Új privát üzeneted érkezett!

Andi: igen,tudom,ezért gondoltam,hogy csak az éjszakákat tölti a saját kis szobájában,épp azért,hogy ezzel is érzékeltessem,amit ott is mondtak,hogy az az éjszaka,akkor aludni kell :)

Egyébként nem tudom,hogy lenne jó,de így is fog több helyen aludni,hisz kiviszem a kertbe is majd néha.

Most épp azon dolgozom,hogy az egy szem ágya beférjen a kis szobába,és akkor nem kéne 2.

Talán befér,de ehhez látnom kell,milyen lesz az átalakítás után... :shock:
Vendég

Oké-oké..csak mint gondolat merült fel :)... Mienk is gondolom fog aludni a kocsiban is.. szóval az se az ágya... csak mint 2 ágyra vonatkozó futott át a megzavarás lehetősége az agyamon :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi, köszi Neked is az infót. Állítólag 1 db kerül ennyibe :shock: Nincs más választásom, holnap telefonálok, hogy cseréljék át valami másikra, ami olcsóbb. Ciki, nem ciki ez van :( Majd meglátjuk mit mondanak. Remélem lesz megoldás.
luca4

Még egy kérdés: A Crinone-t hűtőben tároltátok????
Köszi
luca4

luca: Én nem értek hozzá, de a lombik (ha csak nem a 6-at csináljátok már) TB támogatott. Akkor neked rossz receptet adtak, nem? Remélem a legjobbakat.
vicky79
Budapest III. kerület

Luca: szűzanyám.... :shock: TÉnyleg kérdezz rá, mert ez így horror összeg lenne... :shock:
Én biztos ami biztos, a szurikat mindig a frigóban tároltam :wink:

andrea-1

Andi: persze,én is gondoltam erre,de az enyémnél nagyobb rendszere nem lehet babának :D :D

Szerintem a baba fog simán a kanapén is aludni,ha esetleg játszás közben beszunnyad :D :D :D
Vendég

Vicky
Milyen kocsi volt ?

Luca
Jó ötlet holnap felhívni a BMC-t, szerintem más is járt már így, ez azért nagyon sok pénz :(
Béku
Ja, így már értem…
Torkodra szedsz valamit?

Andi
Igazából ezekbe szerettem bele, csak kicsit sokalltam most erre ennyi pénzt, ezért estem neki én:
http://www.meska.hu/Shop/index/4236
Mondjuk ezek szebbek, de ez van :)
Hú, ez a kiscipő tündéri :)
Na én ezeket kaptam, annyira nem látszik, natúr és világosbarna…
Sokáig nem fogja tudni hordani, mert 50-es méret:

Kép

Kép Kép
estrella22

estrella: A mai? Chevrolet Kalos. Édesek a rucik. Barbus elég sokáig hordott 50-es ruhákat, de ne legyen ez nálatok is így.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: hát nem szedek rá semmit :(
Ilyenkor max. teázni szoktam,párom csurgat bele egy kis házi mézet,de általában magamtól meggyógyulok,nem szokott kelleni hozzá semmi :)

Nekem nagyon tetszik az alkotásod,sokkal jobban,mint a belinkelt ;)
Vendég

Nekem is tetszik a felírat. Vannak azért érdekes nevek az oldalon.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Hát ez az, amit én se értek, még csak a 4. lesz, tehát az 5-be még azért benne vagyunk. Sok sikert az autóvásárláshoz!

Lányok: Köszönöm mégegyszer a segítséget. Holnap telefonálok, aztán lesz, ami lesz.

Jó éjt!
Luca
luca4

luca: Majd írd meg mi volt. Remélem tényleg csak félreértés történt.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Zsuzsó segítségével megtaláltalak benneteket és ha minden igaz, most már szeretnék naponta járni :)))

Pussz, majd jövök holnap :)

Kép
mieza

Sziasztok!
Nem tudok aludni. Férjem elutazott, így olvastam egy kicsit… :lol:

Zsuzska kismami!!!
Drukkolok nagyon! Küldöm a babaragacsokat feléd! +++++++++++++++++++++++++++++

Béku, nekünk is van ilyen hálózsákunk.(kicsit más mintával)
Imádtam én is vaterán vettem, de 1000 körül volt.
Nagyon ügyes vagy! :wink:

