Új privát üzeneted érkezett!

Ma voltam a BMC-ben. Alig volt valaki.Úgy látszik, hogy jó hogy nem mentem múlt héten kezdeni. Kiderült, hogy K ügynöknek a 0,001-es TSH nem tetszett és így el sem kezdte volna a stimut. Holnap vv. Remélem már jobb értékekkel.

Kép
vnbeni

Vnbeni:
De jó Rólad is hallani!!!! Drukk,hogy a vv eredménye szuper legyen!!! Akkor Ti mikor is kezdtek????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Macsikám!!

Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!!!!

Pannik!!
Neked is Boldog Névnapot mára.. :cry: :cry:

Ciki,de ha van még Mónink,neki is Bóldosgságosat!!
csucsu99
Budapest

Zsuzska: küldöm az újabb ragacsokat!! :D
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Vnbeni: nagyon drukkolok a vv-hez holnapra!!!!!! :)
Vendég

Csucsu,
a túros receptek a neten itt találhatóak.
(mi keksz helyett búzadarát használunk.)
http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=25627386
http://www.nosalty.hu/reszelt_turos_recept_1277

örülök hogy Z. szimpi volt és hamarosan kezdés!!!

Zsuzska,
Sz-nél köszi minden oké volt. pénteken megyünk az első ctg-re, aztán kedden újra randi Sz-szel.
pihenj sokat, mai babaragacsokat indítom!

Nava,
Zorka szépséges.

Kpn, Woody, Carla,
hoztok képeket?

Vikus,
a fáradtság is egy tünet. csak mákod van, hogy vuk helyett neked álommanó jutott!!! :lol: :wink:

Andi?????

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok,
Rendben volt ma minden, bár aszittem reggel odafele,hogy tatyós jelenés lesz ebből még ma kb úgy éreztem magam...de még nem, úgy tűnik :wink:
A lényeg: Ctg ok, ééééés: laborok minden ok!! Se baci, se gomba, se kókusz :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Még nem értem haza, anyuéknál pihi, aztán bevárom R-t, úgyhogy majd este nézem a termést, csak Eszterkém küldött sms-t, na mondom gyorsan életjel :) (csak itt szar lassú gép+net van, amit nemszeressen aki jobbhoz van szokva, úgyhogy a többit majd otthonról este) :wink:
Csók és köszi az aggódást :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ann
Remélem megoldottátok a motivációs levelet, párodnak kéne?
Na örülök, hogy Lucának csak elírták a receptet, durva lett volna ennyit kifizetni, még jó, hogy utánajárt.

Vicky
Jó sok autótípust kell akkor figyelnetek…

Zsuzska
Jó sokan voltak akkor kedden…
Fotót akkor nem hozol a babákról?

vnbeni
Drukkolok a holnapi vv-hez!!!
Mit lehet tenni a TSH-val?

zsuzsó
Sima „nyers” búzadarát teszel a túrós sütibe?

Kép Kép
estrella22

Andi: klassz hírek!!! :D
Aztán tessék szólni,ha Izabella nekiindulna.... :roll: :D :D :D
Vendég

Estrella,
a túróst nem én sütöm, hanem Apa :wink: de szerintem igen, sima nyers búzadara. azt hiszem csak az aljára kell. :oops:

Andikám,
most láttam hogy írtál ide. örülök hogy pont úgy van ahogy gondoltam. :-)
hihetetlen, de pénteken mi is kezdjük a heti ctg-re járást...

Oroszlán,
nektek mikor van a következő ctg?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2011.05.04 16:21-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk innen a melóhelyről.
Igazából a lényeget látom már Ann leírta. Lényeg a lényeg, jár erre a gyógyszerre a támogatás, úgyhogy kaptam egy új receptet. Gyorsan ki is váltottam, nehogy aztán megint történjen valami. Szeretncsére kedvezően végződött a dolog, csak volt egy álmatlan északám ez miatt. Végignézte nekem az összes receptet amit még nem váltottam ki, hogy azokon jól van-e minden. Úgyhogy minden megoldódott, töretlenül haladunk előre :D Otthonról folytatom, most rohanok haza.

Puszi
Luca
luca4

Zsuzsi: hihetetlen,hogy megy az idő :shock:
Neked is csak 35 nap van hátra... :shock: :roll: :D
Vendég

Breki,
ne is mondd! már kezdek is parázni... a héten összecsomagolok meg elkezdtem kimosni, vasalni a babaruhákat. :-)

anyuk és tájékozott kismamik!

lécci ne nézzetek hülyének a kérdésem miatt!
az 50 méretű ruha mekkora babára jó tulajdonképpen? ha mondjuk Balázs 52-54 centivel születne, akkor még 50 méret kell rá vagy már jó lesz az 56 méret? :oops: :oops: :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: elvileg a baba hosszától függ a méret,ahogy a felkészítőn mondta a nő.
Van akinek az 50-es is nagy,ha mondjuk koraszülött a babó,de lehet,hogy 62 cm-rel születik,akkor az 50-es bőven kicsi :D

Szerintem inkább picit nagyobbat csomagolj,abból baj nem lehet :D
Vendég

Barbus megint összetörte a száját. Bébitaxizott és kb. két méterre voltam tőle, amikor lebucskázott a járdaszegélyről. Szerencsére ott még a parkoló van, de fejre esett és csúnyán vérzett meg feldagadt a szája Annyira utálom, mikor nem tudom megvédeni az ilyenektől.

Zsuzsi: én előkészítettem egy 50-es és egy 56-os garnitúrát is. Ekünk még az 50-es is bőven nagy volt, ezek a méretek nem pontosan egyformák. Szülés után megmondod apának, hogy melyik stócot hozza be. Vagy beviteted mind a kettőt és amelyik nem jó, azt bepakolod a cuccodhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ma voltam BMC pénteken kapom vissza a kis manókat! 9-re rendelt be K ügynök!

