Szia Kia!
Nagyon örülök, hogy minden rendben! Látod mondtam én is, hogy nem lesz semmi baj.
Nekem is azt mondták 4D-sen, hogy ha így fog nőni tovább, akkor egy 3-3,5 kg kislány lesz. Nem is baj, hogy nem nagyobb. Meg is kell szülni
Nekem is a védőnőm azt mondta, hogy majd 32 hetesen kell menni egy ultrahangra. Amin Te is voltál, és írtad, hogy morogtak, hogy nem is akkor kellett volna menned. De biztos, hogy nem a Te védőnőd mondta rosszul, mert nekem is ezt mondta az orvosom.
Képzeld megjöttek az ágyneműszettek, amiket megrendeltem attól a nőtől, akitől a szopipárnát rendeltem. Nagyon szépek, és szerintem nem is volt drága. Egy baldachin+fejvédő+kispárna+takaró huzat volt 6000 meg 7000 Ft. A boltban mindenhol 10000 körül láttam. Igaz a fejvédőbetét, kispárna meg takaró plusz volt, de legalább nem anyagában mintásak, és nem fog 2-3 mosás után tönkremenni. De a lényeg, hogy nagyon szép lett mindegyik. (a takaró mérete 80*110 cm: szerinted az meddig lesz elég a picurkának?)
Meg nem tudom írtam-e, de kb 2-3 hete megvettük a kiságyat is. Safari macis kiságy, cseresznye színű. EZ is le volt árazva, és újonnan vettük. Kiságyból, babakocsiból, bébihordóból, matracból, nem akartunk használtat venni. És sikerült mindegyikből olyat venni,amilyet elképzeltem, és nem került több százezer forintba. A férjem eleinte mérgelődött is, meg még amikor megvettük a babakocsit, akkor megegyeztünk, hogy májusig nem veszünk semmit (kicsit babonás a lelkem
)De azért ha csak 1-2000-el veszünk meg sokmindent olcsóbban, akkor elég sokat lehet spórolni. És sajnos manapság meg kell nézni mindennek az árát.
Majd most lesz május 15-én bababörze a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. Azt mondják, hogy nagyon sok mindent meg lehet venni a bolti ár töredékéért; igaz használtak, de láttam már olyan használt bodyt, amin nem is lehetett látni, és 460Ft volt. Itt azt mondják body-t meg rugdalózót kb 300 Ft-ért lehet venni. Persze majd azért fogunk olyat is venni, ami drágább, de, hogy az elején leböfizze arra szerintem jó az olcsóbb is.
Már csak 11 hét és megszületik ! El sem hiszem
Olyan közel van!!! Tegnap este megnéztünk egy szülős videót, igaz kb 20 éve készült, és Angliában forgatták, ahol teljesen másképp megy minden, mint itt. Hááááát érdekes volt. Csak a feje legyen kint, onnan már könnyen megy minden
Ha mást nem valahogy csak kiszedik belőlem
Ja és tegnap este óta már nagyon látszik ahogy mozog. Csak úgy hullámzik a hasam. Olyan jó nézni. Meg mostmár nyomja ki magát, és lehet érezni, hogy hol fekszik a kis sunás
Juj, jó sokat írtam, de ár rég nem írtam, segítünk nagymamáméknak a kertben, mert már nem nagyon bírják ketten nagypapámmal (ráadásul nagyapámnak szeptember végén műtötték a szívét, meg a lába érszűkületes, és néha már nem bír menni). Meg úgy néz ki, hogy náluk fogunk lakni a picurkával. Ott lesz a legkényelmesebb. Csak még anyósomék nem tudják, és ezt nehéz lesz nekik beadagolni. Nem fogják megérteni, hogy ott nem kell naponta 20-szor lépcsőzni fel-le az emeletről, meg anyósom se bír feljönni. Én meg nem szeretnék egyedül lenni, főleg az elején. Szeretném, ha mindig lenne mellettem valaki (persze nem kell fogni a kezem, csak tudjam, hogy nem vagyok egyedül), félek, hogy rajtam is ki fog jönni a szülés utáni depresszió, és az nem lenne jó. De majd megpróbálok odafigyelni, és ha érzem, hogy baj van, akkor szólok időben.
Hát kb ennyi minden történt velünk ez elmúlt napokban!
Nektek jó ovizást Levivel
a picurkára meg vigyázz nagyon!!!! Nektek már kevesebb van hátra!
Minden jót!
Zsani