A szoba tervek is nagyon jók, nálunk is 2 ágy volt Lilinek. (mivel emeleten van a szobája). Ha lent voltam, akkor abban volt (de nem alvás céljára)!!!
Arra kell figyelni, hogy szokja meg az elején a saját helyét (ágyát) alvás szempontjából, mivel ha nem akkor nehezebben fog elaludni.
Lenti ágyban akkor volt, ha én csináltam valamit és ő fent volt. (nagyon ritkán fordult elő, hogy ott aludt).
A babakocsiban alvás is jó dolog, de nem szabad elkapatni. Nálunk volt is gond, hogy napközben csak ott volt hajlandó aludni és az ágyban nem. Persze megszokta, hogy azonos időben vittem ki sétálni és akkor ott aludt el. (de mi van akkor ha rossz idő van, akkor ezt nem lehet csinálni). De sikerült végül visszaállítani a dolgokat szerencsére. Ja ez nálunk 4 hónapos korában jött elő (karácsony előtt).
Szerintem a baba a megszokások rabja, Andi, Vicky is ezt írta állandóság kell neki. Ha sokat van a kezedben, akkor el is tudod rontani. Ha megszokja, hogy ringatod a popoját elalvás előtt, akkor követelni fogja azt nagyobb korában is, stb… Tehát én azt mondom, következetesség!
Lehet, hogy brutális, de tényleg a fejedre tud nőni és a végén az lesz, mint az egyik ismerősömnél aki úgy főz, takarít, tereget, hogy a gyerek kenguruban (hozzá van kötve) és most lesz 9 hónapos!
Persze ez nem az első hónapra igaz, de vigyázni kell! :wink:

De majd ti is rájöttök a dolgokra. Már alig várom, hogy írjál/írjatok ezekről. :lol: :lol: :lol:

Kubu, csodásak a gyerekek! :D

Vicky, sajnálom a pénzes dolgot és a kocsit is.
Tuti találsz majd valamit, hiszen most sokan akarják eladni áron alul az autót.

Estrella, nagyon édes a kis ruci! Ha átlagos mérettel születik Zsombor, akkor tényleg csak 1-2 hétig lesz jó rá. De gondolom van még ezer másik szép ruha neki. :wink:
A felíratok csodásak, nagyon ügyes vagy! :D

Zsuzsó, szerintem nagyon szép a baldachin! :D

Andi, nekem a doki max 3000-re becsülte Lilit, de inkább 2900-re. De azért mert +4 nap túlhordás volt és hát mérési eltérés is volt 3200 lett. Rá is kérdeztem a szülésznőnél, hogy tuti jól mérte! :D Mondtam is a dokimnak, hogy hát ő kisebbre mondott pár napja, de csak nevetett már rajta.

Csucsu, gyere mesélj nekünk!!!

Mieza, várunk! :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok, jóreggelt! :)

Zsuzska kismama: remélem jól telt az első éjszaka... :wink: :wink: :wink: Remélem mostmár nem izgulsz!!! :) További ragacs-beágyazódás szállítmányok mennek a mai napra is!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Mieza: Szia, de jó, hogy itt vagy, rég láttunk! Hogy vagytok? Albert is bekukkant majd ugye egy fotó erejéig ugye? :wink:

Estrella: Ezek a rucik nagyon szépek, kép alapján finom puha anyagúnak tűnnek... és az előke, ahogy nézem az amcsis csomagban nekünk is van ilyen dizájnú is szettben body-nadrág-előkével. Mondtam is anyunak, hogy ezt sajnálni fogom ráadni, hogy összekenje majd a kaja, olyan szép... :shock: (csak viccelek ám :wink: ..). Klassz az áthajtós body is!! :wink:

Woody: köszi a további hasznosinfókat... igyekszünk majd következetesek lenni.... Durva a barátnő kengurus sztorija... ezt mindenképp kikerülném, ha 1 mód van rá.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Megyek ma ctg-re, utána Zolihoz. Pocsék éjszakám volt, inkább nem is részletezem.... gondolom ez a csodás idő lehet a háttérben.... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Jóóó reggelt!!

Andikám!!
Köszi az érdeklődést tegnap,de csak egy sms-re futotta,elvoltam havazva.10-re estem haza. :roll: Hívlak majd,ha tudom hoygan alakul a napom. :D Jajj,gondoltam Rád tegnap is ebben a hüyle szeles időben,nem-e gondolja Iza úgy,hogy kikukkantson a kinti világba?? :D :D :D
Anya,ne félj,minden oké lesz,lálekben Veled/Veletek leszünk.

Klárikám!
Köszi neked is,sztem csak jövőhéten tudunk talizni,nem leszek már szabad a héten,csak hétvégén,de arra meg ezer a dolog.