Mindenkinek szép estét!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: ez nagyon jó hír. Mennek a drukkok.
vicky79
Budapest III. kerület

Kétszer.
vicky79
Budapest III. kerület

Mia: klassz hírek!! :)
Drukk péntekre!! :D :D :D
Vendég

Vicky: sajnálom Barbust!!
küldök neki gyógypuszikat!! :)

Ezektől nem mindig tudod megvédeni sajnos,nem lehetsz ott minden pillanatban...
Vendég

Vicky:
Szegény Barbus,jobbulást a kis szájának!!!!

Mia:
Klassz hír!!!Hajrá péntek!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Hali!

Csak gyors bekukk, remélem egyszer a végére jutok a visszaolvasásnak. :oops:

Lelőtték a gólyámat... :cry: :cry: :cry:
Kezd megjönni... Pedigmápedigségesen azt hittem, hogy jön a csibészkénk, még álmodtam is pár napja egy furát.
Úgy tűnik nem ússzuk meg az Istenhegyis és ÁEK-s fizetős vv-eket, nemsokára benevezünk rájuk, szerintem még ebben a hónapban elintézzük.
Ugye ezek nem kötöttek a ciklushoz, mehetek bármikor csapolásra?

Mingyá szültök csajócák!!! :) Aztán kérekszépen ám sms-t, ha itt az idő!

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Barbus drága cseresznyeszájára gyógyhullámokat küldök!

Vnbeni:
Drukkhegyek a szupi TSH-ért!

Avarkának, Macsnak és az esetleg zugoló Mónikáknak sok boldog névnapot kívánok!!!
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, immunológiára és genetikára gondolsz? Ciklustól függetlenek.
Nekünk múlt hét csütörtökön vették le, és az immunológia ma meg is érkezett. Szerencsére minden negatív lett rajta.
Ma voltam endokrin dokinál, pco-t akarja megnézni, még vár rám 1-2 vérvétel, amivel közelebb kerülünk ahhoz, hogy milyen szintű a pco-m. A mellröntgenezést ő is abszolút ellenezte, és azt mondta hogy a sűrű röntgenezés tényleg szerepet játszhat a későbbi emlőrák kialakulásában. Úgyhogy beszél egy jó uh-s főorvos ismerősével, és megkérjük uhuzzon meg, és ha minden ok, akkor lehet azt írná rá a papírra hogy röntgen nem indokolt. Tudom fogja húzni száját sz, de én akkor sem vagyok hajlandó évente sugaraztatni magamat.
ann74

Ann:
Köszi! :)
A leleteket hazakértétek?
A rtg-t ln sem csíptem, de inkább a lapítás miatt, nagyon kellemetlen érzés, ahogy satuba szorítják a lányokat. :?
Te hová jársz endokrinológushoz? Privibe is jöhet. Meg vagy vele elégedve?
A diéta mostanság nekem sem megy annyira szigorúan, mint az elején, nemtommér... :roll:
Nekem jó volt az a kis fórumszünet, de nagyon hiányzott mindegyikőtök.
Ez a csapat azért is jó a várakozóknak - szerintem, mert itt már vannak kismamik és anyukák is, ezért talán nem annyira görcsösen a gyerekakarásról szól az egész. Jobb érzés ilyen "vegyes" társaságba írogatni, mint oda, ahol csak "akarók" vannak jelen. Így oldottab a légkör is, ami jólesik a lelkemnek, másra is "kell" :lol: figyelni, mint csak a saját bajunka, nem szűkül be az agy csak egy témára. Ki tudja, neked miért esik jól ismét írni, azon kívül, hogy kiírod magadból a gondolataidat és megkönnyebbülsz, a lényeg, hogy jól érzed magad tőle. :)

KPN:
Milka? :lol: Nagyon találó becézés! :) Kapunk fotót a csodás szívtipróról?

Judit:
Hajtós napokon vagy túl. Hogy bírod még most is ilyen jól?

Luca:
Szuper, hogy rendeződtek a gyógyszerárak. :)

Eszter:
Lehet, hogy már nem akarsz belegondolni, de azért én csak utánaérdeklődnék a gyógyszertánál, vagy az OEP-nél, hogy utólag mi módon igényelhetnétek vissza a jogtalanul kifizetett magasabb gyógyszer árát... :roll: Bakker, akkor mire fel fizeti az ember az ebjárulékot? He?!
Drukk a spontán randihoz! :wink: Remélem Bársonyka ügyesen csiribázott! :)

Csucsu:
Jó nyugis húsvétotok volt, gondolom dolgoztál előtte eleget, kellett az a pihenés. :)

Oroszlán:
Örülök, hogy jót nevettél a verseken. :)
Aztaaa, mindjárt te is szülni fogsz! :) Kit fogsz értesíteni, ha megtörtént a nagy pillanat, hogy időben megtudjuk mi is.

Navi:
Zorka bűbájosan szép!!! :)
Az a pöttyös szerkó a kedvencem rajta! :)

Carla:
Gratula a kétpasihoz, szép neveket választottatok! :)

Missancsi:
Drukk a terhelésesre! :)

Zsuzsó:
Szépségesek vagytok!!!! :)
Szuper, hogy jól bírta Balázska az utazást!
Gratula a szép eredményekhez és a súlyhoz is!

Mieza:
Hali!!! :)
Gyere sűrűn! :)

Heni:
Üdv itt is! :)

Evolet:
Érdekes ez az EFT, még nem is hallottam róla eddig, köszi, hogy megosztottad velünk.

