na teperek még olvasással,
ma vizsgázom délután, lehet hogy Lizit is elviszem magammal, még nem tudom.....
nemzetközi versenyképesség témában lesz prezim, meglátjuk, és a fordítást is ma kell leadnom, és elszállt 4 oldal lefordított anyagom ellenőrzése
Béku,
Maja névnap május 1-én ? akkor utólag is
))))
anyák napi sms
hálózsák édes, de ugyi takarója is lesz a kisasszonynak ?
temetői látogatás tényleg nagyon megható.
haha nálunk minden rózsaszín Lizacica születése óta, gondolhatod énapa nap mint nap "kiakad", kedves csipkelődéssel hogy neee nincs más szín mint pink ? de közben látom azt a mérhetetlen büszkeséget ahogy a karjára ülteti a lányát és közben kikiabálná a világba, hogy idenézzetek nekem van a legszebb lányom
))) mégha rózsaszín is.
abban ne légy 100%-ig biztos hogy a pink ellenére nem kérdezik meg majd hogy "és kisfiú/kislány"
haha olvasom Eszter is tud ilyen példát.
hülye kérdésért fekete pont: nem tápszerezünk !!!! főleg nem kórházban
az a legnagyobb feladat hogy szopi szopi szopi szopi, ha kell segítség akkor tessék szólni majd csecsemősöknek, ha kell 100x, hogy mutassák meg mellretételt, hogy masszírozd stb. stb.
előtej hiába 1-2 csepp, brutál tápláló, ha már párnaposan elkezded a tápit, akár garantált is lehet a cumizavar és onnantól szerintem keresztet is vethetsz a szoptatásra.
nekem nagyon jó barátosném 9 napig küzdött a tejjel, ciciztetés, fejés, pihi, cici, fejés, pihi a nap 24 órájában, kegyetlen volt, de a 9 napon voltak úgy hogy kapjon tápit és akkor beindult a tej, és közel 22 hónap korig szoptatta gyermekét.
kórházban nézik a babát, mindig mond te is a csecsemősöknek hogy miszitu, ha sárgul akkor úgyis eksön van, ha meg nem lenne tejed úgyis tápi recepttel engednek haza Benneteket.
Ancsi,
ekg-kardiológia ? lehet nem ártana házidokker beszélni, nekem is volt Marcussal szívdobogás, el is küldtek szívkórházba szív uhura. habár Carla írja az okát ami ilyenkor természetes... is lehet
üdv a hisztisek között, ez az állapot mindenkinél felüti a fejét
hajrá 4d.
Andi,
anyud anyáknapi verssel, istenem olyan megható.
"Tenás bugyik vannak nekem is, férjriasztó egy látvány." - az tuti, mondjuk M szülés után én azt mondtam hogy az életben soha na nehogymár férfi mégegyszer oda berakja az izéjét ahol M kijött
))))
fekvőrendőr
"és milyen klassz lehet más szemmel nézni majd!! Smile Gondolom ezzel Vicky, Woody, Lukácsné, Kubu és a többiek is biztos így vannak..." - pl Kubu most nagyon irigykedik Rátok
)))) lobbizik itthon Ábelért, de Kubuapa hajthatatlan, azt mondja nem adja a katonáit
))))))))))))))))))))))))))))))))))))
drága vagy hiányolással, jönnék én de L napközben brutál pörög
szóval ezúton üzenem mindenkinek hogy élvezze ki az első 2-3-4-5 eszik-alszik-nembeszél állapotot, mert aztán mint a búgócsiga beindulnak
)))
"Én hajnal óta fent vagyok.... kezdek úgy félni" - ez teljesen természetes, így is kell lennie, amikor 22-én megmondta dokim hogy másnap indítás, hát én ott zokogtam a folyosón és mondtam hogy félek és egyébként is..... aztán hazamentünk, aludtunk apával még egy jót utoljára kettesben..... hmmm azóta sem
(2008.12.22.) és másnap már nagy izgalommal mentem be.
anyud csupaszív és nagyon rendes hogy így segít........ (most irigy vagyok, jó ?
agree akár nyílt fórum is maradhatunk hozzászólásoddal
)))
tarhonya és pörköltszaft, ééééééééééééén is
haha saccolt és születéskori súly, hogy nyugtatlak meg jobban ?
tötikápi, van sztorim, kórházban fekszem 10x éve, éjszaka behoznak egy nem ma barnult terebélyes mamát akinek kifordultak a belei
meg akarták tükrözni, de előtte tötikápit evett nagy fazékkal, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
hogy van Miezáéknál az ágyrácsvédő ?