Eszter!!
Olvastam a blogodat,hát nem semmi,Én magam sem tudom mit tennék..Ennyire más a Fülöpnek a vélemyénye,nem semmi.Hajrá álmok!!!!!

Zsuzsókám!!
Nagyon szép a baldahin,sztem Fiúnak is simán mehet..Nekik is olyan szép színvilágba lehet vásárólni.Hűű de haladtok a vége felé.

Béka!!
Vigyázz magadra,nem hiányzik egy megfázás.

Estrella!!
De ügyes vagy,na a kretivitás hiányzik belőlem.Szóval Én Andi példáját fogom követni,és azt hiszem rendelni fogom az ilyen dekorációs dolgokat. :D :D

Zsuzska!!
Jajjjj,Te is voltál tegnap a BMC-be??Ááá,Én el is felejtettem.Na majd legközelebb,mikor mentek majd szívhang kukucsra.

Judit!!
Merre vagy??Jól vagytok???

Oroszlán!
Mindjárt Nektek is lesz Nóri,de jóóóóó.Drukkolok nagyon.

Szóval,köszi a drukkokat,elértek hozzánk.Következő ciklusba kezdhetünk is,minden oké,Zeke megviszgálat,volt uh-is,de rendben vagyok.Nagyon kedves volt,még nevettünk is,szóval pozitív az első benyomás. :D :D :D És ez nagyon fontos Nekem.És úgy váltunk el,hogy azt mondta lesz itt baba hamarosan. :D :D :D
Nagyon örülünk,erre várunk már nem is tudom mióta.Szóval kb 2 hét is indul a mandula.
csucsu99
Budapest

Sziasztok!
Most csak gyorsban Lucának, mert tegnap este óta készültem írni neki, de olyan vihar volt nálunk, hogy a mobil internet nem támogatta a babanetes terveimet :(

Szóval LUCA!!!
Gondolom Ann már elmondta, de igen, ennyi egy db a Pergoverisből! nekünk az első lombikunk azért volt extra horror áron!!!!
Ahogy mondtam tegnap Ann-nek, a Gonal F+Luveris kombó olcsóbb és ugyanaz mint a Pergoveris!!! A Pergoveris egy adott arányban tartalmazza a különböző hormonokat, míg ha Gonal F, Luveris kombinációban kapod, akkor külön alakítható az arányuk!
A Pergoverisben a legbrutálabb az ára mellett, hogy majd kb a 3-4. naptól csak 2/3-ot kell adni, és a többi kuka :?
Kérdezz rá mindenképpen! Azt gondolom, nem ciki az ilyesmi!
Nem két fillérbe kerülnek ezek a gyógyszerek!!!!

Kíváncsi vagyok, mire jutsz Tanár Úrral!
És drukkk!

Woody!
pü ment! :)

Mieza!
De jó hogy jöttél :)

Többiek!
Igyekszem visszaolvasni mihamarabb és jönni!

eszter82
Budapest

Luca!
Crinone-t nem tartottam hűtőben!
Mondjuk nem is tűző napon, a dobozában a gyógyszeres fiókban lakott!

Estrella!
Szuperek lettek a feliratok! Tök ügyes vagy :D

Andikám!
Drukk a mai ctg-hez! :)
Tök izgi vagyok miattatok :)

Csucsu!
Szuper hírek :)
Már lassan te is bebabásodsz :)
Örülök, hogy szimpi volt Z!
El sem tudom képzelni, hogy mi történhetett Sz-nél, ami miatt váltottatok...de a lényeg, hogy jó kezekbe kerültetek, szimpik voltatok egymásnak, és mindjárt kezdés!!! :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!
Csucsu!
de jó nagyon örülök,h minden rendben volt!!!

Csajok!
normális,h nem érzek semmit?azon kivűl,h a nap 24órájából 28at aludnék!! :? :shock: émelygés nuku!
vikus82

Csucsu: klassz hírek,örülök!!! :D :D :D

Woody: igen,valahogy így tervezem én is,ahogy a Ti esetetekben volt,mert abban a pici szobában nem lennék egész nap,így velem a nappaliban lenne,de akkor majd erre figyelek,hogy az altatás legyen ugyanott ;)

Nekem fontos,hogy legyen rendszer,főleg mivel nagyon új lesz ez a helyzet,és így nekem is sokkal könnyebb lesz,ezért írtam,hogy nálam aztán lesz rendszer,amúgy is rendszerezős típus vagyok :D :D :D
Azt is tudom,hogy nem mindig lesz aszerint,de a lényeg,hogy megalapozzam,és akkor attól ne nagyon térjek el :)