Kubu:
Hááát... sátornyi gyógyhullám-ölelésem a lelkednek! De ilyen baromságokat ki se ejts a szájadon, hogy lelked kies parlag! Még csak az lenne a cifra! Pont a Te lelked nem az!!!
Gratula a szuper vizsgádhoz, kitartás, már csak 8! :)

Zsuzska:
Szia kismami!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:)
Szerelőtéma megoldva, legközelebb meg menjetek el vhová húsvétkor és akkor nem kell folyton vendéget várni! :)

Andrea:
Iza szoba csúúúcs! Mizu? Védőnő olvassa a hsz-aidat? :lol: :lol: :lol:

Vikus:
Halk GRATULA!!! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Béku:
Szép a pocid nagyon!
Szegény Majának a dopler lett a mumusa.
A sünike nagyon édes! :)

Vnbeni:
Nem semmi ez a FÜLÖP! :shock: :)

Rita:
Szió itt is! :)

Lukácsné:
Férjednek utólag is boldog szülinapot! :)
Gratulálok, hogy Hanna ilyen szép ajándékot adott apukájának! :)

Vicky:
Remélem jó darabig nem lesztek betegek! :)

Woody:
Üdv újra itthon! :)
Lili azóta már szépen átállt. A nyuszis képen annyira tündéri! :)

Estrella:
Nagyon ügyes vagy, klassz lett a felirat (felvarrat? :)) !
Kollégáid nagyon rendesek, csak lestem, mennyi mindent kaptatok, le a kalappal! :) A vizsgálati eredményekhez gratula!
Milyen színű a fürdőruci?

Pá Drágáim!
sajt@

Jójcakkát! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.31 18:03-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám,
köszi hogy beírtad Bazsit a táblázatba! :D
először az inszemeseknél kerestem magam, aztán rájöttem, hogy már máshol vagyunk. :wink:
drukkolok hogy a vizsgálatokat minél olcsóbban és szuper eredménnyel csináljátok meg!

Ann,
nega eredmény szuper!!! nem hiszem hogy Sz. ügynök reklamálná a röntgent, ha az uh teljesen nega lesz. :roll:

Evolet,
bocsi hogy tegnap hirtelen le kellett lépnem a teló miatt. :oops:

csajok,
köszi a ruhás válaszokat. igazából azért érdekel ez a méret dolog, mert eddig nem vettünk 50 méretű ruhát és nem tudom mennyire lehet rá egyáltalán szükségünk. :oops: :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok Drágáim,
Hajnali műszak, 3 óta fenn... úgylátszik már most kezdi a szervezetem szoktatni az ívet... sebaj, ezt akartuk!!!! :wink:
Tegnap végülis már nem volt erőm jönni, amúgy is, meg áll a bál is anyós nem bír a vérével... fax kivan komolyan, jelen állás szerint jól fog állni a távolság mindenkinek, úgy tűnik... :shock:

Na szóval.....

Navikám: Ez a lány... :) Figyu, van egyáltalán olyan kép Róla, amin morci-sírós- v. semleges? Mert ilyen mosolygós baba a világon nincs, én teljesen odavagyok Tőle!!! :)
Köszi szépen Tőled is a hasznos tanácsokat, én igyekszem megfogadni amit mondtok... és egyben azt is kérem, hogy ha ez mégse így lenne, és kiszúrjátok, hogy rossz irányba csinálnám a dolgokat majd Izával, szóljatok, rúgjatok seggbe, ne kapjon el túlságosan a gépszíj... :lol: :lol: :lol:

Béku: Nekem mikor átálltam a Magnerotra jó időre jobb lett.. mostmár persze az se, de pár hónapot segített... amúgy meg összeszorított foggal viselni, feszüléskor lepihenni, relax.... jobb ötlet nincs.. :shock:
Tegnap eszembe jutottál, bementem a Rákóczin a baba-hádába.... gyönyörű dolgok voltak zsákszám vették őket, először én is kiválasztottam párat, de aztán bevillant, hogy fél bölcsire való cucc van már, úgyhogy visszatettem... csak 2 kis babatakarót vettem anyuékhoz, mert mondta, hogy majd azt szeretne még oda hozzájuk majd venni ... na, mostmár megvan :wink:

Vikus: örülj, ha nincs tünet, én konkrétan az egész terhességet végighányom... mostmár mondjuk a sav, meg a belső átrendeződés miatt... De majd a 2. babánkkal én is tünetmentes leszek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubu Drága: Jó sűrű nap volt, hú még olvasni se egyszerű amiket Te/Ti megéltek, mindig történik valami.... Az idiótákkal meg ne foglalkozz... Főleg, hogy van egy érzésem, hogy egy régi tvműsor, a Fele sem igaz kelt életre... :lol: :lol: :lol:

Nórikám: De ruttttttttinos csóka lett Valaki!!!!!! :) Jajj de jó, hogy Te már így látod a dolgokat. Laza mami!!! :) Fú de jó lenne majd valahogy így kezelni a helyzetet :)
Milka: nagyon tetszik... név is, meg amúgy is a kis töki is :)... FB-n Andrisnál a kajakómás kép valami CSÚCS!!! :)

Luca: Na hallod, de jó, hogy utánakérdeztél!!!!!!!!! Hihetetlen, hogy még erre is figyeljen az ember, de úgylátszk ez is egy tanulság lehet a következőknek!!! :shock: Na ilyen indítással viszont tutira sikeresek lesztek!!! :)

Estrella: Nagyon örülök, hogy javulnak a cukros értékek!!! Ügyes vagy..... lehet valami tudatalatti stressz is közrejátszhatott úgylátszik!!! Mindegy, a lényeg, hogy csak jobb legyen.... :wink:

Zsuzska: Mai ragacsszállítmány is megy: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Szuggeráld a kapott fotót, hisz azon már Ők vannak!!! :)

