Új privát üzeneted érkezett!

Estrella: sajnálom a gerlét, reméljük, hogy megtalálja a helyét és ügyesen elboldogul már a tőletek kapott alapokkal:) ne sajnáld a pihenést magadtól, az utolsó harmad úgy sem az aktivitásról szól, szerintem sétálni menjetek el esténként, azzal nem árthatsz és mégis egy kis mozgás!

Vicky: vigyázz magatokra, örülök, hogy nem esett nagyobb bajotok! Apukám mindig meséli, hogy ő is elesett 1x biciklivel a tesómmal, de az ösztönei jól működtek és amikor érezte, hogy dől a bringa, kikapta tesómat hátulról a gyerekülésből és ahogy földet értek, először a tesómat tette le a földre maga mellé, és szerencsére igy csak apura esett a bringa... állitólag tesóm jót kacagott az egészen, azt hitte, hogy játék:) egyébként voltatok Halász Juditon szombaton? mi voltunk este a Csik zenekaron + Kiscsillagon, nagyon jó volt, jó sokan voltak, de vittünk magunkkal kemping széket és "öregesen" a tömeg szélén ücsörögve koncerteztem:)

Judit: Móci birodalom mesés, ide én is szivesen érkeznék:) nagyon ügyesek vagytok, nagyon tetszik a hangulata!!! mi igazából csak akkor fogjuk tudni berendezni a gyerekszobát, ha mi már kiköltöztünk a hálóból, addig pár falmatricával + képpel szeretném a babasarkot disziteni! Eszterednek jobbulást, remélem te nem kapod/kaphatod el, vigyázz magatokra!!!!

Béku: de jó, hogy még elutaztok! nekem is tecc a bordűr, habár én sem vagyok bordűr-párti:) kiváncsi vagyok milyen lesz a Maja-lak:)

Andi: már megörültem, hogy viz eltünt egy jó időre, a fránya vigye el! fészekrakás jó, nálam is fel-felüti a fejét, 7végén mi is kipucoltuk a lakást + rendezkedtem Nóri cuccai között, ma pedig az erkélyen szeretném rendbe tenni a borostyánokat + levendulákat, egy kicsit kiszáradtak, de remélem még felélednek! péntek 13 jól hangzik a szülésre:) mi szerdán megyünk uh-ra + ctg-re, elég korán reggel 7.30-ra, kiváncsi vagyok mit mondanak, a dokimmal is randizunk utána!

Ildi: Lili gyönyörűen fejlődik, csak igy tovább! köszi a drukkokat, jelentkezünk, amint eksön van!

Kubu: merre vagy? vizsgák? adj életjelet magatokról!!!

Sajti: derekad jobban van már? gondolom, hogy ezek már jósló fájások, semmi rendszeresség nincs egyelőre, sokat keményedik a pocakom, a feltett lábbal üldögélés használ neki a legjobban, este viszont nagyon beindul Nórika, tegnap is volt műsor rendesen, csak néztük a pocak hullámzást, könyök/boka kidudorodásokat... :shock:

Kép
oroszlán

húúú, egy laptetű:) ezer éve nem volt nekem ilyen:) mindenkinek ajánlom, kinek mihez van rá a legnagyobb szüksége:)

Kép
oroszlán

Esterlla, elfelejtettem írni (bocsi) :oops: :oops: :oops: , hogy nagyon drukkolok, hogy még jó sokáig bent maradjon Zsombi!
De nyugi, nyitott méhszájjal sokáig ki lehet húzni! Csak pihi!
Ügyes voltál, hogy ennyi mindent megvettél. :wink:

Ancsi, ez a kép nagyon cuki! Az 1080g is tökéletes!

Lukácsné, fantasztikus szép helyen vagytok!
Látom a gyerekek nagyon jól érzik magukat és ti meg pihiztek egy kicsit! Örülök!
Jól látom, hogy a háznál van ez a bobpálya? (nem rossz)

Andi, nekem is volt a végén ilyen érzésem, bordáimat nyomta a lába, volt hogy alig kaptam. Ez már nagyon a vége felé volt. (kb. akkor mint most te vagy) Elég kicsi már neki a hely és helyezkedik Iza.

Judit, csodaszép lett a szoba. Olyan hangulatos! Nagyon tetszik!
Lánykádnak jobbulást!

Béku, ez nagyon cuki! Nézd meg vaterán, hátha van ilyen olcsóbban is… Volt, hogy ott láttam olyat, amit a Brendonban lehet kapni.

Vicky, nagyon sajnálom az elesést! Hát én is nagyon megijedtem volna. Szerencsére nem lett semmi bajotok!

Eszter, szegénykém még ez a fog mizéria. Én is nagyon utálom az tuti. De tényleg egy kócpont és jobb még babásodás előtt megszabadulni tőle. Drukkolok, hogy minden ok és fájdalommentes legyen!

Oroszlán, örülök, hogy minden rendben volt a Ctg-n és a vérvizsgálat is ok! Ha készen lesz Nóri kis babasarka, akkor kérünk képet, kíváncsi vagyok!

Kubu, mi volt a vizsgán?

Sajti, sajnálom a derekad! Gyógyhullámokat küldök feléd!