A fürdetést is megbeszéltük apával,hogy mindig ugyanakkor lesz,és az az ő reszortja,ragaszkodik is hozzá ;)
Nagyon várja már,hogy kivehesse a részét belőle,és (ahogy a doki asszisztense fogalmazott neki) a kiscsaj az ujjai köré csavarja édesapját :D
Vendég

Vikus: nekem is az egyetlen tünetem először az álomkór volt ;)
később jött a cici-feszülés,és jóval később az émelygés :)
Vendég

Sziasztok! Olyan aranyosak vagytok, ahogy készültök az anyaságra!!! :D Ki mit hogyan tervez, stb... nem gúnyolódom, nehogy félre értsetek, csak én is tele voltam "tervekkel" anno :)
Egyetértek Woodyval, h. fontos a következetesség, de higgyétek el, kb. 4 hónapos korukig a babákat nem lehet azzal elrontani, h. pl. kézben alszanak el! Ha nekik úgy jó és ti is bírjátok, akkor szerintem egy kis popsirázás még nem a világ :wink: májne vélemény (ahogy Kubu írná)
Zorka sokáig igényelte a kézben altatást , kivéve este és már kezdtem kétségbe esni, h. akkor ez most mindig így lesz-e, de aztán néha mikor 5 perc múlva is ficánkolt betettem az ágyába és elaludt magától! Azóta is ügyesen elalszik, de néha bizony igényli, h. segítsek neki.
Szerintem is fontos, h. tudja a baba, az ágy nem játszótér, arra ott van más egyéb alkalmatosság! Na persze ez nem azt jelenti, h. nálunk spártai babaágy van, csak nincs tele játékokkal. Zorka míg kicsi is volt csak délelőtt és kora du. aludt az ágyában, délután már közöttünk volt vagy sétáltunk ha aludt, ha nem.
A fürdés eleinte akkor volt, amikor éppen nem volt még túl éhes, álmos, de nem is szopi után közvetlen, mert akkor minden jött vissza :D Persze próbáltuk 7 és 8 között beütemezni, aztán vagy sikerült vagy nem :wink:
Szóval nincs recept, de mindenki belejön!
Remélem, nem veszitek okoskodásnak amit írtam!!!
Dobok pár képet, okés?! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kép

Kép

Kép

... és bocs, h. nem írtam személy szerint... :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!
Valami gyönyörűek a képek :D
De jó, hogy tettél Anya+Zorkás képet is :) :) :)
Kész vagyok teljesen ettől a szempártól és a mosolytól! :D

Éppen írtam Woodynak nemrég, hogy Lili is úúúgy tud nézni azokkal a gyönyörű szemeivel és közben úúúgy mosolyog... :D :D :D

Nagyon szépségesek a "Picúrok" :D

eszter82
Budapest

Navi: nem okoskodás,szükség van a tapasztaltabbak véleményére, mi hogyan vált be :)
Abban igazad van,hogy nincs egy recept erre,mindenkinek magának kell megtapasztalni,hisz a babácskák sem egyformák,igazi egyéniségek :D

ráadásul a lakás/ház-adottságok sem egyformák,így ezek is sok mindent meghatároznak,lényeg a következetesség :)

Zorka tündéri,gyönyörűek a szempillái!!! :)
ééééééééééééés,tiszta anyja!!! :D :D :D

Azt mondjátok meg nekem,hogy ha szedem a napi 3-4 magnéziumot, és emellett is iszonyúan feszül az egész pocak (mintha túlettem volna magam),tudok tenni valamit ez ellen,vagy bízzam az időre? :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja,és Zorka majdnem egyidős a terhességemmel... :roll: :D :D :D

Épp ma vagyok 6 hónapos+1 napos ;) :D :D :D
Vendég

Nava, csodás szemék! Na és ez a mosoly!
A közös kép meg szuper! :lol: :lol: :lol:
És igen, 4 hósan kezd el változni a drága. :wink: (nálunk pont akkor jött a nem alvásos dolog)