Csucsukám: Jók lennének ezek a kuponok, csak szeptemberre még nem nagyon merek tervezni, főleg vidéki járatot, ki tudja hogy mi lesz akkoriban mifelénk??? (Na egy terv persze van... az elmaradhatatlan, már-már családi anekdoták helyszínét biztosító: Budavári Borfeszt.... Lehet felvisszük a picit is magunkkal, de R-nak megígértem ha már Etyek elmarad a Jánosos jelenésünk miatt, a várbelit kilátásba helyezhetjük.. :).... )
Zárttal kapcsolatban igazad van, lassan már én is azt mondom lehet az lenne a legjobb, fasznak kell a kavarás, az infó-áramlások... :shock:

Benikém: Nem ér, hogy utólag szólsz, hogy ottvoltál!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: Én úgy kb. 11 körül vánszorogtam át... Fent jó sokan voltak.... Mai vv-hez ezerszám mennek a drukkok!!!!!!!!!!! :)

Zsuzsókám: Jó vasalást Neked, én is tervezek mára 1 adagot... + a pakkba is bekerül még ez-az :)
Pénteken akkor ctg... :) Ne lepődj meg ha esetleg úgy jársz mint én... Iza ugyanis tegnap a vizsgálat utolsó szakaszában egyszerűen elvándorolt az érzékelő fej alól.... eddig rendesen végigcsinálta, csak lestem mért nem cakkoz tovább a papíron a tinta.. .de mondta a csaj, hogy odébbment, megunta biztosan... :)
Ruhaméretekkel én is bizonytalan vagyok... Főleg, hogy mi javarészt olyan cuccokat vettünk, amikből már ki lett vágva v. kopva a méret... úgyhogy szemmértékre vannak sorba téve... :wink:

Vicky: Barbusra lassan elkél egy bukósisak???? Szegénykém, remélem ma nem esik... :shock:

Mia: Drukkolok a pénteki beültihez!!!!!!!! :wink:

Sajti: Sajnálom Csibészkét.... Már biztos amúgy, megjött???

Ann: Nem hiszem hogy ha melluhut viszel azért haragudna Sz.... Nekem is csak az volt és egy szóval nem említette soha hogy ez gond lenne.... :wink:

Evolet: Eltűntél csajszi... MI volt a másodállás megbeszélésen??????? :wink:

Oroszlán: Merre vagy??? Nálad is nagy a csönd...!!!! :shock: :shock: :shock:

Na én meg még mint látjátok egybe.. vizesen... nyögősen.. tele vegyes érzelmekkel... családtól 2 végletet kapom... férjem, anyuék kb. tenyérenhordoznak.... a többit meg már írtam... evvan.... Érzelmileg full skrizofén állapot.... :shock: :shock: :shock:
Tegnap egy nő az aluljáróban odajött hozzám, hogy jól vagyok-e hívjon-e esetleg mentőt... látta, ahogy vánszorogtam a lépcsőn lefele... mondtam, hogy semmi gond.. mosanában így szoktam.. (és eszembe jutott az agresszív kismalacos vicc, hogy hogy száll le a bicajról... :).....).. de közben meg ott volt bennem, hogy hú bazmeg, ez már gáz, ha így látják mások a helyzetet, próbáltam mosolyogni, meg megköszöntem hogy idegenként ilyen figyelmes... de döbbenetes volt, mitmondjak? Riogatom a várost bazz??? :lol: :lol: :oops: :oops:

Tegnap viszont a sok szar után R. óriási meglepetéssel várt... Mieza révén, az Ő említésére ugyanis felmerült annó a nyomóajándék, emlékeztek???????.. Na én ezt akkor hülyeségből mondtam R-nek, hogy van ilyen, csak tudjon róla, felhívnám a figyelmét rá.:)))))))))... Na, mint kiderült, beült az a bizonyos bogár a fülébe... Viszont nem bírta eltitkolni a nagynapig, tegnap meglepett már vele, előre, hogy majd ennek "tudatában biztos könnyebb lesz" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez annyira lökött, kész vagyok Tőle... :).... amúgy nem a szokásos ékszer dolog, de számomra, illetve a konyhám számára kb. az a kategória ... tudjátok nagy kávés vagyok... szóval egy fasza kávéfőzőről van szó, amire évek óta ácsingóztam... :wink: :wink: De nem is számítottam rá, hogy valaha nekünk ilyenünk lesz, főleg, hogy Ő nem kávézik.... :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Nagyon köszönöm még1x a Zorka dicsiket... dagad a mellyem :lol:

Andi, okés, ígérem, seggbe leszel rugdosva, ha kell! :wink:
Hát nem sok kép van ahol morci, amúgy tényleg nagyon mosolygós és imádja ha fotózom... meglátja a gépet és már vigyorog, de egyébként sem kell a szomszédba menni egy kis vigyorért! Csak akkor sír, ha álmos vagy nagyon éhes!

Béku, akkor nyomasd a magnéziumot!!! Nekem is voltak rosszabb, jobb időszakaim a hasfeszülésnél!

Viki, igen a Bamberoo van a háttérben! Lefotózom és küldöm!!!

Na mennem kell most, mert Zorka hív :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

jó reggelt,

próbálok gyors lenni, előre is elnézést akinek nem reagálok, de mindent olvasok és követek :-)

pont egy hetes elmaradásom van, brrrr

Vicky,
köszi Lizadicsit.
hát fogzás, agyhalál tényleg, remélem nálatok gyors és fájdalommentes lesz. Nektek van borostyánláncotok ?
örülök hogy Barbus hasmarsnak vége, és remélem párod sem szenved már.
kocsi remélem mielőbb teljesül.
szupi Barbus nélküli progiság, kell olyan is, ha megtehetitek akkor hajrá !
ügyi vagy fogyással.
szupi hogy szülinapozás jól sikerült.
oltások rendben voltak ? Thuja 30 ch-t szoktál adni utána ?

Heni,
jó olvasni Téged is.