Ildi, nálunk is volt már levélevés, sajnos! De szerencsére megakadt a torkán és csak egy kis részt nyelt le. Ami meg megakadt, azt visszahányta, mivel jó sok vizet itattam vele.
Remélem, minden ok lesz Lilivel is!

Én nem használtam úszógumit és párnát sem… Nekem mindenhogy rossz volt, fájt… De az idővel jobb lett. Sajnos nekem elég sokáig érzékeny is volt ott. (még dokinak is meg kellett mutatnom, de már minden ok szerencsére)
Viszont az jó buli lesz majd felmászni a Jánosban az ágyra, mivel jó magas, legalábbis az én 160cm-hez képest. A szombatársaimmal jó sokat röhögtünk, hogy én milyen hülye pózokban tudok felmászni, persze mindig közben üvöltöztem, hú most ez fáj, most meg az….
Vicces volt….

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Szép jó napot mindenkinek!!!!!

Nem tudom,hogy mi a franc van velem,de 3 napja olyan nyomi hangulatba vagyok még élni is unok!!!! Meg persze kezdtem beparázni ahogy közeledik a vv-el időpontja!!!!! Már túl szeretnék lenni rajta eredménytől függetlenül!!!!
Most összeszedem magam és visszaolvasok,majd még jövök!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Köszi lányok a tippeket,sajnos vaterán kezdtem,és végig is néztem,úgyhogy ott tuti nem volt ilyen :)

Utána mentünk nézelődni,és nem is gondoltam,hogy a Brendonnak is vannak bordűrjei,úgyhogy meglepett :D

Utazás: hát mivel pénteken évforduló,talán akkor utazunk,de inkább akkor,amikor párom kap szabit :D
Hajdúszoboszlóra megyünk egy hotelbe wellness-hétvégére,amiből túl sokat nem tudunk kiélvezni,mert nekem ugyebár nem pálya az ücsörgős víz,az úszástól múltkor is rosszul lettem,szaunába nem mehetek....

Ja,oda párom sem,mert magas a vérnyomása... Napok óta vérzik az orra (nem folyamatosan),éjjel is volt egy rohanása,azt se tudtam,mi van. :shock:

Andi: megnézem ebay-en is,ill. ha nem leszek ma rosszul,akkor nyakamba kapom a várost,és megnézem az OBI-ban,Praktikerben, Baumax-ban is.
Sajnos neten nem sok infóm volt ezektől,csak P. honlapján....

Estrella: most első körben csak belső hőszigetelést csinálunk,+ ablakcsere a babaszobában+padlószőnyeg v. egyéb padló.

A külső hőszigeteléssel várunk,mert talán az ablakcserével meg is oldódik a szigetelés abból az irányból,és hát nagyon nem 2 fillér....

Oroszlán: képzeld,azt álmodtam,hogy voltunk valami találkozón, Andi is ott volt,meg a többi fórumos lány,és Nálad elfolyt a magzatvíz.... :shock:

Szóval készülj ;) :D :D :D
Vendég

Zsuzska: hát a hormonok játéka ilyen... :roll: Természetes,hogy túl szeretnél lenni az eredményhirdetésen :)

Mi is várjuk már a jó híreket!!!!! Nagyon drukkolok!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Viki, olvastam az eséses sztorit :shock: jááájjjj vigyázzál!
Tegnap mikor sétáltunk hordozóval, annyira figyeltem merre lépek, mert esett kicsit az eső, meg földes út, stb... Rátok gondoltam!

Zorka sem túl nagydarab baba, még csak 6700 gramm, emiatt nyomatni is kell a tejcin kívül a gyümit, főzeléket! Pedig nem vékony, csak nem gyarapodott annyit, mint kellett volna... na de majd most!!! :)

Andi, nem akarlak ijesztgetni, de nekem a fészekrakó energiadús pár napom után jött is Zorka :D Én épp betöltöttem szerdán a 38. hetet és másnap ki is bújt! Előtte (fészekrakó előtt) meg olyan nyamvadt voltam :roll:

Judit, nagyon szép szobácska!!!
Ne hari, de én nem emlékszem, h. mi is lesz a neve a babónak? A Móciból nem jövök rá :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Judit!Nagyon kis cuki lett Móci-lak,igazi babás!
Már én is annyira szeretnék Dorka szobánál tartani.....de a káosz most egyre nagyobb nálunk!Hétvégén rombolás és porfelhő volt!Persze minden tiszta dzsuva! :cry: ...és a kis konyhám is megszűnt!Mosogatni is jelenleg a fürdőszobai mosdókagylóban mosogatok! :? ÁÁÁÁÁÁ...mikor lesz ennek vége?! :roll:
Béku!Nem ma mentél cukorterhelésre?Milyen volt?Hogy bírtad?

Kép
Kép
missancsi

Csajok!Uh-os nőci mondta,hogy kb.30.hétre befordulnak a babók.Azt fogom majd érezni? :roll:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: nem mentem ma,tegnap meg azelőtt iszonyú sokat voltam talpon,kimerültem,és a pakolás miatt nem tudtuk tartani a legkésőbb esti 8 órás kaját... :?

pedig arra már vigyáztam,ne egyek napközben olyat,ami kirívó lenne :)

HA sikerül,akkor holnap :?