Vikus, nyugi nincs ott semmi baj! Szerencsés vagy, jól bírod a várandósságot! :lol: :wink:
Én soha, de soha nem öleltem a wc-t. És csak egyszer voltam rosszul (dec. 31-én a tescoban) :lol: !
Nálam is csak alvás volt ezerrel a munka után.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

na drágám,
a mai napom idáig
9.30-kor hiszti szippanccsal elrobogtam dokkerhoz mert hörgő köhi nem tecc, aztán hazarongyol, orrszívás, ringatás, apának átadás
én gyors pisi majd elrobogtam fiamért akit alig lehetett kirobbantani a bölcsi homokozóból, vissza dokkerhoz (egi rendelés, Lizi még beti rendelésen volt), kullancs emlékeztetőt megkap (az 1. után 90 napon belül kell a 2. beadni, nos mi ma voltunk a 86. napon, mert mindig volt valami, takony, lustaság stb. stb.) ja persze menet közben elhagyott félpár cipőt is megtaláltuk, vissza bölcsibe, átöltöztet, pont ebédre értünk be majd én robog haza, közben piacon megálltam bűnözni egy töltött lángosért, mert holnaptól úgyis új élet kezdődik, meg gyogyóba mentem kúpért hogy éppen ébredező lánykám altestét megtaláljam, és wow vége is a délelőttnek....

megyek rendezem tovább gyerekszobát, jövő héten itt az új ágy.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

ja és nem bírom magamban tartani, de miért kell minket továbbra is piszkálni ??????????????????????? :twisted: :twisted: :twisted:

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

én is itt néhány mondat erejéig, mert Milka hamarosan enne sztem :lol:
Vikus, gratulálok! Nem kell érezni, elég tudni :wink: Nekem az egész terhesség alatt 2x volt enyhe hányingerem, egyszer sem hánytam, a cicim sem feszült extrán. Csak a teszt és az uh volt a bizonyosság.
Csucsu, hajrá nemsokára kezdés!
Nava, ilyen különleges vágású szemet ritkán látok Ezer közül is felismerném Zorkát.
Vicky, Barbus egyre szebb az utóbbi képeken, nemtom hova lehet ezt még fokozni 8)
Eszter, neked mint rutinos orvoshoz járónak nem kell mondani, hogy ahány orvos annyi vélemény, neked pedig ki kell választani jó érzékkel, ösztönnel, hogy melyik szimpi és kinek hiszel. Én olyannal tuti nem kezdenék, akinél esélyes a hajnali 3-as konzultáció. A BMC-s várakozások mellett egy főorv asszonyra sikerült az ügyeletében 4 órát várni, állítom, hogy ezek az orvosok valamit nem szerveznek jól az életükben (egyébként Milu akkor már a hasamban volt, csak nem tudtuk).
Finiselő lányok, rettenetesen drukkolok, pláne, hogy frissek az élményeim és kíváncsi vagyok a szülésekre és a babákra!!!! A sztorimat persze még nem volt időm megírni :roll:
Szépek a szobák, ruhák és a Zsombor felirat szenzációs :!:

Az ember olyan jól eltervezi gyerek nélkül, hogy hol alszik, meg napirend, meg minden, de majd meglátjátok, hogy az első pár hét csupa rögtönzés. Nem mindig kel 3 óránként napközben, van, hogy 2 óra után már enni akar, de van, hogy 4 után sem. Az egyik napja derűs, a másik bőgős. Mi igyekszünk a fürdést későre tolni, 21-21.30 körül, az kb fél óra pancsolással, tornázással, fotókkal és gyönyörködéssel, aztán kis szabadprogram és 23.00-24.00 fele evés. Aztán volt olyan, hogy majd leestünk a lábunkról és nem volt fürdés, de olyan is, hogy korábban fürdettünk, mert tele volt a gatya és már nem akartam pelust cserélni. Na ennyit a tervezésről. Szerencsére az ágyában jókat alszik, este kicsit néha nehezebb, többkörös nyugicici-büfi-lerakás van :lol:
Igyekszem folytatni, de most mennem kell :wink:
kpn

Kubu!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Éljenek a pihenős, nyugodt hétköznapok!

Lemaradtam valamiről???
Ki piszkál kit???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kpn!
De jó, hogy te is előkerültél :D
Igen, igyekszem ösztönösen kiválasztani a MI utunkat és a nekünk bejövős dokikat :)
Remélem jók a megérzéseim :)
Hozzál képet is!!!!! Olyan régen láttuk a kis gyönyörűségeteket :)
És most vallottad be, hogy esténként készül jópár sztárfotó :)

eszter82
Budapest

Köszönöm lányok!!! Nagyon aranyosak vagytok! :D

Béku, nekem is feszült, pedig kipróbáltam mindent, mindenféle magnézium csodát, volt h. emiatt be is mentem a kórházba, de semmi probléma nem volt és hazajöttem. Ne aggódj, pihizz sokat és szedj maxi adag magnéziumot, max. f@sol tőle :D