Andi,
ígérem túllépek, klasszisokkal jobb már a lelkem.
munkahelyet még tapogatom, vannak lehetséges változatok.
köszi Lizidicsit és lázűzőt is, hatott.
FC csengőhang a legjobb ! de tényleg ! ötletes. istenem hihetetlen hogy itt tartasz már.
már azzal sokat segítetek, ha meghallgattok, nagyon köszönöm.
védőnő + csalódás jó ! receptekkel tök ügyes volt !
anyós :-(
nagyon helyes hogy csomag készen, ügyi vagy.
anyud de rendes és aranyos hogy így segít, anyóshoz no comment, hát lehet tudni hogy mire is számítsatok, de amilyen az aggyonisten.....(haha olvasom Te is ezt írtad), ja persze majd szülés után állsz neki ablakot pucolni ???????????
hah: kérdezem anyámat hogy szeretsz te engem, válasz: síri kuss............... (kivi vagyok hogy a gyönyörű lila rózsacsokor amit vittem neki meddig maradt a lakásban, vagy ahogy eljöttem kidobta é)
szoba gyönyörű !
anyósnak messziről mutatnám meg csak a kórházban Izát.
ebay csomag juppé.

Béku,
vigyázz Magatokra ! és pihenj is néha.
süni :-)
je vérkép, remélem hétfőn is jók lettek az eredményeid.
jaj már annyiszor akartam kérdezni hogy ugye énapa nézése nem volt bántó ? nagyon szép a pocakod, irigylésreméltó ! hazajön bölcsiből apa meg is mutatom neki a képet.
hálózsák: mindkét gyerekem hogy utálja :-) Marci rohamot kapott mikor ráadtam :-)
fekete ruciról és gazdájáról majd képet kérünk.
anyudnak utólag is, apudnak előre is boldog szülinapot.
Tiramisu nyami :-)
banyek nem vagy normális vasárnapi ektivitivel :-)
pincér mit vétett ?
milyen magnéziumot szedsz ?
tényleg kerek a pocakod, formás nagyon.

Csucsu,
ujjaim csuriban értetek !
lomizás :-) vidéki lány vagyok, mikor először láttam, azt hittem dobok egy hátast.
váltás hozza meg a szerencséteket !
jeee uccsó kettesben nyaralás, mindkét helyszín nagyon jó !
tényleg köszönöm a felajánlásod, zavarban is vagyok, mert ajaj meglátnád milyen kosz van nálunk :-( nem most lenne hanem jún 4. után (elméletileg akkor van az uccsó vizsgám). szóval addigra felejtős, mert akkor Te már nagyban pihizel :-)

Beni,
annyira jó ránézni a kis vigyorgó integetődre.

Mia,
drukkolok !

Woody,
köszi Lizadicsit.
6 fog helyett 7, ebből 5 kint, most még 2 készül áttörni.
drukkolok hogy ne kelljen visszamenned :-)))))
muti majd újszerezemény babakocsit.

Eszter,
köszi hurrikándicsit.
elképesztő a rengeteg minden, lesz eredménye csajszi !!!!!!

Zsuzsó,
köszönöm a kedves szavakat, és viszont én is: ha bármiben tudok segíteni, írj, szólj :-)
annyira örülök hogy minden okés veletek is.
köszi fájdaloműzőket és vizsgagratot.
feles by Sz., na akkor jól csinálom :-)
remélem védőnő nálad is +, szívhang nálunk soha nem volt nézve.

Nava,
köszi Lizadicsit és vizsgagratot.
kész vagyok mosolytündéredtől, milyen nagy már !

Carla,
annyira örülök hogy jól vagytok, két pasi, a legjobb !!!!!!!! lesz ám anyakényeztetés :-)
sajnálom hasonlóságot :-( én nem akarok ilyen szülő lenni.
köszi gyógypuszikat.
megkérdezhetem hogy Pest melyik részén laktok.

Evolet,
köszi csajdicsit.
próbálok rájönni hogy mi a munkád :-)
köszi születéstörténetet.
hogy sikerült megbeszélés ? na ki fizetett ? (egyébként szerintem aki odahívott annak kellene)
boszi szombat jó lehetett.

Estrella,
600 ft-os gyogyókenőcs nagy tégely :-)
gerlének örülök hogy jól ! egyedüli etetés ?
ja nem adtam fel idáig anyámmal kapcsolatot, de game over :-)
nem mertem sör mellé mást inni, egyedül voltam Lizivel :-)
Teletál cool, szeretem.
Liza még hörög picit, voltunk is dokkernál tegnap, de láz nincs, fog jön, köszi képdicsit.
nem kattogok szeptemberen :-) vagy igen, vagy nem vagy igen ? :-))))
köszi vizsgagratot.
milyen otthon ? :-)
élvezd ezt a pár hetet, pikk-pakk elszáll.
nagyon kedvesek voltak a kollégáid, hinta cool !
sikerült kivitelezővel megegyezni.
vatera: mehet + is, hiszen lerendeződött a dolog, minden okés volt a végén.

Gyoreneildi,
úgy teszek....
köszi Lizadicsit.

Vikus,
ne paráztassanak, nehéz de szép minden időszak.
köszi Lizidicsit.

Zsuzska,
köszi Lizidicsit, és jobbuláskivit.
jaja döntés, ideje volt 10 év után.
jáj melegvíz szarakodás.

Lukácsné,
érezzétek nagyon jól magatokat.
gratula Hanna álláshoz !

