyebb.

Vicky, vigyázz magatokra, örülök hogy Barbusnak nem lett semmi baja az eséstől, te pedig akkro biztos nagyon ügyesen estél. Ez sem olyan ecccerű ám!!!

Én holnap megyek IR vvre, de újból nem 75 gr tömény cukrot kell innem, hanem 75gr-ot normál étkezésben ennem. AZtán néznek shbg-t és tesztoszteront, merthogy a kettő nagyon jól mutatja a pco szintjét, és D vitamint is, mert a D vitaminhiány is kapcsolatban áll a pco-val. Az a nő veszi majd a vért, aki múlkor 6 szúrásból 2 szer talált el, azt utsót már kolléganője vette le. És mellé rohadtul fájt is.
Immunológia eredményem meglett, minden teljesen rendben rajta.
D vitaminra baromi kíváncsi vagyok, mert én alapból napfüggő vagyok, ha süt a nap és én nem lehetek kint, konkrétan közel idegbajos leszek. Hát ebben az évben még túl sokat nem voltam napon, pl. most 7végén is vasárnapra volt tervezve a szabad levegőn levés, és erre vasárnap reggeltől ömlött az eső :((

vnBeni mikor mész újra megbeszélni hogyan tovább? Ki fog kezelni a Dvitaminnal? AZ alacsony ths-ra végül is most imist is mondott K? Újra megnézik? Vagy rosszul emlékszem?
ann74

Köszi Csajok,hogy próbáltok lelket önteni belém,nem is tudom mi lenne velem nélkületek!!!!
A pityergés kipipálva,most már jöhet bármi,már ezen is túl vagyok!!!!
Eldöntöttem lesz ami lesz,úgysem tudok tenni semmit ellene,most már teljesen mindegy!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann:Nem tagadom, nagyon félek és inkább bele se gondolok a részletekbe.... majd ha ott leszünk épp elég lesz... Maga a kórházi lét..... a fájdalom, hogy hogyan fogok "'viselkedni".... képes leszek-e normálisan megszülni.... a bizonytalanság, hogy mikor indulunk, hogy tényleg az lesz-e már majd, mikor elindulunk... hogy minden rendben legyen, ne legyen komplikáció, hogy boldogulunk azzal a csöppel... és sorolhatnám estig.... :shock: De tényleg inkább bele se gondolok...

Amúgy a fájdalom része... hát erről azelőtt nekem senki nem beszélt annak ellőtte, azt hittem mindig, hogy lesz 9 hó idillikus rózsaszín köd állapot, aztán a végén egy jó kis (nagy) fájásokkal tarkított szülés.... Hát nemegészen, legalábbis amit én eddig megtapasztaltam ebből a buliból... :shock: Könnyebb lenne biztosan, ha úgy lenne, ahogy írod, hogy itthon a pocakkal a gép előtt... vagy tenni venni... Na egyikben sincs köszönet igazán... ha hiszed, ha nem.... :shock:

Szombat este konkrétan az volt, hogy a nappaliban a kanapén felhalmoztam az összes díszpárnát és arra kucorodtam féloldalvást fekvés-ülésben, meszeltfehéren nyögve, alig levegőt kapva... görcsölve..... és R. ha kérdezett még volt, hogy válaszolni se volt erőm. Csórikám meg csak kérdezgette, hogy indulni kell, indulni kell?? Na nagynehezen kinyögtem, mikor kicsit alábbhagyott, hogy szerintem nem, mert akkor ciklikusan kellene fájnia... merthogy ezt tanultuk a felkészítőn.... Na ez az állapot tartott vagy két órán át, utána jobb lett....

Szóval igenis szar a vége. Nekem viszont mostmár sok esetben teljes órákat, teljes napszakokat egymás után!!! fáj és elég erősen.... Tényleg azon gondolkodtunk, hogy ebből hogyan lesz ciklikus fájás???
Na mindegy, ezt nem nyavajgásból írom le... most ma reggel sokkalta jobb a helyzet!!!... Viszont nem árt, ha mindenki tudja, hogy bizony ilyen is van... Én talán Miezánál láttam először, hogy vannak kevésbé kellemes részek is,...... (???? bocs ha már más is írta régen, de nem emlékszem rá....)... hogy ez a vége, ez már nem annyira az áldott állapotról szól, hanem sokkal inkább a terhesség jelzőt viseli magán.... Ennek ellenére persze "élvezem" minden pillanatát... és kívánom ezt a "nyűgöt" a fejetekre!!!!!!!!! :wink: :wink: Csak tudja mindenki, hogy ez ezzel is jár kéremszépen..... :wink:

Aztán remélem reseteli az agy és tényleg a szép részekre fogok emlékezni :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Oroszlán: menjünk egyszerre és akkor itt a csajok egyben letudják az izgulást.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Oroszlán: menjünk pénteken, akkor a csajok a szombat lottóra még meg tudják tenni Nórika és Iza paramétereit.... A tuti nyerőszámokkal nyernek és tök gazdagok lesznek és senkinek nem lesz gondja a fizetős vizsgálatokkal, a lombikgyógyszerekkel.... babacucc beszerzésekkel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na??? :)))))))))

andrea-1

Basszus,írtam egy csomót erre szétkapcsolt a netünk és elszállt amit írtam! :cry:
Béku!De jó,hogy túl vagy rajta!...most irigyellek!Nem mintha félnék...csak semmi kedvem menni!
Ugyanígy vagyok a mai dokilátogatással is!Előtte még puccgerájba kell vágnom magamat,hajbelövés,tusi,szőrtelenítés...bár odalennt már fogalmam sincs,hogy fogom megcsinálni?!....szóval annyit tudok ilyenek előtt készülődni,mintha randira mennék! :lol:
Andi!Hát sajna most úgy érzem kissé elszaladt velem a ló,8-9 kg plussznál tartok! :? ..pedig aztán nem vagyok egy zabagép!..és viszonylag elég egészségesen is szoktunk étkezni!Bár nálam nem is volt 1x sem csanda,vagy akár hányinger!...hááá mindegggyy ez van!
Írtad a körmödet....műkörmöd van?A lábkörmömet és a sarkamat már nekem sem nagyon kényelmes rendbetenni...ezért én már 2 hete megkezdtem a pedikűröshöz járást! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Zsuszka, épp nem teljesen mindegy, ezt mindenki tudja, da amúgy nagyon jól gondolkodsz. Tényleg nem sokat tudunk tenni...

Andi, a legszebb, hogy a szomszédom, akinek Skribás babája van, na ugyanezeket mondta, hogy a szülés után sem fenékig tejfel, sőőőt... elmesélte, hogy miken ment keresztül utána, hogy bármit csinált csak bőgött a gyerek és már olyan idegállapotba került, hogy arra gondolt megérti azokat akik megkattannak otthon a babával.

Zsuzsó: aranyérre, sok sok folyadék, és este olajos sali, hogy véletlen se legyen kemény a kaki. Aztán zuhanynál ajánlott aa doki, hogy jó 5-10 percig hideg vizet nyomatni rá. Nekem ez jó szokott lenni. Aranyeres krémek amúgy nagyjából nem sokat érnek szerintem, csak amit én használok ilyenkor az receptes és kismama nem használhatja. Sz amúgy a sima barna dobozos aranyér elleni kenőcsöt ajánlotta, ez gyógynövényekből készült, kismama is használhatja. Amelyik hűsít is, az a hemorid, az szerintem nem rossz, van kúpja és kenőcse is. Ez recept nélkül kapható, csak nemtom kismamáknak, ill. szoptatáskor javallt-e.
ann74

Béka!Váltott karból vették a vért?

Kép
Kép
missancsi

Ann: na az a része lesz a történet másik fele....de egyelőre csak az eksönig tart a parám... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi: igen, de csak tippes, de már vagy 12 éve legalább..... az épített verzió nálam nagyon nem jött be, ha betört vitte az egész alatta levő körmömet is húsig... Pedig rövid szokott lenni... csak hát szarok a körmeim és ráadásul rágom is őket... így a tipp valamennyire véd, és ha ez tönkremegy, betörik, itthon pikkpakk meg tudom csinálni, nem kell a körmöshöz időpontért kilincselni és addig balesetesen járni... Pedikűröst én is terveztem, csak aztán kimaradt valahogy... na meglátom ma boldogulok-e... R. mondjuk ajánlkozott, hogy majd Ő...de nem erőltetném neki... akkor inkább amennyire tudom majd olyan lesz.... :lol: :lol:
Kilókkal ne aggódj, Te is tök kevésről kezdted szerintem, úgyhogy majd lemegy ami feljön!!!!!!!! :wink: Max. annyi, hogy a végén ha úgy jársz mint én, kalkuláld bele a vizet...bár ez se törvényszerű, annyifélén működünk....

Béka: Biztosan jó lesz a vv eredményed.... !!!! :) Jó hogy túl vagy már rajta... :wink:

andrea-1

Andi, oké, mehetünk pénteken, bár a párom a május 22-ét vizionálta magában (ez az első randis évfordulónk napja lenne:) de nekem már a szerda is eszembe jutott, hogy mi van, ha ott tartanak :shock: csajok, tehetitek a téteket!!!

egyébként én akkor nagyon szerencsés vagyok, nekem nagyon felhőtlen volt az egész várandósságom, a hányingerből is kevés jutott, 1xsem hánytam és semmi komplikáció nem volt (leszámitva a legelején egy allergiás reakciót a progeszteron injekcióra, ami azért dúrva volt...) az aranyér az egyetlen dolog, amit viszont inkább kellemetlenségnek mondanék, és most is elviselhetőek a pocak keményedések, fájások, nem alvások - lehet, engem majd hirtelen ér a sokk a fájdalommal és egyéb dolgokkal, nem tudom:) de kivánom, hogy mindenkinek az enyémhez hasonló legyen a babavárási időszaka:) nem tudom, hogy ez alkati kérdés-e, mert ugye mindannyian ugyanannyira várjuk, hogy babásak legyünk és mégis másképp viseljük, éljük meg!