Én érzem,mikor Maja befordul,többször is megtette már,a 4D-sen is úgy helyezkedett,de jobban szeretem,mikor keresztbefordul,akkor nem olyan kényelmetlen :D
Vendég

Ancsi, nem feltétlenül érzed! Zorka össze-vissza forgott, volt, hogy éreztem, volt hogy nem, de erre a 30. hétre befordul dumára ne vegyél mérget! Kicsilányom akkor fordult be, amikor szülni mentem, azaz vajúdáskor!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Most értem be a fogorvostól! :shock:
Ma nyugis nap volt, mert csak fogkőtlenített és jól átfésült mindent...a gyilok program jövő hétfő 9:00-kor lesz :evil: :shock: :shock: :evil: :shock: nagyon be vagyok sz@rva...most majd megnyugszom, de vasárnap már tuti nem lehet velem érdemben kommunikálni :twisted: :twisted: :twisted:
Szóval jövő hétfőn kihúzzák a jobb oldalit, ami félig kint van.
A másikat békén hagyjuk, mert amíg ki nem dugja a fejét, és el nem kezd kifelé igyekezni, addig nem vagdaljuk fel poénból a fél pofámat!
Pláne, hogy a dokinak ma benyögtem, hogy vérhigítót fogok kapni ezerrel 2-3 hét múlvától a terhesség 4-5. hónapjáig minimum.
Na, akkor dőlt el, hogy a legelső szabad időpontja az enyém, mert így is aggódik, nehogy valami gond legyen majd a sebgyógyulás, húzás és a vérhigítás körül...
Kapok antibiotikumot is már húzás előtt és után is a tachycardia és a szívbillentyű bibi miatt!

Judit!
Gyönyörű lett a szoba :D
Nagyon vidám, jó hangulatú :D teccc :D Épp olyan pasis ez a kék-zöld kombináció, mint amilyen csajos Andiéknál Iza szobája :D
MONONUCLEOSIS: nekem is volt 19 évesen!
Nagyon figyeljetek rá, és évente érdemes majd kontrolláltatni is úgy 5-6 évig!!! (Nekem most is nézték!!!) Alattomos, hülye betegség. Sajnos jó sokáig tart!
Érdemes vele együtt csekkoltatni az epsteinbart, helikobaktert is, mivel gyakran együtt járnak! Ha van barátja, akkor nála is kontroll, mert utána elindulhat az oda-vissza fertőzés (egy-két puszival átadható!!!)!!!!
Mellesleg van akinél nem veszik észre, vagy nem kezelik ki rendesen és úgy meddőséget is okozhat!!!!
Nagyon vigyázz magatokra és Eszterre is!!!!!

Andikám!
Már nagyon várom a híreket, hogy Iza megindult kifelé :D
Pihizz ha tudsz! :D

Lányok, most melóznom kell kicsit, de később jövök!

pusz

eszter82
Budapest

Eszter: sajnálom a fogdokis témát... :?
Nekem 2 éve húzta ki a félig kinőtt bölcsességfogamat,de szerencsés voltam,hogy találtam ezt a dokimat,nem is adom semmi pénzért,mert aranyból van a keze!!!

Szó szerint végigröhögtük vele és az asszisztenssel a foghúzásomat, sikerült végre egy normális fájdalomcsillapítót találni,ami nekem is hatásos,mert a sima mellett én mindent érzek :(

Ráadásul nagyon hamar megvolt,érdekes látvány lehettem,ahogy véres képpel vigyorogva kijöttem a dokitól :D :D :D

Ezerszer rosszabbra számítottam,de semmit nem éreztem,picit vérzett,kaptam egy tampont a helyére,az elég sokáig bent volt, aztán semmi extra- hál' Istennek!!

Fért volna a fog,de még ínyen belül elkezdett lyukadni,és nem akartuk megvárni,míg kinő,és eltűnik a fele... :?

Szóval kívánom,hogy maximum (!!!) ennyi gyötrelmed legyen csak vele!! Nagyon szorítok majd!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Andi
Hát ha muszáj, összekapja magát Á. a konyhában :)
Anyukád nem főz jól? Ilyet ritkán hallok :)
3 kiló a víz??? Durva!
Már várod a nagy napot? Nem félsz? Fáj már mindened? Szerintem én ezt a szenvedős véget nem fogom egyben megérni…
Reggelre bepenészedett a teljes kiőrlésű kenyerem, fehéret ettem és 4,6 lett a cukrom, nem tudom, mi van velem…

gyoreneildi
Hú, akkor a sztori elejéről lemaradtam… Vagyis a ti egész történetetekről.
Nekem a szőlőcukor felejtős, de tüdőérlelőt gondolom kapnék, ha előbb indulna a buli…
Remélem a korallvirág nem mérgező :(

oroszlán
Remélem én is, hogy jól van a madár…
Szerintem sétálni sem mehetek, mert ülés és állás közben a baba nyomja a méhszájamat, így tovább nyílhat.
Csík zenekar jó lehetett!

woody
Köszi a drukkokat!!!!
Hát én sem gondolom, hogy gátvédő párnával egy álom lesz az élet, talán egy picit segít.

zsuzska
Kitartás, mindjárt itt a szerda!!!!
Eddig az idő miatt is lehetett szar a kedved, ma végre szép napsütés van megint!