Judit,
hogy álltok munkálatokkal, és anyudéknál ?
távmunka :-)

Oroszlán,
köszönjük, napról napra jobban, mindenféle értelemben :-)
kishurrikán fejkendőt elviseli, ellenben bátyja semmit, utálja az összes fejfedőt :-)
úgy izgulok már :-) pár hét és indul a buli :-))))

Evolet, Gyoreneildi,
Szolnokon keresünk megbízhatő értékbecslőt, tudtok benne segíteni ?

néhány szösszenet:
kórházba gyogyós cuccok:
popsitörlő, hintőpor, alkohol, kenőcs, pelenka: igazából segond hiszen 1-4 tétel bárhol megvehető, kenőcs esetén nagy eltérés nincs is a felírt és a nem felírt között, (soha nem használtam puccos mindenféle márkaneves kenőcsöt.... igaz sudokrém van otthon egy tégellyel, köldökápolást én mindkét alkalommal csecsemősökkel csináltattam így azt se kellett bevinni), pelenkából, napi 3-4 db-ot használtam, de éjszakára Lizit én mindig beadtam).
tena + eldobható hálós bugyi a király !!!!! kórházzal szemben a gyógyászatiban is kapható).
sterilizálás: Marcinál nonstop az első időben, Lizánál, ööööö szerintem 9 hónap alatt 2x :-)
kórházba ruci, pléd: nem vittem, nem akartam hogy elkeveredjen, keresni kelljen stb. stb. minden okés volt így is mindkét gyereknél.
ja énapa nem volt papucsban, és simán utcai ruciban nyomta mellettem :-)

hétfő 15.57-ig jutottam olvasásban, igyekszem pótolni még ma

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Vagyok ám, csak mindig carik valamit a kutya...Eszterem beteg, mandulagyszkó extramagas lázzal..hurrá :roll:
Közben lakást pakol, dolgozik, és a maradék napi 5 percében kismama a barátnétok 8)

Andikám,
hiába, ez már tényleg a finis!!! Azért nagyon vigyázz magadra most már a tömegközlekedésnél ha kénytelen vagy egyedül kimoccanni!!!

Zsuzsó,
drukk életed első ctg-jéhez holnapra :wink:

Zsuzska,
iker-ragacsszállítmány innen is megy :arrow: :arrow: :arrow:

Beni,
hajrá vv és kezdjetek mááár!!!

Vicky,
Barbusodnak gyógysimi :arrow: :arrow: :arrow: , neked meg nyugibogyók hogy jól bírd ezt az esős-kelős időszakot :wink:

Navi,
Zorka tényleg nagyon anyja, nem tagahatnád le, bár tudom, a világ minden kincséért se tennéd :D

Sajti,
de jó hogy itt vagy!
Mell-lapítós rtg nekem is a halálom...mindig azon paráztam hogy egyszer csak úgy maradnak 8)

Estrella,
nagyon ügyi vagy, én ilyeneket nem mernék bevállalni...bár nálunk apa betűellenes, majd akkor lehet neki felirat ha már tud olvasni :roll:

Vikus,
jó lesz álommanóval összehaverkodni, az első pár hónap totál kómában tud eltelni :lol:

Breki,
náthád javul???

Csucsu,
hajrá-hajrá, Z majd bevarázsolja a várt babócákat!

Eszter,
blogod olvasása közben azon gondolkodtam, hogy van-e még dokker a fővárosban aki nem látott???
Hááát anyám, nem semmi amit ti végigcsináltok :shock: annnnyira drukkolok, hogy most már aztán tényleg egy gyönyörűséges terhesség vegye kezdetét a nyáron!!!!!!!!!!!

Kubukám,
látom élsz még...szavaim sincsenek a teljesítményedhez...én se vagyok egy lábfelpolcolva üldögélő típus, na de ezt a hajtást! Minden elismerésem nálatok!

Ann,
gyere csak amikor jólesik - tudom, néha kell szünet is - és írj mindenféléről ami csak épp az eszedben van!
Nekem pl. nagyon tetszett a bakonyi beszámoló, mindjárt vágyakozni is kezdtem egy jó kis kettesben romantikás programra :oops:

Na megyek főzni, betegápolni aztán jövök még!

Kép
judit0713

Andi: húúú,hallod,tisztára elérzékenyültem a Rajós sztoridtól!!! :)

Annyira kedves Tőle,és nagyon jó az időzítés,picit tudtál így másra is figyelni!! :D

Nagyon izgulok már,mikor jönnek a hírek Iza felől...... :shock: ;)

A mások figyelmességéről annyit a városban,hogy 6 hónapos terhesen még mindig nem adják át a helyet,simán félrelöknek így is,pedig azért látszik.....

Viszont!!! Kedd du. mentem az anyák napi műsorra (aki nem emlékszik,nővérem kis tanítványai műsoroztak,és anyum is meg lett hívva),no és újfajta villamossal mentem (3-sal),és az ajtóban álltam,hogy leszállok,és ezer felől védtem magamat még így is,mert állandóan eltalálnak táskákkal,meg félrelöknek....

Ekkor meghallottam a hátam mögött álló öreg nénitől,aki egy öreg bácsival együtt utazott,hogy vigyázzon,mert ott egy kismama,nehogy meglökjön :D

Erre a bácsi odatolakodott az ajtó másik szárnyához,és mikor az kinyílt,leszállt gyorsan,és megfogta a kezem,hogy biztonsággal le tudjak szállni :shock: :D :D :D :D

Én úgy meglepődtem,de köszöntem neki nagyon,hogy ilyen rendes volt....

Szóval ez volt az ELSŐ pozitív megnyilvánulása az idegeneknek felém...

Jó lenne,ha lassan helyet is kapnék,mert ez a lihegős,szédülős, szívdobogós állapot durva bír lenni...

(el se kell indulnom hozzá,széken ülve itthon is produkálom ezeket a tüneteket minden ok nélkül...)

Andikám: Rákóczin baba-Háda??? Én erről miért nem tudok?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak 2 Hádát ismerek,az egyikbe a kismama nacik miatt mentem, meg emberemnek naciért,a másik a Nagy Lajosos,oda a babarucikért,de babatakarót még nem is láttam az itteniben.