Ja Zolim üzeni, h. a lényeg, h. HALLGASSATOK A MEGÉRZÉSEITEKRE baba-témában (is)! Hívhatjuk anyai ösztönnek is, de amit a szívetek súg az adott pillanatban, azt kövessétek! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Barbus megkapta az oltásokat, állítólag 75 cm (legutóbb 76,5 volt) és 8530 gr. Már túl vagyunk a sokkon, most alszik.

navi: Délután ígérem elküldöm a gremesét, ha Barbus még nem lesz lázas. Remélem még le tudok vele menni. Zorka gyönyörű. Az ott a papasan fotelodban valamelyik csatos? Priviben megmutatod őket ha van időd? Én csak a miénket ismerem.

béku: Milyen magnéziumot szedsz és mennyit? Lehet hogy kevés. Ha a dokitól megkérdezed, ő majd mond rá neked valamit, de szerintem még korai ez a feszülgetés. Mondjuk nekem a sok magnéziumtól szüléskor alig sikerült elindítani a fájásokat.

kubu: A ti délelőttötök se volt semmi. Én is nagyon filózom a kullancs elleni oltáson, de még csak ma kapta a 15 hónaposat, úgyhogy most úgysem lehetne. Piszkálódással meg ne idegesítsd magad, csak sajnálják, hogy eljöttünk. Majd mennek a helyünkre mások.

kpn: Hát igen, a picikkel már csak így van. Szerintem nálunk is csak később kezdett el kialakulni valami féle napirend.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: dokimnak mondtam legutóbb,hogy kőkemény a pocak,akkor felírt 1500 mg magnéziumot.

4X375-öt szedek,de van hogy csak 3-at... :roll:

Csak azért kérdezem,mert olyan ultrabrutál feszülés bír lenni,hogy nem tudok felállni a székből,ill. járni...
Nem panaszkodni akarok,csak hátha tudtok valami jó módszert ;)

Navi: hát ahhoz képest,hogy a doki azt mondta,ne aggódjak a pocakkeményedés miatt,csak felírt napi 1500 mg-nyi magnéziumot ;)
Nem vagyok aggódós (legalábbis emiatt nem aggódok),csak jó lenne,ha azt a kevés órát,amit még talpon tudok tölteni,azt ne ülve kelljen,néha úgy állok fel,meg jövök-megyek,mint aki már vajúdik :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(ez csak a tartásomra értendő ;) :D ).

Majácskával tudom,hogy minden okés,emiatt nem is aggódok,hisz jelez nekem mindig :)

Csak asszem újra meg újra beilleszti a fejét a jó irányba,de az elég kellemetlen...
Mondjuk az se sokkal jobb,mikor medence-végű fekvésbe megy át hirtelen :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter, hívott ma Luca, és képzeld az a nagyon durva, hogy ma kiderült K elírta a receptet és rosszat ixelt be, tehát a 10 db-ot végülis 68ezerért váltotta ki. Szóval nem 22ezer volt db-ra, hanem EÜ támogatással valóban sokkal olcsóbb. Úgyhogy szegényke most nem is tudom, hogy lehet hogy neked is anno esetleg elírták??? :((
ann74

vicky
Én csak Chevrolet-kat néztek, vagy van több befutó is?
Vannak érdekes nevek a Meskán, de ha egyszer ezeket rendelik meg… :)

Béku
A méz is nagyon jó, remélem javulsz…

woody
Jó, amiket írsz, én is szeretnék majd valami napirendet a babának, persze aztán meglátjuk, mit hoz az élet…
Anyu is mindig azt mondta, hogy arra figyeljek, hogy hosszútávon nem csesszek ki magammal, mert pillanatnyilag jó, ha mindig felkapdosom, de később gondjaim lesznek ebből.

Andi
Megkérdeztem a barátnőmet, azt mondta kb bejött súlyban, amit Zoli tippelt…
A hazahozós ruci jó kis pamut…
Mi volt a dokinál?
Biztos a front miatt aludtál szarul :(
Én fél 10-ig aludtam, mint akit agyonvertek (na jó, reggelizni meg szúrni felkeltem 7-kor és 8-kor)

Csucsu
Nem kellett hozzá nagy kreativitás, loptam az ötletet…
Örülök, hogy Z. szimpi volt, remélem most gyorsan elsőre össze is hozza!
2 hét és kezdés, de jó, drukkolok nagyon!!!

vikus
Az álomkór is tünet :)

navared
Képek nagyon jók, Zorka tiszta anyja! Ezek a szemek!!!

kubu
Nálatok mindig zajlik az élet…
Mit mondott a doki?