Kép
oroszlán

Andi,Oroszlán!Tök "viccesek"vagytok ezzel a mikor szüljünk meg kérdéssel!Szerintem akár szobát is foglalhatnátok+kérjetek hozzá félpanzós ellátást is! :lol: ....mintha nyaralni készülnétek!....bár ha szar lesz(ne legyen az!!!)akkor inkább "túlélő"túra!

Kép
Kép
missancsi

Könnyen dumálok...még most!2 hónap aztán én is csomagolhatok! :roll: :oops: .........meg Béka is!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Na Ancsi, pont ezt akartam mondani... hogy megnézlek én 2 hónap múlva.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát igen, elmegyünk a Jancsi-wellnessbe.... tolunk egy 3 napos frissítő csomagot....azt csá.. :lol: :lol: :lol: :lol:
De viccet félretéve... mi ugye most lettünk kész épp mindennel....tényleg már csak ez a nagykérdés, hogy mikor... :wink:

Csajok nem is meséltem, egyik éjjel azt álmodtam hogy páran a kórházban vagyunk... arcokra nem emlékszem ki is volt pontosan ott, de a fórumos csapat volt az.... vagy 6-an voltunk 1 szobába + a férjek is ott zsibongtak ... jó zsúfoltság volt, mint kb. az inszem-lombikokkor.... szülni mentünk, DE pocakok nem voltak!!!!!!...csak valami fergeteges jóhangulat... poénkodások..... na gondoltam, mikor felkeltem, hogy majd bizony jólrádöbbenek...... készvagyok mi.... :wink: :lol: :wink: :wink: :lol: :lol:

andrea-1

andi: Nem akarok hülyeséget kérdezni, de lehet szüléskor az embernek műkörme? Már csak azért mert a körmök színéből sok mindent meg lehet állapítani és ha jól tudom műtétekkor sem engedik. De nem tudom, csak kérdezem. Nehogy a szülésznő azt mondja hogy valahogy le kéne szedni. Kérdezd meg inkább. Bár akinek épített van sem hiszem, hogy leszedetik vele, hiszen nem is lehet leszedni. Én próbálkoztam a műkörömmel minden formában, de csak magamnak, mert tetszett az a pár óra nyugi, amíg csináltam. De nagyon nem voltam profi, pár nap után állandóan felváltak. Pedig olyan szép. Jó szépítkezést.

Igaz, hogy én a 37. héten már megszültem, de nekem sem volt túl sok bajom. Már úgy értve, hogy nem éreztem rosszul magam. Egyedül tudtam bekötni a cipőmet és légszomj vagy görcs sem volt soha. Talán ezért is ért váratlanul a szülési fájdalom, mert nem tudtam mire számítsak. De az oxy tett róla azért hogy megtudjam milyen is az. Remélem itt mindenkinek szépen magától beindul a babája és nem kell indítani. Talán úgy jobb és természetesebb egy kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Zsuzska!
még ne add fel!!!!

Judit!
köszi! :D

Csajok!
lehet hülyeséget kérdezek,de a bandázst mire kell használni?és hol lehet olcsón venni? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
vikus82

Vicky!Kórház válogatja ezt a köröm kérdést!Amikor nálunk voltam laparoszkópián akkor itt nem lehetett,de még körömlakk sem!
Leszívás előtt inkább én is leszedettem,mert nem tudtam,hogy BMC-ben mi a "szokás"...de aztán kiderült, hogy simán lehet,csak jobb ha francia vagy vmi világos színű!
Most nekem is csak a lábamon van kipingálva,kezemen mindig csutka,mert itt tuti szólnak érte!
....de ha belegondolok,hogy pl.:ha tűzpiros műkörmöm lenne és bevinnének a kórházba akkor sem tudnék mit csinálni...mert azt nem 2 perc leszedni!!!(műkörmös vagyok)

Kép
Kép
missancsi

vikus: A bandázs az a derékmelegítő szerű öv. Arra jó, hogyha még nem akarsz mondjuk kismamis nadrágot hordani és nem tudod már begombolni a gonbot, akkor rá lehet húzni ezt a rugalmas övet. Bababboltokban lehet kapni. Én is akartam venni annak idején, de akkor valahogy mind túl nagy volt, utána meg volt két terhes farmerom és azokat hordtam a végéig.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus!Derékbandázst??...arra ha pl.már rövid a póló,felveszed és máris nem ficcen ki a pocid,télen meg még melegít is!Brendonban vettem 2ezer párszázért...de vehetsz anyagot is,mert tök egyszerű megvarni is! :lol:

Kép
Kép
missancsi

ancsi: Ezért is kérdeztem, hogy vajon ez mennyire lehet zavaró az orvosnak. Mindegy. Egyébként ez szerintem egy tök jó szakma, én nagyon szívesen pepecseltem a körmeimmel, csak valahogy soha nem sikerült túl tartósra. Mindig fellevegősödött valahol. Hiába a zsírtalanító. Bár szerintem azért, mert nem tudtam úgy csinálni, hogy ne érjen a bőrömhöz. A zselével talán könnyebb volt, de az meg a fehér résznél vált mindig ketté. Nem véletlen, hogy ez egy szakma. Csak ne lenne olyan drága a tanfolyam meg a kellékek hozzá.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi: én ugyanazt a karomat adtam mindkétszer,gondolom adhattam volna a másikat is,de a bal oldalam jobban bírja a fájdalmat,és ne fájjon már egyszerre mindkét kezem... Főleg,hogy béna volt a csaj,és eléggé fájt mindkét döfése...

De ez volt a legkevesebb,nem is érdekelt,csak érjek haza épségben még egyszer...

Lányok,nekem is kéne egy alapos generál.... Az előző lábgyantát még megcsináltam magamnak,de a pocak már akkor is útban volt eléggé,úgyhogy nem tudom,hogyan megy majd a következő :shock:

Hajammal azóta se jártam fodrásznál,úgyhogy azóta is olyan,ahogy párom vágta "egyenesre" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pedikűröshöz én sose jártam,ahhoz a lábkörmeim nem is elég jók, azzal könnyű dolgom van,csak le kell vágni ;)

Oroszlán: hát elég furi álom volt,miután Nálad megindult a szülés, Andival pattantatok közös dzsipbe,és elhajtottatok a kórházba :lol: :lol: :lol: :lol: Nem jelent talán semmit az álmom,csak hogy várom a híreket,és egyre többet gondolok én is a NAGY NAPRA...
Vendég

Én meg bealudtam,úgyhogy most egyhuzamban 3 órát csicsikáltam.... :shock:
Még enni se volt erőm,anélkül feküdtem le,de jól is esett.

elvégre 4 üveggel csapoltak le,nem csoda,ha ennek most kevésbé örült a szervezetem :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky: szerintem nem lesz probléma, mert egyrészt a tippesnél nem végig fedi a körmöt, másrészt a lábon is van köröm véső esetre :).... és a felkészítőn se mondták....
Amúgy én punkcióra vérvörösre pingálva mentem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na ott azért rákérdeztek, hogy nem szóltak előtte? Mondom nem... De lényeg, amit Ancsi is írt, hogy ha lesz idegrendszerem a franciát megcsinálni pingában akkor olyan lesz, ha meg nem akkor sima nagyon világos 1 réteg valami, szinte átlátszó... :wink:

Bandázst látom leírták a csajok... én céundában vettem ezer valamennyi volt de nem sokáig hordtam, mert viszonylag hamar befigyelt a terhesfarmer..... viszont a stimulációknál még értelemszerűen nem hordtam terhesfarmert, na akkor nagyon jó szolgálatot tett a bandázs, mert én eléggé felfújódtam a stimukkor és érzékeny is volt a köldököm alatt a bőr.... mivel farmeros típus vagyok, megváltás volt a bandázsban ücsörögni egész nap az irodában..... :wink:

andrea-1

Béku: Te mázlista....hú, mit nem adnék 3 óra egyfolytában alvásért..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: ki is élvezem,amíg tehetem!! :D :D :D
Maja már elégedetlenkedett az elmaradt kaják miatt,de CSAKIS emiatt keltem fel,semmi kedvem nem volt hozzá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én már a műtéteim miatt megtanultam,hogy inkább semmi smink,semmi körömlakk (így nem látszik a körmön a színváltozás,hogy gond van).

Az ékszereimet viszont az ágyamban elrejtem mindig,mert azok hoznak szerencsét (nagymamámtól kapott utolsó ajándékom)..., hiába mondják,hogy sokan lopnak,erről nem tudtak eddig lebeszélni.