Béku
Szállást még akkor nem foglaltatok?
Azért lesz így is munkátok a babaszobával…
Én ennyire nem paráztam túl ezt a terheléses dolgot, szerintem nem gáz, ha nem pontban 8-ig fejezed be a vacsit, nekem még pótvacsi is kell később a diéta miatt.

Ancsi
Mikorra lesz kész a kégli?
Én határozottan éreztem, mikor befordult a baba, valahogy semmihez nem fogható nagy mozgás volt…

eszter
Jaj, szegény, legalább hamar túl leszel rajta :(
Hát én is be lennék szarva…
Drukkolok, hogy olyan könnyen menjen, mint Békunak!

Lányok, tegnap azt mondta egy ismerős szülésznő, hogy ne simogassam a hasam, mert ezzel is beindíthatom a dolgokat, ez komoly??? :(

Kép Kép
estrella22

Estrella!
Nekem S mondta, mikor felvettek a szülészetre, hogy azonnal hagyjam abba a poci simogatást!
Állítólag fájásokat lehet vele generálni!!!!
Azt mondta, ha kommunikálni szeretnék velük, tegyem rá a kezem a pocimra, de ne simogassam!!!!

Köszi Lányok!
Biztos túlélem a fogorvost, ...asszem leginkább az ismeretlenségtől félek...de elvileg 10 percen belül túl leszek rajta :D

Béku!
Egy röhögős, véres vigyorú változattal én is kiegyeznék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Eszter: úgy legyen!! :D

Estrella: igen,a has simogatása méhösszehúzódásokat okozhat...
Nekem a 4D-n is mutatta a nő,hogy abba is hagyja a vizsgálatot, mert a vizsgálófej "simogatása" miatt a méhem összébb húzódott,ez a felvételen is látszik,hirtelen kisebb lett Maja helye...

Még a beültetésemkor mondta a BMC-ben is az egyik biológus (?) lány a mellettem fekvő kismamának,akinek aznap volt eredményhirdetése,csak túlstimus lett,hogy nem szabad simogatni, mert épp az ellenkezőjét érhetjük el vele...

Pár simítást azért mindig kap a pocakom,hisz muszáj kommunikálnom a kis csajjal minél többet :)
De emiatt tényleg csak 1-2 simítás,inkább csak odahelyezem a kezem,és így kommunikálunk :D (Már vannak bevált szokásaink is :D )
Vendég

Estrella: nem foglaltunk még szállást,de a neten láttam,hogy vannak még erre az időpontra is szabad szobák,de annyira nem kötöm dátumhoz :)

Viszont egy jó hír,hogy találtam ezt a plüssös dekort egy másik boltban olcsóbban,ott amúgy drágább lenne,de akciós épp :D
Amúgy a Brendonosnál csak drágábbat találtam szinte,ebay-en is megtaláltam nagy nehezen,de drága volt.
Így most egy ezressel olcsóbb,úgyhogy ennek is örülni kell,talán még ma meg is veszem :D
Vendég

andi: Hát igen, Barbus nagyon szálkás gyerek. Nem eszik sokat, de azért eszik rendesen. Csak meg sem áll egész nap. Örülök, hogy R.-nek tetszett. Karom már jobban, de azért ma kicsit nehezebben ment a hátratétel, mint máskor. De a babakocsit még annyira sem tudtam volna lecipelni a lépcsőn benne Barbussal. Alakulok.

ildi: Azért ez szörnyű, hogy megkajálta a virágot, a mieink már fel lettek költöztetve az íróasztalra. Remélem nem lesz baj.

oroszlán: Voltunk a koncerten, a kicsiknek tetszett. Táncizni kellett vele a hátamon. Csak a haza utunk sikeredett ilyen szerencsétlenre.

navi: Nem ért még oda a gremese? Egyébként én is mondtam az esés után, hogy még jó, hogy nem elől volt már Barbus.

ancsi: Én nem éreztem, mikor Barbus befordult, sőt még azt sem hogy már beékelődött a feje. Csak a doki mondta szülés előtt.

eszter: Car a foghúzás, de nekem már húztak bölcsességfogat és nem volt olyan vészes. Bár lehet, hogy csak szerencsém volt.

estrella: Ezt már én is hallottam, de szerintem hülyeség. Állítólag a baba reagál rád és a mocorgás megindíthatja a szülést, de én mindig simogattam, még a nyitott méhszájamnál is és nem szültem hamarabb, mint ahogy a doki indította. Bár lehet benne valami, ha Eszternek is mondták, de akkor csak tartsd egy helyen a kezed. Szerintem egyébként sétálhatsz, én kontrollra is bejártam. Be kellett és nem volt kocsi. Szóval egy kis séta nem árt meg. Csak a ház körül egy pár kör. És csak ha jól esik.

Gátpárna: Már azt én is akartam írni, mint Woody, hogy nem volt nekem sem, bár lehet hogy legközelebb vennék valamilyet, hátha tudnék ülve szoptatni, mert itthon már csak úgy ment, amikor ment. De fájni tényleg mindenhol fájt. Akkora aranyerem volt, hogy talán jobban fájt, mint a gátsebem.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!

