Sziasztok!
Nem tudok aludni. Férjem elutazott, így olvastam egy kicsit…
Zsuzska kismami!!!
Drukkolok nagyon! Küldöm a babaragacsokat feléd! +++++++++++++++++++++++++++++
Béku, nekünk is van ilyen hálózsákunk.(kicsit más mintával)
Imádtam én is vaterán vettem, de 1000 körül volt.
Nagyon ügyes vagy!
A szoba tervek is nagyon jók, nálunk is 2 ágy volt Lilinek. (mivel emeleten van a szobája). Ha lent voltam, akkor abban volt (de nem alvás céljára)!!!
Arra kell figyelni, hogy szokja meg az elején a saját helyét (ágyát) alvás szempontjából, mivel ha nem akkor nehezebben fog elaludni.
Lenti ágyban akkor volt, ha én csináltam valamit és ő fent volt. (nagyon ritkán fordult elő, hogy ott aludt).
A babakocsiban alvás is jó dolog, de nem szabad elkapatni. Nálunk volt is gond, hogy napközben csak ott volt hajlandó aludni és az ágyban nem. Persze megszokta, hogy azonos időben vittem ki sétálni és akkor ott aludt el. (de mi van akkor ha rossz idő van, akkor ezt nem lehet csinálni). De sikerült végül visszaállítani a dolgokat szerencsére. Ja ez nálunk 4 hónapos korában jött elő (karácsony előtt).
Szerintem a baba a megszokások rabja, Andi, Vicky is ezt írta állandóság kell neki. Ha sokat van a kezedben, akkor el is tudod rontani. Ha megszokja, hogy ringatod a popoját elalvás előtt, akkor követelni fogja azt nagyobb korában is, stb… Tehát én azt mondom, következetesség!
Lehet, hogy brutális, de tényleg a fejedre tud nőni és a végén az lesz, mint az egyik ismerősömnél aki úgy főz, takarít, tereget, hogy a gyerek kenguruban (hozzá van kötve) és most lesz 9 hónapos!
Persze ez nem az első hónapra igaz, de vigyázni kell!
De majd ti is rájöttök a dolgokra. Már alig várom, hogy írjál/írjatok ezekről.
Kubu, csodásak a gyerekek!
Vicky, sajnálom a pénzes dolgot és a kocsit is.
Tuti találsz majd valamit, hiszen most sokan akarják eladni áron alul az autót.
Estrella, nagyon édes a kis ruci! Ha átlagos mérettel születik Zsombor, akkor tényleg csak 1-2 hétig lesz jó rá. De gondolom van még ezer másik szép ruha neki.
A felíratok csodásak, nagyon ügyes vagy!
Zsuzsó, szerintem nagyon szép a baldachin!
Andi, nekem a doki max 3000-re becsülte Lilit, de inkább 2900-re. De azért mert +4 nap túlhordás volt és hát mérési eltérés is volt 3200 lett. Rá is kérdeztem a szülésznőnél, hogy tuti jól mérte!
Mondtam is a dokimnak, hogy hát ő kisebbre mondott pár napja, de csak nevetett már rajta.
Csucsu, gyere mesélj nekünk!!!
Mieza, várunk!