Sőőőt,az endometriózis-műtétemkor bevittem a digitális képkeretet, és azon néztem Dr. House részeket :lol: :lol: :lol:

Először csak egyedül,aztán jött az ápoló-doktornő,még sosem látott ilyen kütyüt,én meg nem is képkeretként használtam,hanem filmlejátszóként :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

andi: Akkor biztosan nem gáz, csak úgy eszembe jutott.

béku: Ez a képkeret filmnézésre tök jó ötlet. :) Nekem a terhespatológián volt bent velem a netbookom és én kerestem az egyik apukának akkor h1n1 miatt oltópontot. Emlékezett a nővérke, hogy nálam látott ilyen ketyerét. Oda be mertem vinni, mert befért a széfbe és a mávban volt is széf.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: én is a MÁV-ban voltam ;)
mióta megkaptam azt a kütyüt,csak erre használtam :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

teljesen jó a felbontása! No nem egy házimozi,de ki mondhatta még el rajtam kívül,hogy milyen jól szórakozott a műtét előtti napon?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Utána már kevésbé,de nem is ezen múlt! ;)
Vendég

Andi: a szülésznő csak az ékszereket mondta, hogy lehetőleg hagyjuk otthon, mert úgy is le kell venni mindet és jobb, ha nem aggódik érte az ember, bár van széf vmelyik emeleten, de inkább azok a kismamák használják, akik - ahogy Vicky is irta - laptopot visznek esetleg be, mert hosszabb ideig kell bent feküdniük.

Kép
oroszlán

Sziasztok,
Röpke egy hetes elmaradás 

Vicky,
Ti idén elkezditek a kullancsot vagy csak jövőre ?
Nekünk sincs borostyánlánc, de már nem is akarok venni. Dentinoxot szoktál fogzásra
használni ? Olyankor is adsz lázcsillapítót ha csak várható a láz ? (oltáskor). Thuja 30 ch, 1x5 gyogyó oltás napján, soha nem volt lázunk még 
„azért lélekben készülj fel rá, hogy káosz lesz. Szerintem egy kicsi gyerek fenekestől felforgatja az ember életét.” – húúú de igaz.
Na nálunk úgy van hogy Marci aludt a saját szobájában, aztán Lizivel terhesség félidőben én átbútoroztam Marciszobába, ő pedig az apjához (saját magától), ott is maradt szülésig, akkor Liza kapott egy ágyat és be lett téve Marci szobába (üresen álló Marci ágy mellé), Marci azóta velünk alszik, a héten már átrendezem a szobát és várom hogy hétvége felé hozza a futár az új ágyat, matrac már itt, ágyneműt, huzatot megvettem, lomtalanítottam, pakoltam stb. stb.
Szóval nálunk még csak most lesz a napokban az első közös alvás, szép halál lesz az tuti.
Még akartam írni hogy én úgy mosok aránylag sokat, hogy a gyerekeim itthon body és esetleg zokni kombóban nyomják, tehát sok ruhát nem használnak.
Ma reggel voltam vv-n fél óra múlva már úgy vettem ki Lizát a kocsiból hogy 1 zokni, 1 cipővel volt kevesebb a lábán.
Egyébként ezekre a csínytevésekre olyan jó emlékezni, úgyhogy én nem bánom, csinálják.

Béku,
Kitartás, ezek tök normális „fájások” 
Magnézium és pihi.
Kubuapának megmutattam újabb képeket, ha nem gond, üzeni hogy gyönyörűséges 
Csinimini fekete ruci 
Amíg kórházban vagy nehogy gondolj tápszerre  majd ott segítenek Neked.
Mosható előke: hát én az életben nem tudtam tisztán tartani 

Estrella,
Doki nem mondott semmit, nem is kérdeztem  kaptam szokásos hörgőtágító kúpot és halixolt aztán csókolom  ja meg elküldött vv-re minket hogy nézzük már meg fehérjét és vasat, mivel 9 hósan még csak tápin él a csajom.
Én nem fürdetek mindennap 
Alacsony cukor jó.

Ann,
Még akkor néztem motivációs levelet, de sajna semmi.

Csucsu,
Te most pihenj meg töltődj az a lényeg !
1+1 tök jó lehet, bárcsak tudnám tervezni az életem 

21 oldaltól mea culpa de csak kubura keresek rá, nem tudok sajna lépést tartani veletek.

Sajti,
Igenis értettem, nem ejtek ki hülyeségeket a számon.
„Gratula a szuper vizsgádhoz, kitartás, már csak 8!” – imádlak.
Hasonló firma vagyok én is, persze azt már nem is mondom hogy az ektivitit fotóztuk 

Ancsi,
Képek csúcs !
Elszállás ellen írj word-be vagy txt-be 

Andi,
Aji csúcs !
Örülök hogy az is könnyeket csal szemedbe hogy ilyen rendi vagyok  szívesen bármit ha tudok segíteni.
Nálunk is van azért rend, sőt fenékrecsapás is volt már, de hogy szabályozzak egy gyerkőcöt aki most fedezi fel a világot és imád futni vagy motorozni…. A lakásban ? 
Amikor M belepakolt a kaspóba, apával majd megszakadtunk a nevetéstől, persze csak befelé, kifelé eljátszottuk a szigorú szülőt és megfegyelmeztük… verbálisan.
Na akkor aztán lett volna bünti ha élő virág mellé került volna be a kaja.
Naná végső vég 

Estrella,
Sokat gondolok Rátok. Van egy homeósom és egy cikkem szerintem a Te esetedre, elküldjem ?

