Sziasztok,
Röpke egy hetes elmaradás
Vicky,
Ti idén elkezditek a kullancsot vagy csak jövőre ?
Nekünk sincs borostyánlánc, de már nem is akarok venni. Dentinoxot szoktál fogzásra
használni ? Olyankor is adsz lázcsillapítót ha csak várható a láz ? (oltáskor). Thuja 30 ch, 1x5 gyogyó oltás napján, soha nem volt lázunk még
„azért lélekben készülj fel rá, hogy káosz lesz. Szerintem egy kicsi gyerek fenekestől felforgatja az ember életét.” – húúú de igaz.
Na nálunk úgy van hogy Marci aludt a saját szobájában, aztán Lizivel terhesség félidőben én átbútoroztam Marciszobába, ő pedig az apjához (saját magától), ott is maradt szülésig, akkor Liza kapott egy ágyat és be lett téve Marci szobába (üresen álló Marci ágy mellé), Marci azóta velünk alszik, a héten már átrendezem a szobát és várom hogy hétvége felé hozza a futár az új ágyat, matrac már itt, ágyneműt, huzatot megvettem, lomtalanítottam, pakoltam stb. stb.
Szóval nálunk még csak most lesz a napokban az első közös alvás, szép halál lesz az tuti.
Még akartam írni hogy én úgy mosok aránylag sokat, hogy a gyerekeim itthon body és esetleg zokni kombóban nyomják, tehát sok ruhát nem használnak.
Ma reggel voltam vv-n fél óra múlva már úgy vettem ki Lizát a kocsiból hogy 1 zokni, 1 cipővel volt kevesebb a lábán.
Egyébként ezekre a csínytevésekre olyan jó emlékezni, úgyhogy én nem bánom, csinálják.
Béku,
Kitartás, ezek tök normális „fájások”
Magnézium és pihi.
Kubuapának megmutattam újabb képeket, ha nem gond, üzeni hogy gyönyörűséges
Csinimini fekete ruci
Amíg kórházban vagy nehogy gondolj tápszerre majd ott segítenek Neked.
Mosható előke: hát én az életben nem tudtam tisztán tartani
Estrella,
Doki nem mondott semmit, nem is kérdeztem kaptam szokásos hörgőtágító kúpot és halixolt aztán csókolom ja meg elküldött vv-re minket hogy nézzük már meg fehérjét és vasat, mivel 9 hósan még csak tápin él a csajom.
Én nem fürdetek mindennap
Alacsony cukor jó.
Ann,
Még akkor néztem motivációs levelet, de sajna semmi.
Csucsu,
Te most pihenj meg töltődj az a lényeg !
1+1 tök jó lehet, bárcsak tudnám tervezni az életem
21 oldaltól mea culpa de csak kubura keresek rá, nem tudok sajna lépést tartani veletek.
Sajti,
Igenis értettem, nem ejtek ki hülyeségeket a számon.
„Gratula a szuper vizsgádhoz, kitartás, már csak 8!” – imádlak.
Hasonló firma vagyok én is, persze azt már nem is mondom hogy az ektivitit fotóztuk
Ancsi,
Képek csúcs !
Elszállás ellen írj word-be vagy txt-be
Andi,
Aji csúcs !
Örülök hogy az is könnyeket csal szemedbe hogy ilyen rendi vagyok szívesen bármit ha tudok segíteni.
Nálunk is van azért rend, sőt fenékrecsapás is volt már, de hogy szabályozzak egy gyerkőcöt aki most fedezi fel a világot és imád futni vagy motorozni…. A lakásban ?
Amikor M belepakolt a kaspóba, apával majd megszakadtunk a nevetéstől, persze csak befelé, kifelé eljátszottuk a szigorú szülőt és megfegyelmeztük… verbálisan.
Na akkor aztán lett volna bünti ha élő virág mellé került volna be a kaja.
Naná végső vég
Estrella,
Sokat gondolok Rátok. Van egy homeósom és egy cikkem szerintem a Te esetedre, elküldjem ?
Vikus,
Remélem már jobban vagy !
http://divat-ruha.teszvesz.hu/index_c36 ... =band%E1zs
Oroszlán,
Lizát végül nem vittem, mert taknyi és Barbust nem akartam megfertőzni. Pelenkatároló tényleg szagtalan, jó szerintem.
Luca,
Banyek ez a receptmizéria nem semmi.
Lukácsné,
Gyönyörű hely !
Zsuzska,
Nagyon drukkolok továbbra is, hátha !
Andi, Zsuzsó,
Jövő hét pénteken kezdünk sima vv-vel és annak eredménye függvényében megyek IR-re
Vizsgát nem tudom, várom az eredményt, de még nem jött.
Csajok,
Köszönöm azt a rengeteg erőt, támogatást amit tőletek kapok ! hihetetlenül jól esik.
Anyák napja szülészeti riporton sírtam én is.
Mónikáink utólag is sok boldogot !
Alapítványi szoba alacsony ággyal: lehet hogy csábítóbb mint a magas ágy: de ne feledjétek császárnál….. nem biztos hogy a legjobb megoldás.
Köszönöm Lizadicsit, vizsgadrukkokat, ja és igen Ábel de aztán ő lehet hogy csak gondolatban lesz
Csajok,
Nem akarrtam senkit megbotránkoztatni nálunk ágybanalvásossal, aztán majd kivi leszek hogy pár hónap múlva ki hogy érzékenyül el egy-egy alkalommal, pl egy borongós őszi estén, amikor az eső veri az ablakot….. és kettesben vagytok bébikével otthon, vagy pl. mondhatnék még milliónyi példát
Aranyér: sperti volt a nyerő nálunk !
http://homeopatia.info.hu/index.php?mod ... gory_id=59
Lizát reggel vittem vv-re, persze nem volt hajlandó előtte enni, ergo a vére kb. kopogott, na beszúrták a cuccost a kézfejbe és 3 fiolányit vettek le, übervékony tű és cső, nem hazudok az uccsó fiolába kb. így: na még egy cseppet, na még egyet, szuper megvagyunk !
És ha nem látom nem hiszem, Liza végig csendben ült az ölemben egy sírás nem volt.