Lányok, élek még, elég sok mindent intéztem…
Hát sokat nem aludtam az éjjel..
Tegnap is, meg ma is iszonyat sokat rohangáltam, remélem nem csináltam sokkal nagyobb bajt.
Bár gondolom már egy ideje kinyílt a méhszájam, ez persze nem mentesít, ha felelőtlen vagyok.
Megvettem az óriásbetéteket (ami Dm-ben kapható, az sajnos nem jó, túl kicsi, a gyógyszertáritól sokkot kaptam), a rögzítőbugyit, ásványvizet, kekszet szüléshez, éjjeli betétet, vettem egy csodálatos biopapucsot a kórházba (marha ronda, de az otthoni papucsom nagyon leharcolt, azt nem vihetem), megvettem az orrszívót (bár a pasi le akart beszélni róla, hogy mennyire káros a gyereknek ez a porszívós, vegyek elektromosat 8000-ért), vízhőmérőt, szúnyogriasztós éjjeli fényt, tetra pelenkákat, sima pelenkát, tetra kifogót, lázmérőt, popsikrémet, popsitörlőt, meg még ki tudja, mit. Megnéztem a Brendonos gátvédő párnát, vettem hozzá anyagot (legolcsóbb Ikeás pamut, talán 295 Ft/m), hétvégén megvarrom, elhoztam a pocakfürdőt, elintéztem a házassági anyakönyvi kivonatot... Ha a dokim ezt megtudná, kiporolná a fenekemet... Amit nem sikerült venni, az a zuhanyzós papucs (sima szar kis kínait akartam, de úgy tűnik, megszűntek a kínai boltok, régen minden sarkon volt 3, most meg mindenhol csak turi), meg szoptatós hálóinget. Volt egy jó a Nyugatinál a Skálában, nem tudom, miért nem vettem meg, meg egy tűrhető a Fény u. piac egyik boltjában, kis báránykás.
Nagyon köszi a felajánlásokat lányok, tündériek vagytok, de 56-os ruhánk van bőven, attól félek, mi van, ha nagyon korán jön és pinduri lesz, de akkor arra ott a Manócsomag, Ákosnak kiírtam, mit kell csinálni.
Meg kapott értesítendő listát is, rajta Andi elérhetőségeivel
Ja, még egy kérdés…
Vasárnap lenne a keresztapám szülinapja, pár utcával arrébb, ha kocsival hoznak-visznek és ott ülök a popómon és nagyon jókislány leszek, akkor szerintetek elmehetek???
Andi
Hajszárítót is viszel a kórházba???
A köntös a szülőszobás csomagba kell? Meg gondolom a papucsok is…
Alakul a csomag, a felkészítős anyagot én is szeretném vinni.
Aludni nem nagyon tudtam sajnos
Nevelésben mi is a „poroszos” utat tervezzük követni, aztán majd meglátjuk…
Együttalvást nem szeretnénk, főleg, hogy férj dolgozik, legalább ő pihenjen.
Vicky
Miért kell megemelni az ágy lábát????
AZ én dokim nagyon nem paráztatós, mindent félvállról vesz, ezért is ijedtem meg, mikor láttam az arcát vizsgálat közben…
Remélem kihúzzuk még pár hétig…
Meg sem mertem kérdezni, most milyen esélyei lennének…
Barbus mennyivel született?
Csak a külső van nyitva egy ujjnyira és megrövidült a méhnyak.
Tüdőérlelőről nem volt szó, csak kérdeztem, hogy ha májusban indulna meg, akkor a Jánosba induljunk-e rögtön, de mondta, hogy nem, mert lehet még infúzióval bent tudják tartani, gondolom akkor kapna tüdőérlelőt is.
Béku
Köszi mégegyszer, elhoztam ma a pocakfürdőt.
Durva, hogy a nővéredet másnak adták oda, neki nem tűnt fel???
Igazából ha már 2 kiló felett lenne Zsombor, nyugodtabb lennék, de másfél még nagyon kevés…
Csütörtökön futottam össze az egyik cukros lánnyal egy bababoltban, teljesen el volt kenődve, mert az ő fia már 2 kiló, hát én most örülnék neki, de megértem, hogy ő nem. Egyébként brutál értékei voltak, a terhelésese 10 fölött volt, de amúgy is mért párszor ennyit…
evolet
Köszi, tényleg, 56-osunk van szerencsére, csak koraszülött rucik nincsenek…
kubu
Na, jöhetne a 3. hurrikán?
Ez a kaspós sztori beszarás, jót nevettem
Milyen pelenkatárolód van?
vikus
Tantum verdét nyugodtan, a lándzsás útifüvet nem ajánlják valahol ilyenkor…
A csodatea nekem 2 verzióban van meg:
„1 gerezd fokhagyma
2 gerezd fokhagyma nagyságú gyömbér
2 ek méz
2ek citromlé (frissen facsart!!!!)
A fokit és a gyömbért lereszelni, vagy átpasszírozni fokinyomón! Figyelem!!!A gyömbér nekünk 2 fokinyomót tört szét a vaskos fém fajtából, szóval nagyon apróra vágva kell beletenni a nyomóba!!!
A pépet egy min. 3 decis bögrébe tenni, rá a méz, citromlé, majd felönteni forró vízzel!!!!
kb 8-10percig állni hagyni, kb percenként megkeverni. 10 perc után meginni egyszerre az egészet!
Akit zavarnak az úszkáló részek, az le is szűrheti!!!!
Ez mindent öl! Nekem egy Doktornő ajánlotta! Jó bacira, vírusra,gombákra, mindenre!!! Ezt lefekvés előtt közvetlenül mindenképpen, de lehet reggel is. Napi 2-nél viszont ne többször!!!!
Ha köhögés is van, akkor mangalicazsír (fel kell forrósítani)+mustár+kakukkfű összekever és mellkasra,nyakra ken! bebugyolál, és így szundi!!!
2 gerezd fokhagyma
4 gerezd fokhagymányi gyömbér
2-4 ek méz
1 ek frissen facsart citromlé
Az arányokat én már váltogatom, de asszem ez volt a kezdő mennyiségem
Szóval lereszelni a fokit, gyömbért, bele egy min. 0,5 literes bögrébe, majd rá a méz+citromlé. Utána leforrázni legalább fél liter vízzel.
kb 10 percig állni hagyni, olykor kevergetni!
leszűrni, melegen meginni és lefeküdni pihizni! „
Zsuzsó
A cukrom nagyon jó, nem is értem, pedig stresszelek…
Köszi neked is a felajánlást
Zsuzska
Jobbulást, remélem nem vírus!!!!
Csinálj te is gyorsan egy csodateát, az használ!!!
lukacsne
Akkor nem kéne most hizlalnom a picit, mert a végén túlhordom és óriásbébi lesz???
Jaj, olyan nehéz ez az egész