kpn
Jó, hogy jöttél, kérünk képeket!!!!
Tőlünk nyugatra nem is ajánlják a napi fürdetést, persze mi is fogjuk, már maga a szertartás miatt is :)

Köszönöm mindenkinek a betű dicséreteket :)
Lehet, hogy a cukrom azért javul, mert már itthon vagyok és no stressz?
Szombat óta egyszer sem ment 7 fölé!
Szerintem annyira nem volt stresszes a munkám, de azért korán kelés, későn haza…
Meg hát azért itthon nyugisabb :)

Kép Kép
estrella22

Lányok, ha valakinek van motivációs levele, megtenné hogy elküldi nekem priviben, vagy face-n? Ma este feltétlen el kellene küldenünk egy jelentkezést, és szeretnék még ihletet meríteni. köszi előre is
ann74

Ann!
Örülök, hogy Lucáéknak megoldódott a szuri kérdés!
Arról pedig tudni sem akarok, hogy annak idején félre x-elte a receptünket! Pedig ezek szerint nyilván ez történt... De így utólag már "mindegy", nem tudok mit tenni 2 év távlatban! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
DE mostantól nagyon figyelem az x-eket a recepten!!!! :)

eszter82
Budapest

Eszter, való igaz, bele se gondolj!! De igen, ezek szerint nagyon oda kell figyelni.
Találtam a neten egy csomó mot.leveles oldalt, úgyhogy szerintem az elég is lesz :))
ann74

Sziasztok!!!
Mindenkinek köszönöm,köszönöm,köszönöm a sok-sok drukkokat és a babaragacsokat,jól elraktároztam!!!! :lol: :lol: :lol:

Andi:
Jól telt az első éjszaka,aludtam meg hülyeségeket álmadtam!!! Azt hiszem ma estétől lesz baj az alvással,mert egyébként is rossz alvó vagyok,főleg így rá sem merek gondolni,hogy egész nap csak az ágyat nyomom,teljesen kipihenve azt hiszem az alvást nagyívben elfelejthetem!!!! :roll: Ezt a sok semmit tevést nem nekem találták ki,nem így vagyok kódolva,de valahogy csak kibírom a cél érdekében!!!!
Drukkolok,hogy ma Zolinál minden okés legyen!!!

Navi:
Zorka nagyon cuki!!!!

Vicky:
Autós ügyet sajnálom!!! :cry: :cry: De ugye tudod,hogy semmi sem történik véletlenül????

Kpn:
Milos baba képek jöhetnek!!!!

Woody:
Köszi a babaragacsot!!! Azt hiszem,hogy a tied ér ide leghamarabb,mivel,hogy közel lakunk!!! :lol: :lol: :lol:

Kubu:
Neked aztán rohanás az életed,nem irigyellek!!! Na de azért még is igen,mert van két csodálatos hurrikánod!!!! :D

Estrella:
Nagyon kreatív vagy és ügyes!!! Jól néz ki az alkotásod!!!!

Breki:
Pocakfeszülést sajnálom!!! Elhúzhatna már a sunyiba!!!!!

Csucsu:
Sajnálom,hogy tegnap nem találkoztunk,de majd legközelebb összehozzuk!!!!

Eszter:
Szoktam olvasni a blogodat,nem semmi ez a sok vizsgálat meg dokihoz járás!!!! Meddig lehet ezt energiával bírni?????

Zsuzsó:
Tegnap mi volt Sz,-nél???? Gyere majd a hírekkel!!!!

Judit:
Tudom sok a dolgod,de azért időnként kukkants be!!! Meg persze pihizzél is!!!

Ann:
Sajnálom a bemérés dolgot,nem kevés pénz!!!! Az a lényeg,hogy a kirándulás jól telt!!!!

Sajti:
Veled mi újság???? Időnként Te is benézhetnél,mert hiányzol ám nagyon!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska2007 2011.05.04 13:21-kor.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

estrella: Van több befutó is. Kia rio, renault thalia, citroen c3, toyota yaris (na ez nehéz), ilyesmi. Klímás legyen és jó. :)

zsuzska: Szerintem is csak jobb jöhet, de ez azért tetszett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.05.04 13:22-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann: mondtam én,hogy az a recept el lesz írva... :shock:
elég durva lett volna 10 db-ot venni 22.000-es árban/db.... :roll:

még jó,hogy kiderült :)

Sajna motivációs levelem nincs... Neten nincs esetleg minta?
Vendég

Kubukám!!

Lassíts kérlek.........Nem írtál,nem híttál,nem kellett segíteni???Szólj mert jövőhéten lezább hetem lesz. :D :D Piszkálásra reagálta,de nem értem Én sem.