Vikus,
Remélem már jobban vagy !
http://divat-ruha.teszvesz.hu/index_c36 ... =band%E1zs

Oroszlán,
Lizát végül nem vittem, mert taknyi és Barbust nem akartam megfertőzni. Pelenkatároló tényleg szagtalan, jó szerintem.

Luca,
Banyek ez a receptmizéria nem semmi.

Lukácsné,
Gyönyörű hely !

Zsuzska,
Nagyon drukkolok továbbra is, hátha !

Andi, Zsuzsó,
Jövő hét pénteken kezdünk sima vv-vel és annak eredménye függvényében megyek IR-re 

Vizsgát nem tudom, várom az eredményt, de még nem jött.

Csajok,
Köszönöm azt a rengeteg erőt, támogatást amit tőletek kapok ! hihetetlenül jól esik.

Anyák napja szülészeti riporton sírtam én is.

Mónikáink utólag is sok boldogot !

Alapítványi szoba alacsony ággyal: lehet hogy csábítóbb mint a magas ágy: de ne feledjétek császárnál….. nem biztos hogy a legjobb megoldás.

Köszönöm Lizadicsit, vizsgadrukkokat, ja és igen Ábel de aztán ő lehet hogy csak gondolatban lesz 

Csajok,
Nem akarrtam senkit megbotránkoztatni nálunk ágybanalvásossal, aztán majd kivi leszek hogy pár hónap múlva ki hogy érzékenyül el egy-egy alkalommal, pl egy borongós őszi estén, amikor az eső veri az ablakot….. és kettesben vagytok bébikével otthon, vagy pl. mondhatnék még milliónyi példát 

Aranyér: sperti volt a nyerő nálunk !
http://homeopatia.info.hu/index.php?mod ... gory_id=59

Lizát reggel vittem vv-re, persze nem volt hajlandó előtte enni, ergo a vére kb. kopogott, na beszúrták a cuccost a kézfejbe és 3 fiolányit vettek le, übervékony tű és cső, nem hazudok az uccsó fiolába kb. így: na még egy cseppet, na még egyet, szuper megvagyunk !
És ha nem látom nem hiszem, Liza végig csendben ült az ölemben egy sírás nem volt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vnbeni,
ma nagyon drukkolok !!!!!

Evolet, Gyoreneildi,
tudtok segíteni megbízható ingóságbecslő ügyben, Szolnokon keresünk valakit.

köszi

kubuspace

Kubu: gratulálok Lizácskának,tényleg nagyon ügyes lehetett!!! :)
A mosható előke nekem Hádás,azaz fillérekért vettem,ez amolyan "nem kár érte" kategória ;)

Szóval nem fogok sírni,ha nem jön ki belőle a folt,lényeg,hogy ne az ünnepi szerkóján legyen pl.,bár az is elkerülhetetlen,szüleim meséltek egyet s mást ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubuapunak is köszi a dicsit!! :D

A fekete ruciról még nem raktam fel képet,az csak egy barna felső (bár utána már a fekete nem lesz nagy szám úgy látom),de majd igyekszem.
Holnap jön el az újabb pocakfotózás ideje,minden betöltött héten készül egy,és röhej visszanézni a 9-10 hetes képeket pl. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az állandósult szédülés-ájulásra nincs tipped? Szedem a magnéziumot is,meg a vasat is,mást most nem,ahogy az orvos kérte....

Nem tudom,mitől van,de ma a 60 perc lejártát várva a széken ülve is rámjött...
Nagyon kell kapaszkodnom olyankor.

Ma konkrétan tikkelt mindkét szemem,a szám és a kezeim totál lezsibbadtak...
Vendég

Judit
Szerintem az a súlyfelesleg nálad nem is felesleg. Bőven rád fér még akkor is ha valami marad belőle.

Andi
Tegnap kaptam egy sms-t, azt hittem, hogy te vagy, de nem tudtam megnyitni.

Zsuzska
Ne aggódj a hőd miatt csak a jégovisok húzzák lefelé. :D A teszt korai volt, úgy emlékszem a fagyisoknál alacsonyabb hcg-t szoktak mérni.

Köszi mindenkinek a drukkokat, nagyon jól jöttek és nagyon jó érzés, hogy ennyien gondoltatok rám.
A pernek még nincs vége. A következő júli 12.