Ti még engem nem nagyon ismertek mert még ide nem írtam. 2009.Márciusi 1 inszeminációval sikerült a kisfiam aki lassan másfél éves. Vicky (Gigi ahogy a kisfiam hivja) tudna mesélni. Na mindegy!!
A lényeg,hogy nagyon sok jó állapotú kisfiú ruhám van amivel sajnos nem tudok mit kezdeni és helyem sincs tárolni.
Tényleg nem akarok rátukmálni senkire semmit de nagyon szívesen adnám oda vagy eladnám potom pénzért. 80% csak a kisfiam hordta öket. Nem cigizünk és állatunk sincsen. Ha esetleg valakinek kell valami akkor szóljatok és válogatok.

Köszi a figyelmet. Minden kismamának és leendő kismamának sok egészséget és örömet kivánok!!!

Kép
Kép
colin

Eszterkém: Hú hétfő miatt nem irigyellek.... :shock: Jó lenne már túlleni Neked is rajta... :shock:

Estrella: Kib...ttul félek.... az nem kifejezés... :roll: :oops: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: és mostanra kb. minden fáj már (nyavajgás rész, meg lehet énekelni.....), nincs egy jó testhelyzet se... és nyom odabent mindent és ami a lényeg: hogy ERŐSEN.... eddig is nyomta, de eddig "finomabban"... evvan.. :wink: :wink: De ugye ezt akartuk..... :wink:
2 kiló a víz szerintem .... 3 kiló volt az össz hízás a víz megjelenéséig.. azóta ez gyarapodott + 2-vel.. amit én a víznek + a gyerek időközbeni növésének vélek... nem vészes végülis ez a víz mennyiség se, mert eloszlik, meg ugye olyan mint a népmese... hol volt hol nem... :wink:
Fehérkenyérrel 4,6-os cukor az igen!!!! :)... Nekem egyik reggel 3,8 volt éhomi és 5,1-re vitte fel egy normál reggeli + soktejes kávé... Mondjuk mostmár 1-szer 1-szer "bűnözgetek", még Milkázás is volt a hétvégén... :roll: :roll: :roll: :roll:

Béku: hát akkor én nekiállok simogatni ezt a gyereket, hátha... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Klassz, hogy máshol olcsóbban van a bordűr... :wink:
Felkészítőre mész még a Jancsiba??
Ez, hogy ezt a cukorterhelést ennyire tologatod, nem gond??????

Ancsi: Kitartás a felforduláshoz... utána olyan klassz lesz majd mikor kész lesz!!! Az lebegjen a szemed előtt!!! :)

Oroszlán: Hú anyám, Ti aztán bevállalósak vagytok!! CSík koncert!!! Hú de elmentem volna...de egyelőre a szerdai ctg+Zoli a cél, hogy azt bírjam legalább.... Anyu lehet eljön velem, aggódik hogy egyedül menejk.... pedig mondtam a nagylányvagyok dumát... Nem hatotta meg.... :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám!
Csak simizd a pocin keresztül Izát 0-24-ben :lol: :lol: :lol: :lol:
Hátha beválik! :D
Sajnálom ezt a sehogyse jó időszakot :(
Sajna a vége már ilyen... de hamarosan érkezik a kárpótlás, és minden nehézség a háttérbe szorul :D

eszter82
Budapest

Andi: a terhelésest nálunk a 24. héttől a 28. végéig lehet ;)
még 27 se leszek,mikor megyek,úgyhogy nem para :D

Csak én akartam gyorsan menni az elején,de aztán mindig közbejött valami,egyedül meg ugye nem enged a család (nem is mernék :? ).

Felkészítőre fogok még menni,de most az Uzsokiba,ha sikerül szerdán,hátha megnézhetem a szülőszobát.
Előző héten mentem volna Jancsiba is,de akkor volt az anáyknapi műsor :D

Simogasd Izabellát,hátha a kontrakció besegít :D
Vendég

andi: Tudod mivel lehet kicsalogatni a babákat? Egy fergeteges keksz-csatával! De szerintem még ráér Iza baba, bár sejtem hogy ez már milyen nehéz. Tudni nem tudom, mert ekkorra mi már kint voltunk a kórházból a kis Törpillámmal, ahogy a nővérkék elnevezték. :D
vicky79
Budapest III. kerület

andikam
kitartaas mar nincs sok, nem banom ha nem vartok meg:)

csajok idilli itt minden csak honvagyam van meg azert meg sem otthon vagyunk na , de tok jo itt.
400nm a haz ebbol a mi szobank 40nm, otthon majdnem ekkora volt a lakasunk.... szoval csomo minden olcsobb itt mint otthon ,
gyerekcuccok kajak, meg hipp teat dupla annyit vettem itt mint otthon, szoval gaz az otthoni ar nagyon.

Woody
bob palya itt volt, mar nincs mert maj 1en volt itt a haznal egy nagy buli es arra kolcsonoztek, Filip elvezte is amig itt volt.

beku
ha kell a szonyeg en 20-21en nyhazan leszek elhozom ingyeee anyu sznapja lesz.

majd jelenntkezek meg.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: köszi a felajánlást,addig eldöntjük! :)

Klassz lehet nagyon az a hely!! A mi lakásunk is,amiből most költöztünk, 39 m2... :roll: :D
Vendég

CSajok, az én régi lakásom 27 nm volt!!!!!!!!!! :)

Keksz???... ráadásul csata???? Vicky: Há az meg ugyan mi?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na az lenne az ucccsó szeirntem amire képes(ek) lennénk... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát majd kijön valahogy, végülis mint a repülő... az se marad örökké fenn... :lol: :lol: :lol:

Lukácsné: durva ez az árkülönbség!!!! Jól tetted, hogy bevásároltál!!! :wink:

Béku: Haaaahhh... nálunk 24-26. hét volt a terheléses időszak.. ill. nekem már előtte a 12-en is volt egy.... Na lényeg, hogy ott akkor még időben lesztek... :wink:

Eszter: 0-24-ben....? Attól félek, hogy a végén már most elkapatnám vele....aztán oda a mi poroszos elképzelésünk.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andikám!
Na jó, a 0-24 kicsit túlzás volt :)
Jó lesz 0-23 is :)
Mondogasd közben neki, hogy ez a simi nem közvetlenül neki szól, hanem a méhednek és annál is inkább az összehúzódásainak! :D
Így megmaradhat a poroszos nevelés :D :D :D

eszter82
Budapest

Andikám,miattam ne aggódj,nem szoktam kicsúszni a határidőkből! ;)

Csak már rögtön az elején akartam menni,de az még korai is lett volna,nekünk hamarabb nincs terheléses,ez is csak a zsömlés-tejes változat,de a tejet már megvettem hozzá,hogy épp 2 dl legyen,ne kelljen itthon méregetnem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A doki mondta,hogy nem para az egész,csak jó lenne látni az eredményt,mert ha nincs terhességi cukorbetegségem,akkor nagy eséllyel nem leszek később sem cukros! :)
Remélem úgy lesz!

Semmi kedvem diétázni... :? Így is elég vacak az étvágyam,és keveset eszem,nem örülnék,ha épp azt a párféle dolgot iktatnák ki az étrendemből,amiket legyűrök :D
Vendég

andi: Tényleg ezt szokták javasolni, a tv-ben is volt most egy doki és ezt mondta. Mondjuk nem tudom hogy lehet ezt kivitelezni, de nálatok mehet a keksz. Nálunk a nyitott méhszájnál ez meg volt tiltva, aztán már más is, nehogy összekapja bármi is a méhemet.
vicky79
Budapest III. kerület

Én is sok helyről hallottam a kekszes rásegítést ;)

Sajti barátnőjének is ezt javasoltuk elsősorban :D

Jajj lányok,barátok számára elkezdtem cukrászdát keresni,de sajnos megnéztem a honlapon egy süti képét... nem kellett volna... :roll:

Jááááj,most úúúúgy ennék sütit... Holnap délelőttig még ki kéne bírni,aztán ha cukormenteset is,de muszáj valamilyet ennem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem sokszor voltam kívánós,de ha valami igazán megtetszik,elvesztem :D
Vendég

Béku!Jó, hogy nálatok így van!Nálunk megszabták,hogy a 28.héten kell mennem,így vagy pénteken,vagy hétfőn meg is látogatom őket! :? ...csak addigra le kéne szoknom a jégkrémezésről....mert mostanában az nagyon megy! :? Én valószínűleg egyedül megyek! :roll:

A lakás szerintem soha sem lesz kész! :cry: Az egész fűtés át lesz variálva,mert lennt már padlófűtést szeretnénk+fürdőben "falfűtést",ezért vennünk kellett új kazánt is.
A plafon már lyukas,már csak a gerendát kell kivágni,aztán rakhatják is be a lépcsőt(remélem az 1-2 héten belül meglesz?? :roll:),lennt is nyílászárók cseréje stb......ez van!

Eszter!Húúúú....fogászat miatt nem irigyellek!Kitartás!Egy kalappal!!!

Szóval akkor ez a befordulásos dolog is változó!Sógórnőm azt mondta,hogy ő majdnem leszedte a székkarfát,annyira"kellemes" volt neki!..ezért is kérdeztelek Titeket!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: hát nem irigyellek a felújítás miatt,de gondolj arra,milyen jó lesz,ha elkészül!!! :)

Nekem azt szabták csak meg,mikor legutóbb voltam terhesgondozáson,hogy leghamarabb az utána következő héten mehetek,de a terhesgondozási terven pontosan rajta is van,hogy mire mikor kell menni :)

Elvileg a cukros eredmény megvan szinte rögtön,nem?
Végül is van egy hetük rá,addig úgyse tudom meg az eredményt,mert épp rá egy hétre kell mennem a terhesgondozásra.

Nekem sajnos kell,aki eltámogat odáig,mert hajnalban,min. 10 órás éhezés után most nem állnék meg a lábamon anélkül...
6-7 órát bírok csak kaja nélkül,már hajnalban nagyon korog a gyomrom,nem egyszer Maja arra ébred fel,és ki is kapok érte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán ha nem eszem,de már kaja-idő van rendesen,akkor is jelez :D

Ami viszont jó,hogy a szédülést leszámítva nálam rendeződtek a dolgok,már vagy 2 napja nem húz úgy a pocak :D
Vendég

Sziasztok Csajok!

Szerdán jön vki a BMC-be?
vikus82

Vikus..... én igen :oops: :lol: :oops: :lol: majd a ctg után.

andrea-1

12 nap... :shock:
Vendég

Eszter
Köszi, akkor tényleg nincs simogatás :(

Béku
Gondolom az időtől is függ, mikor mentek…
Tök jó, hogy megtaláltad a bordűrt olcsóbban!

vicky
Na aranyérre meg még nem is gondoltam :(
Szülésnél jött elő?