Megkaptam tegnap a kis hálózsákot,és csodaszép!! :D Teljesen odáig voltam tőle :D Olyan puha,és kedves a mintája... :)
Vendég

Kubu:

Megmondom őszintén,miután ugye elrángattak még a vasárnapi meló után étterembe (bőven 8 után kaptam meg a vacsit), így szóba se jöhetett a terheléses másnap...

Most meg nem volt,aki elkísérjen,így ismét hétfő van becélozva,előtte egész 7végén jókislány leszek,mert a napokban csak édes dolgokat kívántam... :shock: :roll:

Köszi a pocakdicséretet!! :D
Kubuapu nagyon kedves ember,és egyáltalán nem volt bántó!!!! :D
Értettem abból a nevetésből,meg ahogy nézett,hogy azért vicces,mert ott mindenki másnak olyan szép nagy "látványos" pocakja volt,és ezek után az enyém vicces lehetett tényleg úgy hirtelen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

remélem nem írtam félreérthetően,nem volt benne semmi bántó!! :)

Rakok is újabb,26 hetes képet minnnnyá ;)

Fekete rucis képet gyártatok,mert most max. vállfán lóg,de nekem nagyon tetszik :D

Pincérnek elég paraszt beszólásai voltak. Húgomék állandóan oda járnak vacsizni,ha van valami alkalom,vagy csak úgy megkívánják, így törzsvendégek,mindenki ismeri ott őket.
De most odavittek engem is (anyumat többször),és mivel nagyon nagy a kínálatuk,nem tudtam egyből választani,és hát tudod, kívánós kismama nehezen dönt... :roll:

Amúgy másokhoz képest még így is gyors vagyok...

Erre beszólt nekem,hogy mondjam már,mit szeretnék,mert nem látom,hogy a többiek az asztalomnál miattam fognak éhenhalni?!

Én meg vissza,hogy ők kívülről fújják a kínálatot,nem nehéz előbb dönteniük...

Aztán mivel nem akartam,hogy a lassúságom miatt is beszóljon,apát megkértem,csomagoltassa el a maradékomat (isteni volt amúgy),erre megint hangosan morog,hogy a DHL mittomén mennyiért szállítja majd haza........
Egyáltalán nem viccesen mondta,inkább sértve volt,amiért merészeltem hagyni.....

Volt még valami,de szerencsére az agyam törölte.....

Próbáltam először viccnek venni a beszólásait,de a többedikre már magamban egyre rosszabb volt,és a végén kikívánkozott,és elmondtam a többieknek,hogy ez rosszul esett...

Miért kell egy kismamát bántani az étteremben???
Örüljön,hogy nem vagyok hányós.... Simán otthagytam volna neki valamit emlékbe... :twisted: :twisted: :twisted:

A családommal mindig rengeteget nevetünk,amolyan olasz család vagyunk,istenien érzem magam velük,és furcsa,hogy egy nyamvadt pincér így el tudta cseszni a kedvemet...

Érzékeny vagyok,de páromnak is feltűnt a dolog...,és nem-kismamaként is rosszul esett volna :(
Vendég

No,és amit még mesélni akartam nektek:
az anyák napi műsor szenzációs volt!!! :D
elsőtől harmadikig voltak a kicsik,és segítség nélkül az egész műsort végigénekelték, majd hangszereken játszottak egyesével is,meg volt virágosztás,stb.

Húúúú lányok.... Már a bevonulós vers alatt elkezdtek folyni a könnyeim,és ez a hangszeres mutatványig (tehát míg a konkrét anyák napi műsor volt) végig így is volt...
Elég cikinek éreztem,mert a szülőkön nem láttam ekkora meghatottságot,én meg végig bőgtem.... :shock:

Képtelen voltam visszafogni a könnyeimet,csurogtak kétoldalt az arcomon.... Annyira megható volt!!!!!!
Vendég

Szia Béku, én is nagyon elérzékenyültem tőle :) Meg le is basztam, mert hát nemócsó, de azt mondta úgyis tervezte már egy ideje... Tudod meséltem, hogy ezeknek a műszaki dolgoknak a megszállottja, na és azt nem írtam az előbb, hogy azon poénkodtunk este, hogy majd a szülésnél ha nagyon elhagyna minden erőm, Ő csak kimondja a varázsszót, hogy Nespresso :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... Tisztára mint akik az extrém sexet nyomatják :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bácsika nagyon rendes volt!!! Szeritem mostmár, hogy nem kabátos időszak lesz, biztosan át is fogják adni a helyet, hisz már nem a lenyelt cseresznyemag kategória vagy Te sem :wink: :wink: :wink: :wink:
Baba hádát nem tudtad??
Ezeaze:
http://www.hadakft.hu/dindex.php?id=52
Blaha felől ha mész 7-es busszal 1 megálló, ott van a sarkon, a Fiumei úti felüljáró felől is lehet jönni, akkor 1 sarok (Rákóczi-Berzsenyi utca sarok).. tobzódás volt tegnap tényleg... és nem volt büdös-túrkáló szag, csak nagyon picit éreztem!!!!! :wink: Ahogy néztem a népek kb. 20-30-asával vitték a cuccokat legalább! :shock:
És ami cuccokat én nézegettem, nem a gagyi, agyonmosott, kibolyhosodott kategória volt!!!!!! :wink:
Hálózsákról kép??????? :wink:

andrea-1

Béku: én vasárnap a tv előtt voltam így.. mutatták, hogy asszem Debrecenben egy kórház szülészetén adtak műsort a korábban ott született, mostanra kb. iskoláskorú gyerekek.... és úgy volt a bevonulás - nemtom láttátok-e - hogy egy nagy kocsin tolták be az épp ottlevő újszülötteket sorba, mint a vekni kenyerek.. kétoldalt meg a nagy gyerekek énekelve.... Nagyon megható volt!!!...... az összes kismama ott zokogott a köntösökben, mi meg itthon a tv előtt... még R. arcán is láttam a legördülő könnycseppeket... :lol: :cry: Óh még most is belekönnyezek, ahogy írom.. :lol: :lol:

andrea-1

Andi: hát nem tudtam,hogy az babás.... :shock:
asszem el kéne látogatnom oda,most a babára készülés a hobbim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de komolyan,napok óta nem bírok magammal,elkapott a fészekrakó vágy... :shock:

páromat meg is dolgoztattam,megmondtam,hogy azonnal cuccoljon ki a babaszobámból,mert el akarom kezdeni.
Ő meg ismer,tudja,hogy nincs olyan nálam,hogy MAJD holnap,én mindent azonnal akarok,ha a fejembe vettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én sajna a Bolámat se kaptam meg :? :( :(

