Sziasztok!
Nem tudom mi lehet a vonalzómmal, én látom őket és a tiéteket is.
Hát az Heim Pálba én sem szívesen viszem, voltunk ott ügyeleten és fülészeten is, de egyik sem volt megnyerő. Viszont a szemészeten és ortopédián normálisak voltak. Hát a lányommal lassan nincs olyan osztály amit ne jártunk volna végig, ez van.
A fülét azért kellett műteni, mert nem hallott, állítólag nem levegőzik és pangot a váladék a dobhártya mögött, valami ilyesmi lehetett a gondja, de neki egyébként is volt kitől örökölnie sajnos, mert nekem is kellett műteni a fülemet, így tubust raktak be még tavaly novemberben amiből az egyiket most vették ki a másikat 1 hónap múlva. Lekopogom, de úgy néz ki megoldotta a problémánkat.
Nóci:igen olvastam vissza a fórumban, hogy van valami baja a csöppségnek, hát nem tudom mit lehet ilyenkor erre mondani és az is nagyon rejtély, hogy senki nem tud semmit erről a betegségről.
Férjemnek is van genetikai betegsége, illetve nem úgy született, de 3-4 éves korában kijött rajta, ezt nem igazán tudom hogy lehet, de állítólag így volt azt mondják, hogy több millió az egyhez, hogy valakinek ilyen betegsége legyen, hát a férjemnek van, pedig a szülőknek sincs és a családba sem igazán, honnan lett ő beteg, ezt csak a jó isten tudja. Azért volt para amikor terhes lettem, de azt mondták annyira elenyésző esély van rá, hogy ezzel nem is kell foglalkoznunk. Na azért volt ijedtség amikor 5 évesen elkezdte húzni lányom a lábát, sírva fakadtam hát azt az érzést nem kívánom senkinek, irány az ortopédia ahol megnyugtattak, hogy csak bóhókázik a lány, férjemnél is azt hitték, hogy csak játszik. Hát szerencsére a lányom tényleg csak szórakozott néha én meg majdnem infarktust kaptam.
Ha esetleg képet hamarabb szeretnétek nézni, mint ahogyan én fel tudok tenni az IWIW-en fent vagyok Papp Erika néven, 1982-es születéssel, esküvői képek is vannak fent, biztosan megtaláltok.
Képzeljétek hétvégén férjecském mondta, hogy menjünk be egy bababoltba nosztalgiázni, na hát lányok erre már kb. 2 éve várok, mert az én férjem mint általában a pasik (tisztelet a kivételnek) hát azért húzta, vonta a kistesó vállalást, szeretett volna, de majd ha még ezzel kész leszünk a házba, meg még egy szobát hozzá húzunk, meg rendbe rakjuk a kertet ( 1,5 éve költöztünk le Pestről), meg ez meg az, én meg mondtam, hogy addigra mire ő mindent megcsinál addigra nyugdíjba megyek, de most már szerencsére ezt ő is belátta, hogy ha mindig várunk akkor tényleg nem lesz tesó és hát azért felettem is szállnak az évek.
Na nem írok többet, mert kidobtok a fórumból