óóó de gyönyörűséges ajikat kaptál !
előke: lemosható a legjobb !
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70179754 http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/30178006
Oroszlán,
szupi hogy csomag elkészült.
pinky kád
rózsacsokor nagyon kedves.
Zsuzska,
milliónyi babaragacs.
Judit,
ügyesek vagytok Ti is rendezkedéssel, képet kérünk majd !
Vicky,
"Azt furcsállom, hogy akkor azt mondtam, hogy soha többé és most mégis szívesen lennék terhes." - jaja M szülés után, varrás közben közöltem dokimmal hogy én aztán soha többé
)))) ő csak somolygott.
ájáj éjszakai ébrenlét nem jó, úúú csúszdás baleset, jobbulást Barbusnak.
autóhoz drukkolok, meg anyós megnormálisodásához is
10 fog jó !
öööö Liza most 71 cm és 9100 gr (vagyis április 5-én)
Carla,
gyöngyvirág nagyon kedves meglepetés.
remek nevek !
Ann,
Bakony tényleg csodálatos, nagy kedvencem.
jáj trafi, melyik részen volt ?
pszichomókus engem érdekelne.
úgy szeretem olvasni az írásaidat, mindig hihetetlen nyugalom sugárzik belőle.
Eszter,
"így a vizsgaidőszakhoz közeledve! " ......... ne is emlegesd
))))
nem tudom miért, de egy hete nap mint nap eszembe jutsz, nincs olyan napszak hogy ne gondolnék Rátok
2008. dec anyukákkal közel 2 éve anyatanyán nyomjuk, jóóóó nagyon.
Levente súly
uborkasaláta vs. Eszter
)))
(piszkálás: hát a túloldalról kaptunk megint megjegyzést, hogy ezen a fórumon már megint megy az összeférhetetlenség.... amit nem találok hogy mi is lehet, ööö előferdülhet hogy a zártsági pár hsz-t aposztrofálták így, de nem is ez a lényeg.)
Zsuzsó,
kivi vagyok ágyneműre is, látom is ! gyönyörű !!!!! párnát nem használnék
és naná hogy fiúnak is lehet.
Estrella,
húúúúúú de ügyi vagy a felirattal, gyönyörű !
szép rucikat kaptál.
Csucsu,
induljon az a mandula akkor
Vikus,
normális
Nava,
tök jó hogy jöttél !
megzabálom, annyira gyönyörű.
Kpn,
Milka annyira jó nick
ha lesz időd várjuk ám a születéstörténetet
ágy, altatás: háááát nem tudom, ebben nem igazán tudok segíteni, nálunk elég puritán minden, kezdetektől nincs rendszer, nincs napi fürdetés, ha mégis fürdés van este 6-10 között bármikor), nincs csend, nincs órarend, nincs napi séta, és tessék mindkettő kész mosolymanó és kiegyensúlyozott és lehet velük együtt élni
M például kezdetektől a nagyágyban vagy a földön szeretett aludni, Liza napközben elviseli az ágyat, persze úgy hogy előtte legalább 1 levél mennyisű altatónak megfelelő ringatással (kb. 1,5 óra) leszedáltam akkor akár alszik 20-30 percet is.
úgyhogy nálunk nincs pinkyaltatás sem, csináljon azt amit akar
pl. tegnap délután olyan fáradt volt hogy játék közben elaludt, széthajtogattam, kiszedtem alóla a játékokat és lefektettem nagyágyba, simiztem és úgy aludt egy órát.
van olyan gyerek aki 0-t alszik napközben (akár 1-2 hetes kortól kezdve), van olyan is aki napi 17 órát (Marci kisebbnek), az én gyerekeim utálják ha betakarom őket, beöltöztetem, vagy hálózsákba raknám őket. babakocsiban mindkettő tud és szeret is aludni, autóban dettó, de van olyan ismim akinek a gyereke csak mózesben/bölcsiben tudott aludni, szóóóóóóóóóóóval
emlékszem M 2 hetes volt, és én ott porszívóztam mellette, ő meg úgy aludt mint a bunda, szóval hál istennek a gyerekeim tudnak zajban is aludni, törekedtünk is rá
tehát nálunk az a mottó hogy mindent szabad ami normális keretek között megengedett és akkor amikor akarjuk és jól esik
köszönöm gyerkőcdicsiket.
csajok,
van eladó pelenkatárolóm (kettő is) valaki esetleg ?
két napja Lizi úgy alszik el hogy apja mellett fekszik a nagyágyon, apa karjába veszi, Lizi befordul az oldalába és már szuszog is.
szerda délig jutottam
fáradt vagyok, megyek alszom 45 percet.