Ott volt a főnököm ma őt hallgatta ki a bírónő. Mint ahogy bíztam is benne sikerült ellentmondásba keverednie, és saját magát megcáfolnia. Aztán volt szembesítés is.
Ekkor tényként kellett állítanom amit már múlt alkalommal elmondtam, és neki reagálni kellett rá.
Ilyen volt, hogy azt mondtam, hogy átvettem az utasításokat, mert egy példányt a táskámba tettem, egyet pedig az asztalomon hagytam, mert abból dolgoztam. Erre ő hogy igen, volt amit a táskádba tettél , és volt ami az asztalon maradt, de ezt nem tekintem átvételnek.
A kirúgás egyik oka az volt, hogy nem vettem át tőle az írásba adott utasításai. Ja és elismerte, hogy a munkámat elvégeztem.

A másik hogy bejelentettem e hogy más cégnél dolgozom. Aztán időpont és helyszín meghatározással közöltem vele,hogy akkor és ott bejelentettem, arra azt mondta, hogy lehet, de az engem nem érdekelt.
A kirúgás másik oka az volt, hogy nem jelentettem be, hogy másik cégnél is be vagyok jelentve.

Eszter
megírnád, hogy melyik orvos foglalkozik a D vitaminoddal, elérhetőséget is kérek

olvasok és majd még jövök
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2011.05.10 15:36-kor.

Kép
vnbeni

Vnbeni: csúcs vagy!! :D
Végre kiderül az igazság!!! Nagyon drukkolok tovább,de ügyes vagy Te anélkül is!! :)

Remélem jól megjárja a szemét,és jó sok lóvét bezsebelsz tőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

beku
orulok hogy tul vagy rajta

andikam
en ugyanigy voltam a vegen alug vartam hogy kijojjon Hanna, mar nem ment sehogysem az alvas... kitartas remelem mar nincs sok hatra.

oroszlan
erted is drukkolok

vnbeni
remelem minden a te terved szerint halad es nyeritek a pert.

vikus
nem elkeseredni lattunk mar csodakat :) most is kell latnunk nalad :)

mindenkinek drukk, a heten meg maradunk aztan remelem hetfon megyunk haza, majd megirom, bar meg gyorben megallunk 1-2 napra ferjem tesojanal, o is mindjart szul, jun elejen jol jon neki egy kis segitseg , aztan kertbe utkozben hazafele es otthon edes otthon alig varom.... bar sokat nem leszunk ott sem mert hetvegere megyunk nyiregyhazara anyukam szulinapjara.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vicky,
banyek az elesés, vigyi Magatokra.

kubuspace

Na lányok,4-kor megyek a leletért,aztán anyummal találka,aki most még épp érettségiztet,kapok tőle egy csomó gyümölcsöt,meg még valami meglepit,azt nem árulta el :D

Aztán este hozom a leletet,és kérnék Tőletek egy gyors konzultációt! :D

Csak nem várhatok máj. 17-ig,hogy tudjam :D :D :D
Vendég

Csajok, kíváncsi vagyok ti mit tennétek a helyemben.
Van egy kolléganőm, mióta ismerem azóta elég depis, elvált, az egyik gyereke az apjánál akart maradni. Több céges rendezvényen eljátszotta azt, hogy kimentünk Ausztriába, utaztunk 7-8 órát, és a hotelszobában vacsi előtt aztán belőtte magát gyógyszerekkel és a vacsorára nem jött le mert totál kiütötte magát. Most a második pasijától is különköltözött. Nem beszéltem sokat vele mostanában, nekem annyit mondott, hogy éjjelre vesz be mindig vmi dilibogyót. De többször nagyon fura volt a telefonban már, mikor meló miatt beszéltünk, ilyenkor lehet hallani a beszédén hogy be van gyógyszerezve. És már az is előfordult hogy engem hívott partnere, merthogy hallotta a hangján hogy nincs jól, mosst meg olyan fordult elő hogy egy másik partner már 2.szor hív fel hogy nem éri el a kolléganőt, és hogy ő megígérte hogy visszahívja kedvezmény miatt a vevőt, de nem hívta vissza. Amúgy tegnap elég nehezen sikerült a kolléganőt képbe kerítenem ezzel a témával, szerintem tegnap sem volt 100as. Szóval az a lényeg, hogy az ő dolgait is szervezem le, én beszélem meg, ami az ő feladata lenne. És ezek a dolgok cikisen néznek ki az ügyfél felé. De lehet csak én gondolom ezt. A főnökömnek nem szoktam ezeket mondani, de mostmár kicsit elegem van ebből, és most azon gondolkodom, hogy megemlítsem-e neki... De ugye nem szeretnék én lenni a szar, beköpős ember...csak kicsit zavar már ez. Ja igen, ő vidéken üzletkötő...
Szeirntetek nagyon nagy gáz dolog ezt megemlíteni a főnökömnek, hogy esetleg beszélt-e vele, vagy tud e róla valamit, mert néhány ügyfél engem szokott hívni, hogy nem éri el.. vagy hagyjam a fenébe??
ann74