Ehelyett párom kapott elő-évfordulós legós ajándékot...
Postán jött,és a kis pimasz nem szólt,hogy megérkezett,és csak úgy kibontotta!!! :lol: :lol: :lol: állítólag azért,hogy lássa,hiánytalan-e :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi,
a békávézással azért már tényleg vigyázz bár gondolom a heti egy ctg-t nem úszhatod meg!
R. ajándék :-) :-) én már el is felejtettem ez az ajándéktípust, de majd elmesélem Apának milyen találékonyak vagytok:-)

és egy off kérdés, bár nyilván ezirányban nem nézelődsz :lol: :lol:
véletlenül esetleg nem láttad hogy ebben a Hádában nagymamis ruhák is vannak-e? kéne beszereznem Apa nagyijának otthonkát, ami elég reménytelen vállalkozás. :?

Breki,
békávával te is vigyázz, milyen tuskók az emberek! :shock:
múltkor én is felszálltam a tömött buszra, de nem tolakodtam. velem együtt felszállt egy anyuka 6-8 éves forma kislánnyal. az egyetlen helyre simán leültette előttem a gyereket. na az ilyen is legközelebb szüljön inkább sünt szerintem...

energiabomba Kubu,
hajrá fogak kint, a maradék kettőt már féllábon is kibírjátok... fájdaloműzőket küldöm mára is!

Eszter,
millió drukk!!!!

Zsuzska,
mai ragacs indul!

Beni,
jöhetnél gyakrabban! :wink:

Juditkám,
az a kutya hogy tényleg mindig valamit odac...k neked!
kitartást, csak jön végre valami kis nyugi!!!!
szülésfelkészítőt azért el tudtátok kezdeni? :roll:

Vicky,
Barbus hogy van? remélem ma semmi baleset nem éri a drágát!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hallottatok a Critical Moms-ról?
Számomra új... itt az oldal alján:

http://www.szuleteshete.hu/

vagy:
http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 139&v=info
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.05.05 09:46-kor.
Vendég

Zsuzsi: én voltam a Bosnyák téri piacon,és ott volt egy nő,aki árult kifejezetten otthonkákat!! :)

Sőt,egy csomó kötényt is,majdnem vettem egyet,nagyon tetszett a mintája,aztán rájöttem,hogy nem használnám...

Csak szombatonként van az a nagy kirakodás,és ott a baloldali soron van (pár) turis rész,ott voltak dobozban.

Jó állapotú dolgokat árult,100-300 Ft-ért,az otthonkát nem tudom,mennyiért :)
Vendég

na lépek egy kicsit a magam érdekében is, ide

http://www.alternativgyogyitas.hu/

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zsuzsókám: ez csak babás háda, de a Rákóczi úton a másik oldalon, a Blaha felé haladva a 68-as szám alatt (Rákóczi-Szövetség u. (?) sarok) van egy másik is, ott felnőtt cuccok vannak, talán ott van otthonka??
Illetve szerintem a Skála piacon is megnézhetnéd, fent az emeleti részen, nekem az rémlik, mintha ott láttam volna annó.... :wink:

Béku: Na akkor ezt az előzőben említett Hádát Neked találták ki :)

andrea-1

Breki,

köszi a tippet. ez a piac a buszvégállomásnál szokott lenni szombaton?

én nem hallottam a felvonulásról, csak a többi programról.
azért remélem útlezárás nem lesz, azt nem találtam a cikkben hogy kocsiúton mennek-e. :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi,
köszi neked is. a skála piacot úgy érted a budai skála helyén a vásárcsarnokban? ott vannak ruhák is nem csak kaja??? :shock: :shock:

Kubukám,
hurrá első lépés!!!!
de a cukros lötyi is meglesz valamikor, ugye?! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2011.05.05 09:59-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Majdnem, a budai skála helyén lett az allee és amellett van egy piac, az már ezer éve ott van :) ... van ott minden, kaja, hús, és ilyen ruhás részek is többek között.... na szerintem ott lehet lesz... :wink:

andrea-1

Zsuzsi: ez pont a Bosnyák téren van,a templom mögötti vásárcsarnok mellett/mögött,és Újpalota felé egy széles utcán van a kirakodás.

De csak szombatonként,max. fél12-12-ig :)

A végén már utánad hajigálják a cuccokat,csak vedd meg,ne kelljen hazavinniük :D
Itt van csicsóka is,rengeteg zöldséges-gyümölcsös,ruhás,háztartási eszközös,szóval minden :)
Vendég

Na Kubukám, pont ezt akartam volna én is kérdezni.... csak Zsuzsó megelőzött.....!!!!!!!!!! :) szóval?????????? :wink:

andrea-1

Andi,
oké, köszi. én is arra gondoltam, az allee óta azt a piacot már puccosan vásárcsarnoknak hívják. :-) 8)
(mindent átneveznek, én csak kapkodom a fejem... :shock:)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Rájöttem,hogy az esti képek nem annyira publikusak,ezen meg nem tudom,mennyi látszik..... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?