Ann!!
De jó,hogy Lucánál megoldódott a recept kérdés.Jézusom mire nem kell figyelni,ez nagyon durva.Miért a lombiknál hol kell lennie az X-nek?????
Mikor jár le a bérleted??? :lol:

Eszter!!
Én támogatom a zárt topikot itt a babaneten belül.

Estrella!
Sztem simán lehet a nyugalomtól jó a cukrod,így tovább... :D
csucsu99
Budapest

Csajok!!

Nem érdekel valakit közületek 1+1-es kupon??????Nagyon sok fürdőbe jó,Egerszalóktól-Cserkeszőlő-Debrecen-Esztergom,ezer helyre.Annyi a lényege,hogy megkell venni egy teljes áru belépőjegyet és a másik ingyen mehet be.Nekünk van 10 db,de nem fogjuk lejárni,Szeptember 30-ig lehet felhasználni.
1200/db-ért átadnák 4 db-ot.
De ha valakit érdekel,leírom melyik fürdőkbe jók.
csucsu99
Budapest

Össze szedtem magam és leíroma tegnap beültis élményeimet!!!

Már 8,10-kor ott is voltunk,a recepció környékén kellett várni,hogy szóljanak,hogy mikor mehetünk hátra korterembe!!! Kb. fél 10 körül szóltak,hogy mehetünk hátra és gyorsan meg is csinálják a beültetést.Mivel nagyon sokan voltak,úgy volt,hogy ott át kell öltözzek és majd az emeleti szobába visznek fel pihenni és a Férjem felhozza a cuccaimat. Amikor neki fogtam vetkőzni,szóltak,hogy még is van egy üres ágy azt gyorsan el is foglaltam!!!! Innen minden gyorsan pörgött,nem telt el két perc és jött is a biológus,hogy megnézhessük a babákat. Mind a 2 embrió felébredt,minden a nagykönyv szerint alakult!!!! A fotó készítést egy picikét elbénáztuk,nem sikerültek valami jól!! :twisted: :twisted: :twisted: Amikor mentünk vissza a korterembe már a folyóson elkapott a Nővérke és már mentünk is a műtőbe!!! Ott semmi különös nem történt,előkészítettek a műtétre, hozta a biológus a babáinkat és a Doktornő egy katéteren keresztül behelyezte. Elmentek leellenőrizték,hogy nem maradtak-e a csőbe,de minden rendben volt. A Doktornő csinált egy UH-ot és megmutatta,hogy hol vannak a babák és adott egy sztárfotót is Róluk!!!
Azután kitoltak a korterembe,ott még pihentem 1,5 órát és mehettünk is a zárójelentését!!! A zárójelentésre sokat kellett várni,de túléltük!!!

Röviden ennyi a tegnapi alakításunk!!!
Még mindig hihetetlen,hogy idáig eljutottunk!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Luca:
Örülök,hogy megoldodott a próbléma!!!! Hihetelen,hogy erre is kell figyelni!!! Azért van külömbség a két ár között!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzsó!!
Leírnád a reszelt túrós receptjét????? :D
csucsu99
Budapest

Zsuzska!!

Örülök,hogy minden ilyen jól alakult.Akkor most csak pihenjél,növezd a bébiket!!! :lol:
csucsu99
Budapest

Vikus
Szerintem normális. Az álomkor jön előbb, a hányinger pedig nem is biztos hogy oda ér.

Csucsu
Tök jó hogy kezdhettek végre. Z-t még nem láttam jó kedvűnek.

Zsuzska
Gondoltam tegnap rád is. Örülök hogy duplán vagy kismama. Ragacsok mennek!

Navi
Zorka baba csodás mint mindig, de legjobban az anya+Zorka tetszik.

Estrella
Nagyon szép amit csináltál, és szerintem jó a névválasztás is.

Breki
A pocak feszülést nagyon sajnálom. Milyen magnéziumot használsz? Nem kéne magnerotot szedni inkább. Nekem abból előkészületre írtak 3*2.

Ann
Nagyon örülök hogy látni Téged is. És igen gyere, meséld el,hogy mi van veled, mert szerintem mindenki kíváncsi és nem csak babás témákat lehet ide írni. A büntit nagyon sajnálom.

Vicky
Sajnálom az autót. De gondolj arra, hogy ez nem véletlen volt és jön majd egy még jobb ajánlat.

Andi
Kerestelek ma, de nem láttalak. Remélem nem fáradsz el nagyon a mai túra után.

Kép
vnbeni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?