Andi
Este én is bepánikoltam, hogy még nem állok készen a szülésre, azt hittem, ez idővel javulni fog, de ezek szerint nem :(
Hú, alig híztál valamit!
Szoktál reggel tejet inni? Én azt még nem próbáltam.
Az 5,1 is tök jó reggel!
Keksztől minket is eltiltottak már, szerencsére előző este ezt még nem tudtuk :)

lukacsne
400 nm-es haz, az nem semmi!!!

Ancsi
Nem gáz egyedül a terheléses szerintem.
Én mindig egyedül mentem.
Jó nagy átalakítást csináltok!
Nem fájt a befordulás nekem, egyáltalán nem volt karfaletépős…

Na nekem meg eszembe jutott, hogy holnap kéne védőnőhöz mennem :(
Kb 10-15 perc séta, nem gáz szerintetek???
Ákos vesz nekem hazafelé nyugágyat, hogy ki tudjak feküdni a teraszra :)

Kép Kép
estrella22

Estrella: én felhívnám,hogy ez a helyzet,és szigorú pihenést mondott a doki.
Mégsem ő az orvos,csak nem lesz ellenére...

Ha nagyon akar valamit,meglátogat,de szerintem most eléggé figyelnek Rád amúgy is!
(rá szerintem most nem sok szükség van...,hacsak nem épp Tőle kérdeznél valamit,de ezt is lehet telefonon ;) )

Nem gond a terheléses egyedül,csak mióta folyamatosan szédelgek,ájulok... :?
Így képtelenség,hogy az esti 8 órás kaja befejezése után bírjam reggel 8-9-ig :(

Nem tudom,mennyire kell komolyan venni,de kifejezetten kérték,hogy este 8 után ne egyek semmit,csak vizet szabad inni.
Vendég

Estrella
Az a szék amit felraktál biztos jó lenne neked fekvéshez, de abból szerintem egyedül nem tudnál kiszállni. Ha mégis érdekel akkor láttam 4000 és 5000 ért is. Remélem a madár talál magának enni valót.

Béku
Szép lesz a dekor csík. Gondolom azóta meg is vetted.

Oroszlán
Ügyesen megoldottátok a koncert hallgatást.

Viki
Gyógyulj meg hamar. Azért jó hogy ennyivel megúsztátok.

Andi
Kitartás, már nincs sok hátra. Azért kíváncsi lennék, hogy tényleg kicsalogatható-e simogatással. Miattam azért ne próbáld ki.

Eszter
Sajnálom a foghúzást, de tavaly én is megváltam tőle. Kibírható.

Lukácsné
Nagyon szupi helyen vagytok. Nem csodálom, hogy a fiúk maradnának. A honvágyat sajnálom. Élvezzétek a helyet amíg lehet.

Judit
Csodás a mesebirodalom, de azért Móci várja csak ott bennt ki az idejét. Esztert sajnálom, vigyázz el nem kapd.

Ancsi
Nagyon szép a pocakod. Hajrá lakásátalakítás.

Holnap lesz a munkaügyi perem. Légyszi gondoljatok rám. :lol:
Múlt héten a vv alkalmával kértem egy cső vért és megcsináltattam a D vitamint. Eszter adta a tippet. Szerintetek?
14,4 és a ref érték 20-120-ig. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2011.05.09 18:22-kor.

Kép
vnbeni

Vnbeni: húúú,akkor nagyon drukkolok holnap!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

A dekort neten lerendeltem,de még nem jeleztek vissza,hogy mehetek-e érte,pedig már mentem volna ;)

felrakásáig még legalább 1 hónap van hátra,épp a szigetelendő falra kerül majd,de mivel leszedhető,talán rápróbálhatnám majd ;) :D

A D-vitaminhoz nem értek sajna...,de a ref. tartományhoz képest azért elég alacsony... :roll:
Vendég

No,készítem a vacsit,hogy elfogyjon 20h-ig...
remélem jóllakom vele,és nem kell nagyon korán feküdnöm amiatt,nehogy egyek még valamit... (ha 20h-kor lefekszem,éjfélkor már kukorékolok... :? )
Vendég

Estrella: Szerintem sem gáz a séta, mondom engem simán hívott a doki kontrollra. Gondolom nem tette volna, ha veszélyesnek ítéli. Az aranyér a nyomástól jött elő, kaptam a kórházban reparon kúpot és azt vetettem apával itthonra is. Szerencsére már nincsen vele semmi bajom, de akkor tényleg nem tudtam melyik fáj jobban. Anyunak is velem jött elő.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi!
10:30ig dolgozom utána megyek!
vikus82

Jó lenne talizni! :D
vikus82

Béku
Ha alapból szédülsz, akkor persze gáz egyedül a terheléses, de Ancsi nincs rosszul, így nem hiszem, hogy gond lenne, ha egyedül menne. Te ne menj!
Na most megnéztem a papíromat, arra is írták, hogy 8-kor könnyű vacsora és utána már csak víz, diétát pedig nem szabad tartani, úgy kell étkezni, ahogy szoktunk.
Nem tudom, betartottam-e ezt a 8 órát…
Mondjuk szerintem nem oszt, nem szoroz, nem ettől reagál jól vagy rosszul a szervezet, de azért tartsd be, ha tudod!

vnbeni
Simán ki tudok szállni a székből, dönthető…
Az Auchanban 3990 Ft volt, köszi, aranyos vagy!
Nagyon drukkolok holnapra, hogy ennek mikor lesz már vége!
Kíváncsi leszek, a doki mit mond a D-vitaminodra…

vicky
Milyen gyakran jártál kontrollra?

