Esterlla, elfelejtettem írni (bocsi)
, hogy nagyon drukkolok, hogy még jó sokáig bent maradjon Zsombi!
De nyugi, nyitott méhszájjal sokáig ki lehet húzni! Csak pihi!
Ügyes voltál, hogy ennyi mindent megvettél.
Ancsi, ez a kép nagyon cuki! Az 1080g is tökéletes!
Lukácsné, fantasztikus szép helyen vagytok!
Látom a gyerekek nagyon jól érzik magukat és ti meg pihiztek egy kicsit! Örülök!
Jól látom, hogy a háznál van ez a bobpálya? (nem rossz)
Andi, nekem is volt a végén ilyen érzésem, bordáimat nyomta a lába, volt hogy alig kaptam. Ez már nagyon a vége felé volt. (kb. akkor mint most te vagy) Elég kicsi már neki a hely és helyezkedik Iza.
Judit, csodaszép lett a szoba. Olyan hangulatos! Nagyon tetszik!
Lánykádnak jobbulást!
Béku, ez nagyon cuki! Nézd meg vaterán, hátha van ilyen olcsóbban is… Volt, hogy ott láttam olyat, amit a Brendonban lehet kapni.
Vicky, nagyon sajnálom az elesést! Hát én is nagyon megijedtem volna. Szerencsére nem lett semmi bajotok!
Eszter, szegénykém még ez a fog mizéria. Én is nagyon utálom az tuti. De tényleg egy kócpont és jobb még babásodás előtt megszabadulni tőle. Drukkolok, hogy minden ok és fájdalommentes legyen!
Oroszlán, örülök, hogy minden rendben volt a Ctg-n és a vérvizsgálat is ok! Ha készen lesz Nóri kis babasarka, akkor kérünk képet, kíváncsi vagyok!
Kubu, mi volt a vizsgán?
Sajti, sajnálom a derekad! Gyógyhullámokat küldök feléd!
Ildi, nálunk is volt már levélevés, sajnos! De szerencsére megakadt a torkán és csak egy kis részt nyelt le. Ami meg megakadt, azt visszahányta, mivel jó sok vizet itattam vele.
Remélem, minden ok lesz Lilivel is!
Én nem használtam úszógumit és párnát sem… Nekem mindenhogy rossz volt, fájt… De az idővel jobb lett. Sajnos nekem elég sokáig érzékeny is volt ott. (még dokinak is meg kellett mutatnom, de már minden ok szerencsére)
Viszont az jó buli lesz majd felmászni a Jánosban az ágyra, mivel jó magas, legalábbis az én 160cm-hez képest. A szombatársaimmal jó sokat röhögtünk, hogy én milyen hülye pózokban tudok felmászni, persze mindig közben üvöltöztem, hú most ez fáj, most meg az….
Vicces volt….