VnBeni!
Dr Várbíró Szabolcs, SOTE 2!
459-1500/3212
mellék: 3106

vagy magán:
320-4216

Csajok!
Írtam baró sokat mindeninek, de a gép nem bírta és elszált.
A düh majd szétvetett... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Most viszont nincs időm újra pötyörészni :(
Később megpróbálom majd újra... :D

eszter82
Budapest

Ann: hát nehéz kérdés ez... :shock: :shock:
Első körben én lehet, vele beszélnék, de mindenképp csak egy tiszta napján!!! - személyesen - elhívni egy semleges helyre.. mondjuk kávézni..... de ott viszont megmondanám neki, hogy megvan a magam melója a magam élete, az pont elég, más bajával nincs se időm, se energiám foglalkozni... úgyhogy szedje össze magát, v. akkor szólok a főnöknek, amit vélhetően Ő sem szeretne.....
Ha ezután észbekap akkor jó... és Te se leszel szar talán...de ha nem akkor - már bocs, hogy ezt mondom - de épp elég van Rajtad is, nem igazán kell a más terhével is stesszelned Magad... Nem vagy Te mártír!!!!!!!!!
Az, hogy falazol az ügyfelek felé, és mérgelődsz esetleg miatta, minden csak nem jó.. Neked pozitív dolgokkal, pozitív töltettel kell mostanában körbevenned Magad, mielőtt újra belevágtok!!!! ... És ugye az az elsőszámú érdek, hogy az ügyfél ne lássa ezeket a kellemetlenségeket.... Amik most így a kolleganő problémái miatt Rád hárulnak, Téged terhelnek, TE érzed Magad kellemetlenül miattuk...
Szóval én vélhetően így cselekednék... De lehet másnak más ötlete lesz... Lényeg, hogy nagyon finoman lehet csak az ilyen helyzetből kijönni úgy, hogy ne érezze az ember kellemetlenül magát!! :roll: :roll: De én első körben mondom, nem biztos, hogy a főnökhöz mennék...

Amúgy a diplomáciai érzékről annyit, hogy nálunk meg tovább gyűrűzik az anyós-botrány... már a férje is becsatlakozott......de úgy ,hogy rég csalódtam bárkiben is ekkorát....... Ha nem lennék 11 nap múlvára kiírva, hajtépés lenne kb, tényleg ott tartok.. ... és nem a sajátom tépném... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

andrea-1

Andikám,
szuuuuuszááááá, most marhára nem kell ez neked, bár lehet hogy segít Izát hamarabb kibujtatni :roll:
R-nak se könnyű szerintem, mégiscsak az anyja, és a pasik nem olyan szókimondóak az anyjukkal szemben mint mi (én legalábbis ezt tapasztaltam). Szóval nem ugyanaz az anya-lánya anya-fia kapcsolat, pláne ha az anya kissé "fura".
Koncentrálj Izára, ülj be a szobájába és halgass valami klassz zenét, meglátod jobb lesz!!!

Ann,
Andinak tök igaza van, próbáld először a csajjal átbeszélni, hogy mindenkinek megvan a saját élete, feladatai.
Ügyes vagy, sikerülni fog sértődés nélkül, te meg végre fellélegezhetsz!

Benikém,
ez jól ment!!! Hajrá júliusi pénzeső :wink:

Kép
judit0713

Andi, köszi. Megrpóbálom összeszedni magam, és majd beszélek vele. Persze ma én sem értem el... már eleget falaztam neki..és tényleg az most annyira nem hiányzik hogy ő így viselkedik.
Kiszélesedett anyós botrányt nagyon sajnálom. Iszonyat...ezt soh a nem fogom megérteni.
Nálunk anyósjelöltről kiderült hogy tüdődaganata van és most találtak vmit az agyában is és ezért nem is műtötték meg, pedig meg volt a kitűzött nap, de előtte néhány nappal visszamondták az agyi ct eredménye után. De persze még mindig cigizik...mert ugye azt mondja hogy volt a kórházban két 80 éves néni szintén tüdőrákkal és hogy ők soha nem cigiztek. Csak könyörgöm nem mindegy hogy valaki 60 évesen lesz beteg vagy 20 évvel később. Szóval ezt a cigi dolgot soha nem fogom megérteni. Egy dolog hogy iszonyat büdös, de miért nem tudta, tudja felfogni hogy saját magának árt vele, a saját és családja életét keseríti meg a későbbiekben. Persze sajnálom, meg nagyon nem jó ez így, de 40 év cigaretta nem marad büntetlenül.
jaaaaaj bocsánat a negatív dolgok miatt..csak amellett hogy rohadtul töltődnék, ilyen dolgokkal is meg kell küzdenem...
ann74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?