Kép Kép
estrella22

Béku!Látod,Te szerencsés vagy abból a szempontból,hogy terhelésesen zsemlét+tejet kapsz,viszont 20 óra után már nem ehetsz,nekem viszont a kutya sem tiltotta meg,hogy nem ehetek 20 után,direkt megkérdeztem,a lényeg, hogy éjfél után ne egyek,viszont én meg majd nyelhetem a cukroslötyit! :lol: ...persze azért én sem késő este fogok jól bekajálni!

...apa hozott a mérlegünkbe elemet(pár hétig nem tudtam mérni magam,mert kimerült az elem).....hát lehet,hogy nem kellett volna!...lehet,hogy diétáznom kellene?!

Kép
Kép
missancsi

Andi: mikor mész ctg-re? én is szerdán megyek, nekem uh is lesz, mi korán megyünk 7.30 körül, de utána szeretnék L-lel is konzultálni, neki pedig műtétje lesz 8-tól 9-ig, úgyhogy ott fogok várakozni az irodája előtt...:)

Eszter: szoritok a foghúzáshoz, nekem 2-őt kihúztak már, az egyiket szájsebészeten, de szerencsére minden rendben volt, én inkább az érzéstelenitő injekciótól ájultam el, nem a húzástól vagy utána a fájdalomtól :shock:

Vicky: bocsi, hogy ezt boncolgatom tovább, de teljesen elmúlt az aranyér a reparontól szülés után? nekem sajnos már kijött a várandósság alatt, pedig sose volt, nálunk is családi örökség sajna...

Estrella: szerintem is hivd fel a védőnőt, hogy ez a helyzet veled, nem tudna esetleg ő kimenni hozzád, ill. biztos hogy szükség van-e most a látogatásra! férjed nagyon odafigyel rád, ez olyan jó:)

Ancsi: ne aggódj, van még idő, hogy elkészüljön minden Dorka érkezéséig:) én nem éreztem a befordulást, de nekem eléggé a kezdettől fogva lent volt a feje, lehet azért is!

Kép
oroszlán

Judit,
Móci birodalom meseszép!
Eszternek gyors gyógyulást és remélem Ti nem kapjátok el a betegséget!

Vicky,
elég ijesztő lehetett ez az esés, vigyázz magatokra!

Estrella,
szerintem is kimegy házhoz a védőnő, ha annyira fontos valami. nekem csak mindig beírta az eredményeket a kiskönyvbe, ezért felesleges kockáztatnod. mentél végülis 7végén az ünnepségre? nem tudom sajnos hogy a félig ülő póz jó-e.

Breki,
ha nem bírod ki kaja nélkül reggelig, egyél egy kis sajtot vagy húst, ezekben nincs szénhidrát, nem hiszem hogy befolyásolják a cukor terhelést és az senkinek nem jó ha ott esel össze.

Ancsi,
ha reggelenként nem vagy rosszul, nyugodtan mehetsz egyedül. vizet és kaját azért jó ha viszel a vérvétel utánra.

Oroszlán,
mi is voltunk csík zenekaron, jó lett volna összefutni, megnéztem volna még Nórit a pocakban. mondjuk mi csak a végére értünk oda. :(

Andikám,
péntek 13? :-) :wink: aznap megyek ctg-re! :lol:
szólj hogy hányra menjek, hogy még előtte minden jót kívánhassak!!! :lol: :wink:
jajj, annyira izgi már ez az időszak! én is kezdek már parázni, még nincs összecsomagolva a kórházi batyu. :shock: pedig ahogy utánaszámoltam már dobogósok vagyunk a szülés időpontokat elnézve. :shock: :shock:
ugye írsz majd, ha úgy érzed hogy látogathatóak vagytok?

Eszter,
millió drukkom a fogmizériához! bátorságport küldöm fénypostán!!!!

Sajtikám,
jobban vagy? :D

holnap reggel van valakinek jelenése a bmc-ben?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

estrella: Kontrollra? Talán 2 hetente. A cukros dokinénihez nem mentem már 2 hetente, vele csak telefonon egyeztettem, de nem is volt gond, amiért mennem kellett volna.

oroszlán: Nekem előtte sosem volt aranyerem, csak szüléskor jött ki. A kórházban kaptam kúpot és még itthon is használtam egy ideig. Szerintem kb. annyi idő alatt múlt el, mint a gátsebem.
vicky79
Budapest III. kerület

Oroszlán,
lehet hogy már írtam, akkor bocsi. nekem Sz. doki "aranyér elleni kenőcs"-öt javasolt, azt a terhesség alatt bármikor lehet használni.
ha nagyon szükséges, akkor lehet inni esetleg gyógyvizekből egy keveset.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

A reparont is lehet szerintem a terhesség alatt is használni, de nem vagyok benne biztos. Csak abból gondolom, mert szoptatás alatt lehetett és ezek egy megítélés alá szoktak esni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?